Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is szimpatikusabb a webkamerás megoldás, mert azt legalább ismerem.... 😊 Köszi, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat!
Lehet, hogy kicsit jobban utána nézek és kipróbálom....pontosabban megpróbálom megépíteni a sajátom.....
A 4 ledes verzióról is van valami leírás?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Itt van bõvebb leírás a témáról
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
ARMA (1) -hez létezik magyarosítás ?
THX !!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Armed Assault 2 is támogatja a több GPU-t!<#taps>#taps>
Ebben a tesztben látszik, hogy szépen együtt dolgozik a két 5770....
A lap alján le van írva, hogy keltették életre
Fejlõdnek a srácok 😊
A patch elõtt a beállított látótáv feléig, de max kb 1200 méterig jelenítette meg az objecteket(jármûveket, embereket), a fákat valamivel tovább.
Sikerült leküzdeni az 1200 méteres távot 😊
A beállított látótáv felénél jelennek meg az objectek. Fák,bokrok kb 100 méterrel távolabb látszanak. A beállított látótáv többi része a kopasz domborzaté.
Azért már alakul.
Majd ACE odabasz 😊
Kijavították az object-ek látótávját vazze!
Na hazamegyek, kipróbálom.
Nyugtával dícsérd a napot! 😊
Changelog:
<60588>60588> Fixed: MP client could not use laser designator in vehicles.
<60525>60525> Fixed: Changing window size is no longer possible inside of video options screen.
<60522>60522> Improved: Longer view distance for objects when high view distance is used.
<60457>60457> New: FreeTrack support using FreeTrackClient.dll
vagy ha nem akkor az lenne a kérdésem hogy arma 2 ben mekkkora a Custom face méret limit?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Teljesen szûz telepítés (magyar DVD-s verziójú AA2, +1.04 official patch, +legutolsó béta patch, +HU2EN patch 1.04-hez) esetén multiplayerben a csatlakozás pillanatában "Session lost" "You have kicked from the game" "You have banned from this server" üzeneteket véletlenszerüen váltogatva a szerverek 80%-áról rögtön ki lettem hajítva.
Semmilyen egyéb plusz mod nem volt fent, csak az elõbb említettek. Viszont az Arma.hu minden további nélkül beengedett és játszani is tudtam.
Szóval törlés és reinstall lett a vége. Ugyanazokat raktam fel, leszámítva az angolosítást. Ettõl kezdve tökéletesen mûködött, bárhová be tudtam konnektelni.
Tehát ha valaki hasonló problémával küzd, akkor nézze meg, van-e neki nyelvi fájlokat módosító csomag telepítve, és azt szedje le.
Ha most ezzel "újra feltaláltam a kereket", akkor bocs. <#idiota>#idiota>
Nekem bejon, bar kicsit meghuzza a gepet. Viszont az AIk egeszen uj
magatartasformakat produkalnak. Ami a legjobb ,h mentik a sebesult tarsaikat. Vobszoljak oket hosszaban keresztbe a csatateren. Meg tobb olmot kell a palikba belepumpalni h lefekudjenek. Tovabb is van, nem ragozom. Ugyis meglatod. Meger egy probat.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szinte magam sem hiszem, hogy megvan a játék, mert arma 1 megjelenése óta szerettem volna már normálisan játszani ezzel a remek játékkal(bocs, szimulátorral).
Sajnos akkor a gyenge gép miatt nem lett volna értelme megvásárolnom. Most hogy lenne alá vasam, szintén nem tudom megvenni, az ablakban futós bug miatt.
Így egyetlen alternatíva maradt, a 2. rész, ami ismét nem úgy fut ahogy azt elvárnám, de nem bírtam kivárni még1 gépváltást. Szóval végre megvettem x évnyi böjtölés után. Persze ez annak is köszönhetõ, hogy lement 5eft körüli összegre az ára.
na ez meg gondolom senkit nem érdekelt, de az évek alatt már annyit várakoztam, hogy ennek a kis szösszenetnek most ki kellett belõlem jönnie. azt meg szintén nem bírom megállni, hogy ne említsem meg, majdnem teljes grafikai pompában, 107es tv-n hd felbontásban, 5.1-es hanggal, hát hogy is mondjam hogy ne könnyezzem meg, vagy ne kezdjek el sikongatni gyermekien.....ezkhíííbhaszott jóóóó..(nem, nem menõzni akarok, egyszerûen csak kijött belõlem a bódottá')
*Posse*T.W.D*
Gondolom VBS2-ben nem robban a tank lõszer és a gránát a bokron. (Tegnap az a lengyel áldhatta a vegetációt, ami megmentette az M1-esét. Kétszer is.)
#ofp.hu@irknet
Ka-50
Ka-50