Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a 4 magos procikkal? A kérdésem valójában az, hogy érdemes-e egyáltalán 4 magossal próbálkozni a játék esetében, kihasználja-e õket rendesen, vagy elég neki egy erõsebb, 2,8-3 Ghz körüli kétmagos? Thx elõre is.

Because fuck you. That\'s why.

bricsi01
Helló!
Valaki tudna nekem segíteni ACE-t feltelepíteni?
Nagyon megköszönném!
MSN-em: [email protected]

bricsi01
Próbálgattam, persze hogy próbálgattam. Autóval próbáltam, az úgy mûködött hogy csak magát az üres jármûvet tudta kezelni, egységeket meg ezek után nem próbáltam. Jójó, köszi és akkor próbálgatom, aztán szólok ha van ilyen.

Hogthar
Gondolom nem nagyon próbálkoztál még, mert rájöttél volna ,hogy az egész Ctrl C és Ctrl V, az arma 2 egy az egybe felismeri az 1. részben lévõ addonokat, egyedül az olyan addonokkal lesz gond ami az alap addon mappába nyúl bele pl. egy textúra csomag ami az alap arma 1 ben szerepel és felhasználtad egy addonhoz például szigethez. Még egy gond ami adódott eddig nálam, esetleg a textúrákkal adódó gond, azaz felismeri az arma 1 es textúra típusokat, de ha azon belül egy textúra átlátszó volt azt már nem kezeli megfelelõen, de erre van megoldás természetesen, ha ilyen gondod adódna, írd meg és leírom hogy javíthatod ki.
bricsi01
Hello!
Lehet gyakori kérdés, de nem vagyok rendszeres olvasó és nem is tudom hogy kereshetnék rá.
De van valami program ami átkonvertálja vagy olyan mod ami kezeli úgy az addonokat az ArmA-ba készítetteket hogy ArmA2-ben tudjam õket használni?
Elõre köszi! S Bocsi ha ez ilyen gakoribb kérdés, vagy hülyeség.

Hogthar
találkoztam egyérdekes ötlettel:videó
Ha csiszolnak még rajta egész jó kis addon lehetne belõle.
Hogthar
Természetesen van benne sõt még a kapmányt is végig vihetitek így, bár az alap kampány nem a legjobb, de lelehet tölteni hozzá + kapmányokat amik szintén végig vihetõk coopba, mindemellett persze vannak alap coop pályák és számodra a jó hír, hogy armaholicon rengeted van fent és folyamatosan csinálnak hozzá újakat tehát van benne bõven.
Zeller01
Szersz!
Nem találtam választ, de lehet LAN-on coop-ban játszani?

. : Z E L L E R : .

Igen el szoktuk osztani😊 A napokban a cooperative küldetéseken is. pl: Túszmentés 😉

It\'s good to be bad.

Hogthar
Egyébként tsen mi az a virtual battle szoba, mert láttam sokan szoktatok fent lenni és szépen elszoktátok osztani a külömbözõ osztagokat?!
DancZer
Miért lenne béna hozzáálás? Minek vesztegessem az idõt olyan emberre aki még arra se hajlandó, hogy megvegye a játékot! @mk452001 ne vedd magadra, hisz te meg fogod venni. Pont arma az a játék aminél ha törtel játszol kétséges, hogy hogyan indul el FADE val vagy anélkül. Nem mondom, hogy más ne segítsen-

Lenovo y510p

Hogthar
Igazából ezt a hozzászólást akkor írtam, amikor jól összevesztem a barátnõmmel gondolom meglátszik, nos és igen elég rossz duma ez a "csak akkor segítek ha eredeti játékod van", miközben én is általában letöltök egy játékot mielött megvenném, mert igazából a demoval utálok szenvedni még a 2000-2004 es éveknél sok demot kipróbáltam és elég sok gondom volt velük, például 1 - 2 játékot nem tudtam rendessen eltávolítani(persze ez már megoldható probléma lenne) vagy a másik nagy gondom az volt, hogy a demoban álltalában pont olyan részleteket vagy pályákat nyújtanak amik megfogják az ember, miután meg megveszi káromkodik egy nagyot, hogy igazából milyen egy vacak.
Egyébként még nálam is volt hogy arma 1 el úgy játszottam ,hogy állandóan madárrá változtam de ez csak azért volt mert magyarországon nem volt kapható a játék és nem nagyon volt türelmem és tartásom külföldrõl beszerezni egy esetleges német példányt
tiburon26
tölsd le a demo-t

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Meg tudod indokolni, hogy miért?

www.smart-bus.hu

Köszönöm a nagylelkû segítségeteket.
Valóban meg kívánom venni, csak annélkül nem igazán szeretek játékot venni, hogy ki nem próbáltam volna.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Sanyix
homályos? Nem inkább elmosott?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

triplet
Mér van az hogy a játék nagyon homályos? Fõleg amikor futok.?
Eredeti egyébként.

bakvarnyu
Milyen béna már ez a "csak aki megvette annak segítek" hozzáállás.

Hogthar
Most bármit gondolsz nem fogok bunkón hozzá álni a dologhoz, viszont felhívnám a figyelmed, hogy itt a topicban a legtöbb felhasználó megvette eredetiben a játékot, tehát valószínû nem találkoztak hasonló problémával.
viszont te aki egy letöltött példányal rendelkezel rendes választ ne nagyon várj senkitõl, persze lehet, hogy az a felhasználó vagy aki csak kipróbálja mielött megveszi, feltételezzük ezt, ebben az esetben felhívom figyelmed az arma 2 nek illegális játékverzió védelmére ami nem csak a fegyver szórást befolyásolja de még egyéb csúnyaságokat is mûvel a játékoddal, ezt megpróbálhatod megkerülni crackekkel..., vagy vedd meg eredetiben és ez esetben itt is kedvesebben fognak hozzád álni a tagok.
DancZer
Gondolom tört verziót próbálsz, ha már letöltötted, ebben az esetben viszont tõlem ne számíts segítõ kézre. 😊

Lenovo y510p

Najó ez szép és jó, de gondolkozz egy fokkal reálisabban, már így is elég nagy a gépigénye, a fejlesztõknek és fõleg a kiadónak meg nem az a fõ célja, hogy minél kevesebb embernél menjen élvezhetõen a játék 😊 Amúgy egyetértenék, és a sebzésrendszert szerintem már OFP óta csinálhatták volna reálisra, ha már így hírdetik a játékukat, legyen is olyan 😊

repvez
Ha ezek a vizuális elemek sokat dobnak a játékélményen akkor érdemes rá áldozni.

Ha lenne benne fizika nem kéne a HP pontokra hagyatkozni a sebzéseknél sem és azzal egy sor egyéb dolog is megváltozna (jármüirányitás,robbanás,részecskerendszer, ütközések, rombolás stb..)
Sziasztok!

Letöltöttem a játékot, de amikorelindítom, akkor a bin mappában ír valami hibát, és amikor elindítom a kampányt, kiírja, hogy mission error.
Belenézek a Missions mappába, de ott csak egy txt fájl van.
Tudna valaki segíteni?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

DancZer
@repvez ezek tényleg jó ötletek, de minden amit felsoroltál vizuális tuning, és ezek az árkád játékoknál a fõ irány. Én jobban örülnék egy nem életpont alapú sebzésrendszernek a jármûveknél.

Lenovo y510p

repvez
Ez a mondat emlékeztet engem egy bizonyos Bill Gates mondatára hogy: 640kb memoria mindenre elég kell hogy legyen .
DrRadon
De még mindig itt vagy, mint ahogy mi is. Ergó, minden rendben, nem kell fejleszteni. 😄

repvez
Furcsa ezt hallani egy olyan játéknál ahol a valosághü szimuláciot emlegetik.
De még ha nem is tesznek bele fizikai motort, attol még pár eseményt lescriptelhetnének ami legalább az illuzioját adná
-ablakbetörés
-tartálybol kifolyo gáz vagy folyadék ha eltalálja valami
-kisebb tárgyak reakcioja robbanáskor
Jobb ütközésrendszer, hogy ne logjanak egymásba néhol a modellek
A HP alapu sebzésrendszer vizuálisan is látható lenne
A mozgásanimáciok nagyobb változatosságot mutathatna.
dedikált gombok a tüzelési modok váltására
Nagy vonalakban ezek hiányoznak nekem már OFP ota
Megbukott fizikabol. Eltiltottak a geptol.
Nem tudta kiszamolni egy sabot mozgasi energiajat...
Na mi van te gyík??? Hol a péniszben vagy vazze? 😄

www.smart-bus.hu

😄

Á nem, még nem teljesen... Jelenleg a nõvérem laptopjáról netezem 😛

DrRadon
Zavar támadt az erõben. Sötét erõ tért vissza... 😄

Muhhahaaa, na mi van pubikáim? 😄

Az arrowheadre simán illeszthetõ lesz az ACE?
DancZer
Haggyátok már a fizikát, nem szükéges armába.

Lenovo y510p

repvez
arrowhead
uj hangrendszer lesz benne amit magyar ember készit 😊
De a fegélzeti gépfegyverek még mindig makuktol mozognak a kezelöje meg csak gugol mellette.Fizika megint sehol, AI szintén
Scottt
Köszönöm fõnök a segítséget,valami 260-as ACE-t használó mester megoszthatná, hogy lehet a soflammal távolságot meg irányszöget mérni,mert hiányom nyomkorászom az R betût mindenféle kombinációban ahogy a wikin írják lófasz se történik csak megfesteni tudok vele célt,de semmi távolság vagy valami =(

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scott multi játékba vagy szerkesztésnél akarod használni?
Multiba tudok segíteni, persze ha ACE szerverekre gondolok!
DancZer
Innen töltsd le, majd a kicsomagolt mappát másold be a: Dokumentumok/Arma 2(vagy Arma 2 Other profiles)/profilod neve/missions/ könyvtárba.

Ezután ha elindítod az armát, majd a szerkesztõt az Utes pályák között megtalálod.

Ha saját pályán szeretnéd kipróbálni akkor a szerkesztõben használd a Merge opciót, és ne felejtsd átmásolni az általad készített pálya könyvtárába a többi fájlt ami az artillery.utes könyvtárban van(kivéve a missions.sqm-et).

Lenovo y510p

Scottt
Valamimester eltudná szájba rágósan magyarázni mi a falhoz vert *******t kell csinálni, hogy mûködjön a buzi tüzérség, ahogy mellékelt videókon is látható?😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az elõzõhöz írnám! Hogy belépni viszont be tudok, minden gond nélkül! Csak hostolni nem tudtam!
Helló!
Elõször is Köszönöm "Hogthar" sok segítségét!
Jelenleg egy apró problémám marad! Aki tud segítsen, annak elõre is köszönöm! Nem tudok ACE modos isala dula Warfar servert csinálni! Ha simán hostra megyek félig ace modos cuccokkal ellátott sima warfaros szervert tudok csak csinálni! Hiányzik belõlle menü rendszer, és a játék modifikációk, csak a sziget és a fegyver jármû addonok lesznek elérhetõk!
Gondolom! kell valami host progi hozzá???
DancZer
Addon sync el le tudod tölteni a szerverhez szükséges modokat. Addon sync telepítési útmutaó

Lenovo y510p

Azt a k.....😄 Beteg😄

It\'s good to be bad.

repvez
milyen extra modokat használtok az armahu serveren?Mert a 256os verzios nekem is az ACE2 ,de nem enged fel azt irja hogy hiányzo elemek vannak nálam
Részvétem, kitartás.
Kedvenc rajzfilmembõl idéznék: "Ebben az esetben nyomja meg a piros gombot, és nyugodjanak békében!" 😄

Más:

A szibériai hadsereg szállító kapszulái...

www.smart-bus.hu

Hogthar
Ez hasonlóan szokott nálunk is felépülni, de most kitalálta ,hogy nem olyan szenvedélyes a kapcsolatunk mint régen és ezzel tudnánk felrázni, jött erre a szokásos ugyanmár dumám, de bedobta a lelkiterror akcióját tehát nincs mit tenni<#ejnye1>
Scottt
Életbevágóan fontos meccs van ma.De huszárosan megoldottam a problémát ezzel a videóvalEgészségetekre😊

Jóval Bálint nap elõtt lázadni kell, hogy ez egy buzi amerikai ünnep, és te ezt nem vagy hajlandó megtartani... majd jön a "kárenyhítés": "de azért szeretlek kicsim, ugye tudod?" Alaposan megrakod, és helyre állt a világbéke! 😄 És nem utolsó sorban ilyenkor nem csesztet... ha mégis akkor lehet kontrázni: "Azt hittem ezt már megbeszéltük kincsem!?"

Ennyi! 😄

www.smart-bus.hu