Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valakinek tapasztalata a 4 magos procikkal? A kérdésem valójában az, hogy érdemes-e egyáltalán 4 magossal próbálkozni a játék esetében, kihasználja-e õket rendesen, vagy elég neki egy erõsebb, 2,8-3 Ghz körüli kétmagos? Thx elõre is.
Because fuck you. That\'s why.
Valaki tudna nekem segíteni ACE-t feltelepíteni?
Nagyon megköszönném!
MSN-em: [email protected]
Lehet gyakori kérdés, de nem vagyok rendszeres olvasó és nem is tudom hogy kereshetnék rá.
De van valami program ami átkonvertálja vagy olyan mod ami kezeli úgy az addonokat az ArmA-ba készítetteket hogy ArmA2-ben tudjam õket használni?
Elõre köszi! S Bocsi ha ez ilyen gakoribb kérdés, vagy hülyeség.
Ha csiszolnak még rajta egész jó kis addon lehetne belõle.
It\'s good to be bad.
Lenovo y510p
Egyébként még nálam is volt hogy arma 1 el úgy játszottam ,hogy állandóan madárrá változtam de ez csak azért volt mert magyarországon nem volt kapható a játék és nem nagyon volt türelmem és tartásom külföldrõl beszerezni egy esetleges német példányt
www.smart-bus.hu
Valóban meg kívánom venni, csak annélkül nem igazán szeretek játékot venni, hogy ki nem próbáltam volna.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
viszont te aki egy letöltött példányal rendelkezel rendes választ ne nagyon várj senkitõl, persze lehet, hogy az a felhasználó vagy aki csak kipróbálja mielött megveszi, feltételezzük ezt, ebben az esetben felhívom figyelmed az arma 2 nek illegális játékverzió védelmére ami nem csak a fegyver szórást befolyásolja de még egyéb csúnyaságokat is mûvel a játékoddal, ezt megpróbálhatod megkerülni crackekkel..., vagy vedd meg eredetiben és ez esetben itt is kedvesebben fognak hozzád álni a tagok.
Lenovo y510p
Ha lenne benne fizika nem kéne a HP pontokra hagyatkozni a sebzéseknél sem és azzal egy sor egyéb dolog is megváltozna (jármüirányitás,robbanás,részecskerendszer, ütközések, rombolás stb..)
Letöltöttem a játékot, de amikorelindítom, akkor a bin mappában ír valami hibát, és amikor elindítom a kampányt, kiírja, hogy mission error.
Belenézek a Missions mappába, de ott csak egy txt fájl van.
Tudna valaki segíteni?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Lenovo y510p
De még ha nem is tesznek bele fizikai motort, attol még pár eseményt lescriptelhetnének ami legalább az illuzioját adná
-ablakbetörés
-tartálybol kifolyo gáz vagy folyadék ha eltalálja valami
-kisebb tárgyak reakcioja robbanáskor
Jobb ütközésrendszer, hogy ne logjanak egymásba néhol a modellek
A HP alapu sebzésrendszer vizuálisan is látható lenne
A mozgásanimáciok nagyobb változatosságot mutathatna.
dedikált gombok a tüzelési modok váltására
Nagy vonalakban ezek hiányoznak nekem már OFP ota
Nem tudta kiszamolni egy sabot mozgasi energiajat...
www.smart-bus.hu
uj hangrendszer lesz benne amit magyar ember készit 😊
De a fegélzeti gépfegyverek még mindig makuktol mozognak a kezelöje meg csak gugol mellette.Fizika megint sehol, AI szintén
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Multiba tudok segíteni, persze ha ACE szerverekre gondolok!
Ezután ha elindítod az armát, majd a szerkesztõt az Utes pályák között megtalálod.
Ha saját pályán szeretnéd kipróbálni akkor a szerkesztõben használd a Merge opciót, és ne felejtsd átmásolni az általad készített pálya könyvtárába a többi fájlt ami az artillery.utes könyvtárban van(kivéve a missions.sqm-et).
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Elõször is Köszönöm "Hogthar" sok segítségét!
Jelenleg egy apró problémám marad! Aki tud segítsen, annak elõre is köszönöm! Nem tudok ACE modos isala dula Warfar servert csinálni! Ha simán hostra megyek félig ace modos cuccokkal ellátott sima warfaros szervert tudok csak csinálni! Hiányzik belõlle menü rendszer, és a játék modifikációk, csak a sziget és a fegyver jármû addonok lesznek elérhetõk!
Gondolom! kell valami host progi hozzá???
Lenovo y510p
It\'s good to be bad.
Más:
A szibériai hadsereg szállító kapszulái...
www.smart-bus.hu
Ennyi! 😄
www.smart-bus.hu