Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem nektek is van egy elragadó szépséges boszorkányotok és végig fogjáték szenvedni ezt a gyönyörûséges napot mint én, akarom mondani élvezni ezt a szép napot....<#duhos2>#duhos2><#mf1>#mf1><#wink>#wink>
1. lépés: tömörísd ki a isladuala_v099.7z - et(nekem más a verzió szám, az újat még nem töltöttem le) a játék fõnyövtárába.
2. lépés: kell lennie egy parancsikonodnak amivel az ace módot is indítod, menj rá jobb gomb, tulajdonságok, ha megnézed a végén valahogy így néz ki: arma2.exe" -noSplash -noFilePatching -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_PLA;@ACE_SM nos annyi a dolgod hogy még beszúrj a végére egy ilyet: ;@duala ezekután az egész így fog valahogy kinézni: c:\games\tgames\arma2.exe" -noSplash -noFilePatching -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_PLA;@ACE_SM;@duala (nyilván neked más a telepítési könyvtárad erre azért ügyelj)
Ha ez így nem világos jön a 3. lépés : tölsd le a goarma - t vagy az alpinestars launcher -ert, mind2 egy egyszerû módkezelõ, kiválogathatod, hogy a játék könyvtárában lévõ módok közül melyiket szeretnéd használni.
4. lépés élvezd a sziget gyönyöreit és játsz<#dumcsi>#dumcsi><#wink>#wink>
[email protected] de ha megadod én is felvehetlek!
Köszi mindent!
De ezek annyira eltörpülnek ahoz a tényhez képest, h én ezt ugyanannyira élvezem mint tíz éve az Opflasht. Egyébként meg ,ha tényszerü akarok lenni, akkor ki kell jelentenem, h 2001 óta ez a sorozat csak szebb és jobb lett, míg én ugyanennyi idõ alatt csak sokkal öregebb meg kövérebb lettem. Sõt, mostanában mindent elfelejtek.
Erre állitolag van valami tök jó gyógyszer, csak sose jut eszembe hogy is hivják. Nem a "kék" basszus, az másra jó. <#hehe>#hehe>
Because fuck you. That\'s why.
arma.cring.eu:8766
(81.0.119.99:8766)
pass:locr123456
Szervert meg úgy tudsz csinálni, hogy olyan pályát indítasz aminek van ace 2- es támogatása, ilyet vagy csinálsz, vagy kiválasztod azok a pályák közül amiket az ace 2 mod feltelepítése után bekerültek a pályák közé, vagy esetleg azon az oldalon ahol van az island Duala is letöltesz egyet.
Még egy kérdés! Fel van telepítve az Ace modom, csatlakozni tudok, de acés szervert nem tudok csinálni, hogy kell?
Köszönöm elõre is a válaszotokat!
( Azert a konfiguraciom elter a tiedtol )
www.smart-bus.hu
Bocs mindenkinek a fennakadásokért, csak hajnalba nem olyan jó a megfigyelõ képességem<#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Lehet, hogy elindul, de tuti játszhatatlan lesz szerintem... :S
www.smart-bus.hu
Notebookon Vista alatt 1280x800-ban elindul-e véleményetek szerint ez a játék?
A konfig:
CPU: T5750 Duo 2.0 Ghz
VGA: Mobile Intel(R) 965 Expressz Chipset Family
RAM: 2 Gb
Kössz elõre is a választ.
Just do it :)
Esetleg még aminek jó volt a gépigénye is és töltés nélkül végig mehettél az egész pályán a red faction guerilla és mellesleg itt is mindent szétlehetett zúzni. Ha erre a motorra írnának egy armát.... kidobnám a barátnõm<#wow1>#wow1><#mf1>#mf1>
Ez sokkal jobb 😊
Ez a kedvencem:
"akik ráhúztak egy-egy dekorációs surfacét az objectre, de nem pozicionálják jól, és ez megkeveri a z-buffert."
Még egy ilyen és öri-hari vazze! 😄 😄
www.smart-bus.hu
Ha jól emlékszem az elsõ résznél még volt NV logó valamelyik pöcsig... de, ha nem, akkor is másképpen bánt a játék az NV és az ATI kártyákkal...
Személyes tapasztalat, hogy a HD3870-n csak 4 féle élsimítás volt választható, míg a 8800GT-n vagy 6, vagy 8...
Ráadásul minõségre az NV high beállítás az ATI normalnak felelt meg. Ergo, ha mindkettõt mondjuk high-ra raktad, akkor az NV azzal nyert fps-t, hogy közel sem volt olyan az élsimítás azonos beállítás mellett... vagyis jön a szokásos duma, "nv-n jobban fut" 😄
A másik, hogy ezek után elég egyértelmû miért nem lett DX10.1-s a játék... az NV-nek ugyebár nincs ilyen kártyája. Persze emellett még lusta trehány köcsögök... 😄
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Vagy a szárazföld alatt hullámzó tenger... bahh.
Az nv-s dolog meg inkább a textúrázós mániájuk miatt van. Az nv kártyáiban mindig több textúrázó volt.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Ha én most találkoztam volna vele elõször, én is lehánynám, de sajna az OFP megfertõzött minket, és azóta nem igazán akadt olyan játék, amiben ilyen nagy volumenû, a reálishoz közeli élményt, ilyen hatalmas szabadságfokkal adjon. De sokat káromkodunk a hibák miatt 😊
A gépem E5200 2,5 GHz és egy 4850-es VGA. Nálam sem full a képi minõség, de igazából észre sem veszem, mert a táj így is szép, a játék izgalma meg eltünteti az esetleges hiányosságokat. Pl az animációk gyatraságát, vagy a fizika teljes tagadását.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mint írtam megkérdeztem a fejlesztõket mi a faszért nem lehetett dx10.1-re vagy 11-re írni a játékot, ha egyszer mind2 olyan mintha pont az armára szabták voltna "nem látunk benne elég újdonságot". Ergo lusták...
Akkor érzed a korod, mert olvasható hogy a látásoddal problémák vannak. Bár nekem sem jó az egyik szemem, de én nyomát sem láttam annak amit írtál. Mondjuk lehet hogy csak a "hiba az ön készülékében van" dolog áll fenn.
"udom hogy a vérpistikék online úgyis ultra lowon nyomják 1024x768-ben, de azért megkérdezném a fejlesztõket hogy arról hogy optimalizálás hallottak-e már tévében, vagy valahol máshol? A 4-darab kétszáz megás peccsekben meg vajon mi lehet mert ugyonolyan szar tõle a játék!"
Ha jól érzem frusztrált vagy egy csöppet mert a gépeden elég gyengén megy, bár azt kell hogy mondjam szerintem egész jól optimalizálták(dx9-hez képest). Vagy tudsz mondani egy játékot hasonló nagyságú bejárható területtel, és valósághû ballisztikával, hasonló mennyiségû mozgó és statikus objektummal, ami jobban megy azonos gépen(akár dx10/11-es is lehet)? Szeretnék én is már egy ilyen játékot találni.
"A sok reklám helyett amiben agyonsztárolták ezt a szart a neten, inkább azt a pénzt a játékra költötték volna. "
Te valami másik játékról beszélsz szerintem, amit az EA adott ki, náluk szokás összevissza reklámozni egy játékot.
Most töröld meg a szád szélét, mert 30 éves korban még nem menõ a fehér "szakáll".
Lenovo y510p
1: Elfogadjuk a negatív véleményt, nem ez a gond.
2: Nem lettem ideges, csupán olyan stílusban reagáltam, amilyenben te méltóztattál megnyilvánulni.
3: Ha ideges lennék, akkor már kis felkiáltó jelek lennének a nevem mellet, ezzel a megjegyzéssel: "fórumképtelen magatartás... senkit nem fenyegetünk meg halálosan"
4: Pontosan arra szerettem volna rávilágítani, hogy
a: vagy rosszak a forrásaid, és, vagy nem tájékozódtál rendesen, hogy mivel is játszol, és azt, hogyan is kéne...
b: hülye vagy hozzá, hogy beállítsd, hogy játssz vele, hogy érezd a többihez képest benne rejlõ pluszt...
5: Tisztában vagyok vele, hogy nem a játékosokat szidtad, és csak ismételni tudom magam, a negatív véleménnyel sincs semmi gond, mi is találunk benne bõven hibát, de ennek ellenére az általad leírtak HÜLYESÉGEK! Ezt a hülyeséget pedig primitív stílusban vezeted elõ! Ez a gond!
6: Hogy egészen világos legyen: a STÍLUSODDAL van, volt a gond. ( és azzal, hogy butaságokat beszélsz, de ez a kisebbik baj... )
7: Szeretnék egy 33 éves korában, meglehetõsen tragikusan elhunyt klasszikust idézni...
Íme:
Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!
Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek;
és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek.
www.smart-bus.hu
"Tudom hogy a vérpistikék online úgyis ultra lowon nyomják 1024x768-ben, de azért megkérdezném a fejlesztõket "
Az átlag életkor 30 körül lehet, megint csak habzik a te szád és szemetelsz itt a hülyeséggel.
Berúgod az ajtót, behánysz a küszöbre, és még neked áll feljebb, ha hátba vágnak a partvissal?
Pontosan olyan stílusban kaptál választ, mint amilyen stílusban bemutatkoztál. Úgy érzem, ha valaki akkor tán mi lehetnénk azok, akik felháborodnak!
A korodon semmi szégyellni való nincs, nem is ezért céloztam rá. Szimulátoros közegben teljesen megszokott a 40 év környéki kocka is.
Elárulom mi az, ami viszont szégyellni való. Az információ hiányból adódó butaság hangzatos világba kürtölése! Ez a ciki! Nem a véleményed, mert olyanja így 30 felett tán már mindenkinek van!
Viszont az különböztet meg minket az éppen pelyhesedõ pöcsû tinédzserektõl, hogy szilárd véleményt akkor nyilvánítunk ilyen hangzatosan, ha annak van alapja, ha megvan hozzá a háttér tudás, de minimum az informálódás!
Úgy érzem ezen elvárásoknak a virág lelkû Úriember nem tett eleget, ugyanis akkor nem kérdezne rá, hogy ez miért szimulátor...
Így van, leírhattam volna, hogy mi az amiért mi szertejük, mi az amiért morcosak vagyunk, és mi az, ami extázis környéki állapotot okoz ebben a bugos fosban...
Leírhattam volna, de nem teszem... mégpedig az Úr meglehetõsen primitívre sikerült bemutatkozása miatt!
Tán a többiek közül lesz valakinek oly galamb lelkecskéje, hogy átsiklik a kis mementódon...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A fizika attöl még igy is jobban tetszik már most mint az ARMA féle , legalábbis amit a jármüvek mozgásával produkál.
Mondjuk a mostani kivitellel is egy repszimbe nagyon is jol nézne ki a 2ds fákkal együtt is.
Például kizártnak tartom, hogy az ArmA óta tartó villódzó textúrákra nincs megoldás! Vagy nem értem, hogy a 2. rész miért nem DX10.1, amikor ugye elvileg pont ez segített volna a nagy látótáv és társain...
Pontosabban értem, csak, hát ugye kapja be az NV... meg a nekik elkurvuló BIS is! 😄
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
Ilyenkor gondolkodok el hogy mit csinálnak akkor azok akik fömunkaidosként vagy 100an csak az a dolguk hogy ilyet megvalositsanak.
Olyan ládát, amiben az összes fegyver szerepel(ATC,Domi) csak scriptel lehet megoldani.
Lenovo y510p