35066
-
És mikor befordultál a VGA sarkán, egyből kitárazott rád a BIOS gombeleme, de te jó stratégaként két CPU-s géppel rendelkezel, és így halálodkor a CPU-k elindították az ATOMOt a CÉLTERÜLETRE...
Mehhehe de jót röhögtem szegényen :D -
leopard26 #13418 ma lelőttem 3 hdd-ét meg 4 ramot miközben 8 darab led tüzelt rám ddr2-őt 3 darab blue-ray-ből:) -
hát hogyne -
ofp #13416 Szólj neki, hogy legyen a barátod és akkor elkérheted tőle az eéjpíszí-s pályát is. :DDDDD -
nem bántom dehogy bántom sőt még több ilyen videót szeretnék látni tőle -
ofp #13414 Megnéztem.. Nem értem miért kell bántani azt a szerencsétlent. Hiszen neki is tetszett a játék akárcsak nektek... Hol itt a probléma? :D
(Ígérem megpróbálok minél több ötletet átvenni a sráctól :) + te is tanulhatnál tőle!
)
-
bármilyen küldetést csinálsz mindenképp pakold tele "eéjpíszível" no meg cépéuval 
-
ofp #13412 Sziasztok!
Kezdő vagyok még pálya készítés terén, de sokat játszottam már az ofp-t, arma-t és most komolyabban szeretnék foglalkozni pályakészítéssel. Találtam egy jó oldalt ahol van némi tutorial videó cutscene, camera.sqs, scripteléssel kapcsolatban. Itt: http://e-arma.blogspot.com/2008/08/tutorial-2-cutscene-basics.html
Az érdekelne, hogy létezik-e ennél egyszerűbb módszer főleg intro-k, egyéb jelenetek készítéséhez kéne. Ha valaki tud ehhez valami EGYSZERŰ programot ne tartsa magában! Köszönöm! -
Cactus73 #13411 Igen Tempi, olvastam a tavaly novemberi cikkedet az ArmaHun. Es lattam a Youtubeon a tokkal egyutt belott ablakkeretet is. Pont ezekre alapoztam h lesz ilyesmi a folytatasban. Csak az nyugtalanit, h az aktualis videokban nem lattam a serult epuleteket. De ha a valaszodat jol ertelmezem, akkor lesz ilyen, csak a bemutatott tesztjatekba ezt meg nem epitettek bele. Valszeg azert mert vagy reszlegesen, vagy csak ijeszto bugokkal mukodik csak, ami valoban nem publikus egyenlore. Ha ez igy van, remeljuk a legjobbakat, es persze koszonom a valaszod
-
leopard26 #13410 arra lennék kíváncsi, simset hogy jellemezne -
Ez jó volt
-
mondjuk a cod4 jobban bejön neki mint az arma:)))) -
tesztelte a modern waaaarfaaaaaaaaart is:DDDD -
a videobombon van egy srác aki szar játékokat mutat be gondolom ez adta az ötletet fiatal versenyzőnknek.Annyi csavart vitt a dologba hogy ö jó játékokat is be akar mutatni.Kéne neki üzenni hogy a jókat nem kell mert ha jó egy játék az ugye csinálja magának a rajongótábort bemutatás nélkül is ennek szellemében várom a videót ahol a tetrist vagy az aknakeresőt kezdi boncolgatni.
-
leopard26 #13405 azt az egyet azért észrevettétek hogy fasza kis gépe lehet,mert igen kevés töltési időt vesz neki igénybe pár dolog -
LOL -
tpM #13403 ArmAII - épületrombolás infók -
Cactus73 #13402 Az elmult napokban bosegesen elhalmoztak bennunket hirmorzsakkal Arma II ingame videok formajaban. A latottakbol nekem az jon le ,h a kornyezet lenyugozo. Az botoknak meg megtanitottak hasznalni a fedezekeket. Latvanyosan ugyesebben helyezkednek. Eloszor fellelegeztem,h milyen kiraly, a sracaim nem fognak korulottem toketlenkedni, elemallni majd elhullani. De ha igy nezzuk, ez ketelu. Hiszen az ellenseg se lesz teljesen zombi. Ha ugyanolyan rontgenszemuk lesz mint eddig, es legalabb olyan jol celoznak majd, konnyen lehet h ujraeljuk majd a kezdeti OFPs idoket, mikor csak pislogtunk h a botok egymassal harcolnak, de mi nemigen tudtunk belefolyni a dolgok menetebe. Hangsulyozom KEZDETBEN, es ez persze nem rohato fel hibakent. Sot, orulunk ha no a kihivas.
Viszont kerdes: En meresztgettem a szememet, de sehol nem latok korrekt epuletrombolasra utalo jeleket. Biztos h en vagyok a lama
ezert kerdezek. De mintha lett volna szo ilyesmirol regebben. Szoval szerintetek ez felejtos lett, vagy meg van ertelme ilyesmirol almodozni ?
-
Cactus73 #13401 A hanghordozásábol valóban nem nyilvánvaló a lelkesedése. Mégis azt próbálja átadni nekünk, h ez egy JÓ játék. Neki is rohadtul tetszik, csak egyrészt képtelen magát tisztességesen kifejezni, másrészt meg kényszeresen bizonygatnia kell, h ö maga mekkora penge, ugye.
Neki el se kell bujni mert nem találhatják el.
Tiz perc alatt csinál demómissziót.
És a végére olyan zenét komponál amit SEHONNAN nem tudsz letölteni
-
n003 #13400 "de lelkes" ezt miből szűrted le mert a hangján nem hallani :DDDDDD -
Cactus73 #13399 Csak azért nem emlitette a ballisztikát stb, mert valoszinüleg fel sem tünt neki. Mert a játék kimerül számára abbol h behány egy halom csapatot a térképre, aztán rányomul az "emkettönégykilenccel" és lehenteli a népfelkelö civileket a CÉLTERÜLETEN
Nem állitom, h 2001 körül az Opflashben én bonyolultabb küldiket hánytam volna össze elöszörre, de nem is merült fel bennem, h azonnal megosszam a világgal azt a semmit amire magamtól rájöttem. Ha persze kellően kisavaztuk magunkat, akkor azt is vegyük észre, h barátunk ugyan nem egy bonyolult srác... Semmiképpen. Leginkább egyszerü mint a faék, de lelkes. És rájött arra, amire sokan még mindig nem, h az Armához képest a cod4 csak egy lövős játék. És hát igen, EDITOR. Ez a kulcsszó számomra az Opflash óta. Majd belejön ö is, csak biztos muszáj ezt a folyamatot nekünk végignéznünk ?
Csak mert a videó végén további oktatófilmekkel fenyegetőzik.
-
Azért mert az Atari csak US/canadára kapott terjesztési jogokat. -
tpM #13397 Ha felpatcheled tudod állítani a nyelvet -
koestler1 #13396 Helló! Van valakinek tippje, hogy az atari oldaláról szeretné megrendelni az ember az armat, akkor ez miért nem lehetséges?
We're Sorry.
One of the products you selected has been excluded from purchase in your country.
Please use your browser's "Back" button, and select a different product.
Ha pl. német verziót töltök le azt tudom angolosítani? -
tpM #13395 Ja hamár bemutató akkor megemlíthette volna a ballisztikát, hangkezelést, nagy terepet, stb ArmA előnyeit erre itt ez a valami :D -
Cactus73 #13394 Nem tudom miért kell kicsufolni szegényt ?
Azért mert nem ismeri a játékot, amiröl bemutatót készitett ? Nem ismeri a kifejezéseket, és röviditéseket sem, amikkel ennek ellenére magabiztosan dobálozik ? Mert nem tud beszélni, és ha mégis sikerül valamit kinyögnie, szaggató idegesitö szoismétléseiböl képtelen kikeveredni ? Viszont mindezt büszkén tálalja ! El van ájulva milyen fasza kis pályát tud csinálni tiz perc alatt... Azért nem tudok mulatni rajta, mert ez a játék kurvara NEM erröl szol. Ha én nem ismerném, és ez alapján kellene megitélnem a cseh remeket - ami ezuttal közel nem a Kozel - akkor miután láttam az elözetest, megvonom a vállam. Mi ez ? ki rohangál itt mér is ? Kire lö ez ? Szart se látok ! Hagyjuk felejtös... Tombréderezzünk tovább 
Ha nagyon belegondolok, 10 perc alatt nem is lehet bemutatni az Armát. Még akkor sem ha ismerem a játékot és probálok összeszedett és tényszerü maradni. Mondjuk én se vagyok teljesen normális, h igy felszivtam magam ezen, miközben mindenki más visitva röhög körülöttem ezen a gyöngyszemen
-
D00M #13393 
-
leopard26 #13392 "lehet orvost is hívni"?ez még miért nem hívott magának? -
leopard26 #13391 "a helikopterek elvisznek a célterületre mert a célterületen sok az ellenség ezért a célterületen nem lehet leszálni ezért a célterülettől kicsit messzebb kell leszálni és gyalog menni a célterületre"
HALÁLI -
4:51-ig mosolyogva néztem, de ott jött a vég :DD
ez:
"Deee hogy ha, egyszerre megnyomod az előrét és a balra kanyao..rrodást, akkor semmit nem csinál!..." -
"habár én most nem bujkálok de ugyse látnak meg"-powered by Blind Enemy addonpack
-
ki ez a robot? -
n003 #13387 :DD akkora átéléssel mondja.. -
"emkettő négy kilenc... sav!" -
tpM #13385 CPU-k a társaink :DDD -
"Mindjárt elcsap minket odébb kénne menni" :)) -
10 perc alatt csinált egy szigetet? :) Vagy netán küldetésre gondolt? :) -
"egész pofás pálya lett, alig 10 perc alatt csináltam, éppen ezért annyira nem jó"

-
priluki #13381 Ez kész,nagyon kemény! 

-
háttőizé nocomment... érdemes végignézni, én még mindig szakadok rajta:D:D
.png)