• Cactus73
    Az elmult napokban bosegesen elhalmoztak bennunket hirmorzsakkal Arma II ingame videok formajaban. A latottakbol nekem az jon le ,h a kornyezet lenyugozo. Az botoknak meg megtanitottak hasznalni a fedezekeket. Latvanyosan ugyesebben helyezkednek. Eloszor fellelegeztem,h milyen kiraly, a sracaim nem fognak korulottem toketlenkedni, elemallni majd elhullani. De ha igy nezzuk, ez ketelu. Hiszen az ellenseg se lesz teljesen zombi. Ha ugyanolyan rontgenszemuk lesz mint eddig, es legalabb olyan jol celoznak majd, konnyen lehet h ujraeljuk majd a kezdeti OFPs idoket, mikor csak pislogtunk h a botok egymassal harcolnak, de mi nemigen tudtunk belefolyni a dolgok menetebe. Hangsulyozom KEZDETBEN, es ez persze nem rohato fel hibakent. Sot, orulunk ha no a kihivas.
    Viszont kerdes: En meresztgettem a szememet, de sehol nem latok korrekt epuletrombolasra utalo jeleket. Biztos h en vagyok a lama ezert kerdezek. De mintha lett volna szo ilyesmirol regebben. Szoval szerintetek ez felejtos lett, vagy meg van ertelme ilyesmirol almodozni ?