• Cactus73
    Nem tudom miért kell kicsufolni szegényt ? Azért mert nem ismeri a játékot, amiröl bemutatót készitett ? Nem ismeri a kifejezéseket, és röviditéseket sem, amikkel ennek ellenére magabiztosan dobálozik ? Mert nem tud beszélni, és ha mégis sikerül valamit kinyögnie, szaggató idegesitö szoismétléseiböl képtelen kikeveredni ? Viszont mindezt büszkén tálalja ! El van ájulva milyen fasza kis pályát tud csinálni tiz perc alatt... Azért nem tudok mulatni rajta, mert ez a játék kurvara NEM erröl szol. Ha én nem ismerném, és ez alapján kellene megitélnem a cseh remeket - ami ezuttal közel nem a Kozel - akkor miután láttam az elözetest, megvonom a vállam. Mi ez ? ki rohangál itt mér is ? Kire lö ez ? Szart se látok ! Hagyjuk felejtös... Tombréderezzünk tovább
    Ha nagyon belegondolok, 10 perc alatt nem is lehet bemutatni az Armát. Még akkor sem ha ismerem a játékot és probálok összeszedett és tényszerü maradni. Mondjuk én se vagyok teljesen normális, h igy felszivtam magam ezen, miközben mindenki más visitva röhög körülöttem ezen a gyöngyszemen