35066
-
Egyébként Boldog valentin napot mindenkinek 
remélem nektek is van egy elragadó szépséges boszorkányotok és végig fogjáték szenvedni ezt a gyönyörűséges napot mint én, akarom mondani élvezni ezt a szép napot....

-
Elég egyszerű a dolgod szerintem.
1. lépés: tömörísd ki a isladuala_v099.7z - et(nekem más a verzió szám, az újat még nem töltöttem le) a játék főnyövtárába.
2. lépés: kell lennie egy parancsikonodnak amivel az ace módot is indítod, menj rá jobb gomb, tulajdonságok, ha megnézed a végén valahogy így néz ki: arma2.exe" -noSplash -noFilePatching -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_PLA;@ACE_SM nos annyi a dolgod hogy még beszúrj a végére egy ilyet: ;@duala ezekután az egész így fog valahogy kinézni: c:\games\tgames\arma2.exe" -noSplash -noFilePatching -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_PLA;@ACE_SM;@duala (nyilván neked más a telepítési könyvtárad erre azért ügyelj)
Ha ez így nem világos jön a 3. lépés : tölsd le a goarma - t vagy az alpinestars launcher -ert, mind2 egy egyszerű módkezelő, kiválogathatod, hogy a játék könyvtárában lévő módok közül melyiket szeretnéd használni.
4. lépés élvezd a sziget gyönyöreit és játsz
-
Stief #21438 Köszönöm a segítséged! De még kérnék egy két apróságot ha nem gond! Kis telepítési útmutatót! Hogy kell feltelepíteni ezt az island duala módot. Mert egy általános telepítési útmutató van, de semmi egyéb! HA fel vennél msn és segítenél egy két dologba nagyon megköszönném! :)
[email protected] de ha megadod én is felvehetlek!
Köszi mindent! -
Cactus73 #21437 Igazad van, mindannyiunkat más bugok vagy gyengeségek zavarnak jobban vagy kevésbé. De ezzel nincs mit tenni. Ugy vagyok ezzel, h ami nem megy, nem erőltetem. Én egyik nap attól kaptam sirogörcsöt, h megpróbáltam az AI nak kiadni egy ilyen bonyolult dolgot h üljön be a bármibe mellém. Mondja jó... Ésakkor tornázott kicsit meg mindent csinált csak azt nem. Ez egy időlimites pályán történt.
De ezek annyira eltörpülnek ahoz a tényhez képest, h én ezt ugyanannyira élvezem mint tíz éve az Opflasht. Egyébként meg ,ha tényszerü akarok lenni, akkor ki kell jelentenem, h 2001 óta ez a sorozat csak szebb és jobb lett, míg én ugyanennyi idő alatt csak sokkal öregebb meg kövérebb lettem. Sőt, mostanában mindent elfelejtek.
Erre állitolag van valami tök jó gyógyszer, csak sose jut eszembe hogy is hivják. Nem a "kék" basszus, az másra jó.
-
smusher #21436 Oké, de azért nem lenne rossz, ha végre kész lenne a játék - minden értelemben. Engem az AI balfaszsága és a pop-up textúrák/árnyékok zavarnak a legjobban, az OFP-s kerítésledőlést leszarom, nem érdekel. A fegyverremegésről a kézben ne szóljunk, az egy trédmárk itten :-) -
Szolgálati közlemény az armahu TS beszart, addig is a követekző címre kell jönni:
arma.cring.eu:8766
(81.0.119.99:8766)
pass:locr123456 -
Island duala:link
Szervert meg úgy tudsz csinálni, hogy olyan pályát indítasz aminek van ace 2- es támogatása, ilyet vagy csinálsz, vagy kiválasztod azok a pályák közül amiket az ace 2 mod feltelepítése után bekerültek a pályák közé, vagy esetleg azon az oldalon ahol van az island Duala is letöltesz egyet. -
Stief #21433 Hello! Segítsetek egy picit! Az island duala modot honnan tudom letölteni?
Még egy kérdés! Fel van telepítve az Ace modom, csatlakozni tudok, de acés szervert nem tudok csinálni, hogy kell?
Köszönöm előre is a válaszotokat! -
Cactus73 #21432 Megsporoltal nekem egy hozzaszolast. Ugyanezt irtam volna le en is nagyjabol, ha idoben erkezem a vitaba.
( Azert a konfiguraciom elter a tiedtol ) -
Solt #21431 Ugyan Uram... jó példája ez annak, hogy segíts magadon, Isten is megsegít! :D -
De látom vak vagyok, mert ott van kint oldalt a telepítési útmutató 
Bocs mindenkinek a fennakadásokért, csak hajnalba nem olyan jó a megfigyelő képességem
-
Én is arma.hu - ról néztem, mivel nem vagyok regisztrált tag a legelső leírás alapján csináltam, ami volt ace mód beállításához, de ott nem jönnek be a linkek -
Solt #21428 Az arma.hu-n fent van a six updater telepítése lépésről lépésre. Nekem is új rendszerem van, én aszerint csináltam, és minden ment elsőre... -
A six updater sok embernek nem ment, így aztán sirBoogiee elkészített egy leírást az addon sync hez. Addon sync használata nagyon egyszerű, és gyors! :) -
Uhh most kicsit bénának érzem magam, anno még amikor ace 2 bétát kiadták a six updateres megoldást használtam, viszont most új rendszerem van és hát elkezdtem megint a régi leírás szerint beüzemelni viszont a linkek nem elérhetőek, se TMP féle, se DancZer féle megoldás 
-
BladeW #21425 Gugli a barátod, annyit kell beirni, hogy "arma 2 system requirements". Sok sikert! -
intel grafikus lassítóval esélytelen hogy játszható lesz. -
Solt #21423 Üdv!
Lehet, hogy elindul, de tuti játszhatatlan lesz szerintem... :S -
Hello,
Notebookon Vista alatt 1280x800-ban elindul-e véleményetek szerint ez a játék?
A konfig:
CPU: T5750 Duo 2.0 Ghz
VGA: Mobile Intel(R) 965 Expressz Chipset Family
RAM: 2 Gb
Kössz előre is a választ. -
Egyébként én tényleg örülnék egy jó konkurenciának, mert azért vannak jó motor megoldások csak a játékmenetet rontották el leginkább, például szerintem az operation flashpoint 2 nek jó a motorja és nincs is nagy gépigénye, de a játékmenete nem ér fel egy armáéval, vagy ott van az új bf 2 ahol minden épületet megrongálhatsz, ha nem lenne botrányos a játékmenet.... 

Esetleg még aminek jó volt a gépigénye is és töltés nélkül végig mehettél az egész pályán a red faction guerilla és mellesleg itt is mindent szétlehetett zúzni. Ha erre a motorra írnának egy armát.... kidobnám a barátnőm
-
JanáJ #21420 Az én édesanyám ilyenkor mindig valami hírős franciát (Buffon) szokot idézni, aki egyszer azt mondta hogy a stílus maga az ember (Le style, c'est l'homme). -
"Ennek megfeleően magát a Blazhko-modulációs frekvenciát, valamint első és második harmonikusát is sikerült detektálni a V1127 Aql frekvenciaspektrumában. A modulációt leíró, szokásos triplet és kvintuplet szerkezeten túl magasabb rendű, a modulációt jellemző, egyenlő közű frekvenciastruktúra jelentkezik az alapmódus és harmonikusai körül, egészen a nyolcadik rendig."
Ez sokkal jobb :) -
Solt #21418 Te figyu! Most megfenyegettél engem? Olyan szavakat használsz, amiről fogalmam sincs, hogy eszik, vagy isszák! :D Ne hozzán má zavarba ecsém! :D
Ez a kedvencem:
"akik ráhúztak egy-egy dekorációs surfacét az objectre, de nem pozicionálják jól, és ez megkeveri a z-buffert."
Még egy ilyen és öri-hari vazze! :D :D -
Solt #21417 Lehet, hogy az árnyék, nem tudom... azt tudom, hogy kurva idegesítő! :D Trehány, lusta banda... nincs konkurencia, és ez nagyon látszik... szinte tökéletes lehetne ez a játék...
Ha jól emlékszem az első résznél még volt NV logó valamelyik pöcsig... de, ha nem, akkor is másképpen bánt a játék az NV és az ATI kártyákkal...
Személyes tapasztalat, hogy a HD3870-n csak 4 féle élsimítás volt választható, míg a 8800GT-n vagy 6, vagy 8...
Ráadásul minőségre az NV high beállítás az ATI normalnak felelt meg. Ergo, ha mindkettőt mondjuk high-ra raktad, akkor az NV azzal nyert fps-t, hogy közel sem volt olyan az élsimítás azonos beállítás mellett... vagyis jön a szokásos duma, "nv-n jobban fut" :D
A másik, hogy ezek után elég egyértelmű miért nem lett DX10.1-s a játék... az NV-nek ugyebár nincs ilyen kártyája. Persze emellett még lusta trehány köcsögök... :D -
BladeW #21416 Ha tudsz jobb katonai szimulátort oszd meg, én megyek azonnal. -
Nem olyan könnyű azt megcsinálni Radon, de az biztos hogy jól nézne ki, csa sztem maga az engine nem engedi meg az ilyen fajta modifikációt. Ezt az enginet már 10 éve fejlesztik, és nem erre lett kispécizve. Reméljük a legjobbakat, rosszabb nem lehet. :) -
Ezért kell szektorokra bontani a teret, és akkor nem kell min az x százezer objektummal foglalkozni. Egyébként sem szerettem volna full fizikát, csak pl. a jármvek gyűrődését( ez nem is igazán fizika), az ütközéseket, lokális rombolódást, vagy normális ablaktörést stb. A Crysis2 fizikája durva, de ezt nem is várnám el a BIS-től:) -
Az a textúra villódzás a modellerek hibája, akik ráhúztak egy-egy dekorációs surfacét az objectre, de nem pozicionálják jól, és ez megkeveri a z-buffert. Elég sok ilyen hiba van. Pl hiányoznak a házak LOD fázisai és röhely amikor 200 méterről a járművek kerekei már kockák, a ház ablakának szélén lévő 100-200 poligonos dekoráció meg ott virít még.
Vagy a szárazföld alatt hullámzó tenger... bahh.
Az nv-s dolog meg inkább a textúrázós mániájuk miatt van. Az nv kártyáiban mindig több textúrázó volt. -
Nálunk az egyetemen volt egy óra, ahol a Crytek fejlesztői tartottak előadást, és hát azt mondták, hogy egy játék fizikája nem akarok hülyeséget mondani, mert már egy éve volt, de több mint 50% cpu időt igényel. Egy ilyen nagy objektumszámú( 1 000 000+) rendszerben mint az Arma ez felesleges idő "lopás" volna, mivel nem nyújtana sokkal nagyobb élményt mint a scriptelt fizika. -
Szerintem azért fejlesztették DX9 re, mert a felhasználók többsége még mindig DX9 kártyákat használ. Sztema a köv. ArmA már DX11 lesz. :) Legalábbis remélem, bár sztem ez is nagyon szép! -
Igazad van, tényleg sok benne a hiba, de imádjuk. Igaz mi nem játszunk single küldetéseket, hanem különféle multikat.
Ha én most találkoztam volna vele először, én is lehánynám, de sajna az OFP megfertőzött minket, és azóta nem igazán akadt olyan játék, amiben ilyen nagy volumenű, a reálishoz közeli élményt, ilyen hatalmas szabadságfokkal adjon. De sokat káromkodunk a hibák miatt :)
A gépem E5200 2,5 GHz és egy 4850-es VGA. Nálam sem full a képi minőség, de igazából észre sem veszem, mert a táj így is szép, a játék izgalma meg eltünteti az esetleges hiányosságokat. Pl az animációk gyatraságát, vagy a fizika teljes tagadását. -
azt honnan veszed hogy az nv a bis-re is rátette a mocskos hátráltató mancsát? Lehet hogy csak lusták. -
mi villódzik? nekem nem villódzik a textúra, csak az árnyék high beállítás alatt...
Mint írtam megkérdeztem a fejlesztőket mi a faszért nem lehetett dx10.1-re vagy 11-re írni a játékot, ha egyszer mind2 olyan mintha pont az armára szabták voltna "nem látunk benne elég újdonságot". Ergo lusták... -
"elraktam maxra, mondom megnézem már minek kell 4magos proci meg 150-ezres videókártya a sima futtatáshoz, és körberöhögtem a játékot! Annyira érezni a marketing fogás átbaszás szagát hogy gázálarc kell hozzá! very high-on is baltával faragott karakterek vannak, nameg az árnyékok emlékeztetnek a sokéves doom3-ra!"
Akkor érzed a korod, mert olvasható hogy a látásoddal problémák vannak. Bár nekem sem jó az egyik szemem, de én nyomát sem láttam annak amit írtál. Mondjuk lehet hogy csak a "hiba az ön készülékében van" dolog áll fenn.
"udom hogy a vérpistikék online úgyis ultra lowon nyomják 1024x768-ben, de azért megkérdezném a fejlesztőket hogy arról hogy optimalizálás hallottak-e már tévében, vagy valahol máshol? A 4-darab kétszáz megás peccsekben meg vajon mi lehet mert ugyonolyan szar tőle a játék!"
Ha jól érzem frusztrált vagy egy csöppet mert a gépeden elég gyengén megy, bár azt kell hogy mondjam szerintem egész jól optimalizálták(dx9-hez képest). Vagy tudsz mondani egy játékot hasonló nagyságú bejárható területtel, és valósághű ballisztikával, hasonló mennyiségű mozgó és statikus objektummal, ami jobban megy azonos gépen(akár dx10/11-es is lehet)? Szeretnék én is már egy ilyen játékot találni.
"A sok reklám helyett amiben agyonsztárolták ezt a szart a neten, inkább azt a pénzt a játékra költötték volna. "
Te valami másik játékról beszélsz szerintem, amit az EA adott ki, náluk szokás összevissza reklámozni egy játékot.
Most töröld meg a szád szélét, mert 30 éves korban még nem menő a fehér "szakáll". -
Én egy X2 3800+, 2GB DDR1 és HD4670 el játszom. Feltételezem, hogy te is az eredeti játékot pórbáltad, és nem a törtet aminél a védelem miatt teljesen másképp fut a kód. Én ezzel a szar géppenl élvezhetően tudom játszani a játékot, tény, nem a legjobb minőségben, de akkor is élvezhetőbb. A hányinger amit írtál az a fejmozgás miatt van, amit lehet állítani a beállításokban. -
Solt #21405 Látom meghaladta a képességeidet az általam leírtak értelmezése. Pontokba szedem, hátha úgy menni fog...
1: Elfogadjuk a negatív véleményt, nem ez a gond.
2: Nem lettem ideges, csupán olyan stílusban reagáltam, amilyenben te méltóztattál megnyilvánulni.
3: Ha ideges lennék, akkor már kis felkiáltó jelek lennének a nevem mellet, ezzel a megjegyzéssel: "fórumképtelen magatartás... senkit nem fenyegetünk meg halálosan"
4: Pontosan arra szerettem volna rávilágítani, hogy
a: vagy rosszak a forrásaid, és, vagy nem tájékozódtál rendesen, hogy mivel is játszol, és azt, hogyan is kéne...
b: hülye vagy hozzá, hogy beállítsd, hogy játssz vele, hogy érezd a többihez képest benne rejlő pluszt...
5: Tisztában vagyok vele, hogy nem a játékosokat szidtad, és csak ismételni tudom magam, a negatív véleménnyel sincs semmi gond, mi is találunk benne bőven hibát, de ennek ellenére az általad leírtak HÜLYESÉGEK! Ezt a hülyeséget pedig primitív stílusban vezeted elő! Ez a gond!
6: Hogy egészen világos legyen: a STÍLUSODDAL van, volt a gond. ( és azzal, hogy butaságokat beszélsz, de ez a kisebbik baj... )
7: Szeretnék egy 33 éves korában, meglehetősen tragikusan elhunyt klasszikust idézni...
Íme:
Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!
Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek;
és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek. -
Ez az ajtóberúgós duma tényleg jó meg minden
csak azt nem értem hogy ha ilyen ingerült lettél rám mert leírtam a véleményemet, akkor miért nem írjátok ki ebben a fórumban hogy ide csak azok írhatnak akiknek ez a játék" extázis környéki állapotot okoz" Mindegy hagyjuk, én leírtam miért szar ez a játék szerintem...te meg idáig csak csak annyit írtál hogy szerinted én "miért vagyok szar"
Annyit azért toltam a játékot hogy kialakult véleményem legyen róla. Gondoltam hogy belém fog állni egy két fanatikus a korábbi h.sz miatt, de ha észre vetted volna én nem a játékosokat szidtam, hanem a fejlesztőket első sorban amiért ezt a jó játékot így elszarták ezekkel a sok gagyi tipikus hibákkal!
-
Én a videó kártyámat 35k-ért vettem nem 150k-ért és 1920x1280-ban full high-on gond nélkül megy. Tehát amit irtál szájhabzós hülyeség.
"Tudom hogy a vérpistikék online úgyis ultra lowon nyomják 1024x768-ben, de azért megkérdezném a fejlesztőket "
Az átlag életkor 30 körül lehet, megint csak habzik a te szád és szemetelsz itt a hülyeséggel.
-
Solt #21402 No Uram!
Berúgod az ajtót, behánysz a küszöbre, és még neked áll feljebb, ha hátba vágnak a partvissal?
Pontosan olyan stílusban kaptál választ, mint amilyen stílusban bemutatkoztál. Úgy érzem, ha valaki akkor tán mi lehetnénk azok, akik felháborodnak!
A korodon semmi szégyellni való nincs, nem is ezért céloztam rá. Szimulátoros közegben teljesen megszokott a 40 év környéki kocka is.
Elárulom mi az, ami viszont szégyellni való. Az információ hiányból adódó butaság hangzatos világba kürtölése! Ez a ciki! Nem a véleményed, mert olyanja így 30 felett tán már mindenkinek van!
Viszont az különböztet meg minket az éppen pelyhesedő pöcsű tinédzserektől, hogy szilárd véleményt akkor nyilvánítunk ilyen hangzatosan, ha annak van alapja, ha megvan hozzá a háttér tudás, de minimum az informálódás!
Úgy érzem ezen elvárásoknak a virág lelkű Úriember nem tett eleget, ugyanis akkor nem kérdezne rá, hogy ez miért szimulátor...
Így van, leírhattam volna, hogy mi az amiért mi szertejük, mi az amiért morcosak vagyunk, és mi az, ami extázis környéki állapotot okoz ebben a bugos fosban...
Leírhattam volna, de nem teszem... mégpedig az Úr meglehetősen primitívre sikerült bemutatkozása miatt!
Tán a többiek közül lesz valakinek oly galamb lelkecskéje, hogy átsiklik a kis mementódon...
-
tudod nem szégyellem a koromat mert ennyi idősen már sok mindent láttam és szabad időmben sok nagyszerű játékkal játszottam már. többre nézem mintha a kocsmában innék állandóan, és verném a pókergépet,mint sokan mások. Tisztelet a kivételnek! Ezt azért írtam le mert egy idő után az ember megtanulja az valóban értékes dolgokat megkülönböztetni a haszontalan parasztvakítós agyonreklámozott termékektől! Nem szoktam ok nélkül hangulat ember módjára lehúzni játékokat nehogy azt hidd! Ami jó annak én is örülök mint egy gyerek mert sok jó órát tudnak szerezni ezek a játékok...Kicsit puritánul írtam az előző hozzászólásomat az igaz, de így viszont pontosan meg lett fogalmazva a véleményem. Te pedig inkább leírhattad volna hogy miért nincs igazam esetleg te szerinted az helyett hogy IQ-hiányos 30-fölötti idiótának nézel! Egyébként ez egy játék amiről lehet jót is, és rosszat is írni mert ez egy fórum ha jól tudom. Nagyot csalódtam a játékban és ezt szerettem volna közölni a sok elfogult agyondicsérés mellett amit kapott a gém. Tudod nem olcsóak ezek a játékok és ezért a fogyasztóknak lehetnek elvárásai mert nem ajándékba kapom, hanem pénzt adok érte! Minden jót!
.png)