Berúgod az ajtót, behánysz a küszöbre, és még neked áll feljebb, ha hátba vágnak a partvissal?
Pontosan olyan stílusban kaptál választ, mint amilyen stílusban bemutatkoztál. Úgy érzem, ha valaki akkor tán mi lehetnénk azok, akik felháborodnak!
A korodon semmi szégyellni való nincs, nem is ezért céloztam rá. Szimulátoros közegben teljesen megszokott a 40 év környéki kocka is.
Elárulom mi az, ami viszont szégyellni való. Az információ hiányból adódó butaság hangzatos világba kürtölése! Ez a ciki! Nem a véleményed, mert olyanja így 30 felett tán már mindenkinek van!
Viszont az különböztet meg minket az éppen pelyhesedő pöcsű tinédzserektől, hogy szilárd véleményt akkor nyilvánítunk ilyen hangzatosan, ha annak van alapja, ha megvan hozzá a háttér tudás, de minimum az informálódás!
Úgy érzem ezen elvárásoknak a virág lelkű Úriember nem tett eleget, ugyanis akkor nem kérdezne rá, hogy ez miért szimulátor...
Így van, leírhattam volna, hogy mi az amiért mi szertejük, mi az amiért morcosak vagyunk, és mi az, ami extázis környéki állapotot okoz ebben a bugos fosban...
Leírhattam volna, de nem teszem... mégpedig az Úr meglehetősen primitívre sikerült bemutatkozása miatt!
Tán a többiek közül lesz valakinek oly galamb lelkecskéje, hogy átsiklik a kis mementódon...