tudod nem szégyellem a koromat mert ennyi idősen már sok mindent láttam és szabad időmben sok nagyszerű játékkal játszottam már. többre nézem mintha a kocsmában innék állandóan, és verném a pókergépet,mint sokan mások. Tisztelet a kivételnek! Ezt azért írtam le mert egy idő után az ember megtanulja az valóban értékes dolgokat megkülönböztetni a haszontalan parasztvakítós agyonreklámozott termékektől! Nem szoktam ok nélkül hangulat ember módjára lehúzni játékokat nehogy azt hidd! Ami jó annak én is örülök mint egy gyerek mert sok jó órát tudnak szerezni ezek a játékok...Kicsit puritánul írtam az előző hozzászólásomat az igaz, de így viszont pontosan meg lett fogalmazva a véleményem. Te pedig inkább leírhattad volna hogy miért nincs igazam esetleg te szerinted az helyett hogy IQ-hiányos 30-fölötti idiótának nézel! Egyébként ez egy játék amiről lehet jót is, és rosszat is írni mert ez egy fórum ha jól tudom. Nagyot csalódtam a játékban és ezt szerettem volna közölni a sok elfogult agyondicsérés mellett amit kapott a gém. Tudod nem olcsóak ezek a játékok és ezért a fogyasztóknak lehetnek elvárásai mert nem ajándékba kapom, hanem pénzt adok érte! Minden jót!