• Sanyix
    "elraktam maxra, mondom megnézem már minek kell 4magos proci meg 150-ezres videókártya a sima futtatáshoz, és körberöhögtem a játékot! Annyira érezni a marketing fogás átbaszás szagát hogy gázálarc kell hozzá! very high-on is baltával faragott karakterek vannak, nameg az árnyékok emlékeztetnek a sokéves doom3-ra!"
    Akkor érzed a korod, mert olvasható hogy a látásoddal problémák vannak. Bár nekem sem jó az egyik szemem, de én nyomát sem láttam annak amit írtál. Mondjuk lehet hogy csak a "hiba az ön készülékében van" dolog áll fenn.

"udom hogy a vérpistikék online úgyis ultra lowon nyomják 1024x768-ben, de azért megkérdezném a fejlesztőket hogy arról hogy optimalizálás hallottak-e már tévében, vagy valahol máshol? A 4-darab kétszáz megás peccsekben meg vajon mi lehet mert ugyonolyan szar tőle a játék!"

Ha jól érzem frusztrált vagy egy csöppet mert a gépeden elég gyengén megy, bár azt kell hogy mondjam szerintem egész jól optimalizálták(dx9-hez képest). Vagy tudsz mondani egy játékot hasonló nagyságú bejárható területtel, és valósághű ballisztikával, hasonló mennyiségű mozgó és statikus objektummal, ami jobban megy azonos gépen(akár dx10/11-es is lehet)? Szeretnék én is már egy ilyen játékot találni.

"A sok reklám helyett amiben agyonsztárolták ezt a szart a neten, inkább azt a pénzt a játékra költötték volna. "

Te valami másik játékról beszélsz szerintem, amit az EA adott ki, náluk szokás összevissza reklámozni egy játékot.

Most töröld meg a szád szélét, mert 30 éves korban még nem menő a fehér "szakáll".