21171
LCD - Plazma
-
#19041 TV adásról pocsék a képe, mint minden ilyen kategóriás tévének. Nem kell szépíteni a dolgot. Ez van.
Digitális HD adással elmennek. -
#19040 "A Tv adást is valós időben 3d-síti" Isten óvjon tőle! -
mike01010101 #19039 A képe nagyon szép, szebb mint a 102-esnek, (pedig az is full HD), ez négy magos, gyorsabb a smart rész. Sajnos szemüveget nem vettem hozzá, (a csomagba nincs) így a 3d-t még nem próbáltam, de lehet hogy holnap veszek. A Tv adást is valós időben 3d-síti, (még nem tudom milyen minőségben). A T-home-os beltéri egységgel összehangoltam, így egy távirányítóval kezelem mindkettőt, az másik TV ez nem tudja.
Szóval eddig nem bántam meg, a másikat eladom.
A netezés kicsit nyögvenyelős minden smart tv-n ha nincs billentyűzet hozzá, de a böngésző sebessége elfogadható. Rádiós egeret dugtam rá. -
#19038 és milyenek a tapasztalatok a TV-vel kapcsolatban én is ilyet néztem ki magamnak . használhatóság képe a magyar csatornák képe menynire zajos?
3d része és a netes rész használható? -
mike01010101 #19037 Újraraktam az allshare-t a Pc és most jó:) -
mike01010101 #19036 Az az érdekes, hogy usb-ről lejátsza ugyanaz a filmet felirattal. Most próbáltam ki. Lehet hogy a PC-n van valami gebasz. -
#19035 Passz. Azt több helyről hallom hogy egy ideje csökken a minőség koreaából, már ha volt egyáltalán nekik olyanjuk... :) -
mike01010101 #19034 Sziasztok. Hátha tud valaki segíteni. Szetb@sz az ideg. Van egy jó kis 102 cm-es samsung smart TV-m. Semmi gond vele de kitaláltam, hogy nagyobbat akarok. Vettem egy 121-es Samsungot (48H6200) és nem játssza le a feliratot. (én mindent feliratosan nézek) és a másik TV gond nélkül évek óta visz mindent. Mi lehet a gond, van esetleg valakinek ilyen TV-je? Fent van a allshare, lefrissítettem mindent, de nincs felirat és a TV-n a beállítás menüben a Felirat menüpont szürke, nem elérhető. -
#19033 Khm..... -
Leky #19032 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Tv-t szeretnék venni a keret 200000ft lenne.
Ami követelmény lenne azok a következők.
- 50"-os képméret (min. 48")
- Wifi képes legyen (ne kelljen kábel az internethez)
- Smart funciók
- Vga bemenet
- 4 HDMI
- hálózaton keresztüli média lejátszás (ha létezik ilyen)
- 3D
Most jelenleg egy 32" Sharp Lcd-m van ami fapadosnak tekinthető, viszont atombiztos. Így nagyon kacsintgatok a Sharp típus felé.
Ezeket szedtem össze a gyártó oldalán: LC-50LE760E, LC-50LE756EN, LC-50LE752V (ez egy kicsit 200k felett van mert van benne S/S2 tuner), LC-50LE750V. Mi ezek között a különbség?
Természetesen jöhet más márka is ami megfelel a fenti követelményeknek.
-
#19031 LG 47LB650 ?
sonykat meg kell nézni, ott van aktiv és passziv 3D-s is (szerintem csak utóbbi használható, de nem mindenki ért velem egyet... ;) ) -
#19030 Sziasztok!
150-155 ezerért szeretnék TV-t venni. 100cm felettit és 3D-st. Smart része nem érdekel. Film nézős vagyok a képi világ érdekelne nagyon! Tudtok nekem ajanlani valamit? LG márka szimpatikus. -
Robi546 #19029 Hali!
Nos van egy Samsung UE40F6340 -es okos TV -m és olyan gondom van ha a külső HDD -ről (Western Digital My Passport 2 TB),akarok nézni valamit kb. 4 perc után automatikusan újraindul a TV,mind a 3 USB portot végig próbáltam és ugyanazt csinálja,a kérdésem,hogy mi lehet a gond ? Eddig jó volt,most valamiért ezt csinálja, PC -n is próbáltam ott lejátssza simán. Ha rendesen nézem a csatornákat akkor nincs gond,ha PS 3-on játszok (HDMI -ről megy) akkor sincs gond,viszont ha külső HDD vagy USB -ről akarok nézni valamit akkor váratlanul újraindul de mindig ugyanabban az időben,elkezdek nézni valamit majd 4 perc múlva újraindul,mi lehet a gond,és mit csináljak vele hogy jó legyen ? Előre is köszönöm! :) -
#19028 Nálam IE böngészőnél ha a YT-nál a jobb alsó saroknál a fogaskerékre kattintok ahol e 3d opciot ki be lehet kapcsolni , az mellet van egy lehetőségek felirat és azon belül lehet a 3d fajtákat ( átfedéses, szemüveg nélkül ,piros-magenta stb..) változatokat kiválasztani. és ott van az egymáűs mellett is és azon belül lehet választani, hogy teljes vagy fél kijelzés. ÉS nekem a teljes lenne a megfelelő, ugy hogy a mindegyik fél 16:9-es képarányban legyen és ne torzuljon a kép, fekete csik nem baj ha van . A félnél kitőlti a teljes képet ,de torzul a képarány az ugy nem annyira jó.
Google cardboarddal igy a telefonon le tudom 3d-be játszani a filmeket. -
#19027 nálam nincs ilyen opcio (2d tv + html5 a yt, chroma böngésző)
arra gondolsz, h ne legyen alul és felül fekete csík? tehát teljes, 16:9-es képbe legyen beillesztve az SBS video?
a film enkódolásakor nyilván meg lehet csinálni, sajnos utólag, lejátszóból - passz :) -
#19026 Soha nem iszok alkoholt,csak egy kicsit nehéz megfogalmazni, hogy mit akarok.
Szóval akkor itt van egy YT link és azon belül a 3D opcióknál van olyan hogy fél szélesség és teljes szélesség. szóval ugyan ezt szeretném offline modban is használni ( az sem baj ha androidon is müködik :) )
-
#19025 józanodj ki, aztán írd be újra a kérdésed :D -
#19024 Azt tudja valaki , hogy azt hogyan keressem olyan videokat ami SBS 3d-sek de mindegyik fél teljes értékü 16:9es képaránnyal van és nem egy torz képarányú képpel? vagy van valamilyen lejátszó amivel ezeket a filmeket beállithatom ilyen nézetre?
Mert a YT-on némelyik filmnél van olyan 3-s opció, hogy teljes méret meg fél a teljes méretnél olyan a kép ahogy szeretném a félnél meg el van torzulva.,De letöltött tartalomnál nem találok ilyen opciókat a kmplayernél. -
slycoop #19023 Üdv.
Tudnátok ezekről a tv-k ről véleményt mondani? Szüleim vennének egyet a nappaliba, csak normál tv-zésre lenne.
Philips 40 PUX6809
Samsung UE48 H5030
LG 42 LB5820-ZJ
LG 42 LB 561 V-ZC
Sharp LC-50Ld264 -
#19022 500Hz.... aghhh, Miért nem 630Hz? Vagy 175Hz? :D
De biztosan szép képe van. :) -
fonak #19021 Nekem sajna szekrénysorba lesz a tv (most egy 51cm-es CRT van ott), és oda csak 32 colos fér... nem akartam sokat költeni, rendeltem egy Samsung UE 32H5000-et 70k-ért, ugyanilyen árú LG32LB5610 lett volna a másik választás, ezt a tesztet elolvasva végül is a Samsung mellett döntöttem. -
TomStorm #19020 Na végülis megvettem délután egy 3D-s Smart LG TV-t WebOS és 106Cm képátló,500HZ és 2db szemüveget kaptam hozzá!
Képen(neten) nem tetszett meg világosnak is láttam a keretet(amúgy sötétebb) de élőben egyszerüen beleszerettem,D a képminőségbe és a design-ba is!
Egy 720p-s Pana plazma után nagyon szép a képe ennek,mondhatni ég és föld:)
Nem gondoltam volna,hogy LG-töl ilyen premium minőséget kapok Design-ba is,anyagfelhasználás,összeszerelés+++
Pontos tipus:lg 42lb650v-zn -
#19019 Nem tudom, hogy újabb-e, szerintem csak egy másik megközelítése a problémának :)
Az biztos, hogy élethűbb színek és/vagy rosszabb kontraszt jellemzi. Van akinek ez utóbbi fontosabb mindennél, neki pl nem lehet ilyen panelos tv alternatíva.
Ha a haverod tévéje tetszett, valóban vegyél olyat, akkor nagy meglepetés nem érhet - ráadásul ezt legalább egy otthonban láttad, nem a neonos kiállítóteremben. -
TomStorm #19018 Tehát vegyem azt a Samsungot amit láttam?Kérdezzem meg a pontos tipusát és ennyi?Ő vette 150e.ft-ért fél éve az most lehet olcsóbb már.
Ez a leg kézenfekvőbb megoldás ha nem láttam a többi TV márka képét ugye?
Nekem amúgy a "pva panel" semmit nem mond én utoljára IPS-ről hallottam monitornál:D
Pva újabb Tech.mint az IPS? -
#19017 azért egy samsung (pva panel) és egy lg (ips panel) képe nagyon nem egy műfaj, érdemes lenne a prioritásaidat lefektetni, s aszerint tovább nézelődni :)
(philipsről az rémlik, hogy kínai bóvlimárka irányt vett, ez igaz? nem akarnék rémhírt terjeszteni, valaki bennfenntes cáfoljon meg gyorsan!) -
TomStorm #19016 Lehet elég lenne 102cm-es 3D Smart TV.Néztem egy Samsung-ot PC-re kötve ismerősnél és TV adást is.Egyszerüen gyönyörű volt a kép:)
Sajnos nem tudom melyik Samu volt csak annyit,hogy 102cm,3D smart és középen alul 4felé ágazó talpak voltak ezüst színben és fekete keret meg 200Hz.
Talán AW volt hátul a tipus végére írva ha jól emlékszem.Gyönyörű képe volt az biztos:)
Nekem LG is jó lenne vagy Philips szerintem.Tudnátok segíteni?
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.12.14. 19:43:53 -
TomStorm #19015 Üdv.
130e.ft-ig vagy ez körül milyen TV-t ajánlanátok?Pana plazmát(TX-P42X60E (107 cm) lehet eladom és vennék egy másikat ami nem plazma.Lehet 46"-os is akár -
#19014 Látom nálatok most egész jó áron van.
Ha úgy lesz rendelem:) -
#19013 2013-as modell és már rég nem lehet kapni. Egyébként egy elég eccerű tévé. 50W829?
-
#19012 Hozzáértőktől kérdezném.
SONY KDL-50W685AB 50" 3D LED televízió
Vélemény? Ebben az árkategóriában inkább valami más készülék?
Előre is köszönöm! -
#19011 hdmi-n nem megy át 200hz, nem része semmiféle szabványnak :) -
#19010 Es olyan létezik, hogy a tv panelja alapból 200hz-es mondjuk game mode-ban és folyamatosabb a kép, ha ps3-al hasznalaod? -
#19009 pontosan így van: vagy-vagy :)
logikus is: ha dolgozni kell a képen, hogy folyamatosabbnak érezd, az időbe telik, nő az input lag ... -
#19008 Akkor semmilyen tv-n nem lehet jatszani konzollal magasabb hertzen game modeban lag nélkül? -
#19007 Olyan nincsen hogy natív 100Hz, ha játék módba teszed akkor kikapcsolja a tv a 100Hz-et hogy kisebb legyen az input lag és ilyenkor 50/60Hz-en megy a tv. -
#19006 Sziasztok! Kellene nekem egy kis tanács. Vettem egy LG Smart TV-t (32LB5800) és az volt a boltban ráírva, hogy 200hz-es led tv. Kérdeztem, az eladót, hogy ez tényelg 200hz mert elég smooth a képe a többihez képest. Mondta, hogy natívban tudja a 200hz-et. Mondom, ok, akkor ezt el is viszem, mert nagyon tetszik.
Hazahoztam, bekapcsoltam és azt vettem észre, hogy a PS3 kicsit laggol. Átkapcsoltam game módba meg kikapcsoltam a trumotiont és megszűnt a lag, de olyan mintha 60hz-es tv-t néznék. Most ez tényleg ilyen szar tv? Trumotion-al tök jó folyamatos a kép, de érezni a lag-ot. Anélkül meg darabos a mozgás. Vigyem vissza és cseréltessem ki olyanra ami tényleg tudja natívban a 100hz-et? Vagy ez hülyeség ez az egész? -
#19005 UB 8 teszt
Hát én nem venném.... Játékra nagy az input lagja, a kontraszt és a fekete is gyengusz.
Utoljára szerkesztette: nismoka, 2014.12.06. 13:19:52 -
#19004 LG 40 UB800V-ről vélemény? Vagy írnátok nekem valami jó típust? 200ezer a max amiért venném. Köszi. -
DonPedro22 #19003 Nem találtam külön 3D tv-el foglalkozó topikot ezért bátorkodok itt kérdezni :)
3D tv-t szeretnék venni de nem vagyok tisztában azzal, hogy mit is jelent egy ilyen tv-nél hogy aktív 3D. A tv-k leírásában figyeltem meg hogy odaírják külön, hogy aktív 3D vagy nem. Ez mit takar? és nézhetek rajta úgy 3D filmet, hogy a gépről játszom le a filmet? válaszokat előre is köszi -
#19002 ha van optikai kimenet a tévén, ott szinte biztos kimegy ... más mód nincs, mivel a dts kodek (is) fizetős és a jvc nem fizette meg az árát, ezért nincs hangod :)