LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, persze, kiéleztem a dolgot! 😊
Nadeakkoris! Nehogy már valaki erre alapozva válasszon, bakker! Az ilyen nem képmegjelenítõt (direkt így írtam) akar venni, hanem villanyóra tesztert... (nekem legalábbis ez nem volt szempont TVvásárláskor)

sok eve nem letezo jelensegrol kerdezel (ha a foszfor lagra gondolsz), szoval... semmilyen.

nappal csak siman atkapcsolom THX Bright Room-ra es maris olyan vilagos, mint egy LCD. szo szerint. varja csak! lehet igy a szolariumot is eleri, majd meg is nezem.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

cloud.strife
És amikor nappal játszol akkor milyen a foszfor? Zöld vagy kék a tied?

<#banplz>

www.digimomentsvideography.com

ha OLYAN feherre vagyok, elmegyek szolariumba... <#mf2>
viszont en latok feketet is. nem csak szurke gandalf herezacsijat kifeszitve a kepernyore... <#mf1>

(mirrors edge-et amugy utalom, 2 db percet birtam vele. nem, nem a feher miatt)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

cloud.strife
Mirrors Edge hogy nézett ki a plazmádon? Láttál egyáltalán fehéret rajta? 😄😄😄😄

konzolhoz is siman jo a plazma (SOT!!!), en gyakorlatilag 90%-ban erre hasznalom a kisebbiket.

Zephyr Retiring
Ez a kevesebbet fogyaszt azért így nem teljesen igaz..
A lényeget viszont jól látod: sötét filmeknél, képrészleteknél kevesebb lehet a fogyasztás ugyan, mint mondjuk a saarbrückeni sílesiklás közvetítésekor, de a plazma nem is erre lett kitalálva...
Ha számítógépmontirornak, játékkonzol kijelzõnek vagy egész napos üzemmódbani folyamatos képlejátszáshoz kell, akkor ledes lcd.
Ha házimozinak napi max 2-3 filmhez, akkor plazma.
A lényeg ennyi lenne. "Sima" lcd technóról manapság ritkán beszélnek.
Minek is beszélnének ha a ledes gazdaságosabb mint egy natúr lcd?

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

cloud.strife
42W8-as Sony-m wattmérõvel, eco móddal, külsõ fénymérõvel bekapcsolva 34W-ot eszik. Egy plazma a büdös életbe nem fog ennyit enni. Ettõl még persze elhanyagolható a különbség.
Csak hogy a helyére tegyük a dolgokat.

Azért odáig hogy kevesebbet fogyaszt nem mennék el, de valóban a különbség elhanyagolható. Viszont ennél sokkal nagyobb szempont az, hogy a fekete tényleg fekete plazmán, és a sötét árnyalatok is megkülönböztethetõek jól, míg LCD-n egy foltos szürke paca lesz.
Ja, mostanában úgyis inkább az a jellemzõ a filmekre, hogy a játékidõ több, mint fele sötétben játszódik. Ilyenkor a plazma - ha jól tudom - alig fogyaszt ellenben az LCD technológiával, ahol állandó a háttérfény.
Vagy nem? Ha igen, akkor a plazma kevesebbet fogyaszt, mint az LCD-k!

cloud.strife
Azaz, mondjadcsak....... 😄

kössé' bele!!! <#mf1>

Bucser
En 3 teven lattam eddig hofeher egyenletes fenyes kepet. A Samsung 55-os curved OLED-en, az LG 55-os OLED-jen es a Sony kicsi OLEDjen anno regen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ráadásul homogén! 😄 Nem láttál még ilyet, mi?
cloud.strife
Hófehér fényes kép egy plazmán? 😄😄😄😄

plazma nem olyan fenyes, mint egy LCD, nem is tenne jot neki (kivetel a Dinamikus mod, de az ongyilkossag es ocsmany).
az a 240 az a max fogyasztas. nem is tudom mennyi van a 60-asunkra irva, tan 5-600... de kozel nem fogyaszt annyit. felet se 😊

Na úgy akkor rendben van😊
Akkor ez a 240 max lehet de én nem szeretem úgyse ha nagyon világít,monitoron fényerõt is levettem mindig.Köszi
42"-os? atlagban 120-ra tippelnek.
Plazma-nak dinamikus a fogyasztasa. hofeher fenyes kepnel lehet 240 is, de ez ritkabb, ill. lehetnek sotetebb jelenetek, olyankor lemehet 60-ra is akar. folyamatosan mozog.

Most ennek tényleg 240 watt a fogyasztás?
meglatja a "LED"-eket Dynamic modban, rajuk szivodik, mint ehes tyuk a takonyra <#idiota>

arty
semminél nem jobb azis?

Forza.

bótban?... <#idiota>

Azért élõben is megnézted remélem 😊
Zephyr Retiring
Jó döntés 😊

Jövõhéten jön az X60,köszi a jó tippet!😊
cloud.strife
32W650 Sony 129e 5 év garral. Ezzel járnál talán a legjobban. És akkor nem egy alja tévéd lesz. Ha meg leteszel a FullHD-ról, vagy megterhel az a 10e ft, akkor a 32W600, az HD Ready és egy tizessel olcsóbb.

Aláírásomban a többi.

Zephyr Retiring

arty
3 méterrõl sztem elég az 1024x768 ... de elmész boltba és megnézel egy fullhd és egy hdready plazmát és meglátod 😊

Forza.

Ja oké azért köszönöm!
Most láttam van full HD 39" is 120K alatt,van itt választék bõven.

Arty-t még megvárom hátha ajánl valamit aztán ha nem akkor egész hétvégén a Tv-ket fogom bújni,hogy válasszak egyet😊
De legalább tisztába lettem vele mit várhatok ennyi pénzért!
nos... ha ra vagy izgulva par ps3 exklura, akkor esetleg erdemes venned egy ilyen masinat, de ha ugyis tiszta lappal kezdenel, akkor inkabb ps4-et javasolnek (addig gyujtenel penzt es unalmadban olvasgatnal... nem kell elkolteni a penzecsket azonnal, csak mert a masikra varni kellene 😊). azzal latvanyban nem csalodnal akkorat...

bocsesz, de nem tudok ilyet ajanlani. en azt mondanam vegyel egy olyat, ami radmosolyog 😄 vagy majd a tobbiek mondanak valamit.

Nem messzirõl.2 méter max3
Dehogy tudom sose volt még konzolom se normális TV-m😊

Na akkor van ez a Panasonic ez okés de tudsz ajánlani 82 cm-es full HD tv-t max 115ezres kategoriában ami az "ócskák közül kicsit kiemelkedik?😊
Aztán majd eldöntöm
arty
milyen meszirõl is nézed majd?

Forza.

ps3 visszalepes lesz egy ilyen pc utan. mar ami a grafikat illeti. termeszetesen a nagyobb exkluzivok meg igy is robbantananak, de keszulj a 30 (vagy az alatti) fps-re 720p-s felbontassal (vagy az alatt). bar gondolom ezeket tudod.😊

a hd ready felbontas miatt nem lesz homalyos, hisz nativban kapna a jelet...
az a baj, hogy 110e ft "keves" penz manapsag tv-re. pontosabban keves, ha
- nagyot
- nagy felbontassal
- jo kepminoseggel
akar az ember. ez egyszeruen lehetetlen. biztos talalsz valami kis ocska 32-es full hd-t ennyiert, de ... na mindegy. meg a Pana se nagy vaszisztdasz, de legalabb plazma, tobbet nyujt ennyiert, mint az LCD-k.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennek az árából lesz Ps,tv és 5.1 hangrendszer.Ennyibõl kell kijönnöm(most még jó áron el tudom adni).
Elegem lett a Pc-bõl,fejlesztgetem vagy 10 éve mindig összerakok valami jobb fajtát erre csinálják a fejlesztõk az optimalizálatlan játékokat amihez nincs PC amin futna.
Nem is használom ki,játékra meg inkább Tv kell na és film nézésre is.

A Pana TV-nek amit ajánlottatok hát nem is tudom,nem kicsi az a felbontás?Tényleg szép lehet a képe,design minden de ez az 1024×768?Nem kellene inkább kisebbet vennem full HD-t aminek nagy a felbontása?
Tervezek PS4-et is,Notebook-ot is hozzá,az már menni fog nagy felbontáson is sz.tem.
Szeretném ha a szövegek se lennének homályosak,jól olvasható lenne minden az lenne a tuti:/
nem...nem soroltam a csöves erõsítõket sehová
mindössze annyit írtam, hogy legalább jó hifi hangfalakat kell venni hozzá(a házimozi hangsugárzók többségével ugyanis teljesen értelmetlen hajtani), mert szerintem a hifi hangfalakból több olyan is található, amiket audiophile megszállottaknak gyártottak, de természetesen házimozi hangsugárzóknál is fel lehet lelni ilyet (pl legjobb ismerõsömnek Jamo D-s házimozi szettben D870-esei vannak, mint frontok, a mai napig elképesztõ mit szólnak, az ezredfordulón valami 1 millió körüli összeget fizetett csak a frontokért, amik nem bi-kábelezésûek, hanem tri-kábelezéssel szerelhetõek, vagyis minden hangszórót külön végfokról/erõsítõrõl is lehet hajtani a jobb hangminõség érdekében, és a hangszórók felépítése is a mai napig lenyûgözõ, irigylem is érte már tizenvalahány éve, de az ilyen házimozi frontok elég ritkák)

eleg jo kis perszona' kompjuta'-d van ugy latom, mire fel ez a nagy sietseg? gyorsan-gyorsan ps3, s hozza "fillerekert" nagy es szep tv...
de ha nagyon nem birsz magaddal, akkor Pana X60 +1

Akkor Panasonic 42X60 a te TV-d.
PS3-on úgyis csak 720p van (vagy az se), felesleges a FullHD TV.
Na itt vagyok ismét.110e.ft a keret nem lesz több most akarok azonnal TV-t,nem várok next-gen konzolt veszek Ps3-t.
Ehez kellene TV:100cm vagy nagyobb és szép legyen a képe lehet Plazma is,bármi😊
Kandurex
mi az nem sok? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cloud.strife
Már megyek is a késért...... atyaég....

Jól van hát nem akartam ennyire fényezni, mert még a végén egykét sonys versenyzõ felvágja az ereit 😄
Zephyr Retiring
Mingyá más 😊

javitanam Borg hsz-at:
"Panashopban vágtak egy 50ezret az 50GT60 árából, ha valaki FANTASZTIKUS, CSUCS tv-re pályázik 😊"

a hsz-od igy mar maradhat (persze nem szabad figyelmen kivul hagyni, hogy te irtad)... 😛

Zephyr Retiring
Ha valaki jó tévére vágyik, akkor az LG-t vesz 😄

Panashopban vágtak egy 50ezret az 50GT60 árából, ha valaki jó tv-re pályázik 😊
cloud.strife
Már a gyárban beleszerelik az árát..... 😊

cloud.strife
Nem sokat tudok......... 😞

cloud.strife
Sony-t a Sony Centerben. Ott 5 év a gar rá.