LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nadeakkoris! Nehogy már valaki erre alapozva válasszon, bakker! Az ilyen nem képmegjelenítõt (direkt így írtam) akar venni, hanem villanyóra tesztert... (nekem legalábbis ez nem volt szempont TVvásárláskor)
nappal csak siman atkapcsolom THX Bright Room-ra es maris olyan vilagos, mint egy LCD. szo szerint. varja csak! lehet igy a szolariumot is eleri, majd meg is nezem.😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
<#banplz>#banplz>
www.digimomentsvideography.com
viszont en latok feketet is. nem csak szurke gandalf herezacsijat kifeszitve a kepernyore... <#mf1>#mf1>
(mirrors edge-et amugy utalom, 2 db percet birtam vele. nem, nem a feher miatt)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A lényeget viszont jól látod: sötét filmeknél, képrészleteknél kevesebb lehet a fogyasztás ugyan, mint mondjuk a saarbrückeni sílesiklás közvetítésekor, de a plazma nem is erre lett kitalálva...
Ha számítógépmontirornak, játékkonzol kijelzõnek vagy egész napos üzemmódbani folyamatos képlejátszáshoz kell, akkor ledes lcd.
Ha házimozinak napi max 2-3 filmhez, akkor plazma.
A lényeg ennyi lenne. "Sima" lcd technóról manapság ritkán beszélnek.
Minek is beszélnének ha a ledes gazdaságosabb mint egy natúr lcd?
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Csak hogy a helyére tegyük a dolgokat.
Vagy nem? Ha igen, akkor a plazma kevesebbet fogyaszt, mint az LCD-k!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az a 240 az a max fogyasztas. nem is tudom mennyi van a 60-asunkra irva, tan 5-600... de kozel nem fogyaszt annyit. felet se 😊
Akkor ez a 240 max lehet de én nem szeretem úgyse ha nagyon világít,monitoron fényerõt is levettem mindig.Köszi
Plazma-nak dinamikus a fogyasztasa. hofeher fenyes kepnel lehet 240 is, de ez ritkabb, ill. lehetnek sotetebb jelenetek, olyankor lemehet 60-ra is akar. folyamatosan mozog.
Aláírásomban a többi.
Most olvasom csak... 😊
Forza.
Most láttam van full HD 39" is 120K alatt,van itt választék bõven.
Arty-t még megvárom hátha ajánl valamit aztán ha nem akkor egész hétvégén a Tv-ket fogom bújni,hogy válasszak egyet😊
De legalább tisztába lettem vele mit várhatok ennyi pénzért!
bocsesz, de nem tudok ilyet ajanlani. en azt mondanam vegyel egy olyat, ami radmosolyog 😄 vagy majd a tobbiek mondanak valamit.
Na akkor van ez a Panasonic ez okés de tudsz ajánlani 82 cm-es full HD tv-t max 115ezres kategoriában ami az "ócskák közül kicsit kiemelkedik?😊
Aztán majd eldöntöm
az a baj, hogy 110e ft "keves" penz manapsag tv-re. pontosabban keves, ha
- nagyot
- nagy felbontassal
- jo kepminoseggel
akar az ember. ez egyszeruen lehetetlen. biztos talalsz valami kis ocska 32-es full hd-t ennyiert, de ... na mindegy. meg a Pana se nagy vaszisztdasz, de legalabb plazma, tobbet nyujt ennyiert, mint az LCD-k.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elegem lett a Pc-bõl,fejlesztgetem vagy 10 éve mindig összerakok valami jobb fajtát erre csinálják a fejlesztõk az optimalizálatlan játékokat amihez nincs PC amin futna.
Nem is használom ki,játékra meg inkább Tv kell na és film nézésre is.
A Pana TV-nek amit ajánlottatok hát nem is tudom,nem kicsi az a felbontás?Tényleg szép lehet a képe,design minden de ez az 1024×768?Nem kellene inkább kisebbet vennem full HD-t aminek nagy a felbontása?
Tervezek PS4-et is,Notebook-ot is hozzá,az már menni fog nagy felbontáson is sz.tem.
Szeretném ha a szövegek se lennének homályosak,jól olvasható lenne minden az lenne a tuti:/
mindössze annyit írtam, hogy legalább jó hifi hangfalakat kell venni hozzá(a házimozi hangsugárzók többségével ugyanis teljesen értelmetlen hajtani), mert szerintem a hifi hangfalakból több olyan is található, amiket audiophile megszállottaknak gyártottak, de természetesen házimozi hangsugárzóknál is fel lehet lelni ilyet (pl legjobb ismerõsömnek Jamo D-s házimozi szettben D870-esei vannak, mint frontok, a mai napig elképesztõ mit szólnak, az ezredfordulón valami 1 millió körüli összeget fizetett csak a frontokért, amik nem bi-kábelezésûek, hanem tri-kábelezéssel szerelhetõek, vagyis minden hangszórót külön végfokról/erõsítõrõl is lehet hajtani a jobb hangminõség érdekében, és a hangszórók felépítése is a mai napig lenyûgözõ, irigylem is érte már tizenvalahány éve, de az ilyen házimozi frontok elég ritkák)
de ha nagyon nem birsz magaddal, akkor Pana X60 +1
PS3-on úgyis csak 720p van (vagy az se), felesleges a FullHD TV.
Ehez kellene TV:100cm vagy nagyobb és szép legyen a képe lehet Plazma is,bármi😊
"Panashopban vágtak egy 50ezret az 50GT60 árából, ha valaki FANTASZTIKUS, CSUCS tv-re pályázik 😊"
a hsz-od igy mar maradhat (persze nem szabad figyelmen kivul hagyni, hogy te irtad)... 😛