LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sajna hétvégén nem voltam net közelben,ezért csak most tudom megköszönni a sok segítséget amit adtatok.Valóban nem II-es Golfom van de ettõl függetlenül
sajnálok 500e egy tévéért.A sima tv nem jöhet szóba mert vannak kisgyerekeim akik tuti hogy lerángatják,ezért falra rögzíthetõt kell vennem.Azt a tesztet szívesen megnézném "cloud" ha van valamilyen lehetõség írd meg légyszives,még mindig nem tudok egyértelmûen dönteni
Köszi mindenkinek
www.digimomentsvideography.com
A net keresõkben talált infókon kívül nem igazán van más.
Mi mint márkabolt szoktunk kapni sajtóanyagot, de azok pár gyöpösagyú korrupt köcsög újságíró és fõszerkesztõ miatt nemigazán jutnak el az emberekig. Bezzeg nyugaton, na mindegy. Sõt van egy komolyabb teszt is (a Barcelonai gyárban csinálták), ahol 2 Philips, 2Samsung, egy Sony van teljesen átfogó tesztben. Sajna PDF és 70Mb. Ebbõl akartam kiollózni, csakhá nem vagyok VIP. 😞((
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Spektrumon mutatják, hogy hogy készül a plazmatv
Egyik Japó szerelõ azt csinálja egyész nap, hogy egy kütyüvel meghallgatja, milyen hangok jönnek belõle (elektromos zajok), meg egy farúddal megkalapálja, hogy nincsenek-e benne elszabadult csavarok <#idiota>#idiota>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Akinek 500ezre van tv-re annak nem szakadt golf II-se van... 😞 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
jobban jársz...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Elöszõr vagyok itt ,ugyhogy bocsi ha olyat kérdezek amire már elhangzott a válasz.TV-t szeretnék venni LCD-t v Plazmát.Sokan lehuztátok a plazmákat gyenge képük miatt(az olcsobbakra gondolok kb 400e -ig),ezért inkább LCD-t vénnék ebben az árban.Nekem tetszenek a Samsung tv-k is de sok rosszat hallottam róla.Kis segítséget kérnék a választásban a Ti tapasztalataitok alapján,vagy ha esetleg tud valaki olyan oldalt ahol tesztek vannak de NEM
a gyártók által írt tesztek azt megköszönném
Köszi elõre is a segítséget
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Szerintetek megéri????????
Öreg vegyél vissza... Honnan tudod mennyire értek hozzá? Méghogy nincs elõítéleted... Meg nem érted, nem a szakmai tudásodat kétlem, csak azt mondtam, hogy azért ne szarozd le a kicsivel olcsóbb készüléket, mert aki olyat vett, marhára nem esik jól neki, fõleg akkor, ha csak segítségért jön ide. Mert ahogy mondod, neked ez a szakmád, másnak más, pont ezért ne játszd a fölényeskedõt. Mellesleg akkor nem kurvára mindegy, ha a képét ugyanannak látom? 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindenhol ezt csinálják sajna nem csak a lg-nél! Az új plazmaknal is 10 ezer kontraszt is elég kamu 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tökre egyetértek. Decemberben bementem tévét nézni saturnba, hogy milyen a választék. Nem vásárolni, hanem hogy mi van, mennyiért. Polcokon cirka 100 készülék, esélytelen végignézni, meg a nevükön kivul nincs is rajta semmi. Odamegyek eladóhoz, kb. így zajlott le:
- Szia! Tudsz adni egy árlistát?
- Nem, nincs nekünk olyan.
- Jó, akkor egy listát, hogy milyen tévéitek vannak.
- Nincs.
- Ok, akkor tudsz nekem nyomtatni egyet? 72 centis tévé érdekelne.
- Nem. Minden kinn van a polcokon, nézz körül.
- De nem most döntenék, hanem csak kiválasztanék egyet.
(elõvesz egy papirfecnit meg egy tollat) - Menj körbe és írd fel.
ANYÁD.
És szerintem ez már az a kategorija 😄
Sony-nál erre gondolsz?
http://www.sony.hu/view/ShowProduct.action?product=KLV-S32A10E&site=odw_hu_HU&pageType=TechnicalSpecs&category=TVP+LCD+TV
Nem tünik rossznak legalábis a samsunghoz képest nagyobb a kontrasztja!
Megkéne nézni egymás mellet ,hogy mit produkálnak.
A sony hogy pixel garancia téren? Mert ha már ilyen drága tv veszek akor 1 pixel se legyen rajta egy jó darabig!
A samsungnál meg ugytudom csere azzonal ha van rajta?
Saját paneljeit ö gyártja és nem alsó katosat.
Inkáb ezt mint lg stb...
Sony bravia biztos joh lehet de szeritem ireális az ára ,mert azért annyival nemtud többet a joval olcsob társainál! Bár a sony árak nem meglepõk! 😄
Jó napom van, úgyhogy nem leszek bunkó.
Mivel nem ismerlek (te sem ismersz) így nincs elõítéletem. Én ugyanis 2 hozzászólásból nem vonok le semmilyen következtetést. Lásd: "Egy ilyen stílusú eladóval találkoztam már, kétszer drágább cuccot hajtotta volna....".
Te sem akarsz általánosítgatni, ugye?
A technikai dolgoghoz annyit értesz, mint én a marskutatáshoz, légyszives maradj a szakmádnál, én se pofázok bele a tiedbe.
Értsétek már meg, egy televízió minõségét nem az határozza meg, hogy bemész egy boltba, csillog-villog minden, az ember csak néz ki a fejébõl, ámul-bámul és aszondod egyre, hogy nézd mama milyen szép képe van!!!!!
A legjobb példa erre a Samsung alap plazma. Ha kiveszem a többi közül, kirakom a bolt elejére, rárakok egy ANTENNA jelet, 10 ránézõbõl 8, ismétlem 8 mondja a fentit. Alapvetõen az ember vak. 😊 Thja és nem utolsó sorban fogalmad nincs, hogy mit kell nézni tv-tv közt, hogy eldöntsd melyik a jobb. Ne hidd azt, hogy ha a boltban kinézel egy számodra jó tv-t, az lesz a legjobb az azonos áruak közt. Neked nem lesz, soha nem is volt VISZONYÍTÁSI ALAP-od. Anélkül sajnos én nem tudok senki véleményére adni. 😞
Csak egy-két tipp az összehasonlításhoz (de ez édeskevés így és lehet hogy nem is fogod érteni, de nem baj, mert EZ NEM A TE SZAKMÁD ugye):
1. interlész
2. betûtörés
3. fekete-fehér
4. kontúr elválasztás
5. színhelyesség (egy HD kamera nélkül ugye lehetetlen)
Ez csak pár dolog, csak hogy lásd én nem a levegõbe beszélek, másokkal ellentétben.
Most nem fogok belemenni a Suzuki árak helyességébe (LOL), viszont azt azért megkérdezném, hogy milyen 2x-es árról beszéltél? Illetve ezt az olcsóbb kategóriás leszarozást nem értem. Egy 2-300ezres tv az olcsó kategória? Szted ekkora összegnél nem kell meggondolni, hogy mire költsed? Egy Samsung R sorozat, vagy inkább egy M sorozat szted mennyibe kerül 32"-ban? Ehhez képest mennyi egy Sony, Philips?
Várom mielõbbi belekotnyeleskedését! 😊
Tisztelettel:
cloud