LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.sg.hu/cikkek/43541/32_es_lg_lcd_tv_ismertetoje

A cikk alján feltettem egy kérdést, vélemények?

82 centis LCD 1366 x 768-as felbontással 320ért vagy
106 centis plazma 852 x 480-as felbontással 280!!!ért (most le van árazva media marktban). Ugyan kisebb a felbontás, de 25 centivel nagyobb a képátló, ami basszott sok.

DJ Bee18
pedig igaza van. Nekem mondjuk az Audi A6 nagyon tetszik. De ettõl még nem mondom rá a Citroen C6-ra, vagy Peugeot 607-re hogy szar. Vagy egy új suzuki swift se szar egy A Mercihez képest, csak azért mert olcsó. Azért a pénzért sztem az egyik legjobb kisautó. Nem értem, ha bemegy valaki a boltotokba, és egy olcsó kategóriás TV-t akar venni, akkor leszarozod egybõl?? Egy ilyen stílusú eladóval találkoztam már, kétszer drágább cuccot hajtotta volna, az lett a vége, hogy máshová mentem. Vagy csak a fórumon tisztelsz meg minket ezzel??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

gergod
Vizszintes van, de fuggoleges nem nagyon van. Vagy levagja a szelet?

Ami igazabol erdekel, hogy a plazmanak nem negyzet alaku a pixelje?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

cloud.strife
SZVSZ a 42" plazmákat már lassan el is lehet felejteni, hisz egy 40" jobbfajta LCD 100e-rel drágább márcsak.

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
A 720p képe jó lesz, hisz ahhoz van elegendõ vizszíntes felbontás, a 1080i-vel lesz gondja. Amúgy mindegyik HD-nek mondott tv (kivétel a FullHD-k) módosít a képen, hogy kitöltse a képet.

gergod
Plazma TVknél hogy lehet a 16:9-es képarányú tvnek 1024*768 as felbontása? Amúgy egy ilyen 1024*768-as felbontásnál milyen lesz a 720p képe?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

cloud.strife
"tudtam én hogy okos gyerek vagoyk vázz"

Phúúúú, a szerénységed meg tanítani lehetne!!! 😊))))))))))))

Nexxuss
tudtam én hogy okos gyerek vagoyk vázz<#taps> de ez milyen komoly. anank idejn anyámék akartak venni egy úõj TV-t a háloba. valami 60 centi körüli 4:3 tvt mutattak nekik. De nem votl jó mert szobaantennával használták csak volna. egy el kisebb TV ugyanabból meg teljesne fasza volt 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

cloud.strife
Az igaz, de az télleg az 55cm-en múlik.

guardian hero
Lehetséges 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nexxuss
a kulcs az 55 centin van....

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

guardian hero
Én még nem láttam olyan LCD-t, ami megközelítené az 50eFt-os Sony Trinitron 55cm-es tévém képminõségét.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

cloud.strife
Már ez annyira nem igaz, sajnos az igazán jó minõségû CRT tv-k kihaltak, nemigazán lehet már jó crt-t venni, max átlagosat. Azoknál meg azért sokkal szebb egy jobb LCD.

guardian hero
Mert olcsó, kiforrott, és sok tekintetben még mindig a legjobb.

Sir Quno Jedi
De ugye vannak már igen kecsegtetõ, jobb új technológiák, minek erõltetni a katódsugárcsövet-e!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cloud.strife
Jahj istenem!! 😞

A SlimFit-tõl az ember hátán is feláll a szõr, de ha mondjuk megoldanák végre azt az irdatlan sz@r geometriát, konvergenciahibát, amit a mostaniak produkálnak, akkor még jó is lehet. 😊

Azert ,hogy a Samsung se legyen annyira le hordva

eme project eleg kedvezonek igerkezik: Link

cloud.strife
Még csép!! 😊

Sir Quno Jedi
Csamcsung a legjobb! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cloud.strife
:😊))))

cloud.strife
Amúgy nemtom mér sarkosítasz ennyire, lazíts egy kicsit és olvass vissza.

cloud.strife
"Ááá, tudod mit? Hagyjuk, ne is válaszolj. Értelmetlen a vita, egyikõnk sem fogja tudni meggyõzni a másikat."

Sztem se.... 😊

PyRex
De fel tudom fogni, de te meg azt fogd fel, hogy szubjektív. Hangfalaknál is adott kategóriában valaki ezt, valaki azt hallja szebben szólni. Nem azt mondom, hogy rossz képe van a Sony-knak, csak azt, hogy nem egyértelmûen a legszebbek. Vagy hozzád bárki bemegy LCD tv-t vásárolni, mondjuk az összes ember látja is, hogy szebb a Sony képe? Kötve hiszem. Te lehet, hogy így látod és a te szempontodból igazad is van.

"egy Csamcsungot, vagy más B kategóriás xart "

Na ez az a másik dolog, ami részben független ettõl: folyamatosan "SZAR"-ozol mindent (ami nem Sony) és nekem igazán ettõl van herótom. Még ha igaz is, hogy a Sony jobb, akkor sem kéne ilyen stílusban. Én pl. ritkán vezetek, de akkor viszont egy elég jó autót (nem írom le, hogy mit, mert nem vagyok olyan, mint te). De ettõl még baromira nem szarozom le a többi autót, nemtom ez a stílus mire jó, de nem véletlen, hogy aki ide benéz, az el is menekül.

Jön valaki, akinek mondjuk rohadtul nincs pénze braviára és meg akar tudni valamit mondjuk egy olcsó samsungról és akkor jössz te és leszarfosozod neki és jössz újra a Sony imádatoddal. Szerinted az illetõ mit fog gondolni? Õ úgysem fog Sony-t venni, mert drágább és esetleg nem engedheti meg magának. Õ csak egy Samsungra volt kíváncsi NEM ARRA, HOGY A 1,5x annyiba kerülõ bravia jobb-e, hanem pl. arra, hogy annak, amit kinézett, mik a paraméterei.

De látom túl magas ez, hogy megértsd. Így mindenkit csak elrettentesz az LCD vásárlástól. Vagy a te boltodba csak olyanok járnak, akik csak Sony-t vesznek? Egyáltalán minek árulsz más "szarokat"??

Ááá, tudod mit? Hagyjuk, ne is válaszolj. Értelmetlen a vita, egyikõnk sem fogja tudni meggyõzni a másikat.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

cloud.strife
"De nehogymár egy év alatt hirtelen a világ legJOBB gyártójává lépett elõ."

Az a baj, hogy belebonyolódsz itt ebbe az ki a legjobb kérdésbe. Szted pl a Sony, vagy Panasonic egy éve egy fos, xar, gyártó volt? Nemááá.

Én az eladási adatokat + egy info írtam, az én szemem amikor becsattogok dolgozni ide és ránézek a 4 márka LCD-jére, akkor nem az eladási adatokat nézem, hanem azt (amit te sohasem fogsz látni, max ha eljössz hozzánk) hogy a Sony Bravia LCD-knek SZEBB A KÉPE. Még az R-es, még az M-es Csamcsungéhoz képest is. Ha Te ezt nem tudod felfogni, akkor nyugodtan kötekedj csak és vegyél egy Csamcsungot, vagy más B kategóriás xart és nézzed.
Részemrõl ennyi.

U.i.: egy Suzuki 2milla, egy Merci 6milla.

PyRex
Nem filozofáltam, hanem rávilágítottam a hibás szemléletedre. Egy éve még nem a Sony volt az elsõ, most az. Lehet, hogy jövõre megint nem lesz az. De nehogymár egy év alatt hirtelen a világ legJOBB gyártójává lépett elõ. Még egyszer leírom: nem mindig az eladási adatok mutatják meg azt, hogy mi a jó és mi a nem jó. Az meg, hogy neked melyiknek a képe tetszik, az lehet teljesen szubjektív is.

Nexxuss
tudom 20kiló? 😄 nemsemmi 😄 Azt nem bírná el a monitorom 😄 széttörne szgény IBM LCD alatta 😄<#nyes><#ravasz1><#eplus2><#taps>

mikro jön ki az új sorozat Bravia? És árról lehet valami tudni?

cloud.strife
Ész érveket várok, nem filozofálást.... 😞 LOL

cloud.strife
Én is szeretlek... 😊

20kilós képen nem sokat látnátok belõle... 😞

PyRex
Milyen ész érveket? Olyanokat, amilyeneket pl. Te mondasz??? Bárki bejön ide és elkezd dícsérni egy másik márkát azt egybõl leugatod, a márkát lefikázod. A Sony - ha jól tudom - nem rég lépett az elsõ helyre az LCD piacon. JELENLEG valóban a legtöbbet adja el. De ez könnyen változhat. És nem mindenbõl az a legjobb, amibõl a legtöbbet adják el. Ugye Suzukiból többet adnak el, mint Mercedes-bõl. Nem folytatom, de tényleg kiábrándítóan unalmas vagy. Folyamatosan kötözködsz mindenkivel, aki a Sony-n kívül másra is jót mer mondani...

Nexxuss
hát persze mert lúzer vagy<#worship><#vigyor><#vigyor>valdd be hgoy nem is igaz 😄

cloud.strife
Thja!! 😊)

Amúgy van egy-két tesztképem, két Philips, két Samsung és egy Sony LCD tesztjérõl, azér van kül. Csak nem tudom feltölteni ide. 😞(((( Pedig szívesen megmutatnám... 😞

Nexxuss
így van na végre! különben is. 1978as 4:3 feketefehér videjóton Tv rulz 😄

cloud.strife
Vhogy így vagyok vele én is! 😊)

cloud.strife
Jogos. 😊

Punker
jó lenne már megérteni hogy nincs legjobb gyártó, már nagyon régen nincs, max legjobb termékek vannak, X méretben egyik jobb Y-ban a másik.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nekem ugyan nem mert az életben nem veszek samsung-ot különosen nem LCD-t 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

cloud.strife
Az a baj, hogy észérveket nem hallok.. 😞

cloud.strife
😊))))

A Samsung többet fizet... 😊

Punker
kezdesz unalmassá válni de nagyon.....nem tom mennyit fizet neked a sony de biztos nem keveset ha ennyire kitartasz a hülyeségeid mellett.

cloud.strife
😊)))

Naneeeee!! Ez kicsit ilyen összeesküvéselméletnek tûnik.... 😊)

(suttogva: figyi, õk a legnagyobbak, de neked elmondom a titkot, õk adnak el a legtöbbet, de egy rakás xar amit csinálnak, de én itt magyarországon élõ kis porszem a gépezetben, majd megmondom ám nektek, hogy az egész világot átcseszik, mindenkit beoltottak vmi szerrel, hogy sokan azt vegyék, ettõl a szertõl másként látják a világot, a nyugatiak, akik a legtöbbet veszik is mind hülyék, igénytelenek, mi itt a keleten vagyunk az okosak......., stb, stb)

U.i.: a spanyolviaszt már feltatlálták.

PyRex
"Azér a világ legnagyobb LCD gyártó, eladó cége a Sony, mer xar."

Nem. De nem is azért, mert a legjobb...

cloud.strife
Sztem is.

cloud.strife
😊))))

Szakértõk???? LOL
Láttad õket???? LOL

Mer a Trinitron xar volt mi? Nebassz.....

Azér a világ legnagyobb LCD gyártó, eladó cége a Sony, mer xar. Thja. Télleg... LOL

Mondom mégegyszer árulom az összes fontos márkát, de vhogy nem ez a tapasztalat.

Nexxuss
hát mert láttam õket. és a szakértõk is ezt mondják. most a Braviával tértek vissza a normális TV gyártásra. Pontosabban a következõ Bravia sorozattal.

Sir Quno Jedi
El vagy tévedve. Olyan penge képet egyik CRT sem produkál, mint a csamcsung LCD-m egy gyári filmmel, D-SUB csatiról, 1xû PC-rõl nyomva!

cloud.strife
Ezt honnan veszed?

cloud.strife
Ezt honnan veszed?

cloud.strife
Ha fanatista lennék nem árulnék Csamcsungot, Panát, Philips-et...

cloud.strife
Ezt a "retek SOny-t" Te honnan veszed?

Laza
Pl R51-es Samsung LCD-t a bolti kb 400k-s ar helyett megkapod bizonyos 'helyeken' 250k-ert is ... mondjuk ez igaz a Slim Fitre is, hogy akar 100-130k-ert is hozzajuthatsz max, de ha hosszabb tavban kondolkodsz megvarod az uj Slim Fiteket, vagy veszel ilyen LCD-t ...
En az LCD mellett dontottem, es mar 5. honapja faszanyosan kiszogal 😛
(es legalabb a 720p nativban muzsikal rajta, ugy mint a PC is 1360*768-ban, es a HDMI csati sem utolso a sorban)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**