LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
Isten mentsen ettõl!! 😞 Csakis rossz választás. 😞

www.digimomentsvideography.com

Sir Quno Jedi
Vazeg, SONY-ból csak a 46"-es batárból van X-es 1920*1080p-s idehaza?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Alien
Lcd tv-k közül igazából az LG és a Sony között vaciláltunk, és végül is az LG mellett döntöttünk, remélem jól 😊 Design is tetszik, a kép is tetszik, úgyhogy megvagyunk vele elégedve. Sony képe is nagyon tetszett, gyönyörû volt az is, de végül is ez az LG lett a befutó 😊

Alien
Hát igen mi is rájöttünk, hogy nem a legjobb vétel volt, de szerencsére sikerült kicserélni arra az LCD Tv-re amit írtam 😊

DJ Bee18
ja és melyik ajánlott? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Valaki össze tudná nekem foglalni a 40"-es Sonyk típusait, erõsorrend és kb áraikat. Mert ez V meg S teljesen megkavar 😊

Csacsi
Bocsi. errõl a tv-rõl lenne szó.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Sziasztok. Bár nem plazma, és nem is LCD, de nem tudja vki, hogy lehet-e már kapni? Illetve mekkore lesz aa mérete (magasság/szélesság/mélység).

Elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DJ Bee18
És miért csak LG?

csak kérdezem, nekem is van gy 20"-os LG 😊

cloud.strife
Húú ez így azér elég sarkos nem?

gergod
Nem bántásként, de az a plazma elég gagyi.... Az LG 42PX4R már nem vibrál és a szinei is szépek, igaz nem tv-zek rajta, de ez csak az adások hiánya miatt van... És szebb képe van, mint a földszinten lévõ LG lcd-nek...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Alien
"A boltban minden TV kicsinek tûnik, de higgy nekem, rengeteg olyan vásárlóm volt már, aki otthon döbbent rá, hogy mekkora hodályt vett!! 😞"

Mi most pont ugyanígy jártunk, vettünk egy 107 cm-es plazma tv-t ami sajnos nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket. Elég gyenge tuneregység lehetett rajta, mert egy csomó adó rossz minõségben jött rajta hiába finomhangoltam rajta. A szinek nem voltak a legjobbak, nem azt adta amit vártunk. De kicseréltük egy 82 cm-es LCD TV-re, hát ég és föld 😊 Minden tekintetben veri a plazmát. Szinek, képminõség, design, semmi hangja nincs (ellentétben a plazmával), tökéletesen áll a kép, nem vibrál (ellentétben a plazmával ahol idõnként láttuk, hogy vmi nem stimmel), kevesebbet fogyaszt (a zárójeles részt mostmár kitaláljátok szerintem😄) Úgyhogy nagyon megvagyunk elégedve. Egyébként a plazma az LG 42PX3RVA-ZC modellje volt, amire pedig kicseréltük LCD TV-re

Nexxuss
kérdem énis 😄 mitõl? én úgy tuttom a CRT vagy DLP a három izzós. technology.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Sir Quno Jedi
Mitõl is...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nexxuss
3 szín az igaz. De akkor a CRT mitõl CTR és a DLP mitõl DLP 😛

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Sir Quno Jedi
Mer ugye három szín van...

Nexxuss
a vetítés technikája. pontosan én sem tudom. De kitudja 😄 lehet egyszerre 3 mini LCD képet világít meg 😄😄😄

desigo
Tudom ezekkel tisztában vagyok.
Csak volt egy tv aminek a leírásában volt,hogy 3LCDs

katt

ez elírás?vagy mitõl 3 lcd?
Nexxuss
a projektor jelenti a kivetítést. 3 fajta kivetítés van:
LCD, CRT és DLP

desigo
Milyen az az lcd kivetítéses?
Az akkor nem projectoros lenne?
cloud.strife
Philips jó, Csamcsung nem jó, Pana még gyerekcipõben, Sony ár/érték arányban a legjobb. Röviden... :

Nexxuss
<#eplus2><#hehe>

desigo: az LCD az LCD. Azt tudod mi. a 3 LCD, pedig LCD kivetítéses televiziló.

Sir Quno Jedi
A hármas szám?!! <#wilting>

desigo
Mi a különbség az LCD és a 3LCD között?
Véleményeket,tapasztalatokat kérnék az alábbi LCD TV-krõl: Philips 32PF5321, Samsung LE32R71, Panasonic TX32LX60. Ìrdekelne mit szóltok hozzá! Köszi a segítséget.
Nexxuss
igen emlékezetbõl. De nem a színekre gondoltam, hanem egyszerûen a kép élességre. Nem értettem a dolgot elhiheted nekem 😄

cloud.strife
Egyszerre néztétek a 2 tv-n, vagy emlékezetbõl néztétek (gyanítom az utóbbi😊, + mindkét TV ugyanúgy volt beállítva? Mert bármikor bejössz hozzám, össze tudom lõni neked a Csamcsungot, meg a Sony-t, simán veri a Sony sima S-e is a legkomolyabb Csamcsungot!! 😞 (persze azt már csak hajszállal😊 na de a legkomolyabbat, az alap veri, kicsit égõ!! 😊

Nexxuss
sIma S26 azért nem a legjobb.

de vazeg Cloud mostmiafaszvan? N92vel néztük a Gladiátort meg az Advent Childrent. És csúnyább volt mint Samsungon! Nem volt elég éles a kép! most akkormivan?!?!?!

cloud.strife
Annál olcsóbb a Sony KLV-S26A10, sõt az új KDL-26S2000 is 279e nálunk, abba + DVB tuner is van jah és nem kóreai. 😊

BBird
Nekem 270e -t mondtak. De avplanetnél most 259e -t láttam.
cloud.strife
Az ár jó, bár gyanúsan olcsó (nehogy németbõl hozott javított cuccot vegyél😞 )
De sztem a 6m kevés lesz, rohadt nagy tud lenni az a TV otthon. A boltban minden TV kicsinek tûnik, de higgy nekem, rengeteg olyan vásárlóm volt már, aki otthon döbbent rá, hogy mekkora hodályt vett!! 😞

Szal sztem ennyiért inkább egy 82-es S-es Bravia LCD-t vegyél, az kicsivel nagyobb mint egy 82-es CRT és azért a rendes LCD veri a 3LCD-st.

cloud.strife
Sztem annyiért felejtõs.... 😞

desigo
igazad van sry
a tv alatt benéztem a Sanyo akciós árát...
Szerintem meg 400 de mindegy... (nézd meg jobban!)

Katt ide: arukereso
desigo
Ez LCD Projektoros. katt
Az meg milyen?

amúgy 360😊
Cloud (és a többiek)!
Sony KDF-E50A11-et vehetnék br. 370-ért (teljesen tiszta forrás). Jó ár most ez érte?
Néztem a képét... Hát csak ámultam és bámultam. 6m-rõl kéne néznem otthon (a boltban nem tudtam ilyen távolságról megnézni), szerintetek így is jó lenne?Mondjuk ahhoz képest, hogy elõször egy 82-es Samsung SlimFit-et akartam venni, majd LCD-t..., most ennél kötöttem ki. 😊
Nexxuss
B mint black.

26R71 240 körül van

cloud.strife
Mennyi most aza 26R71?

BBird
No és az R71 és R72 közt van különbség? Mert árban ha nem is sok, de azért van. Meg ezeket a B, BX jelzéseket sem értem (pl.: T51😎 Itt is van különbség T51 és T51B -nél?
Nexxuss
MErt a photo hall szar 😄

a 2000:1 , 3000:1 meg 5000:1 az digit kontrasszt. tehát "mû"kontraszt.
inkább r71et veyél mint T51et!!a T51 lebutított rendesen azért occsó.

BBird
Üdv!

Érdekelne, hogy miért olvasok 1-2 helyen más adatokat bizonyos Samsung LCD tv -krõl, fõleg a kontrasztot tekintve.
Photohall -nál például azt írják az LE32T51 -hez, hogy 2000:1 -hez, de tudtommal csak 800:1.
Vagy az újdonságnak kiírt: LE26R72BX -hez 5000:1 -hez írtak, de a samsung honlapján 1000:1 van. Más honlapon pedig 3000:1. :-)

Egyébként most egy 26R71 -en gondolkozom, csak a mûszaki adatokon kívül túl sokat nem tudok róla. Pl. hogy mennyivel jobb egy LE32T51 -nél (mikor árban majdnem azonosak).
cloud.strife
Naja!

Amúgy relative nem drága, hisz jó csinálta a Sony, hogy egyel jobbat ugyanannyiért ad. 500e mondjuk nekem is sok, de megéri az árát. (vkinek biztos😊

Nexxuss
Na ja PS3 mellé nem kell 😄 de mikor lesz PS3? Addig el kell valamivel ütni az idõt nem vazze? 😄

mondjuk ha nemcsak az EX lesz benne a plusz akkor meg mindegy az egy HDMi, mert spórolok inkább arra. hallom kemény fél milla lesz..ehhh 😄

cloud.strife
Az új V-s nem csak a Bravia EX miatt fullos, hanem a teljesen saját WCG-CCFL panelvilágítási technológiája miatt is. Na azzal meg még durvábbak a színek.
HDMI elosztó meg van.
PS3 mellé meg nem kell HDMI-s DVD lejátszó. 😊)

Nexxuss
énis az NS92-t néztem. Asse sok. 58 körül mozog az ára. De sokan inkább a Denont ajánlják. mié vajon?

mondjuk ha Sony DVD-t plusz erõsítõt veszek, akkor megspórolok kb 50 ezret. De mondhatjuk azt is, ha Denon DVD+erõsítõ=Sony DVD+erõsítõ+Hangfal. ehhhh. Sanszos, hogy bevárom a V-t azért. Kiváncsi vagyok arra a Bravia EX-re.
Gyakorlatilag a mostani S2000-es az egy frissített V-s ugye?
Ja és mégegy. Csak egy HDMI csati van az S2000en. Olyan hogy HDMI elosztó nem létezk? abból az apropóból kérdem, hogyha veszek egy HDMI-s DVD akkor hova fogom dugni a jövendõbeli PS3am???

cloud.strife
Melyik kell, szállítom!! 😊

cloud.strife
Sony-t tudnék mondani, de minek? Ott nem tudsz vásárolni. 😞

cloud.strife
Háát nem.

1. nincs olyan DVD játszó, ami letudná nyomni a HD-s Divx-et (márkásak közt legalábbis).
2. amit a Sony boltban láttál, az is PC-rõl nyomott igazi HD film volt (nem Divx faszság)

cloud.strife
Montam hogy ûberfaja!! 😊
Másolt lemezzel élbõl nem lesz szép TE!! 😊

HDMI-s DVD játszó kicsit javít a dolgon, persze a gyári DVD-n csak. Most jön egy új Sony modell, DVP-NS76, kb 39e-ért fogjuk árulni (Sony márkaboltok). Na az megéri. Mondjuk én hiányolnám az SA-CD lejátszást, amit a DVP-NS92-es tud. + az QS.