21171
LCD - Plazma
  • Breki33
    Erre a kérdésre válaszolnál?

Kivánxsi lennék a véleményedre
  • [NST]Cifu
    Olcsó, mentes minden sallangtól, gyenge a feketéje. Kb. ennyit lehet mondani róla. Monitornak és konzolhoz jó választás.
  • ballor
    Az LG LF65 mennyire jó gép? Az ára kedvező. Kis DVD, sok konzol menne rajta, meg persze a TV, de azt úgysem érdemes nézni.
  • Landor
    hehe, milyen hülye fantázianév
  • ballor
    Ez disznó lehet nagyon!
  • Landor
    Bocsi, nem volt feltétlenül hozzá kapcsolódó.
    Szóval ha veszek egy 40F86-ot és akarok DVD-t is nézni rajta, akor nem érdemes lecserélni a jelenlegi DVD lejátszóm (Pioneer DV-393) egy középkategóriás 1080p-s upscaling tudásúra(Samsung 1080P7), hisz majd azt úgyis jobban elvégzi maga a TV?
  • [NST]Cifu
    Nem értem a kérdést. Hol végzi a felkonvertálást a TV? Az idézett hsz.-emben semmi ilyesmi nincs.

A PX80-as plazma tesztjében mindkettőt kipróbáltuk, a TV konvertere sokkal jobb volt, nem éri meg tehát felkonvertálós DVD lejátszókkal szórakozni, legalábbis a PX80-as esetén.
  • rinpocse
    Cloud! Van valami az új Sony sorozatról?
  • Landor
    a 1080p-re való felkonvertálást a TV végzi vagy a lejátszó? Vagy mindkettő lehet? És van minőségbeli különbség?
    Egy Samsung 1080P7 DVD lejátszón gondolkozom a TVhez!
  • Breki33
    És ez a 32M87-es is érdekelne pontosan.

Eddig igazából csak az R-eseket néztem

megér az M-es + 30000-et?
  • Zodd
    Ezt a toshiba TV sorozatot mikor fogják kihozni?
    Mert még sehol sem látok, de már az oldalukon hirdetik.

Tshiba 37CV505D Rezga
  • Breki33
    Hello a 32-37-es R-esek érdekelnének illetve ezekből az akciós cserekészülékesek

Úgy tudom az M-esekek csak áprilistól akciósak így

És mi az a XEC tulajdonképpen?
  • cloud.strife
    és télleg a Samsung gyártja a Sony-t? (győri kollégádtól hallottam) :)
  • max74
    De már most akcióban van. Ma adtam el egy 37M87-est 250-ért, ennyiért már igazán barátságos kis tv készülék. Ha jól emlékszem a 32M87-es pedig 185 körül van, legalábbis nálunk
  • max74
    Ez mindíg az aktuális bolt fogy.árból jön le.
    pl 32R84-et 170-ről 160-ra (de itt még egy kis odafigyeléssel akár 155-be is el lehet hozni)
    40R84 pedig 260-ért szintén a tied lehet. A többire most kapásból nem tudok árat mondani, de ha valamelyik konkrétan érdekel, utána nézhetek.
  • patiang
    Itt rengeteg hasznos dolog található. Beállítások, stb.
  • Breki33
    Bocsánat elírtam Electropont
  • Breki33
    Ez hátha segít kicsit

http://forum.index.hu
  • batihu
    Sziasztok! Van valakinek valamilyen tapasztala a Funai LCD Tv-kell kapcsolatban? Nekem 15 éve van egy 51 cm-es Funai, azóta semmi baja nem volt, ezért most megfordult a fejemben, hogy ilyet veszek.A 32"-os olyan 114-120 e Ft, míg másoknak a 26"-os Tv-i kerülnek ennyibe!
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • Breki33
    A szórólapjukon az M-es modeleket is hirdetik áprilistól

XEC tulajdonképpen mit jelent?
  • Breki33
    Az Elektroworld mostani akciója

ÚJ SAMSUNG CSEREAKCIÓ PROMÓCIÓ 2008.02.15.

"Képzeljen el régi tévéje helyett egy újat!"

Hozza be régi, használt készülékét, és a következő termékek vásárlásakor beszámítjuk az alábbiak szerint:

Samsung Le 26 R 81 BX/XEC vásárlásakor 8000Ft - ot ér régi készüléke

Samsung LE 26 R 84 BX/XEC vásárlásakor 4000FT - ot ér régi készüléke

Samsung LE 32 R 81 BX/XEC vásrlásakor 10000Ft - ot ér régi készüléke

Samsung LE 32 R 84 BX/XEC vásárlásakor 10000Ft - ot ér régi készüléke

Samsung LE 37 R 81 BX/XEC vásárlásakor 25000Ft - ot ér régi készüléke

Samsung LE 40 R 81 BX/XEC vásárlásakor 18000Ft - ot ér régi készüléke

Samsung LE 40 R 84 BX/XEC vásárlásakor 18000FT - ot ér régi készüléke

Tudja valaki az árakat amikból lejön ez?
    Ha esetleg valaki vett ott vagy érdeklődött legyenszíves írja be
  • [NST]Cifu
    Sajnos az új Samukról és LG-kről nem sokat tudni, látványos adatokkal dobálódznak (30.000:1-es natív kontrasztarány meg ilyenek), de nehezen tudom elképzelni, hogy többet tudnak feketében nyújtani...

Ha most akarod megvenni, akkor szerintem tedd. Az újabb modellek inkább csak az árakon változtathattnak.
  • Munch
    !!!!!!!!!PX80 teszt!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=702
  • votiv
    [NST] CIFU, nekem máris nagyon megtetszett a PX80! Átlagos felhasználó vagyok, pont nekem való, az ára is barátságos, legszívesebben holnap megvenném. Vagy várjak még az új LG és Samsung plazmákra?
    a FULL HD-ról lebeszéltél, viszont 37" helyett már 42-es tévéket böngészek :)))
  • [NST]Cifu
    A Tuner a TV adást "fordítja le" a TV számára. A beépített analóg tuner a sima TV adást és a sima kábelTV-s adásnál számít, a DVB-T tuner pedig a jelenleg magyarországon még csak kísérleti szinten fogható digitális műsorszórásnál számít.

Az adott TV olcsó, ár/értékben szvsz nem rossz. Viszont extrém igényeid azért ne legyenek, mert ez egy belépő szintű model.
  • Nufy
    üdv mindenki!

Kérdésem a következő: mit jelent a tv leírásánál az, hogy tv tuner? dekóderes csatornákat is lehet vele fogni, mint pl AXN? ha persze van hozzá előfizetés, vagy az a tuner teljesen más?
    Előre is köszi a válaszotokat. illetve szerintetek jó ez a tv enyiért?
    http://www.muszakidepo.hu/product_info.php?cPath=288_101_123&products_id=29446
  • [NST]Cifu
    Ha ilyen kérdésre akarsz választ (használható-e a DVB-C a T-kábelnél), akkor hívd fel a T-Kábel ügyfélszolgálatát, erre ők adhatnak választ.
  • cicamisk
    Én is ezeket a tv-ket néztem ki is szintén dilemázok rajta. A Sony KDL-40W3000 -ben benne van a DVB-C is (MPEG4, H264), a Samsung LE-40F86BD pedig talán 100Hz-et tud. Én is válaszokat várnék, hogy mik a tapasztalatok? Lehet-e a DVB-C használni a magyar szolgáltatóknál (T-Kábel)?
  • [NST]Cifu
    A CRT, ez nem is kérdéses. A nagy képernyő nem fog rontani a szemeden. ^^
  • Nufy
    Sziasztok!

Jelenleg van egy 51cm-es CRT tv-m, és szeretném lecserélni egy 82cm-es LCD-re, aminek 5ms képfrissítése van és 5000:1 arányos fényereje. Mindkettőt 2,5-3 méterről nézem, nézném. És a kérdésem a következő lenne: Melyik károsítja jobban a szemem? a nagy lcd tv, vagy a kicsi CRT?
  • Landor
    Nah szóval ha valaki tud olcsón(jelenlegi piaci nettó ár alatt) Samsung LE-40M87BD vagy LE-40F86BD LCD TV-t az ne kíméljen! :D
  • ballor
    Az igazat megvallva ez a kép számomra semmit nem mond. Ebből nem lehet a feketéjének a minőségét leszűrni.
  • Landor
  • kaposi1
    De ha poénnak szántad akkor
  • kaposi1
    Pixelhibás????
    Ezt miböl nézted ki?
    Ha arra a zöld pontra gondolsz, az az üzemállapotot jelző zöld dióda.
  • Landor
    pixelhibás?
  • kaposi1
    Helló!

Az AVfórumon már én is nagyon várom azt a tesztet.
    Hát ha valóban ilyen lesz a feketéje mint ezen a (hangsúlyozom )nem saját készítésü képen.Akkor valóban ebben a kategóriában nem nagyon lehet majd megszorítani.

• [NST]Cifu
    Emthor, láttál már PX80-as Panát? Én köztudott, hogy nem vagyok egy Plazma rajongó, de még nekem is csak annyi hibát sikerült benne találnom, hogy számítógép monitornak kevés a natív felbontás (viszont a Crysis már tökéletes volt rajta, semmi foszforlag, semmi ghosting). Láttam én is PV7-es és PV70-es Plazmát, de a feketéjük és a képminősége azért nincs ott, mint a PX80-asé. És a vicc az, hogy tényleg olcsó (270-280e Ft-s árakon lehet látni), pedig még csak most vezetik be a piacra, ~30e Ft-vel drágább, mint a PV70-es, de 3db 1.3-as HDMI csati van rajta, támogatja az 1080p/24p videojelet, stb.

Komolyan mondom, hogy utoljára a Pio Kuro-n találtam ilyen nehezen fogást, ott az eszméletlen magas ár és a nevetséges eladási koncepció (külön vedd meg a talpat, a hangszórókat hozzá...) volt kritizálható. Itt az árat is teljesen korrektnek tartom, márpedig még friss, ropogós termékről beszélünk.
  • patiang
    Cifu Tőled rengeteget tanultam.

Frankón köszi !!!!!
  • dKora
    Köszi! Utánanézek a PX80-asnak is, főleg mert a PV70-es is 280.000-be kerül.
    Emthor! A tv adásnak is jó a képe a PV70-esnél?