21171
LCD - Plazma
-
#5596 Telepísd fel a Windows Media Player 11-et. -
#5595 AU Optronics Corp. Egy Tajvani cég, a világ harmadik legnagyobb LCD panel gyártója a Samsung és az LG.Philips után. Szállít szinte mindenkinek, a Samsungtól kezdve a Philipsen át a Sonyig. -
Lenssver #5594 cifu nem tudod hogy wvc1 hez mijen codec kell? mert megszereztem a bolygónk a föld cimu fullhds filmet és nem játsza le a bs player csak hang van kép nincs és eszt irja ki hogy wvc1 :( -
Lenssver #5593 Ez a Auo mit takar?:) -
Lenssver #5592 igen -
#5591 Tada! AUO paneles TV-d van. 37" modell? -
Lenssver #5590 A -
#5589 Matrica a TV hátulján, a felső sor végén egy magányosan álló betű.
S -> Samsung
A -> AUO
C -> CMO
W -> CPT -
Lenssver #5588 Amúgy ilyen fényes panelja van nagyon babán néz ki:D sokat még nem néztem mert melóztam nemrég jöttem haza. Digi tévét néztem rajta meg megnéztem 1 DVD filmet meg 1 full hd.Digi tévén elég jó a kép meg a DVD is korrekt volt FullHD vall voltak gondjaim mivel magyar kézikönyv ugye minek a tévéhez mondjuk magyar nyelvre tudtam tenni a tévét de így pc keresztül még nem használtam soha LCD tévét és a 1080p filmnél volt olyan hogy a hátérbe bevillant ilyen zöld elszíneződés meg mintha hangyák futkároznának rajta. Átnéztem a vga bealítást dualviewben használom és 60 hertzen ment ,átraktam 24 hertzre és megszűnt a zöld bevillanás és a kis hangyák is eltűntek:).Annyi gondom van meg vele hogy észre vettem a film alatt KB 2x hogy mintha le esne az fps de csak alig észrevehetően az volt az érdekes hogy visszatekertem ugyanara a jelenetre és akkor nem csinálta. Lehet hogy ez proci függő és valamit tekert a gép vagy nem tom sajnos :( -
Lenssver #5587 Igen Av- planetben vettem meg az utolsó darabott:) hogy mijen paneles nem tudom első lcd tévém:D -
las vegas #5586 Bár hozzátéve nálunk itt egerszegen még egy w3000 est sem tudtam megnézni mert sehol sincs készleten,csak az olcsóbb d3500 volt mindenhol.Úgyhogy mehetek ezért pestre megint:-( -
las vegas #5585 én is ezen a kettőn rágódom,már várom a sonyt. -
Landor #5584 a lesz továbbra is 1 sz........ -
#5583 Már a lélektani határ alatt van, 399-ért hozzá lehet jutni :) -
SIDE76 #5582 Én most ezen a kettőn gondolkodom:
Samsung 40A656
Sony 46W4000
Az elég "jó" ára miatt a Sony 40W4000 ami még számításba jöhet. -
SIDE76 #5581 Hát ha esetleg az A5 szériában matt kijelző lessz attól még lehet nagyon szép :) Nem kell azért aggódni csak hát a fényes azért jobb volna... A 37A557-et azt láttam és az matt, de hát a 37M8 is matt volt. Viszont szerintem matt lessz a 40"is :( de mondom azért nem baj biztos nem lessz rossz. Igen Clear Paneles csak az A5.
Az A650nek menjen már lejebb az ára :) Jó volna egyet beszerezni belőle :) -
#5580 Pardon, akkor azon átfutottam: igen, az A650-es széria is fényes panellel bír.
Viszont most nézem, hogy az A550-esnél mégsem írják a Super Clear panelt, pedig rémlett valami ilyesmi. Akkor lehet mégis tévedésben vagyok a feltételezésemmel. :S
A PH! fórumában nemrég egy illető azt írta, hogy az A550-es, amit látott, abban nem tüköröződő, hanem matt felületű panel volt, ezért választotta inkább az M87-est. Sajnos a saját szememmel még nem láttam A550-est. :S -
SIDE76 #5579 Hát a V3000 -től az M8 valóban jobb panellal rendelkezik. Ezzel a fényes panellal nagyon üt a Samsung. Azért is kérdeztem nemrég tőled hogy az A656-nál a Samsung megtartotta-e a jó szokását és esetleg abba is fényes panelt rakott. Ezt a fényes panel, matt panel/nevezzük így őket/ notebookoknál szokták alkalmazni. A fényes panel sokkal jobban kiadja a színeket és a kontrasztott...hátránya hogy tükröződik.
A Samsung 40A557 modelleknél hogy milyen panelt használnak azt sajnos nem tudom, mert nálunk csak 40" alatti modelleket gyártanak. Viszont esetleg ha úgylesszmintahogyangondolod és egy tuningolt M8/F8 panelt kap a Samsung 40"-os A5-ös modelljei és azokban is fényes panel lessz akkor nagyon ott lehet majd a szeren a 40A5 széria és valószínűleg a Sony W4000 nem tudja mejd felülmúlni az A5-öst. -
#5578 Na akkor ennyit az A5 szériáról. Akkor marad a "keserű" 40 coll :) Az a +6 coll nem ér meg 150 ezer forintot basszus :) -
#5577 Köszi a választ! Ez sajnos igen elszomorító. -
#5576 Jobb panel (Ultra Clear vs. Super Clear), 100Hz, és talán a hangszórók, no meg a desing a főbb különbségek. Én a panel miatt mondtam le az A550-esről, mert az A650-es panelje egyszerűen briliáns, a többi annyira nem mozgat meg.
A fő problémám amúgy az, hogy ennyit kiadni TV-ért még mindig rémálom kategória. Ha megoldható lenne egy rendes házimozi szoba, és nem a nappalim maradna ilyen célra, akkor nem gondolkodnék tovább, és egy 235cm széles vászon + egy jó projektor (mondjuk Sony AW15) lenne a megoldás, ez még talán 300e Ft körül ki is jönne. De a fehér falak és problémás besötétítés miatt sokkal többet kéne rááldozni, hogy valóban igényesen meg lehessen csinálni. :S -
#5575 Egyik általam ismert mai modell sem bír 2 tunerrel. Még a felső kategóriás Sony, Philips vagy Pioneer modellek sem. -
#5574 Igen csak nem tudom, hogy mennyi különbség van az A5 és az A6 széria között. Mivel a 46-os A6-os az q.va drága nekem, tehát vagy 40-es A6-os, vagy talán 46-os A5-ös... :) -
#5573 Igen, azokat néztem már, de nem nagyon lehet már beszerezni, meg csak 1 hdmi van rajta. A mostaniakból nem tudod, hogy esetleg melyikben lenne? -
#5572 Ja, 42"-os érdekelne! -
#5571 A mai modellek egyikébe se nagyon. A kb. két éves LG LC2RR szériában még találsz ilyet például. -
#5570 Háááttt... igen, a 46"-os készüléke ára is szépen ereszkedik lefele. Az a plusz 6 col meg csak plusz hat col... :S -
#5569 Hi!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Melyik LCD vagy plazma tv-ben van 2 tuneres pip? Olyan 260eFt-ig. Előre is köszi! -
#5568 Őszintén szólva én azért kíváncsi vagyok arra a W4000-re. A fő problémám az, hogy láttam egymás mellett V3000-es és M87-est. Hiába jobb a belső elektronikában, és esetleg minőségbe a Sony, ha a Samuba egy klasszissal jobb panel került. ^^
Amúgy mit lehet tudni az A550-es széria paneljeiről? Csak mert 40" esetén nekem úgy tűnik, mintha az M86/F86 kissé feltuningolt paneljét kapná... :S -
#5567 király. Én most (mivel a tesztkészülékről "lecsúsztam") továbbra is egy 40-es A656-ost nézegettem, de elgondolkoztam egy 46-os 557-esen is :) -
r4pt0r #5566 Hát egy kicsit több infot. Oszd meg velünk is a tapasztalatokat. :D -
#5565 A 94cm-est vetted meg AV-Planetből? Milyen panellel szerelt? -
Landor #5564 -
Lenssver #5563 Én ma vettem 1 samsungot A557 és nekem nagyon tecik.:) -
SIDE76 #5562 Az MPEG4 és hasonló tunereknek alap dolognak kell lenni a nyártól több helyen is valóban.
A Németeknél pedig a 40W4000 a legolcsóbb helyen /amit legalább is én tudok/ 318eFt most néztem meg pont. A 46W4000 pedig 400eFt. Árban nagyon szeren van szerintem. aki esetleg Samsung A557 szériát akar venni az előbb mindenféleképen nézzen utánna a Sony W4000 szériának...kicsit lehet hogy drágább a Sony /40A557 278eFt, 46A558 391eFt/ de nagyvalószínűséggel jobb is lessz a Samsung A5 szériától egy kicsit.
A Sony-nak majd a Z4000 lessz az ami nagyon ott lessz meg hát ügye az X4000 bár mire ide ér Európába ki tudja miben fog megváltozni a kiírt specifikáció. Elvileg az év elején még úgy lökték a sódert hogy lessz ügye a V4000 amitől a W4000 abban fog eltérni többek között hogy tudni fogja a 100Hz-et...na most ebből semmi nem lett :) V4000 meg még nincs is.
Na majd meglátjuk eddig ügye van egy W4000 meg egy E4000 széria. -
Landor #5561 francba, még nem az igazi, ebben a wmapro típusban csak 2.0ás kimenetet tud optikai kimenteten :( -
Landor #5560 jó hogy mondod, most ki is próbálom, hogy viszi-e az asztalim -
Throme #5559 Köszi! Ezt én is megtaláltam. Eddig ez a legjobb oldal. Kár h csak szgépről tudom lejátszani (wmv)... -
Landor #5558 a Fighter Pilot megvan teljeseben, ez pl fennvan torrenten -
Landor #5557 hö, tökjó
és vanak 1080p-sek is