21171
LCD - Plazma
  • Klemice
    bizonyos paneleket gyárt pl ami a 6os szériában van, annál leljebb nem tudom
  • ShaiHulud
    jah most megneztem enis emailjeimet es nekem is irtak. szoval azt akarjak mondani hogy az adas votl a hibas es ettol lassult be a tv iranyithatosaga, es csak eze a marka/tipuse ! hat erdekes meglatas!:D
  • freesas79
    Sziasztok

Sharp DH66E hírek! Ismét kaptam emailt a szervíztől:

"örömmel értesítjük Önt, hogy a müsorszolgáltató cég, az Antenna Hungária a kisérleti adását kijavitotta, és azóta tökéletesen müködnek a Sharp készülékek. Bármilyen egyéb kérdéssel ezzel kapcsolatban nyugodtan forduljon szervízünk vezetöjéhez..."

Tehát aki szemezett eddig a DH66E-vel, vagy visszavitte!!! :) Vegye meg nyugodtan, az ég világon semmi problémája nincs a készüleknek, csak az AH Rt. viccelt meg bennünket.
  • r4pt0r
    37"-est tudtommal nem gyárt Samu de lehet tévedek.
  • arty
    656-ra igaz, már 32" mérettől kezdve.
  • tomsh
    ITT az értékelésekben azt írják, hogy ez a széria csak S panellal van gyártva. Ez mennyire 100%?
  • arty
    hdready-t 1360x768-ban illik hajtani és a klón mód ezért pont nem jó, mivel ritka az a monitor, aminek ez a felbontása :)
  • Leky
    Tudsz olyan Samsungot ajánlani ami 32" Hdready és megéri megvenni?
  • aranarth
    Laxxa! Pixelhiba esetén vagy "kiég" a képpont és akkor fekete marad (ez a legkevésbé zavaró), vagy pedig állandóan a 3 szín (kék-piros-zöld) egyikében fog világítani. Garanciálisan cserélhető kell legyen. Vidd vissza, de ne cserét, hanem zsetont kérj, 3 napon belül vagy. Utána menj fel a netre és az argep.hu, az olcsobbat.hu, a depo.hu oldalakon keress valami üzletet, ahol megbízható cuccot kapsz. Lehet, hogy kisebb képátmérővel, de ugyanannyiért minőséget... Mert az a fontosabb.
  • Laxxa
    Mint az enyém 42 colos képátlón eltod képzelni , hogy milyen fasza az amikor függőben eltünik egy egész pixxelsor ? küldjek képet ?
  • aranarth
    Vannak gyártók, (Sharp) ameyek akár egyetlen pixelhiba esetén is cserélnek, vannak, amelyek csak meghatározott számú, százalékos értékben meghatározott esetben.
    Nekem a debreceni AlfaAV szakembere azt mondta, hogy elég ritka az, amikor egyetlen pixel romlik el/ég ki, vagy mi, sokkal gyakoribb az, hogy egy egész oszlop vagy sor tűnik el.
  • Laxxa
    Rendben van. OK , hogy a csomagolás sérült , de az a pixelhibás tv most lett totál szar függőlegesen keresztül megy rajta egy kék csík.
    Ezek nem csomagolássérült terméket árúlnak , hanem totál szarráment cuccokat.
  • kemgyuri
    míg full hd-snél 1920-1080
  • kemgyuri
    Jackson:
    Látom nem jelenik meg neked a tv-n a kép, míg a monitoron minden simán fut. A két kijelzőt "clone" módban futtasd. Ha, a tv-n akarsz filmet nézni, ajánlatos a tv-nek elsődleges megjelenítőnek lenni, de ügyelj arra, ha HD Ready-s 1280-720 felbontásnál max. 60 hz-en, de inkább 50 Hz-en futtasd, míg full hd-snél 1910-1080 a Hz-nél ugynaz mint előbb. Akkor nem lesz baj.
    Ha 16:9-es monitorod van nem számít, melyik az elsődleges megjelenítő, mivel az arányok megegyeznek. A lényeg a frekvencián van.
  • aranarth
    A pixelhiba nem fertőzés.
  • kolesz01
    ezt találtam talán ez lehet az ok
    "Termékeink között megtalálhatók a kifutó, bemutató és gyár
    csomagolás sérült termékek".
    http://www.elektrooutlet.eu/index.php
  • Laxxa
    Debreceniek figyelmébe ajánlom !!!!!!!!
    A most megnyílt Elektro Outletet messze kerüljétek el. Dec 13-án vettem egy 100cm samsung lcd-t még aznap este elromlott+törött volt. Visszavittem Dec16-án. Egy szó nélkül kicserélték , tehát tudták , hogy baj van a tv-vel. A lényeg kicseréltük egy 107cm-es Lg 42Lc45-re Hála istennek nem törött , de viszon van rajta egy apró kék pixelhiba(alig észrevenni). Most komolyan gyerekek , milyen műszaki bolt ez ? a samo és az lg doboza is KO. nem a gyári hanem valami rossz kókler doboz amire filcel van ráírva a típus.
    Szóval nagyon óvatosan , de tényleg!!!
  • Laxxa
    Szaisztok. Terjedhet a pixelhiba az lcd-tvn ?
  • kolesz01
    kösz majd mögé nézek a dolgoknak :)
  • aranarth
    Megnézed a TV hátát, a modell neve, a sorozatszáma, meg a gyártó ország mellett találsz egy betűt is: S=Samsung. A "P", és az "A" elvileg rosszabb minőségű. A gond az, hogy ha a kiállított modell mondjuk "S", attól még előfordulhat, hogy a raktárból kihozott dobozodban egy "A" paneleset találsz... És ezért ugye nem reklamálhatsz. Ezért mondjuk, hogy lutri.
  • kolesz01
    én sem tudom mit tegyek most vagy karácsony után vegyem meg lehet lentebb megy az ára láttam már ilyet
    az le32a656 -os mpeg4-es?
  • arty
    ezzel én is így voltam :(

32a656 lett belőle, abban tuti a samu panel. és mamár az ára is 10+ ezerrel olcsóbb, mint 1 hónapja ...
  • kolesz01
    az igazat megvallva négy típus közül nem tudok dönteni
    le32a568
    le32a569
    le32a577
    le32a656
  • kolesz01
    hogyan lehet kiszűrni ,hogy melyikben van eredeti sam. panel
  • Jobson
    hello !

PS50A410C1
    PS50A451P1

ezekről a Samsung plazmákról mi a véleménytek?

köszi
  • Klemice
    többféle panellal gyártják, nem mindegyikben van samsung panel, ami jobb képet ad mint a többi

vasránap volt az euronicsban és amiket nézegettem 4 5-ös szériás samsungokat a kiállított modelleket eg sem volt S panelos :S
  • Jackson
    Tudnál segíteni azt, hogy lehet megcsinálni, beállítani? És ha elsődlegessé teszem a tv-t akkor nem lesznek hasonló gondjaim a monitoron?
  • kolesz01
    panelkifogós modell ??
  • arty
    tedd elsődleges kijelzővé a tévét
  • Holy
    udv
    monitort szeretnek venni, 24 v 26"-ig, tudtok ajanlani valamit ?
  • Jackson
    Szeretnék egy kis segítséget kérni olyanoktól akiknek a pc össze van kötve a tv-re. Rákötöttem a pc-t a tv-re, minden rendesen megjelenik kivéve ha elindítok egy filmet olyankor a media lejátszó képe sötét néha becsíkozik miközben a pc-n rendesen megjeleníti a filmet. Mitől lehet ez, mit kéne átállítanom?
  • Klemice
    samsung, fullhd, talán ez is panelkifogós modell
  • kolesz01
    erről mi a véleményetek samsung LE32A569
  • gezse23
    Nekem is a Pana felé húz a szívem, csak a samsungot most lényegesen olcsóbban meg tudnám szerezni, így azt sem zárnám ki a versenyzők közül.
  • arty
    apámnak lett pv80, ezért azt biztosan ajánlom, mert nagyon szép a képe az iszonyat modon barkácsolt, gagyi t-kábel mellett is :)

emellett nagy pozitivumokat hallani a pana beégés-mentességéről, mig a samsungrol tul sok biztatót eddig nem olvastam (avforumon irta vki, h egyész napra ottfelejtődött a statikus dvd player logo a képen és mégse égett be a panáján)

mindenképpen 42-t vegyél, jobb a panelje (és nagyobb is a tévé :D )
  • gezse23
    sziasztok!

felhasználási szokásomból adódóan azt már eldöntöttem, hogy plazma jobb nekem, mint lcd...

ígyhát: két versenyző van pana 37" esetleg 42" pv80, ill. samsung PS42 A456. A panáról már tudok "mindent", a samsung még sötét ló. Kérdésem, hogy van-e vkinek tapasztalata Samsung plazmáról (esetleg konkrétan a fenti típusról).
    Félelmem egyébként az, hogy a sima DigiTV analóg adás, hogy fog mutatni a plazmán?
  • arty
    mpeg2 = magyarországon nem használható, itt mpeg4-es az adás.

márka számit, megnézed, amelyik tetszik: megveszed
  • izsook
    Az, hogy a tuner MPEG2 vagy MPEG4 hova számít? Meg a márka az számít valamit, vagy csak más lesz a menüje a TV-nek?
  • arty
    elvileg a digitv-t szarabbnak mondják a t-kábeles kábeltévé adásnánál.

namost ez LCD-n nem igaz, hiszen az lcd-k legszörnyübb tulajdonsága az (esetenként kikapcsolhatatlan) zajszűrés, amitől kásás, mosodo lesz a kép :( digin nincs képzaj, emiatt nekem az lcd-n jobbnak tünik a kép, mint előtte kábelen volt.

szoval sztem a t-home sat tv is adhat némi pluszt! (feltéve, h eleve utálod a zajcsökkentő funkciokat egy tévében)
  • poppe
    középső