LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Na és az LG 37LF65 200-ért? Vagy ilyen alacsony áron inkább jobb egy sima HD-ready? Nem ragaszkodom a Full HD-hez, de hosszabb távra venném, és akkor talán jobb a Full HD (?!)
Spread De Love!
köszi
-tRs-Landor
Spread De Love!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Az új Sony BRAVIA tipusokra várok. Sajnos a w4000-es sorozat nélkülözi
a 100 Hz-et.
Nem tudja valaki,hogy a 2008-as modellek között lesz-e amibe a MOTIONFLOW is beépitésre kerül ?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A Samu LE-40A656-os ára 430e Ft környékérõl indul. Még morfondírozok a Samu LE-550-es szérián, az mindössze 290e Ft környékén van, de gyengébb panel van benne (valószínûleg nem is Samu paneles), nincs 100Hz, és egyebek, ám nem láttam még, így nem tudom mennyire lenne jó vétel.
(Ennyire jó, hogy gyûjtesz is rá? 😉 Most milyened van?)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Nagyon várom ezt a Sony W4000 szériát ainek egyedüli negatívuma számomra hogy még nem 100Hz bár ez legyen a legnagyobb probléma 😊 és a jobb 40" és feletti Samsung A5 szériát is várom már hogy milyen lessz képmegjelenítésben. A kissebeket 37" már láttam, mert azt itt csinálják nálunk, de ezekben még nagy változás nincs. A 40"ban jobb kijlezõt raknak viszont...majd meglátjuk.
Ugyebár a tesztben leírtuk, hogy nem rossz a PZ85-ös, de bizony az A656-os általánosságban utolérte, és összességében nagyon versenyképes alternatíva. A plazma-elfogultak nyilván sértésnek veszik, hogy valaki kijelenti, hogy márpedig az LCD-k már vannak olyan jók, mint a Plazmák. 😊
Túl sok mindent nem lehet hozzáfûzni, ott volt a két TV, összevetettük, és leírtuk a tapasztalatainkat. Ha valakinek nem tetszik, csinálja utánunk, és ossza meg a saját tapasztalait. ^^
A Sony W4000-es széria még odébb van, majd talán jövõ hónap elején már elérhetõ lesz.
Gratula az újabb teszthez !!!!
Szeretném megkérdezni hogy a 40A656 kijelzõje megõrizte az M8 széria fényes felületû kijelzõjét vagy ez már matt/tükrözõdésmentes/ kijelzõt kapott? A távirányítója szörnyû lett 😞 az A4 és A5 széria távirányítója egy fokkal szebb lett bár elég vaskosra sikeredtek.
Kíváncsi lennék még a Sony W4000 szériára, mert árban nem sokkal drágább mint a Samsung A5 széria modeljei, de az A5ös Samsungtól vélhetõleg jobb lessz. Érdekes hogy a Sony most a W szériáját inkább már a középkategóriába sorolja...ugyan ezt csinálta múltévben a V szériával.
Nagyon meg vagyok elégedve vele, és még kicsit lealkudva jutottam hozzá egy bolt raktárában, mivel tudni lehetett, hogy egy nagyon jó, de lassan kifutó termékrõl van szó. Csak és kizárólag PS3-ra használom egyébként. Throme: Tényleg kétféle módon lehet állítgatni a feketét a menüben, az egyik, hogy ha 1.3-as hdmi kábellel rendelkezel, akkor beállíthatod, hogy a kábel mennyi feketét továbbítson a tv-nek. A másik opció meg a tv-n belüli fekete állítgatása, szóval elég sokrétûen lehet finomhangolni.
Eredetileg ugyanolyan lg-t akartam venni a vásárlás napján délelõtt, mint te, csak végül úgy alakult, hogy délutánra leutaztam bp-re egy elõzetesen megbeszélt raktárhoz, ahol átvehettem a bolti árnál olcsóbban. 😊
Nem kapok semmit a koreaiaktól 😊 - sajnos -!
Amúgy teljesen egyetértek azzal, hogy: "ha az ár meghatározó".
Még azt hozzáteszem hogy a Chip magazinban 8 LCD tv közül az LG (42LF75) lett az uccsó 😞. Ott is a feketét marasztalják el.
Végezetül, én nem bántam meg, hogy a 37LF76 mellett döntöttem.
T.
Az alant írtak továbbra is tartják magukat. Ha az ár meghatározó, akkor az LG, olcsóbb, de gyengébb a fekete. A Samu feketéje jobb, de drágább. Ezt leszámítva jelentõs eltérés nincs.
Samu M87: Egy fokkal jobb fekete, egy fokkal jobb TV és DVD minõség (de továbbra is kompromisszumos), több extra (kép-a-képben, fejhallgató kimenet).
Mindkettõ 2007-es modell, a Samu 2007 augusztusa után támogatja rendesen 24p-s megjelenítést, a korábbi modellek és az LG LF széria csak 3:2 pulldownt hajt végre.
Szigorúan szvsz, de nem ártana megvárni az új modelleket, LG LG5000 széria, Samu A550 széria...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-tRs-Landor
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
S miért is kellene a fiatalokat átnevelni az offline médiára? :-) /költõi kérdés volt/
És akkor hogy ne offoljunk tovább a sigma témához:
8534es chippes MNTm van. FullHDn, pixelek és akadozás nélkül játsza a 1080p anyagokat hálózatról. Itt te ugyan nem fogsz különbsget látni a BD lemez és az mkv file között! 😉
-tRs-Landor
Butított chip ide vagy oda,azé saját tévémen is összevetném a kettõt,úgy az igazi.
Mindegy ez má eléggé offtopic,úgyhogy hagyjuk....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"az iso a medialejátszónál meg teljesen egyértelmû...pc-nél értelemszerûen más..."
ezt fejtsd ki, mert szerintem itt valami zavar van..
igen sigma van bennük azt hiszem 8535ös chippnél jár a gyártó.
a képminõség? mivel a bluray lejátszókban is ez a chip van (persze butítva), azt hiszem nem kérdés 😊 FullHD, max 7.1 hang.. :-)
-tRs-Landor
Egyébként kiváncsi lennék egy-két ilyen NMT HDMI képminõségére,illetve hangjára...Asszem mindegyikben vmi sigma chip dolgozik...
Van valakinek tapasztalata vagy észrevétele erõl a tipusról.
Az ára is tûrhetõ 235-ért vesztegetik.A leirás szerint G11-es panel van benne és full új cuccok.Kicsit olcsónak találom a tudásához képest.Hol lehet a csabda???
ige? és hogy hívják? mkv2divx? 😄 (viccet félretéve nem érdekel, ha már konvertálásról van szó rég rossz 😊
mi lesz a kiadókkal? mint a nap olyan világos hogy átmegy onlineba az egész kóceráj pár éven belül.. és az nmtk érdekes módon rendelkeznek hálózati stream támogatással 😉 a rarból indítás hülyeség :-) a warez pedig nem egyenlõ az iso-val! nekem is ami van eredeti játékom azt isoból futtatom, mert egyszerûen idegesít a dvd meghajtó hangja/lassúsága, használódik a lemez stb..
mindezektõl függetlenül a PS3at jó játékgépnek tartom, de ennyi. nem egy multimedia centernek tervezték.
-tRs-Landor