LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...
devergo boy: ha mindenképpen samu, akkor inkább a 451 (minimum). de ebben az ársávban van lg és sony is, nézegesd meg valahol õket!
Forza.
nézd meg Makón a Spart, ott szoktak lenni Orion-os cuccok. Nekem régi TV-m volt orion (plusz volt ilyen videónk is - mindig ezt a márkát kaptuk karácsonyra ajándékba 😊), és nem volt velük semmi gond. Azt nem tudom, hogy LCD-ben milyen a minõségük. Itt Pesten az összes Interspar tele van Orion LCD tv-kel.
üdv
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
én a képet ugye a tvre kötöm a hangot meg hifire
ha az 5.1-en van aux bemenet akkor a gépet arra is rá tudod kötni csak nem tudom hogy jön át az 5.1-es hangzás
amúgy mennyiért kapható most egy 32a451?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
van aux-os pc audio innevezetû piros fehér csatlakozó a hátulján
a képet meg ugye hdmi-n
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
-----][----www.di.fm-----][------
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Szeretnék venni egy LCD/Plazma tv-t csak nem nagyon tudom milyet lenne érdemes venni mert fõleg a monitoromat akarom lecserélni ebbõl kifolyólag
játszani,filmeket nézni,szeretnék rajta PC-n keresztül,csak azt nem tudom hogy HD Ready vagy FULL HD legyen,és 250e ft-nál többet nem tudok szánni rá.
Esetleg tudnátok ajánlani nekem párat?
Elõre is köszönöm!
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
www.digimomentsvideography.com
Van, 1080i HDTV adásnál, legalábbis bizonyos körülmények között. 4 készülékbõl négynél láttam én. Mondanám, hogy az UPC miatt, de akkor tucatnyi más TV-nél miért nem jelentkezett, ugyanarról a beltérirõl, ugyanott?
Ha neked nincs 1080i forrásról akadozás, akkor hurrá, örülj neki.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ha viszont játszanál is sokat, meg tévéznél akkor szerintem nemigazán ...
viszont 4-500 fontból a vetített képhez képest elég kis méretû kijelzõket kapsz 😊 32-37" max.
tényleg jo lenne tudni, h mire kell
Forza.
Walk the Talk.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Kaszi46! A felsorolt paraméterekkel (MPeg-4, FullHD) 220-ért kizárólag egy 82 centis Sony W4000-et kapsz. 106 centiset biztos nem.
Sharp Aquos LC-32DH66E
nekem 32R71 van ahoz tudom hasonlitani és hát jóval fakóbbak a szinei és életlenebb (csak box megy rajta ugyhogy másrol nemtok véleményt alkotni)
igények: fullhd, mpeg4, 106-os képátmérõ.
köszi elõre is!
*Posse*T.W.D*
Jaja! Az Orion márkájú LCD TV-ket összevetve a dömpingárukkal (LG, Samsung, stb) mi ez eredmény? Tényleg annyival szarabb, amennyivel olcsóbb?
bemount, és power dvd viszi simán, bele is lehet tekerni akár 2 órát, meg se röccen
kössz és bocs
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
amúgy én is azt használom mindenhez...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Az HD-s filmeket (full-t is), és semmi szaggatás, a hang is jó.
Karim: GF 8500 GT
Walk the Talk.
Mikulábáti hodda nekem. <#smile>#smile>
semmi nem olvas be 40 gigát...
(iso-ban van, kicsomizni nem nagyon van helyem)
powerdvdhez nem kell kodek, az maga a "kodek"
és igen, ennyire fos! használj normális szoftvert, ha a géped erõs
Forza.
power dvd 8 ultrához milyen codec kell? szaggat mint a barom, pedig a vassal tuti nincs gond
Vamos Argentina!
így senki sem vádolhat,hogy csak samut ajánlok...bár szerintem az éri meg leginkább az árát. 😊