LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: Csabesz82
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sokat olvasom a topic-ot, de mindenki csak nagy tvkrõl ír, a kisebb lcdkrõl semmit sem hallani. Sajnos nekem nincs annyi pénzem hogy 100e-t költsek egy tv-re. Nézegettem a 22"-os kategóriát, a 26"-osokat is vizsgáltam.
Amit megfigyeltem, hogy a 22"-osok álalában 1680 x 1050 felbontással vannak, míg a 26-osoknál 1366 x 768 felbontásúakat találtam.
Ez mennyire tûnik szembe? Van egyáltalán itt olyan, aki tud mesélni a 22"-os lcd-krõl?
Ezeket néztem:
- LG Electronics M228WA
- Acer AT2245-DTV
Xbox360-t szeretnék majd venni, ez lenne az egyik elsõdleges szempontom. HD adások meg ilyesmire nem tervezek. Persze sima adásokat is néznék 😛
250 ezer nem kevés, abba simán belefér egy samsung 40A656, sony 40W4000.
Forza.
valaki válaszolna?
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Forza.
Én legalábbis ilyet veszek a hálónkba. Nagyon jó a Sony W4000-es a nappaliba, de ez a Sharp végre ugyanazt tudja. És már mondtam, szeretem ezt a márkát! <#vigyor0>#vigyor0>
Sharp Aquos LC-32DH66E
nagyon korrektnek tûnik leírás alapján,valaki látott már ilyet élõben?
képernyõbeállítások
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"SLICE of LIFE\"
Kíváncsi lennék a véleményetekre e két tv felõl:
Sharp LC-32D65E
LG 32LG5600
Persze ha ebben az árszegmensben tudtok jobbat, az is érdekel.
Köszi
üdv
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
akkor már inkább egy LG, ebben az árban! (vagy akcios sony, ha még van L4000)
Forza.
PS3 ID: Csabesz82
a másik gyanus pont ,hogy a kényelem funkciónál van és nem a képnél....
szóval szerintem benézted,de az is elõfordulhat,hogy tévedek...(csak kicsi az esélye)
KÉP
Full HD-felbontás
TruMotion 100Hz
Dinamikus kontrasztarány: 50.000:1
Intelligens adaptív fényérzékelõ
24p Real Cinema
AV mód (Mozi, Sport, Játék)
Expert mód / ISF Ready
HANG
Rejtett hangsugárzók
Mark Levinson úr beállításával
Clear Voice (Párbeszéd kiemelés)
Dolby Digital
SRS TruSurround XT, 10W+10W
KÉNYELEM
4 x HDMI (1.3 verzió)
USB 2.0 (JPEG/MP3)
CU:V (Egyszerû és könnyített menürendszer)
SIMPLINK
Innovatív „Slim” stílusú design
Bluetooth
Változó fényû LED
samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...
-----][----www.di.fm-----][------
ez a hozzászólás számomra olyan értékû volt hogy igen nekem nagy, mindent tudó drága tv-m van
Devergo neked meg ajánlom a 32a451-et amiben samsung panelt is ki lehet fogni és nem sokkal drágább a gyengébb paneles tesójánál