LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soha semmilyen szaggatást nem láttam a tv-ken. Valamint az itt és máshol is forumozók se számolnak be ilyen hibáról. Amíg nem látom nem hiszem el. Ez van. 😊
www.digimomentsvideography.com
Mutassa már nekem meg valaki ezt de komolyan!!!!
Bár lehet, hogy tévedek.
Ekkora méretben nem lenne jobb a FULL?
Walk the Talk.
tehát egy ilyen ütközetre gondolsz?
40a551 vs 42lg5000? ár mind2nél 200
37a551 vs 37lg5000 ár mind2nél 170
az 5ös széria paneljának a feketéje jobb,mint az lgé,valamint jobb a tv képarány módja. (kevesebbet vág le a képbõl tehát a 4:3as adás élvezhetõbb a samun)
az lg menüje jobb,valamint igényesebb a távkapcsa is,valamint 2 collal nagyobb ugyebár a 42es kontra 40es.....
nehéz lenne igazságot tenni mind2 jó...szerintem nézd meg élõben. Azonban mindenképp a 40a551 és 42lg5000 között döntenék.... márcsak azért is mert nagyobb 😄
Meg tudná mondani nekem valaki, mi különbség van az LG2000 és LG3000 típusok között? Melyik a jobb? 42-es méretben gondolkodom.
Köszi elõre is.
AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4
azonban itt él a nagyobb jobb szabály....tehát,ha az 5ös szériát tüzted ki célul akkor a 40est venném...
az 5ösben nincs 100hz...nem egészen valós az a 24p kezelés sem(hiába írják oda a speckóba) ugyanis a tv 3:2 pulldownnal dolgozik ,csak elég ügyesen...valamint a feketéje gyengébb,mint a 6os szériának..
37a551 =170e
40a551 =200e
ha fontos a kéklemez és az idõtállóság akkor elgondolkonzék a helyedben egy 6os szériás tvn...bár nem tudom mennyit szánsz rá.....
37a656 218e,40a656os 233e .....ha belefér akkor a 40a656ost ajánlom jó vétel...egyedüli nagy hátránya a tükrözödés...idõtállóbb,mint az 5ös széria.....
,de ha max 200 a keret akkor a 40a551esre tenném a voksom,az is nagyon jó vétel.
azonban,ha pcre és konzolra is tervezed használni a tv-t érdemesebb az lcd-t venni mivel nem ég be a kép és kevesebbet is fogyasztanak...
40w4000 vs 40a656os mind2 nagyon jó mind2nek megvan az elõnye és hátránya....
csak párat említek
w4000 jó képarány tvnézéshez,szép színek, kép nagyon egyben van ,jó fekete, alacsony input lag,jó távkapcs,matt kijelzõ,nincs 100hz,valós24p hang az kevésbé jó. Van viszont mpeg4es tunere földi digitális müsor fogásához.Árához képest a 656os többet tud.
40a656os szebb a képe,mint a w4000es,szép desing(bár ez egyénfüggõ),100hz-es ,valós 24p,szebb fekete.
Hátránya ,hogy a távkpacs gyengébb és tükrözõdõ felületû...ablakkal szemben nem szerencsés,magasabb input lag,bár nekem 37a656os van,de én annél sem érzem az input lagot(ráadásul szoftver frissitéssel mostmár az javult)....
szóval mind2 lcd jó vétel...neked kell dönteni....és érdems mindenképp megnzéni vétel elött mind2t.
a lehetõségek:
Samsung LE-40A656 (LCD)
Panasonic TH-42PZ8E (PLAZMA)
Sony KDL-40W4000 (LCD)
legszívesebben a samut venném de igazából nem tudtam összehasonlítani élõben ezeket a tvket. A sony 8ms válaszideje soknak tûnik de a samujét nemtudom. Légyszi segítsetek a döntésben!!
elõre is köszi
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nagyon szívesen! <#integet2>#integet2>
USA, Kína, Japán, EU...
A DELL amerikai termék. Dollár árfolyamhoz kötõdik az ára. Év közben volt már 140 Ft is a dollár meg 200 is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na ilyen hozzászólások kellenek az átlagos tévévásárlóknak. Még az S4000-el szemezek meg a Philips 32PFL 5403D. Majd meglátjuk!
Köszi még egyszer!
😄
"a videokártyám csak 1280x768-ban tudja kirakni"
milyen videokártya nem tud manapság 1360x768-at? uj driver fentvan? manuálisan hozzáadni a felbontásokhoz az 1360x768/60Hz-t probáltad?
Forza.
Sony KDL 32L4000 -------> ahogy én látom.
Nos, összességében nem bántam meg hogy ezt a TV-t vettem. Megmondom õszintén, egyik nap úgy keltem fel hogy én most Sony-t akarok és már csak az volt a kérdés hogy melyik típusát. 140-150 ezernél nem akartam többet szánni rá. Tisztában voltam vele hogyha még rádobnék egy 20-ast akkor egy fullhd-s Samsungot is kaphattam volna, de úgy voltam vele, hogy ezt beáldozom, és más tulajdonságokat részesítek elõnyben.
- A kinézete nagyon szép, alul ahol elkezdõdik a hangszóró van egy kis ívelés, így szembõl még vékonyabbnak tûnik mint amilyen. a hangszóró legalján pedig végigfut egy króm csík, a jobb sarkán rajta a TV típusának feliratával. Ami talán negatívum lehet, bár ez egyén függõ, hogy nem magas fényû a borítása, mint pl. a Samsungoknak stb..., hanem matt. (én nem is láttam elõtte a TV-t csak mikor otthon kibontottam a dobozt, az elõzõ Samsungom miatt kicsit fura volt, de már megszoktam.)
- Az analóg TV adás szerintem szép, bár nagy tapasztalatom nincs a témában. Ebbõl adódóan én teljesen megvagyok elégedve vele. Elmosódásról annyit hogy van, annyi mint minden LCD TV-n, amin a jó kis analóg adás megy, ehhez hozzá kell szokni. 😊 Utánahúzás sportprogramok esetén észrevehetõ (foci, tenisz inkább), de csak akkor ha félméterrõl néztem. Biztos ott van ha 2.5 méterrõl nézem is, de én onnan már nem látom. A feketéje szerintem nagyon korrekt, nincsen felhõsödés, de ez el is várható. Viszonylag sokszor nézek Xvid filmeket, sorozatokat rajta, szerintem szépek, bár én nem vagyok túl érzékeny ilyen téren. A DVD-k, HDrip-ek és a PS3 játékok pedig lenyûgözõek, szépek a színek. Hang terén minden rendben van vele, de gondolom valamennyi márka esetén ez így van.
- PC-vel is össze van kötve, bár nemigazán sokszor használom, mert a videokártyám csak 1280x768-ban tudja kirakni és így két oldalt fekete csíkom van. (erre egyébként valaki tud valamilyen megoldást, pl. frissíteni a vga kártyát vagy valami hasonló?)
A korábbi Samsungommal nem volt ilyen, ott egyszerûen széthúzta és szép is volt a kép.
- Be és kikapcsolásnál kattog 1-2-t, de gondolom ez a teljesen normális mûködés eredménye (bátyámnak is ilyen TV-je van és neki is csinálja, gondolom nem fogtuk ki mind a ketten rosszat), csak fura volt mert az elõzõ TV-m meg sem mukkant. 😊
Összességében tehát nagyon jó választás, amennyiért pedig belehet szerezni, annyiért bõven jó vétel. Remélem tudtam segíteni!
2x akkora külsõ vinyót kapsz annyiért, mint fél éve. Egy dvd-író 5.000,-Ft. Minden, ami most drágább, modernebb is jobb. Ha most megvennéd a konfigurációdat, amit jelenleg is használsz, kb. 25% maradna a zsebedben! Viszont a konyhai gépeket tényleg kihagytam a számításból, azok tényleg õrzik az árukat. De itt most TV-rõl beszélünk... <#vigyor0>#vigyor0>
Sharp Aquos LC-32DH66E
A Jutalékszerzõdések jó dolgok egy növekvõ piaci környezetben... Mo nem az.
PS3 ID: Csabesz82
A Ft. árfolyama évek óta ugrál, de tudsz mondani akár egyetlen mûszaki cikket, aminek felment az ára? Projektor, TV, BD lejátszó, PSP, számítástechnikai kütyük, tök mindegy. Szerintem nincs ilyen. Úgyhogy szerintem semmi emelkedés nem lesz. Persze nem vagyok Nostredamus és lehet, hogy Neked lesz igazad...
Sharp Aquos LC-32DH66E
PS3 ID: Csabesz82
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐