LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaptam egy ilyen átalakítót az Ati HD3850-es videokártyámhoz.
Ha jól tudom ez DVI=>HDMI átalakító.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a hangot is továbbítja vagy azt külön kell megoldani.
Maximum milyen hosszú lehet egy hdmi kábel?
Ha jól tudom ez DVI=>HDMI átalakító.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a hangot is továbbítja vagy azt külön kell megoldani.
Maximum milyen hosszú lehet egy hdmi kábel?
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
ki tudtad probálni, HDMI-n?
1080p jelet 1:1 kirakta, azaz 1 pixel a képernyõn is 1 pixel volt, a kép teljesen kitöltötte a képet és semmi homály, semmi gond nem látszott?
azaz a baloldalira hasonlitott? 😊 (az alatta levõ írásokat ne nézd)

1080p jelet 1:1 kirakta, azaz 1 pixel a képernyõn is 1 pixel volt, a kép teljesen kitöltötte a képet és semmi homály, semmi gond nem látszott?
azaz a baloldalira hasonlitott? 😊 (az alatta levõ írásokat ne nézd)

Forza.
Hi!
A TV képernyõ tisztítására mit ajánlotok?kicsit kézlenyomatos.
A TV képernyõ tisztítására mit ajánlotok?kicsit kézlenyomatos.
Arty, PC módban van pontról pontra megjelenítés is.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Oké meggyõztetek <#eljen>#eljen>
<#eplus2>#eplus2>
Ne piszkáld, ha nem értesz hozzá, mert eléggé el lehet kúrni.
Arty, én össze se kötöttem még õket, nemhogy rácsatlakoztassam a PC-re! <#vigyor0>#vigyor0> Nem vágom, de ha max. 5 percet vesz igénybe, akkor jövõ hét szombaton (bocs, elfoglalt vagyok) kipróbálom.
A felhasználóiban ezt találtam (hogy ez most jó-e vagy sem, azt rátok bízom):
HDMI: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p
ANALÓG RGB: 576p/720p (50Hz)/1080i
Az ANALOGUE RGB csatlakozó (PC) (EXT4) nem
kompatibilis a 480i/576i/1080p jelekkel.
Paparazzi20 használja monitorként is, õ biztos jobban tudja.
A felhasználóiban ezt találtam (hogy ez most jó-e vagy sem, azt rátok bízom):
HDMI: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p
ANALÓG RGB: 576p/720p (50Hz)/1080i
Az ANALOGUE RGB csatlakozó (PC) (EXT4) nem
kompatibilis a 480i/576i/1080p jelekkel.
Paparazzi20 használja monitorként is, õ biztos jobban tudja.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Hagyd a francba!
Most komolyan, gyerekek! Ki szakértõ itt ahhoz, hogy a szervízmenüben turkáljon? Mi szükség van rá? Valaki beírta, hogy hogyan érhetõ el, de miért kellene azt állítgatni? Valakinek nem jó a TV-je? Ha beírom, hogyan lehet atombombát csinálni a Sharpokból, akkor holnap mindenki robbantgatni kezd? Mi ez a nagy felbuzdulás a szervizmenüre?
Most komolyan, gyerekek! Ki szakértõ itt ahhoz, hogy a szervízmenüben turkáljon? Mi szükség van rá? Valaki beírta, hogy hogyan érhetõ el, de miért kellene azt állítgatni? Valakinek nem jó a TV-je? Ha beírom, hogyan lehet atombombát csinálni a Sharpokból, akkor holnap mindenki robbantgatni kezd? Mi ez a nagy felbuzdulás a szervizmenüre?
Sharp Aquos LC-32DH66E
Szia !
Nekem jó kéthetes a tv csak kíváncsiskodtam hogy érdemes-e esetleg a szerviz menün belül módosítani valamit hogy jobb legyen és elvezhetõbb legyen a kép vagy a hang vagy inkább hagyjam.<#vigyor4>#vigyor4>
Nekem jó kéthetes a tv csak kíváncsiskodtam hogy érdemes-e esetleg a szerviz menün belül módosítani valamit hogy jobb legyen és elvezhetõbb legyen a kép vagy a hang vagy inkább hagyjam.<#vigyor4>#vigyor4>
Linken a frissítés menete. Semmilyen kép beállításod (TV/HDMI/stb) nem veszik el.
42pfl7403D/10
42pfl7403D/10
Akartam is irni, h ez a képjavitok miatt van. Azok meg úgyis feleslegesek, nincs mit javitani egy PC képén.
Egyébként 16:9 megjelenitõn NE 16:10es felbontásban játsz ... (1280x720 a te barátod az 1280x800 helyett).
Egyébként 16:9 megjelenitõn NE 16:10es felbontásban játsz ... (1280x720 a te barátod az 1280x800 helyett).
Forza.
Az lehetséges hogy a társítás(eszközcsatlakoztatás varázsló) lefuttatása után, pc képre váltva, a tv autómatikusan kilövi a 100hz-et, illetve a képjavitó funkciókat? Csak azért kérdezem mert amióta ez megtörtént, megszûnt a késés.
Mire begépeltem, közben le is ellenõriztem, és valóban amikor pc-nek a képére váltok, a 100hz-et illetve egy két képjavító funkciót automatán kikapcsol a tv.
Visszaváltva tv adásra az elõbb említett funkciók újra aktívak lesznek, szóval nem kell majd mindig a menüben ezekkel a beállításokkal pepecselni.
Azért köszi az infót, az fw frissítéssel kapcsolatban meg majd lesz pár kérdésem, de arra most sajnos nincs idõm.
Mire begépeltem, közben le is ellenõriztem, és valóban amikor pc-nek a képére váltok, a 100hz-et illetve egy két képjavító funkciót automatán kikapcsol a tv.
Visszaváltva tv adásra az elõbb említett funkciók újra aktívak lesznek, szóval nem kell majd mindig a menüben ezekkel a beállításokkal pepecselni.
Azért köszi az infót, az fw frissítéssel kapcsolatban meg majd lesz pár kérdésem, de arra most sajnos nincs idõm.
*Posse*T.W.D*
Szerintem a Working Time lesz az üzemidõ, nekem tegnap ezt írta: C7:27, ma pedig E0:55mikor néztem. Tegnap még úgy gondoltam a C római számrendszer szerint értendõ<#zavart2>#zavart2>, ma már kicsit hülyének érzem magam, és én sem értem ez most hogy van. Hátha lesz itt olyan okos ember aki felhomályosít mi a fene ez.
Szia!
Szerintem elõször is rakd fel a legújabb FW-t.
2. Kapcsold ki a 100Hz-et, a Natural motiont és minden képjavító cuccot,ezek nem PC-kapcsolathoz valók, és társítsd a választott HDMI-porthoz a játék vagy PC módot.
Üdv
Szerintem elõször is rakd fel a legújabb FW-t.
2. Kapcsold ki a 100Hz-et, a Natural motiont és minden képjavító cuccot,ezek nem PC-kapcsolathoz valók, és társítsd a választott HDMI-porthoz a játék vagy PC módot.
Üdv
Megoldottam, csupán a tv-n le kellet futtatni az eszközök csatlakoztatása varázslót.
köszi, szívesen😊
köszi, szívesen😊
*Posse*T.W.D*
Kipróbáltam a w4000 en a service módot,hol írja,hogy mennyi idõt ment a tévé nagyon nem akartam babrálni vele van olyan,hogy workin time 00:40 ez mi?
Sziasztok, laptopomat(msigx610) szoktam kikötni philips lcd tv-re(42pfl7403 d/10) 1920x1080(filmnézés, netezés), és 1280x800(játékok) felbontásban, egy 3 méteres HDMI kábelen keresztül.
Sajnos a tv-n kb fél másodpercet késik a kép, így játékra igazából nem lehet használni.
Clone, single display módban is próbáltam, de a késés ugyanúgy fennáll.
Tehát bármi ami a laptopon történik, az fél másodperces késéssel jelenik meg a tv-n.
Van vkinek ötlete mitõl lehet ez, illetve hogyan lehetne ezt orvosolni?
Sajnos a tv-n kb fél másodpercet késik a kép, így játékra igazából nem lehet használni.
Clone, single display módban is próbáltam, de a késés ugyanúgy fennáll.
Tehát bármi ami a laptopon történik, az fél másodperces késéssel jelenik meg a tv-n.
Van vkinek ötlete mitõl lehet ez, illetve hogyan lehetne ezt orvosolni?
*Posse*T.W.D*
Ha valaki elb@szná mégis default beállítások:
Setup:
factory mode enabled: 0
...
Bravia model 1
cba mode 0
ecs mode 1
Hdmi log 1
hotel mode 0
pc monitor mode 0
digital test enabled 0
watchdog 1
digital watchdog 1
visual I2C 0
HDMI number of inputs 3
DDC enable 0
spread spectrum enabled 0
Sound
mono to nicam th 700
mono to setereo th 400
stereo to mono th 400
nicam to mono th 700
stereo det 1
sub carrier detection 0
nicam det 1
nicam error 0
If adjust
automute 0
audio gain 0
L gating 0
coincidence 1
aft window 1
aft status 1111
agc top 15
white balance
all values on 0
Setup:
factory mode enabled: 0
...
Bravia model 1
cba mode 0
ecs mode 1
Hdmi log 1
hotel mode 0
pc monitor mode 0
digital test enabled 0
watchdog 1
digital watchdog 1
visual I2C 0
HDMI number of inputs 3
DDC enable 0
spread spectrum enabled 0
Sound
mono to nicam th 700
mono to setereo th 400
stereo to mono th 400
nicam to mono th 700
stereo det 1
sub carrier detection 0
nicam det 1
nicam error 0
If adjust
automute 0
audio gain 0
L gating 0
coincidence 1
aft window 1
aft status 1111
agc top 15
white balance
all values on 0
Én speciel arra voltam kíváncsi mennyi üzemóra van a tévémben, hogy megnyugtassam magam, hogy nem valami használtat sóztak rám, de 107 óra van benne ami 2 hét alatt reális.
Amúgy ha valaki kísérletzni akar HD forrásokhoz beállítás, szigorúan csak saját felelõsségre!
Picture menu:
Picture Mode: Cinema
Backlight: 2
Picture: 90
Brightness: 51
Color: 54
Hue: 0
Color Temperature: Warm2
Sharpness: 5
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Black Corrector: Off
Advanced C.E.: Off
Gamma: Low
Clear White: Off
Color Space: Standard
Live Color: Off (grayed out)
White Balance menu:
R-Gain: -3
G-Gain: -4
B-Gain: -1
R-Bias: -2
G-Bias: 0
B-Bias: 0
Motion Enhancer: Off
CineMotion: Auto 1
Game Mode: Off
Video/Photo Optimizer: Video
General Setup menu
Power Saver: Off
Amúgy ha valaki kísérletzni akar HD forrásokhoz beállítás, szigorúan csak saját felelõsségre!
Picture menu:
Picture Mode: Cinema
Backlight: 2
Picture: 90
Brightness: 51
Color: 54
Hue: 0
Color Temperature: Warm2
Sharpness: 5
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Black Corrector: Off
Advanced C.E.: Off
Gamma: Low
Clear White: Off
Color Space: Standard
Live Color: Off (grayed out)
White Balance menu:
R-Gain: -3
G-Gain: -4
B-Gain: -1
R-Bias: -2
G-Bias: 0
B-Bias: 0
Motion Enhancer: Off
CineMotion: Auto 1
Game Mode: Off
Video/Photo Optimizer: Video
General Setup menu
Power Saver: Off
Sharp 37DH66 VAGY a Samsung - LE-37A656A1F gondolkodok.
Link: http://www.avplanet.hu/LE-37A656A1F
Sharp az tuti. Hivtam ma délelõtt a Sharp szervízt és megkérdeztem hogy mi a véleménye a TV-rõl (mint magánember!!!) - dicsérte. De mondta hogy a Sharp 37XL8 jobb a 100 Hz miatt is. Mondta hogy minden Sharp (más márkák is) LCD TV 2010-ben már 100 hz fognak futni, mert észrevehetõ a külömbség. Csak ugyebár a 37XL8 300.000 Ft ennyit nem adok érte.
Itt van még a Philips - 37PFL9603D
Link: http://www.avplanet.hu/37PFL9603D
állítólag nagyon jó, 254.000 Ft még lehet rászánok. Vélemények a Samsungról és a Philipsrõl?
Egyébként a Média Marktban 37DH66E nem 179.000 Ft! A szórólapjukon 169.900 Ft reklámozzák 37"-nek feltüntetett 32"!
Lásd: http://www.mediamarkt.hu/Flyer/szekesfehervar/januar10/feflyer02.pdf
Link: http://www.avplanet.hu/LE-37A656A1F
Sharp az tuti. Hivtam ma délelõtt a Sharp szervízt és megkérdeztem hogy mi a véleménye a TV-rõl (mint magánember!!!) - dicsérte. De mondta hogy a Sharp 37XL8 jobb a 100 Hz miatt is. Mondta hogy minden Sharp (más márkák is) LCD TV 2010-ben már 100 hz fognak futni, mert észrevehetõ a külömbség. Csak ugyebár a 37XL8 300.000 Ft ennyit nem adok érte.
Itt van még a Philips - 37PFL9603D
Link: http://www.avplanet.hu/37PFL9603D
állítólag nagyon jó, 254.000 Ft még lehet rászánok. Vélemények a Samsungról és a Philipsrõl?
Egyébként a Média Marktban 37DH66E nem 179.000 Ft! A szórólapjukon 169.900 Ft reklámozzák 37"-nek feltüntetett 32"!
Lásd: http://www.mediamarkt.hu/Flyer/szekesfehervar/januar10/feflyer02.pdf
Nekem mondod? 2 samut nézek otthon nap mint nap és amikor vettem a másodikat, oldalakon át zengtem a hiányosságokról 😊
aranath: próbáld már ki a PC-t a tvn 😊) nem merem senkinek ajánlani a Sharpot, amig ki nem derül a nativ hajthatóság. De sony-t és samut is csak nehéz szívvel. Jólenne valami "ultimate' tv 😉
aranath: próbáld már ki a PC-t a tvn 😊) nem merem senkinek ajánlani a Sharpot, amig ki nem derül a nativ hajthatóság. De sony-t és samut is csak nehéz szívvel. Jólenne valami "ultimate' tv 😉
Forza.
Az utolsó forrasztásig megegyezik a 2 készülék. És ne sajnáld az idõt, nehogy utólag verd a fejed a falba. Sok pénz egy TV.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sziasztok!
Most vettem egy Samsung LE-32A551-es TV-t. Egybõl össze is kötöttem a PC-vel DVI-HDMI kábellel, mindent fel is ismert a Vista, megjött a kép a TV-n, de szabálytalan idõközönként elsötétül a TV, utánna visszajön a kép majd újra elmegy 1-2 másodpercre.
Valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
Egy ATI 4870-s kártya hajtja, 5m-es a kábel
Most vettem egy Samsung LE-32A551-es TV-t. Egybõl össze is kötöttem a PC-vel DVI-HDMI kábellel, mindent fel is ismert a Vista, megjött a kép a TV-n, de szabálytalan idõközönként elsötétül a TV, utánna visszajön a kép majd újra elmegy 1-2 másodpercre.
Valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
Egy ATI 4870-s kártya hajtja, 5m-es a kábel
kosz az osszefoglalot!
akkor ha jol ertem a dh65 es a 66 kozott semmi technikai (se hardver se software) kulonbseg nincs?
a heten nem hiszem hogy lesz idom visszaolvasni, majd a jovoheten valamikor.
kosz a valaszt!
akkor ha jol ertem a dh65 es a 66 kozott semmi technikai (se hardver se software) kulonbseg nincs?
a heten nem hiszem hogy lesz idom visszaolvasni, majd a jovoheten valamikor.
kosz a valaszt!
Esetleg valami rejtet + kép vagy hang.<#vigyor0>#vigyor0>
Oké mûködik de ez tényleg túl sok infó <#wow1>#wow1>ezek szerint nem érdemes belenyúlni<#email>#email>.
Az a Sharp baromi jó kis Tv, a napokban tesztelgettem. Iszonyat sok mindent lehet állítgatni a menüjében és itt most elsõsorban a színenkénti beállítási lehetõségre gondolok. Bár ez nem mindenkinek jó. 😊 A Made in Japan felirat még jobban tetszett rajta! 😊
Ne kezdjétek már megint a Samsung vs. Sony csatát! Vagy zárjátok rövidre vitát és vegyetek Sharpot. <#kacsint>#kacsint>
Sharp Aquos LC-32DH66E
Szia!
Ezt bõvebben leírnád kikapcsolt állapotban ezeket egymás után vagy egyszerre be kell nyomni?
Ezt bõvebben leírnád kikapcsolt állapotban ezeket egymás után vagy egyszerre be kell nyomni?
Olvass vissza, mert ezt a típust nagyon kiveséztük.
A 2 típus közti különbség a talp színe. A DH65-é sima fekete egy másik betéttel, a DH66-osé pedig olyan zongoralakk-fekete, mint a káva.
Elõnyei: gyönyörû színek, éles kontúrok, nagyon jó program a 4:3 átalakításához 16:9-re - összességében fantasztikus a képminõség. 3 év teljes körû garancia, Aquos link a blu-ray lejátszóhoz, Mpeg4-es DVB-T tuner, energiatakarékos mód, USB port.
Hátránya: a DVB-T tuner érzékeny, ezért DTV módban az Antenna Hungária (valószínûleg rossz, kezdetleges, kiforratlan, franc tudja) jelénél belassul a menüje (ez elõfizetés esetén persze nem gond, mert akkor a Set Top Box vagy a kártya dolgozik és nem a tuner).
De ismétlem, ne sajnáld az idõd és olvass vissza 10-12 oldalt, mert sokunknak van ilyen TV-je és rengeteg szó esett róla.
A 2 típus közti különbség a talp színe. A DH65-é sima fekete egy másik betéttel, a DH66-osé pedig olyan zongoralakk-fekete, mint a káva.
Elõnyei: gyönyörû színek, éles kontúrok, nagyon jó program a 4:3 átalakításához 16:9-re - összességében fantasztikus a képminõség. 3 év teljes körû garancia, Aquos link a blu-ray lejátszóhoz, Mpeg4-es DVB-T tuner, energiatakarékos mód, USB port.
Hátránya: a DVB-T tuner érzékeny, ezért DTV módban az Antenna Hungária (valószínûleg rossz, kezdetleges, kiforratlan, franc tudja) jelénél belassul a menüje (ez elõfizetés esetén persze nem gond, mert akkor a Set Top Box vagy a kártya dolgozik és nem a tuner).
De ismétlem, ne sajnáld az idõd és olvass vissza 10-12 oldalt, mert sokunknak van ilyen TV-je és rengeteg szó esett róla.
Sharp Aquos LC-32DH66E
"3 éves modellek is megjelenítenek 1080p-t." Ez renben is van de ez egy dolog, nem rossz a Samsung ezt nem is firtatom, de vannak egyéb hiányosságai neki is.
ja meg egy kerdes, mi a kulonbseg a dh 65 es a dh 66 kozott.
a szekesfehervari mm-ban 170K, ugy megvennem most csak az a baj hogy nemetben vagyok 23-ig, az akcio meg csak 18-ig.
ezt hivjak pech-nek 😄
a szekesfehervari mm-ban 170K, ugy megvennem most csak az a baj hogy nemetben vagyok 23-ig, az akcio meg csak 18-ig.
ezt hivjak pech-nek 😄
Szevasz Aranarth,
koszonom a tanacsodat, esetleg ha felsorolnal egy ket jo es rossz tulajdonsagat a tv-nek nagyon orulnek.
Igy elsore nagyon szimpatikus, 99% hogy ezt fogom megvenni, de azert szeretnek tajekozodni mielott kiadok 180K-t nehogy meglepetesek erjenek.
Zsolti
koszonom a tanacsodat, esetleg ha felsorolnal egy ket jo es rossz tulajdonsagat a tv-nek nagyon orulnek.
Igy elsore nagyon szimpatikus, 99% hogy ezt fogom megvenni, de azert szeretnek tajekozodni mielott kiadok 180K-t nehogy meglepetesek erjenek.
Zsolti
"tisztában vagyok vela" vs. "semmi gond az 1080i-vel" <#hehe>#hehe>
"Pld Samsung?"
3 éves modellek is megjelenítenek 1080p-t. <#puszis>#puszis>
"Pld Samsung?"
3 éves modellek is megjelenítenek 1080p-t. <#puszis>#puszis>
Forza.
Képzeld tisztában vagyok vela, semmi gond az 1080i-vel HD Ready tv-n, vagy ha nem tetszik ott a 720p. Mondjuk engem nem érdekel mert Full HD-t nyúzok.
Irományodban pedig a teljes tapasztalatlanságod olvasható ki.
Ha vkinek BD lejátszója van és HD ready tv-je, akkor 90%-ban a 720p beállítással kapja a legjobb képet. Márkától teljesen függetlenül.
u.i.: akinek BD lejátszója van az vegyen egy FullHD TV-t. 😊
Ha vkinek BD lejátszója van és HD ready tv-je, akkor 90%-ban a 720p beállítással kapja a legjobb képet. Márkától teljesen függetlenül.
u.i.: akinek BD lejátszója van az vegyen egy FullHD TV-t. 😊
www.digimomentsvideography.com
ha tisztában lennél vele, mit jelent az 1080i (=interlaced), nem kérdeznél ilyet 😊
hogyan állitod be a bluray lejátszód?
1080i = bluray (hibátlan) képe fos interlace-re alakitása, megérkezik a jel a tévébe, amit az deinterlacel (minõség bukó), majd további képromlással méretez az lcd a saját 1360x768-as felbontására
1080p = bluray (hibátlan) képe 1:1-ben megy a tévébe, amit képromlással méretez az lcd a saját 1360x768-as felbontásra
720p = bluray (hibátlan) képe méretezõdik a lejátszóban 1280x720-ra (elsõ képromlás), amit az LCD megkap és felméretez vissza 1360x768-ra (második képromlás)
Az 1080i képes sony-n 1080p-t nem tudsz beállítani.
Nem kérdés, hol kapsz jó képet és hol kapsz fos képet. A hdready, 1080i képes sony-n biztosan az utóbbit.
hogyan állitod be a bluray lejátszód?
1080i = bluray (hibátlan) képe fos interlace-re alakitása, megérkezik a jel a tévébe, amit az deinterlacel (minõség bukó), majd további képromlással méretez az lcd a saját 1360x768-as felbontására
1080p = bluray (hibátlan) képe 1:1-ben megy a tévébe, amit képromlással méretez az lcd a saját 1360x768-as felbontásra
720p = bluray (hibátlan) képe méretezõdik a lejátszóban 1280x720-ra (elsõ képromlás), amit az LCD megkap és felméretez vissza 1360x768-ra (második képromlás)
Az 1080i képes sony-n 1080p-t nem tudsz beállítani.
Nem kérdés, hol kapsz jó képet és hol kapsz fos képet. A hdready, 1080i képes sony-n biztosan az utóbbit.
Forza.
Sony W soroztat szervízkódja:
-analóg módban kikapcsoljuk
-i+
-5
-vol+
-bekapcsoljuk
-analóg módban kikapcsoljuk
-i+
-5
-vol+
-bekapcsoljuk
Minek kéne tudni 1080p-t fogadni egy HD Ready TV-nek ami amúgy sem tud kirakni 1080p képet. 1080i-t tud fogadni ami elég mert bármely lejátszó esetében be lehet állítani hogy így adja ki.
úristen 😄 hány méterrõl nézed?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
1080i azért 'majdnem' fullhd 😉
és tartom, hogy egy jól felskálázott dvd képe nagyon is nézhetõ, akár nagyban is. hogy a hiradóban ronda a bemondó feje, nagy ügy. filmet úgysem tévében néz egy igényes ember. tévémüsort meg egyáltalán nem 😉
és tartom, hogy egy jól felskálázott dvd képe nagyon is nézhetõ, akár nagyban is. hogy a hiradóban ronda a bemondó feje, nagy ügy. filmet úgysem tévében néz egy igényes ember. tévémüsort meg egyáltalán nem 😉
Forza.
Kedves Zsolt320i! Nézd meg a Sharp LC37DH65E-t (vagy DH66E-t). A MediaMarkt akciójában 179.990,-Ft. Sokunknak van ez a típus, ha visszaolvasol, mindent megtudhatsz róla.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Én is csak azért pontosítottalak, mert sokan vannak akik tv vásárlás elõtt állnak, s itt a fórumon tájékozódnak. Nem mindenki járatos az új technológiában. Pl. nem mindenkinek egyértelmû, hogyha a tv (pl. Sony KDL-32S4000) nem tudja fogadni az 1080p jelet, csak az 1080i-t, az nem jelenti azt hogy nem lehet Blueray lejátszót rákötni. Ugyanis csak átkell kapcsolni a lejátszón kimenõ jelet 1080p-rõl 1080i-re, s máris nézheti a filmet.
Végül is maradt a 40a656. Idáig bármivel teszteltem nagyon jól helytállt. A méret is teljesen elégnek bizonyult. A tv adás(T-home) is nagyon rendben van. Xbox360-al és ps3-al pedig tökéletes. Persze az igazán ütõs élmény 1080p-ben bluray-t nézni rajta. Talán az volt a csúcspont. Még egyszer köszi a jó tanácsokat.