LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki fogják cserélni.
Nincs rajta karcolás!!! Homogén, egyenletes sima a felülete!
A lakkozás alatt lévõ ezüst réteget valószínûleg nem tiszta felületre fújták, és elkezdett korrodálódni.
Igazad van!
Lehet, hogy feltûnt másnak is, csak nem írták le, mert...
Kicsit visszább vehetnél!
Nem hasonlítottam össze a tv hangját az erõsítõével, csak másik tv-kkel!
A hangszín és a hangerõ pedig (könyörgöm) nem ugyanaz, és... ááhhh hagyjuk.
Neked van igazad, Én vok a nagyképû.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Biztos én vagyok túl jogász, de cserére semmi esélyed. Vidd el a szervizbe, mert ha a hangzást meg is oldottad egy gondolom 5.1-es rendszerrel, attól a hangszín kiegyenlítéssel még baj van - márpedig senki másnál nem jelentkezett ez a probléma. A karcolással viszont már nem fogsz tudni mit kezdeni - az nem garanciális hiba...
Sharp Aquos LC-32DH66E
A kártyáról feltett kérdésedre a válasz engem is érdekel!
Nem hír, tényleg remek a képe!
Ezután szilveszter, újév leltározás... alig volt nyitva az üzlet.
Én is gondolkodtam rajta, és egy ilyen "szervízkódos" üzemóra megtekintés engem is érdekelne.
Tudtok rámegoldást?
Köszönöm a gyanakvást! :-))
A hangszínkiegyenlítés nálam mûködik, mások se panaszkodtak rá, de ha szerinted a Tied rossz és mégse cseréled vissza, akkor gratulálok, élvezd azt.
Azt meg megnézem, hogy akár 2-3 hét múlva, amikor megérkezik a következõ szállítmány, mit adnak helyette az üzletben! Megmondjam? Egy átvételi elismervényt, mert a TV-t viszik javítani Ausztriába garanciálisan és akkor tuti nem lesz TV-d egy ideig. De hogy 3 napon túl nem fogják cserélni, az fix.
Sharp Aquos LC-32DH66E
én nem is használom a hangját, magát a készüléket úgy kötöttem be (most így a második napján), hogy csak switch-eli a hangot az AntennaDigital-os dekóderem, meg a DVD lejátszó között, a TV hangkimenete meg megy az erõsítõre.
Nem válaszolt senki, korábbi kérdésemre, közben megnéztem az AntennaDigital honlapját, és csak annyi votl kiírva, hogy ha valaki SAT vevõt használ, annak az AnetnnaDigiat kártyája nem tehetõ be abba a dekóderbe, mert az övéké DVB-C jel.
szerintetek megér egy kört az AH-val? mit kell kérni, valami modul is kell ha jól sejtem, amibe a kártyát be tudom dugni, ugye?
Az is lehet, hogy az eladó is látta, hogy van egy kis szépséghibája a tv-nek és azt mondta Neked, hogy utolsó, mert tudták, hogy így is elviszed! Miután elmentél, bementek a raktárba és kihoztak egy csomagoltat és kirakták a Tiéd helyére! Szerintem ez is lehetett! De lehet, hogy csak én vagyok gyanakvó!
PS3 ID: Csabesz82
A hangszín kiegyenlítésérõl senki sem beszélt, csak a hangerõt nem tudja megfelelõen egyformára hozni.
Nem viszem vissza, amíg nem érkezik még készülék a boltba. (remélem ez azért nem 4-5 év lesz)
Nem is tudom, hogy analógón megoldható lenne-e az 1080p?
Ha egy minõségibb CRT-rõl válasz akár egy minõségi LCD-re, fel fog tûnni a különbség.
Forza.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Azért vettem, hogy nézzem, nem azért hogy visszavigyem és x ideig esetleges cserére várjak!
Ha visszaviszem, valószínû nem lesz többet Sharp tv-m. (már csak ez az egy db. volt)
Mint írtam nem sérült a díszcsík, hanem -szerintem- hanyag munka eredménye, ami méltatlan a Sharp-hoz.
A hang problémáját a készülék mérete okozza, mivel nem veheti fel a verseny egy crt. készülék nagyobb dobozából adódóan nagyobb hangszóró minõségével. Ezen még túllépek, mivel komolyabb filmek hangját úgyis az erõsítõn át a külsõ hangfalakkal hallgatom. A beépített térhangzás szintén gyengén muzsikál, amin a fentiek miatt könnyen átlépek.
A nagyobb csalódást a szinte semmire sem jó hangerõ kiegyenlítés okozza. Egyszerûen nem tudja tökéletesen kompenzálni a csatornák közötti hangerõkülönbséget. Tényleg tanulhatnának ebben az LG-tõl.
Valaki problémázott a natív hajtással. Nem kell aggódnia... ami a laptopomon 1 pixel, az a tv-n is 1 pixel volt 1080p-ben is (nVIDIA)!
Tényleg szépen mutatta...
Sharp Aquos LC-32DH66E
Reklám alatt nem muszáj másik filmet nézzek, hanem pl. viva, vagy ...
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Nézek valamit a TV -be és hopp reklám. Rá lenne kötve a videóm (+tuner)és ...
Sharp Aquos LC-32DH66E
Picture in Picture: számítógép képe és a tv mûsor egyidejûleg a képernyõn.
Picture and Picture: külsõ berendezés és tv mûsor egyidejûleg a képernyõn.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Hibás TV-t vettél, vidd vissza! Ha sérült a káva és a díszcsík, akkor cseréltesd ki, de gyorsan! Mivel a hangszórók is a csík alatt vannak, könnyen lehet, hogy a hanggal is ezért van bajod, merthogy eddig egy tulaj se panaszkodott a TV hangjára. Az enyém legalábbis jól szól és semmiféle karcolás, kopás nincs rajta.
Leky, tényleg nincs rajta PiP. Az mire jó? Csak számítógépezés közben tudod használni...
Sharp Aquos LC-32DH66E
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Sony Bravia KDL-32V4500
SHARP LC-32DH65E
Egyelõre mûholdas DigiTV és Xbox 360-nal használnám.
Ha lehet a kicsit részletesen, hogy melyiket miért.
15 éves Videoton tv-m behalt, így Én is beruháztam egy SHARP LC-32DH65E típusú lcd tv-re.
Több típus közül választottam ki, döntésemet még nem tudom, hogy megbántam-e.
Tény, hogy a képfeldolgozó elektronikája kiemelkedõ már az sd anyagokkal, és teljesen kikapcsolt zajcsökkentõkkel is. (Elõtte LG-n néztem az adást, amihez képest a Sharp több szintes minõségbeli elõrelépést jelentett.)
A hangján van még mit fejleszteni, az elõbb említett LG-hez képest egyértelmû visszalépés, sõt még a monó Videotont is sikerül alulmúlnia.
A készülékkel szemben (a hangján kívül) esztétikai problémám van:
- Az elõlap alsó részén a SHARP felirat alatt van egy ezüst csík, ami a jobb oldalán mintha kopott lenne, de oldalról megnézve felületi sérülés nincs a díszcsíkon, egyenletes a felülete, így valószínûsítem hogy a probléma a lakkréteg alatt lehet.
- A zongoralakk keret közelrõl megnézve iszonyatosan karcos. Anyósom Samsungján (bár már féléve használja) semmi sem látszik.
Asszem ennyi jelenleg a problémám.
Szerintetek ezt hol tudom jelezni?
(persze, ekkor még mindig kell a "spec" kábel, amivel a két cuccot összekötöd)
Forza.
Hangkártyám amit kaptam az alaplaphoz Asus Maximus extrem Hangkártya a VGa az pedig nvidia Gainward 8800Gt 512 VGA
Forza.
milyen VGA-d van? nvidia? mert ha 8-as vagy ujabb sorozatu, kell látnod rajta egy spdif in/spdif-> hdmi apro pici tûpárt, amire a hangkarirol a KOAX spdifet át kell vezetni. ekkora már megvan az elméleti lehetõsége, h lesz hangod DVI-on 😊
ha ATI és HD 2/3/4 sorozat, akkor van hangchip is a vga-n, csak drivert kell feltenned 😊
Forza.
zoo46, a használati utasítás tök jó találmány, nézd meg benne, hogy a TV-d USB-rõl milyen fájlformátumot képes kezelni (valószínûleg Mp3 és JPEG).
Ati koma, próbálgass beállításokat a DVD-n meg az összekötéseket is variálgasd, mert én naponta nézek DVD-t a TV-n és semmi baja.
Sharp Aquos LC-32DH66E
ATI és nVIDIA kártyákból is kijön a DVI kimeneten a hang. ATI esetén a vga-n van hangkártya is, nvidia esetén külsö hangkártya spdif jelét lehet a videokártyára vezetni
---
paparazzi20: nem érdekel h "nem homályos", nekem BIZTOSRA kell h nativ vagy sem 😊) 1 pixel a windowsban a tévén is 1 pixel? (ahogy a képen is látszik, amit belinkeltem)
Forza.
Tegnap elõtt beszereztem egy lentebb már emlegetett Sharp LC DH66-ot. Minden szupernek tûnt, mindaddig, amíg az otthoni 5 éves Phillips DVD szettet rá nem csatlakoztattam és próbáltam volna DVD-t nézni. Az istenadta TV csak a hangot fogja, a képet 1 mp-re megjeleníti, majd eldobja, ezt megcsinálja 4-5x, majd üres kék képernyõt ad ki. Olyan mintha nem találna értelmezhetõ bemeneti jelet a Scart. Kipróbáltam a TV-t ugyanazzal a Scart kábellel egy Pana videóval, majd egy Thompson DVD-videó combóval, gond nélkül mûködött. Van ötletetek mi lehet a gond / mit lehetne vele kezdeni? Köszönöm!
A Sony KDL-26E4000 tipusú tv-n található usb bemenet.
Az lenne a kérdésem, hogy ha rádugok egy pendrive-ot és azon van film vagy zene akkor azt megtudom-e nézni ill. halgatni a tv-n?
A másik kérdésem, hogy mennyire tartjátok jónak ezt a típust?
Köszi!
elképzelhetõ, hogy az ANtenna Hungáriás elõfizetõi kártyámat bevarázsolva a TV-be nem lesz szükségem a külön vevõre?
vagy az teljesen más "fajta jel"?