LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan "Komponens HD", még konkrétabban YPbPr kábel 😉
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
azt beraktam helyette egy ati kártyát azzal egy nagyhatár kaki."
tehát nem volt elég eszed körülnézni az ati control paneljén, így a kártya sz*r? 😊
Forza.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
nvidia vidikártya 512-es volt amig be nem halt.Tü éles képem volt vele.
azt beraktam helyette egy ati kártyát azzal egy nagyhatár kaki.
csatlakozás: dvi-d -hdmi átalakitó.( http://www.hdmishop.hu/HDMI-DVI-kabelek/HDMI-alj-DVI-D-dugo-adapter.html )és egy 5 m-es hdmi kábel.
elösször is döntsd el hogy mit akarsz.
majd nézd meg hogy mennyi pénzed van és utánna nézd meg az " árgép"- en hogy milyen árban vannak a kiszemelt LH XXXX tipusok.
A 100 vagy a 200 HZ -es tv-ék csak a pénztárcádat szivják le.
Ha javasolhatnák valamit az csak az hogy 42" tol felfelé gondolkodj.
Az okosságokat a 4000-es alatti tv-k is tudják.( a bluetooth-t kivéve )
Csak mint lehetõség, ott van az s-video - rgb is...és mivel te rgb-t írtál ezért gondoltam, hogy te ezzel a megoldással próbálkoztál.
De nem vágom ezen most miért akadsz fenn, volt egy problémád, megválaszoltam (mert nálam is ez javította ugyan ezt a problémát) ennyi.
Egyébként az elsõ hozzászólásomat segítõ szándékkal írtam, de látom te mindent jobban tudsz...
(egyébként azt hittem nem d-sub, hanem s-video - rgb(rca) kábellel van összekötve, mert az szopatós tud lenni)
rgb kábel:
d-sub kábel:

Nézd meg, hogy 60Hz-en van -e. Illetve nálam 1440*900-as felbontásban ad normális képet a tv-n.
(nekem is ugyan ilyen tv-m van 32lh2000 a vga is hasonló, csak nekem d-sub kábellel van összekötve)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Küldtem privit.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
szerintem 😊 nézd meg boltban, de állítgasd! mert boltban az lcdk aláznak a szarráhuzott beállitásaikkal.
Forza.
Az elsõ kérdés, hogy érdemes-e a full HD-t venni, mert abból láttam a következõket:
- LG 32LF2510 (99590 Ft)
- LG 32LH3000 (99990 Ft) (ezek között mi a különbség?)
- Samsung LE-32B530 (104690 Ft)
Vagy elég a HD ready amibõl a következõket találtam:
-Samsung LE-32B350 (88890 Ft)
-LG 32LG2000 (89900 Ft)
Ha esetleg jobbat tudnátok ne kíméljetek. Természetesen számít akár 10e Ft is, úgyhogy tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy megéri-e nekem Full HD-t vennem, vagy sem.
You\'ll Never Walk Alone
Egyaltalan nem vagyok nagy szakerto, ezert fordulok hozzatok. Szeretnek majd tv-t venni es nem tudom, hogy milyet erne meg. Semmilyen elkepzelesem sincs, tehat azt se tudom, hogy LCD vagy Plazma.
Amit tudok, hogy kb. 130.000 a keret ra es mindenkepp meg szeretnem varni a foci vb elotti kedvezmenyes idoszakot.
Ti milyen tv-t tudnatok javasolni ennyi penzert, ami ar/ertek aranyban kivallo?
Koszonom.
www.digimomentsvideography.com
Látszik ez pl abban is amit hdmi küldött.
De ezt jól látom, hogy dinamikus PaP? Ezekszerint ezt is tudja az EX500? 😮
példának az 1280x768as képem méretezve 640x768-ra:

Forza.
A DeepBlackPanel nagy találmány, amióta az új 100-200hz-ek vannak a Bravia-kban, azóta már bekapcsolom mert iszonyat éles lesz a kép tõle és mégsem az a folyós folyamatos a kép, szinte ugyanúgy szaggat mint az eredeti (saját anyaggal tesztelve, tudjátok jól hogy a hátamon feláll a szõr a sima homevideós mûelekronikáktól).
Szal igen "megéri" az árkülönbözetet... márakinek. 😊
A hasznalhato netezes meg PaP-ban nekem is eszembe jutott. Eloszor 32-es tv-ket neztem, most meg mar vszinuleg a 46-os lesz.
A szoba nem valami tul nagy ahova lesz. Az egesz szelessege 3,5m ha ehhez meg hozzavesszuk hogy az ulogarnitura is nem a falnal van illetve vastagsaga is van, a tv sem a falon hanem egy allvanyon lesz kb 2,7m-rol fogom nezni, oda szerintem eleg a 46.
De ha valakinek van ilyen tapasztalata, velemenye az ossza meg, bar nagyobb tv mar nemnagyon fer bele a keretbe.
Forza.
1. a távirányító alján az egyetlen bekapcsológomb azért van ott, hogy ha fejjel lefel fordítod azt (ezt is lehet, még kis pöcköket is raktak a sarkára, hogy nem kopjon, szóval a távirányítót fejjel lefele is le lehet rakni, így egy szép eszköz az asztalon (speckó igényes felületet kapott az alja), nem is látszik elsõre hogy egy távirányító van ott. Másrészt a Bravia Sync használhatósága is lejön errõl, amikor én is hazatérek és bekapcsolom a tv-t, csak ezt az egy gombot nyomom meg, ezzel életre kel az egész tv+hangrendszer.
2. az XMB nem a PS3, hanem jóval korábban a PSP-vel együtt jelent meg.
3. ami kimaradt, hogy sajnos a zseniális Smart funkciónál a kép fel-le tologatása sajnos kimaradt, közvetlen az iránygombokkal nem lehet mozgatni a képet, sajnos csak menübõl érhetõ el... 😞
4. a dinamikus kontrasztot igenis ki lehet kapcsolni, ajánlom, hogy másszatok bele a tv kép beállításon belüli speciális beállítások menüpontjába (Bravia Engine 3 kalibrálás), csuda dolgokat lehet ott is beállítani.
5. a netes részen elfelejtettétek megemlíteni a DLNA funkciót, ami igencsak jól mûködik...... 😄
Es nismoka valaszanak pedig nagyon orulok. 😄
A cel pedig igen, hasonlo. Azt szeretnem, hogy csak egy "monitor" legyen a szobamban, ne kulon tv es gep. Viszont szeretnem egyszerre mindkettot nezni. Interneten olvasgatni es ha valami erdekes van a tv- ben akkor azt nezni.
Es akkor mar erdekelne, hogy mi a velemeny ezekrol az EX-500-akrol?