21171
LCD - Plazma
-
#13920 3D 37"-en, hááát... -
Solt #13919 Ez műszaki cikk, ennek volt esélye... pénznek, aranynak, zéró... legalábbis, ha van asszony a háznál! :D -
#13918 Akkor keress meg, hatha van valahol meg eldugva par kilo arany is. :D -
Solt #13917 Fenn volt a padláson, egy kupac ruha alatt találtam rá! :D Teljesen megfeledkeztem róla, hogy nekem még ilyenem is van...
Megpróbálok keríteni valami szakit aki házhoz jön...
( el nem adom, nincs értelme... jó lesz valamelyik rokonnak! :D ) -
#13916 Elszallt az iverter, vagy a tap vagy a panel vezerlo elektronika.
Ha tied csinaltasd meg es add el es potold ki az osszeget a kovetkezo TVre az ebbol befolyt osszegbol.
Elmeletileg olcsobbnak kell lennie a javitasnak, mint amennyiert eltudod adni.
Igaz nem lesz egyszeru azert eladni egy 40" "csak" HD Ready TV-t, de azert talan meg elmegy 50 kornyeken. -
Solt #13915 Jaj... te nem a nagy faluban laksz... mindig elfelejtem! :) -
Borg #13914 Itt igen :) Hogy ott nálad mi van, azt nemtom.. -
Solt #13913 És tud ilyet az Úr? :) -
Borg #13912 Ha be se kapcsol, akkor talán csak táp baja van, ami olcsón orvosolható. Csak megfelelő tv szerelő kéne hozzá :) -
Solt #13911 Bekapcsol, de nincs képe. (pofátlan) XD Szerelö nem jön ki, nekem kéne bevinni, de ha szart sem ér akkor nem cipelném linkre... -
Borg #13910 Mi a baja? -
Solt #13909 Üdv Urak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy ILYEN tv-m, de egy kicsit véres a torka... Az lenne a kérdés, hogy egyáltalán érdemes ezt elvinni szervizbe? Milyen értéket képviselhet ez? Milyen minőség? ( az életben nem hallottam erről a márkáról! :) )
-
#13908 Qrvakékfejű emberek kontra majdnem nem kékfejű emberek.
Elég a kisebb kategóriás Sony, Samu, stb.. modelleket a jobbak mellé rakni.
De ezt neked mondanom kell? Vagy a Samu agymosáson ezt nem magyarázták mi? :) -
#13907 mond már el a különbséget a rendes led mg a gagyi led között:) -
#13906 KDL-40EX720-at meg hétfőtől a márka boltjaiban megkapod 2db szemüveggel 225-ért. Abba már rendes led van, nem gagyi led. -
#13905 Igen.
Egyébként a 6100-t én annyira nem bírom. szerintem a képminőség gyatrább mint a 6530-on vagy 6510-en + kihagysz egy csomó opciót ami símán megvan vagy csak extrák vásárlása mellett kapsz meg a 6100-n. -
hdmi #13904 A budaörsi Euronics Mega áruházban a 37D6000 Wifi USB Stickkel+4db szemüveggel 170k. -
#13903 és ehhez mit szóltok?
samsung UE-40D6100 SW ? D6100
az lenne a kérdésem,hogy 3D tv-t lehet simán is használni,? szóval a 3D-t ki lehet benne kapcsolni? -
#13902 az a baj már nem találok c6000-est sehol sincs :(
azért köszönöm a segítséget nektek.. -
#13901 HA találsza piacon a 40c6-os sorozatból még akár LCD akár LED-LCD jobban jársz olcsóbb és jobb a képe. az 5000-es egy rakás szemét. Azt max a 27-esben meg a 22-es méretben érdemes venni. -
#13900 Sony KDL-40CX520. 400x szebb képe van. -
hdmi #13899 32D5500-as teszt, csak a SmartTv a különbség: link -
#13898 sziasztok
crt tv-met szeretném majd nemsoká lecserélni és egy sima ledes lcd tv-t szeretnék, szóval nekem nem kell 3D meg smart tv
a samsung UE-40D5000-e gondoltam, nem tudom esetleg van valakinek, hogy milyen?
vagy más alternatívát tudtok ajánlani? köszi -
#13897 de! ;-) -
#13896 Samsung MM-c330-as hifim van,és sajnos nem tudom rádugni egyszerre a 3 cuccost,mert csak egy AUX van hátul. -
#13895 lehet, hogy a valami szezői-jogi-védelmis baromság miatt nem adják át a hangot analógra a hdmi esetén :(
hifidre egyébként közvetlenül nem tudod rádugni a dvd/ps3/xbox kombót?
(milyen hifi?) -
#13894 Próbálgattam én több fajta ilyen elosztóval szólt is meg minden,de van egy probléma.
Mikor a TV-men átkapcsolok valamelyik HDMI csatornára,a hangot nem viszi tovább,csak a képet.
Pedig nekem pont a HDMI-re lenne szükségem,mivel a DVD lejátszóm,a PS3-mam,és az X360-an is HDMI-be van dugva.
Miért nem megy tovább a hang scart-os elosztóval?Miért csak a kép megy át,mikor át kapcsolok valamelyik HDMI csatornára??? -
#13893 nagyobb nem fér bele? (40" mondjuk) -
Prof William #13892 Ezek között őrlődök most... Melyiket válasszam szerintetek?
TV-zés + ps3 + laptop rákötésévéel filmek6animok nézése...
A jelöltek...
http://www.avplanet.hu/index.php/televiziok-1/lcd-televiziok/samsung-le-32c550-lcd-televizio.html
http://www.avplanet.hu/index.php/televiziok-1/lcd-televiziok/philips-32pfl3605h-full-hd-lcd-televizio-32-81cm-9541.html
Ez az egyik csoport...
Kicsit drárgábból meg... Ez már nem biztos hogy sikerül de azért berakom...
http://www.avplanet.hu/index.php/televiziok-1/lcd-televiziok/samsung-le-32d550-full-hd-lcd-televizio.html
http://www.avplanet.hu/index.php/televiziok-1/lcd-televiziok/lg-32le3300-hd-ready-lcd-televizio-32-81cm-5444.html
Ha lehet mindegyik csoportból külön mondjátok hogy melyik éri meg jobban. -
patiang #13891 Nekem is LG32"-os LCD-m volt, és ugyanezt használtam. Azonban a jel line, de hifi-hez pont jó. -
#13890 nem kizárt, hogy scart csatlakozon megjelenik a hang is, vegyél egy scart "átalakitot":
-
#13889 Volna egy problémám van egy 32LG3500 LCD TV-m,és gyárilag nincs benne fejhallgató kimenet,se RCA kimenet,csak bemenet.
Kérdésem a következő,hogy utólag lehet rakni a TV-be fejhallgató kimenetet??
Van egy hifim,amit szeretnék rákötni a TV-mre,ezért kérdezem.
-
#13888 Bullshit. Annyit csinál, hogy a gamut nem háromszög, hanem négyszögű lesz. Az RGB pontok nem változnak, szóval nem lesz szignifikáns a növekedés. Kevesebbet pedig nem tudom miért fogyasztana, a háttérvilágítás nem igazán változik. -
#13887 ehhez képest díjat nyert, és nem egészen így működik :D
Nemcsak a képminőség lesz szebb, hanem a fogyasztás is csökken.
Normál RGB:
RGBY:
Egy hatos szériás 40-es samsungal tudtam összehasonlítani a képet (tv képet, és hd video)
A sharpon sokkal jobbak voltak a színek. Egyébként a fekete is kicsit feketébb volt, szóval abban is jó ez a tv.
-
patiang #13886
Augusztustól a 6-os karika helyett egy gyerekfej lesz.
Ez a karikázás uniós előírás. Olvastam. Legyetek szívesek mondani olyan Eu-s adót, ahol lehet látni hasonlót. -
#13885 Ez ilyen kitalálós tévé. Kitalálja, hogy ha 4 színű kamerával vették volna fel, akkor milyen lenne a sárga.
Szánalmas kísérlet, de még mindig van aki benyalja..... :/ -
#13884 RGBY :)
Még nem néztem a képét csak boltba, majd szombaton mikor megyek haza... -
#13883 g-s router max elméletben elég :) -
clio1616v #13882 sárga :D -
patiang #13881 "4 szinböl rakja össze a képet"
Ezt nem értem. Melyik a negyedik?