Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látom felfogtad a lényeget , szervusz.
igen , a belsõ nézet nem a legelõnyösebb.😊

@Wreck86: ha jól tudom sima M&Bnek nincs multi része nem?
Ez bizony minden játékban így van , de mindig lehet olyan helyet találni ahol el lehet szórakozni.😊
('eredeti' szerverekre gondolok , tört szerverekkel nem tudom mi újság mostanában)
nearo
Én mindig belsõ nézetben tolom, szóval nem tudom 😊
Mondjuk emiatt ér néha egy-két kellemetlen meglepetés, amikor hátbatámadnak azt pl kifejezetten utálom. Gyanítom, hogy külsõ nézetben lenne egy kevés idõm reagálni az ellenfél ilyen akcióira.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Wreck86
Olyan jót nevettem most. 😊
Szerintem a warband nem annyira jó mint a sima mount and blade, de ez csak személyes tapasztalat.Persze ez is olyan, hogy a "vérpistike" akinek nincs melója meg suli alatt és mellett játszik értelemszerûen le fog vágni, de ez van, majd az is megtapasztalja, milyen az dolgozni.😊

Apropó warbandban nem lehet valahogy a karakter kameranézetét távolabb vinni alapból, mert sztem közelebb van mint a sima m&b, több látszódott abban a karakterbõl.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

dronkZero
Oké, akkor hazudok. Na szevasz!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

amit leírtam az alap vélekedés a játék multijáról , sok ilyen véleményt halottam / olvastam róla. szar a játék mert nem értek hozzá.
amúgy ugyanaz az egész mint singleben , csak nehezebb.

akkor te egy egész másik játékot láttál.
'négy-öt lovag FOLYAMATOSAN UGRÁL teljesvértben' teljes képzavar , alapból ha felugrasz és kicsit is hozzáértõ ellenfél áll veled szemben rögtön meghalsz mert sebezhetõ leszel.

a pályák nem kicsik , amiken én játszok biztosan nem. (Warband native térképek + rajongók által készítettek)
A támadók nincsenek fenn elõbb a várfalon , jól védhetõek, már ha valaki tudja is mit csinál nem csak a levegõben csapkod.
Rosszul közelíted meg a dolgot , a játékélményt nem a kezdõk sanyargatása biztosítja , arra ott lenne a singleplayer mód a buta AIval , hanem ha veled közel azonos tudású ellenbe botlasz. (és rétegjáték lévén valahogy olyan -kulturaltabb- játékos bázis alakult ki , amelyik mellõzi a folyamatos 'lámázást' és csíterezést)

Látom hozod a szokásos sg színvonalat , már a felmenõk emlegetése terén , szomorú , hogy ennyi idõsen még itt tartasz.

A szakértelmed pedig biztosan erõs alapokon nyugszik , tekintve , hogy a játéknak köze sincs az FPS mûfajhoz.<#nevetes1>
dronkZero
Semmi nem keserített el, egész egyszerûen a gyomrom fordult fel a játékmenettõl. Ne adj a számba olyan dolgokat, amiket nem mondtam, mert nem leszünk jóban!

Amikor egy kupacban négy-öt lovag FOLYAMATOSAN UGRÁL teljesvértben, és közben vadul csépelik a levegõt, akkor én ott kiszálltam, köszi. Biztosan nagyon jó alázni a lámákat, de én ezt inkább egy olyan játékkal teszem, ami közben nem önmaga paródiája. (Vagy épp szándékosan az, mint a TF2)

Nem teamdeathmatchet játszottam, hanem ostromot. Nem egyet, hanem egy tucatnyit. Csak olyan szar kicsik a pályák, hogy az égvilágon semmi ostrom jellege nincs, pálya indulása után a támadó csapat hamarabb van a falon belül, mint a védõk a falon. Szar, egész egyszerûen. Nem ostrom, hanem teamdeathmatch, akármit is mond a játékmód neve.

Anyád p******t, nem nem megy, hanem egy fos. Szerintem elkenném a szádat, ha arról lenne szó, semmi bajom az FPS-ekkel, beképzeltség nélkül mondhatom, hogy jó vagyok bennük.

Oké, tegyük hozzá, Fire and Sword, mod nélkül, amit láttam.

elhiszem , hogy elkeserített. nyilván senki sem élvezi ha esélye sincs és folyton levágják.
de ezen ha túllendül az ember az elején és van egy kis kéz(?😄)ügyessége viszonylag hamar bele lehet jönni és onnantól remek szórakozást nyújt. (másokat levágni úgy , hogy esélyük sincs<#nevetes1>)
a botok elleni harc nem kihívás egy szint után.

te mivel próbálkoztál?
én se szeretem a team deathmatchet ezért nem is játszok azzal , vannak még játékmódok ezen kívül.
ilyen egyszerû.
az alap mapok többségével nincs gáz , vannak köztük elég nagyok is.
De kismillió otthon tákolt térképet is csináltak már a játékhoz , azokból is sokat futtatnak a szerverek.

vagy ott a c-rpg mod , ami biztosít egyfajta fejlõdési rendszert is a játékhoz online (karakter fejlesztés mint single részben) , azok siege és battle pályáin is csak spéci mapok futnak. (többszáz emberrel)

egy szó mint száz , attól , hogy nem megy még nem a játék szar.<#vigyor2>

dronkZero
Az a lehetõség nyilvánvalóan nem kezdõknek lett beletéve... Õszintén még így, x lejátszott játék után sem nagyon van kedvem úgy elkezdeni, rövid ahhoz az élet. Kb 3-4szeresére nyújtja az amúgy sem túl rövid játékidõt.

dronkZero
Nem lehet tudtommal.

multizni lehet tört játékkal?ha igen hányas patch kell?köszi

nem kell leharapni a fejem.csak kérdeztem😊én néha használok, mert ha megtámadok egy frakciót(egyedül) és rám jönnek 800as sereggel akkor szinte lehetetlen 120 fõnyi katonával kibírni a támadásokat.ezért szoktam felnyomni a karakteremet és hõseimet.

Kivéve ha azt választotta a kezdésnél, hogy csak kilépésnél legyen mentés.
dronkZero
Beledöglesz egy csatába? Hát mire való a load game?

mondjuk azt hozzátenném hogy azóta a vaegieknél vagyok beházasodtam meg minden.....
én semmit nem csináltam csak mentem a térképen mert nem csalással játszok
hisz ha teleportozok nem megy az idõ és elég idegesítõ amikor a társamat kellett odaadnom egy hétig valakinek
csalás nélkül sokkal tovább el lehet jutni izgalmasan és ha steam-osok vagytok (mint én)akkor teljesítményeket is kapsz ha csalás nélkül futsz be....
ja visszatérve volt már 1400 környékén ott 30-40 esével változott attol függ mindig máshogy. ha ténl 750 naptol kezdve megy le akk ez van de nem fogja abbahagyni
mert az elég kellemetlen amikor majd beledöglesz egy csatába és elmegy a hirnév amit szereztél.....
bocs ennél rövidebre nem sikerült
dronkZero
Minek? Ez egy nagyon könnyû játék, minek ebben csalni?

Kiváncsiság képp-szoktatok csalást alkalmazni?

Másfél év után még nem kéne, de valahol a 750. nap környékén elkezdenek a statjaid romlani.

attól függ mit csináltál az 5 perc alatt.mennyit süllyedt a hírneved?

Sziasztok
új vok-a warbandal tolom és a vaegireknél.
lenne egy kérdésem...
már másfél év eltelt a játékban és azota a vaegíreknél vagyok...
most 1346 a hirnevem ránéztem 5 percel késöbb és....lecsökkent amikor semmit sem csináltam tudjátok hogy mi ez????
Nah felpatcheltem a Warbandot 1.126ra és így már megjelenik a céh vásárlási opció.ezek szerint alapjátékban nincs benne.

dronkZero
Modules könyvtárba bemásolod könyvtárral együtt.

Helo.
Hogy kell fel tenni a Mount and Blade Prophesy of Pendor modot?
Letoltottem de telepito nincs csak egy csomo file 😞
dronkZero
Szerintem borzalmasan szar. Bocs, ha ezzel a lelkedbe gázolok... 😛

A bunnyhoppoló nehézpáncélos lovagnál ledobta az agyam az ékszíjat, a zsbkendõnyi mapok és a folyamatos spawn meg egy totál semmilyen team deathmatch játékmenetet eredményez. Szerintem kár az idõt pocsékolni rá.

ezek szerint nem.
feltétlen ki kell próbálnotok , az adja a játék sava-borsát. A botok elleni küzdelem elég egyhangú egy idõ után , könnyen ki lehet õket ismerni.
elsõre nehéznek tûnik , de ha belejöttök elkap titeket is a gépszíj.😉
Okés ezt tudom, de nekem nincs ilyen opció.munkát tudok vállalni,kérdezni a politikáról, h mi a dolga, ennyi , vagy még 1 kérdés.de tényleg nincs ilyen.nem vmi pacthelt változatnál van?nem kell ehhez vmilyen fejletséget elérni a karakteremnek?

dronkZero
Azt kell neki mondani, hogy földet szeretnél venni. "I'd like to buy land for a productive enterprise", vagy valami ilyesmi

Nem ellenséges városban tudsz mûhelyt/földet vásárolni, ha beszélsz a céhmseterrel.
még1 kérdés.Warbandban hogy lehet céhet alapítani?hiába megyek oda beszélni a céh mesterrel, nem látok ilyen opciót ahol felajánlhatnám!?Nos?

Elküldtem néhány hõsömet ,hogy beszéljenek a kapcsolatoaikkal, vissza is értekztek, vmi ilyesmit mondtak:üzenetben továbbitjuk a híreket.nos, keresgéltem de sehol nem találtam.hol tudom elolvasni?

Wreck86
Pedig még be is hozza az m&b warbandot aktiválni.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Steam install és ott kell aktiválni érdekes. De nem akarja. 😞

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Tenném fel a warbandot,de elfelejtettem,hogy kell aktiválni,ugyanis ami nekem van kód a kis füzetben az 5** karakter,ami sok a beírandó helyre. Hova kell beírni?😄

Wreck86
+1! 😊

Zsolek123
Ez eszembe se jutott 😄

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

dronkZero
Megnézném a pénztáros arcát, amikor közlöd vele, hogy "á, hagyd, ez is jó lesz köszi"... 😄DDD

Nyugodtan el lehet hozni a törött DVD-s Warbandot a tescoból. A netrõl letölthetõ játék demó maga a tényleges játék, csak aktiválni kell, amit a dobozban lévõ kóddal meg lehet tenni.

Persze a legjobb ha ép lemezût tudsz venni.
dronkZero
Felveheted még egyszer, de nem fog maradni.

Minden hõs két másik hõst utál, egyet meg szeret. Ha együtt vannak a partiban egy ellenségével, akkor mindkettõnek elkezd csökkenni a morálja, addig, amíg az egyik le nem lép. Kivéve, ha a partiban van a barátja is, mert az akkor kiüt egy ellenségeskedést.
Gyakorlatilag a hõsök felét tarthatod egyszerre a partidban.

Ha alap Warband, akkor itt ez a link, ott jobbra az ábra. A karikákon mindenki a két szomszédját utálja. A nyilak a barátságok.

Jó reggelt!Ismét akadt egy kérdésem😊Alayen kivált a csapatból, elégedetlen volt és nem tudtam maradásra bírni.megtalálhatom még valahol, ill. újra felbérelhetem?

Megoldódott a gondom, swadia királyának hûbérura lettem, aztán egybõl "el is válltunk" és így már terület szerzésnél sikerült saját királyságot létrehozni.amúgy piszok nehéz hûbérest találni senki nem akar elszakadni a jelenlegi királyától, ezért 2-3 hõsnek osztottam ki a területeket, bár szerintem csak csökkenti az esélyt ,h hûbérest találok.

ti szoktatok multizni?
de jol jartal.
igy en is mennék szivesen torott lemezért.😄
Wreck86
Az igen!
Tesco rulez.

Sziasztok!
Már sokszor játszottam a Warbandal de még ilyent nem tapasztaltam:Swadians jó kapcsolatot építettem ki mint a királyal mint a grófokkal(küldikeg csináltam stb..).elhatároztam ,h foglalok egy várost, saját királyságot építek ki.Ám mikor elfoglaltam, Swadianok kezére ment(még kérvényezni sem tudtam).Nem vagyok hûbérese a királynak, ezért nem értem.mit tegyek, rugjam fel a port?nem akarom mert innét szeretném kiépíteni a támogatásom mikor már király leszek.mit lehet tenni?köszönöm.

Koszi Kilop ha valamit nem ertek akkor meg irok 😛<#worship><#worship><#worship>
Minden várba/városban vannak zsoldosok a tavernákban. Beszélsz velük(F-el) és megveszed õket. Vannak zsoldostáborok a térképen, minden egyes frakciónál. Ott toborozhatsz gyalogosokat, lövészeket és lovasokat. Itt még az embereid felszerelését is testre szabhatod. Késõbb ha csatlakozol egy néphez, akkor falukban is tudsz milicistákat toborozni, vagy városban megkeresed a Commandert <-(aki a városközpontban van) és kérsz tõle amit akarsz. ! napba telik az egységek kiképzése nála
Zsolek123
Srácok, meg akartam nemrég venni a Warband-et (from teszkó), és amikor valami szoftvert veszünk, akkor a pénztárnál megnézik hogy ugye benne van-e a lemez a tokban.
Namár most, odaviszem, csaj lebontja a csomagolást (amit mellesleg én szerettem volna itthon) kibontja, tadá, törött lemez. Mondta hogy sajnálja, hozzak egy másikat ha van még. Jó, elrohantam egy újért, odaadtam, csomag le, tok kinyit, a lemez törött...
Mondta hogy õ ezt nem érti, én meg pláne nem, mivel azthittem bemegyek-kijövök módban fogom meglátogatni ezt az üzletláncot, de neem. Visszamentem másik kettõért, mostmár biztosra megyek. Kibontotta az elsõt, abban nem is volt lemez, a másodikban pedig össze volt törve. <#zavart2>
Azon csodálkoztam, hogy a tokon nem lehetett észrevenni hogy ütõdés érte a tokot, semmi karcolást nem láttam rajta. Aztán mondták hogy sajnálják, válasszak valamit bármilyen árkategóriában és azt ingyen elvihetem és csak egy számlát kapok róla, hogy ki lett fizetve. Ebbõl lett egy Battlefield Bad Company 2, és két doboz sör az ünnepléshez.<#eplus2>

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Sziasztok 😊
Valaki nem tudja hogy kell embereket toborozni a csapatomba mert mindig 1 dul harcolok mindt egy maganyos farkas...A with fire and swordba nem ertem csak 😞 Aki tudja segitsen 1 kiscsavon 😛
Olvastam hogy csak akkor vesz fel egy uralkodó földesúrrá, ha 300 felett van a hírnév
Nos én nekem most van 116 hírnév pontom és 10+ kapcsolatom a svéd királlyal és fel akar venni!!!=)
Szóval ne csak a hírnévre gyúrjatok!😛
szia Ádám én jelentkeztem majd néz meg az oldalt

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png