Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az eggyik lovagom Sir Roland beszelni akart velem es beszeltunk es elment 😞 vissza jon majd? Mert a warbandba ha elment vissza jott de ott ertettem hogy mit valaszolok neki 😄 De itt valami Paladinrol beszelt igy mindig a felsore mentem na nem tudom ti tudjatok :S 😞 ?
Tudom lattam mar olvastam a FAQ de ott varok de sehol semmi 1 dawn lovagot seml atok hogy kovessen es segitsek ha kell neki.
Plusz nem mellesleg benne van a FAQ-ban is hogy hol tanyáznak...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Igen, de mint korábban is említettem, nem sokat érsz vele (meg aztán a mocskos kis gyûlölködõ vallási fanatikusok amúgy sem érdemlik meg hogy bárki is tagjukká akarjon válni <#hehe>).
Hacsak nem kell kimondottan a felszerelésük (merthogy ez az igazi lényge a taggá válásnak semmi más) akkor felesleges az egész hacacáréval foglalkozni.

A rendjük meg az egyik Fierdsvain városban van (sokra nem mész az információval amíg negatív velük a viszonyod). Mivel csak 3 városa van az említett népnek és az egyikben nincs rend, a másikban meg lady valkyires rend van így kizárásos alapon a harmadik lesz.

Amugy a Dawn lovagok kozpontja hol van?
Aha es ha javul a kapcsolatunk 0 ra akkor bealhatok kozejuk mindt rend tag?
Bizony, bizony. 😊
Mondjuk a Dawn még nem is vészes, mert csak -10-es a viszony alapból (ez 3 bunyóba való besegítéssel és egy számukra megfelelõ döntéssel már pozitívba fordul), ellenben mondjuk a náluk sokoldalúbb és erõsebb Eventide rend esetében meg -40-rõl indul a játékos amint igen nehéz feltornászni nullára.

Az is kell, hogy ne legyér rossz viszonyban a renddel.
Pl a Dawn renddel negatív viszonnyal kezdõdik a játék. Idõnként a váraidból üzennek, hogy menj oda, mert fontos ügyben kell döntened. Bizonyos típusú döntések után javulhat a viszonyod a Dawn renddel. De az is megoldás, hogy a rendközpont közelében járõrõzõ lovagoknak segítesz a csatákban, és így javítod a megitélésed.
landor01:
Nem a mayor a parancsnok. A parancsnok az a commander. Ugyanott érhetõ el, már ha van az adott városban, ahol többek között a karavánok is (a menübõl).

kiscsavo96:
A csatlakozással sok mindent nem érsz el. Annyi történik (már ha csatlakozol valamelyik rendhez), hogy az adott renddel való viszonyod 50-re ugrik, az ellenlábasánál meg vagy 30 pontot esik. Emellett kapsz egy telejs rendi felszerelést. Ehhez arénában le kel lgyõzzed három tagjukat akik egyszerre támadnak. A csatlakozáshoz egyébként kell bizonyos mennyiségû honor és renown pont megléte és hogy legalábbis semleges legyen a viszonyod az adott renddel. Belépéshez meg keress olyan várost ahol az adott rend székel és ott beszélj egy tagjukkal (ehhez bemész a városon belül az erõdbe és ott az ajtónálló õrök egyike rendtag lesz). A kocsmákban felbukkanó rendtagoktól csak a rend történetét tudhatod meg, másra nem jók.

Ettõl még tagokat nem tudsz toborozni tõlük. Ha rendesen akarsz toborozni akkor az adott rendhez szükséges nemeseket kell felvenned (csak egyféle nemes brigád jön ha már van training groud felépítve a városodban vagy váradban, méghozzá ahhoz a kultúrához tartozó amelyik kultúrát magadénak választottad és ezen késõbb már nem tudsz változtatni). Aztán a nemest a megfelelõ típusú fejlettebb egységgé képezned és majd ezt tudod aztán pénzért átképezni rendtaggá.

Koszi SaGa!De ugy lehet hogy elfoglalas nelkul megyek es felajanlom hogy csatlakozok a rendukbe?
Amúgy a parancsnok a városban az a mayor? Akinél karavánokat lehet küldözgetni? Mert másképp nem tudom hogy kell megtalálni.
Lovagrendeket városokban alakíthatsz és általában pénz és Qualis gem kell hozzá. Mindegyik városban más lovagrendet lehet alakítani, illetve vannak városok, ahol eleve van egy lovagrend. Elfoglalod a várost, ha van rendháza, akkor beléphetsz az adott rendbe, ha nincs, akkor megalapíthatod és beléphetsz. Bizonyos lovagrendek létrehozásához a birtokodban kell legyen a város, ahol a rendházat megalapíthatod, kell egy gem, és vagy valamelyik konkrét felvehetõ hõsnek a csapatodban kell lennie.

A Tûzzel, vassal egy Sienkiewicz regény (egy trilógia elsõ része és kifejezetten a lengyel-ukrán (kozák) harcok idején játszódik). A játék ennek a regénynek, kornak a Mount & Blade-hez igazított átirata. A felvehetõ küldetéssorok is azt a kort, a lengyel-orosz, kozák-tatár, lengyel-tatár, lengyel-kozák, lengyel-svéd háborúkat adják vissza.

Saga Jr!
Kerlek meg tudnad mondani hogyan kell csatlakozni rendekhez?Peldaul en szeretnek csatlakozni a Dawn vagy a Dragon lovagokhoz hol es hogyan kell mert en olvastam a FAQ-ban de nem konkretan nem irja le 😞

Ha alapitani akarok ahoz kell egy sajat var vagy falu?
Uh bazd xD Elkotyogtam hol van 😞 Na mindegy !
Saga te is ott kaptad meg? XD
YEEEEEEEEEEEEEEEEEE Meg kaptam a gemet Raneba 😄
Hidd el nekem ha pénzt kérnek azt meg foggod érteni, ahogy azt is mirõl szövegelnek. Noha van a játékban szöveg dögivel és érdemes is odafigyelni rá, mert jó kis sztorikat ismerhetsz meg, nem igényel elmélyült angoltudást. Van idõ a szótárazgatásra.

Elõfordulhat hogy hiba. Volt akinél szintén nem jött elõ, másoknál meg gond nélkül. Nem tudni mi okozhatja a gratuláció elmaradását.

Mivel nem is a sereg, hanem az elfogott és elengedett vezér ad, így naná, hogy nem kapsz mindig (csak kötözködöm, tudom mire gondoltál).
Egyébként alapbeállításon minden legyõzött, majd elengedett nevesített seregvezér 1 alkalommal ad csupán sárkánykönnyet (feltéve ha ez volt a feltétele a szabadon engedésének), utána 50% eséllyel kapsz csak ha újból visszatérne és levernéd.
A legkisebbek, mint a kalandor seregek vezérei (amilyen például Oswald, Meregan, Kodan, Sir Boris, Alaric) pedig alapból is csak 50% eséllyel adnak, náluk tehát nem tuti a dolog (erre én is véletlenül jöttem rá aztán a játék kódjai között megtaláltam ennek bizonyítékát).

A gratuláció nekem is csak felugrott és amint nyomtam egy klikket azonnal el is tûnt, szóval ha épp két klikkelés között ugrott volna fel amiket gyorsan csináltál (netán bármilyen más billentyût lenyomtál) akkor simán átugrotta a dolgot a program és ezért maradhatott ki talán.

Nálad a kiírtás obliterated-et jelentett úgy, hogy egyetlen kósza mini csapat sem volt az adott frakcóból? Mert nálam ezután jött csak a gratuláció. Amíg akár csak egyetlen eldugott kis banda is ténfergett addig nem volt rá esélyem sem, márpedig a legkisebb csoportosulások nem érzik maguakt zavartatva attól, hogy a frakciójuk lekaszálódott.

hkzonda:
Mit vártál a korai tûzfegyverektõl? Semmi huzagolt csõ, totális pontatlanság még a legképzettebb lövészek kezében is és nevettségesen kicsi lõtáv (ez utóbbi mondjuk pont nem igaz a WFaS esetében sajnos, ellenben az íj alig lõ messzebbre mint a korábbi verziókban a hajítófegyverek max távolsága), szóval kivételesen a pontatlanság az helyes. De vanna ka játékban arcátlanul pontos tûzfegyverek is amiket ugyan készíttetni kell de utána mehet a mesterlövészkedés (már aki kedveli a hosszú töltési procedúrát).

Nomeg ahogy Shad01 is javasolja, ne csak videókat nézz, hanem próbáld is ki. Van sztorivonal benne (mivel a játék egy történelmi alapú regényre épül és ezért nem egy fantasy világban, hanem európában kell ténykedni, nem mellesleg pedig törökök nincsenek benne, hacsak a Krím-i kánságot nem töröközöd le, ellenben vannak lengyelek, oroszok, Krím félszigetiek, Svédek meg vannak a kozákok), nem csak úgy játszani kell a vakvilágba mint eddig igazi történet nélkül, van pár érdekes és feletébb jó újítás, meg pár vacak is.

Úgy támadni a játékot, hogy nem próbálod ki, nem játszol vele és jössz rá milyen újdonságok, érdekességek vannak benne, hanem csak mások, saját véleményüket tükrözõ videóin keresztül ítélkezni kissé necces. Adj neki egy esélyt, vesd bele magad (ne egy-két órára mert úgy a játék kb 10%-át nem ismered meg).

Emellett ha igazán szõrszálhasogatóak akarunk lenni akkor nem is igazán középkorról szólt a M&B meg a Warband hanem inkább az újkor technikai és hadászati oldaláról (a fegyverek és páncélok terén, meg az egységek és birodalmak kialakítása is erre mutat). 😉

Koszi a valaszod 😊De kicsit nehez lessz mivel nem hiszem meg fogom erteni azt amit az utazok meselnek 😊 De megprobalom keresni.
Próbáld ki a demót és döntsd el magad. A puska és a pisztoly éppúgy megváltozttja a játékbani harcot, mint ahogy a való életben történt.
Valakinek bejön, valakinek nem.

Amiben fejleszteni kellene a játékot, az csapatok kezelése a harctéren. Pl meg lehessen határozni, hol és milyen felállásban induljanak a csapataink a harctéren. Idegesítõ, ahogy beömlesztik az egész bandát, és a lovagok azzal kezdik, hogy lászállnak az elakadt lovakról.
Jó játék ez a Tûzzel és Vassal? Mert magyarul még nincs, és szerintem nem is lesz...

De ahogy láttam, tulajdonképpen, ezt csak egy új Mount & Bladedé alakított mod. Nem nagyon nyûgözött le a játék, ahogy a videókon láttam. A M&B eleve arról szól, hogy uraljuk Calradiát, de itt Európai frakciók vannak csak. Nyilván, mivel törökök csinálják a játékot, nekik rittig benne kell lenni. -_-" De, szerintem mindenki jobban járt volna, hogyha a Warbandot tunningolják fel újabb lehetõségekkel, illetve opciókkal.

Az meg már csak hab a hibán, hogy belerakták a kovácspuskát / kovácspisztolyt. Amivel, rohadtul nem lehet lõni, mert ha 1-2 méteren belül van az ellenség, és becélzom a fejét, rittig mellé megy a lõszer. Ezt a modokban tapasztaltam. És egy középkori játéknak, mi köze van a puskaporos fegyverekhez? 3 éve errõl szól a M&B hogy középkor. Jó, kell az újítás, de most... Épp néztem a Warband többe kerül, mint a WFaS. Érthetõ. Szerintem ez a verzió a M&B legnagyobb bukása. Értelmetlen ostobaság volt megcsinálni ezt.
Márpedig minden minor factoint felszámoltam a leírt követelménynek megfelelõen.
Lehet, hogy ez is bugos lehet, mint a mikor nem mindig ad gemet a legyõzött nevesített sereg.
Van bizony. A képernyõ közepére bejön egy szürke ablak amiben gratulálnak a gyõzelmedhez (csak szöveg). De ehhez nem csak a nagy de a kis frakciók is meg kell semmisüljenek. Csak akkor jön elõ. Utóbbit elérni pedig nagyon nehéz, macerás dolog és jobbára csak akkor siekrül ha elõbb a minor faction-ok kiírtását viszi végbe az ember, mert ha nagyon a végére hagyja õket akkor bizony a seregek feltûnése annyira megritkul, hogy akár teljes évek telhetnek el a játékban sereg elõkerülése nélkül, amik többszörös leverése szükségeltetik egy minor faction kiírtásához.

Van a pendor végén gratuláló képernyõ?

Végigkinlódtam, hogy minden frakció megszûnjön és teljesüljön a gyõzelmi feltétel, de nem telálkoztam vele.
Patch van a játékon? Mert az eredetileg kiadott verzióban hiányzott a fejlõdési fa így semmi nem fejlõdött. Aztán ezt késõbb orvosolták a patch-ek által és bizony fejlõdnek a katonák (illetve korábban is fejlõdtek csak átképzés nem volt).

Azonban nem árt szem elõtt tartani, hogy nagyon kevés Xp-t érnek a legyõzött ellenfelek és bizony le kell vernie valakit ténylegesen a bakának, hogy harcban Xp-t szerezzen és majd fejlõdhessen (csak mert ott van a részvételért eszement kevés pontot fog kapni).
Vagy ugye a másik megoldás, hogy training skill-edet emeled, felveszel társakat, fejlõdsz velük és az õ training skill-jeiket is fejlszeted így minden este a sereged tagjai akik veled vannak de a szintjük kisebb mint a trenírozó egyéneké (tehát a karakteredé és a társaié) azok kapnak némi Xp-t.

Továbbá ha zsoldos táborból vettél fel embert annak az adott egységnek tudsz venni plusz felszerelést a táborban. A dolog hátránya, hogy aha veszel felszerelést akkor onnantól az ugyanolyan alap zsoldos már sokkal drágábban lesz betoborozható, de legalább jobb felszereléssel jön eleve. A zsoldosok egyébként nem túl sok átképzési lehetõséggel bírnak.
Ha meg még nincsenek saját földjeid akkor addig városokban, pénzért és pár nap alatt a helyi parancsnok (ha van) kiképez neked katonákat (lesz egy lista amibõl választhatsz). Itt egész fejlett csapatokat is lehet szerezni.

Mármint az egyetlen ingyen és könnyen megtalálható gem-re gondolsz? Nos azt keressed meg magad. 😊
Nincs annyi város, hogy lehetetlen feladat elé állítson a dolog. Bemész és jó alaposan bejárod az egészet (nem boltokban vagy kocsmában kell körülnézni, hanem az utcákon). Két város is van ahol van elrejtett láda. Na a kettõ közül az egyikben lesz a ládában a gem.

Ezekbe a ládákba egyébként más cuccok is kerülhetnek, feltéve ha odafigyelsz a kocsmai utazók sztorijaira. Idõnként eladnak infót és ebben megmondják melyik városban találsz ládát amiben biztosan lesz valami értékes cucc (ez felszereléstõl kezdve eladható kincsig bármi leeht). Csak ugye ehhez kérdezni kell õket és fizetni pár petákot...

Modokhoz meg felesleges magyarítást keresned, mert nincsen magyarítás semelyikhez (egynémely magyar mod talán magyarul íródott meg, na ezeknél lesz amgyar nyelv de összesen 4 vagy 5 ilyen mod létezik, amibõl van ami biztosan nem magyar nyelvû beállításokkal megy mert nemzetközinek szánták, a többi meg nem feltétlenül Warband-hez készült avagy jóval korábbi változatokhoz). Sõt, a magyar nyelvet eleve át kell állítsad angolra ha nem akarod hogy hibásan mûködjenek a modok. Tehát angolul kell játsz.

Piszkos  Fred
Egyértelmûen a nordok. Hogy miért? #8987-ben a válasz, az északi fíling odaver rendesen 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Szia landor00!
A Fire and Swordban keresned kell kikepzo taborokat ahol veszed a katonakat!Ott kell kepezni nem is kepezni inkabb oltozteni hogy milyen sisakja vagy milyen fegyvere legyen.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a Fire and Sword-el kapcsolatban. Csak annyi hogy hogyan lehet fejleszteni tovább a katonáimat? Mert akármennyit harcolok velük nem lehet õket fejleszteni. Ugye a sima m&b-ben vagy a warbandba ha harcoltattam õket vagy csak gyakorlatoztattam õket akkor simán lehetett a nord regrutából gyalogos, de itt nem igazán értem.
Sziasztok.Nem kell valaszoljatok a kerdesekre csak erre mert tobbire megkaptam a valaszt a FAQ-ban!Koszonom aki feltette 😊 De az a kerdesem hogy ezt a Qualis Gemet melyik varosban talalom meg 😮 ? :S<#worship><#worship><#conf><#help><#nemtudom><#nemtudom>
Sziasztok.Aki segit nekem elmagyarazni a Lovagi rendeket a Prophesy of Pendor modban es hogy kell joban lenni veluk meg ami szukseges azt meg kerem szepen adja meg adatait facebookon vagy itt magyarazza el ahol mas is tanulhat belole 😞 koszonom elore is!
Sziasztok.
Enis a Prophesy of Pendor modon jaccok.De sok mindent nem ertek PL.Latom a kiralynak van Knight of the Dragon egysege.Ezeket hogy lehet ki kepezni?Van egy falum ott valamit kerdez mindig a villager es ha barmelyiket valasztam kapcoslatok lovagok kozt asziszem javulnak meg rosszabodnak.Valaki vilagitson fel pls 😞( Es van ehez a modhoz magyaritas?
uwu:
Gratulálok. <#taps> <#eljen>

Ha végigviszed akkor egy gratuláló képernyõ jön be, ahol megtudod, hogy sikerült végül egyesítened a birodalmat és lecsitítanod a harcokat. Meg pár szóban sejtetik a játékossal a távolból idekacsintgató fenyegetést aminek elõszelét, a snake cult képében megtapasztalhatta aki eljutott idáig.

Én speciel elfogult vagyok és a Prophesy of Pendor mod-ot javaslom, ha szereted a komolyabb harcokat, sok újdonságot (például jutalomrendszert amivel a telejsítméynedet díjazzák), teljesen új királyságokat, több lehetõséget és új tárgykollekciókat és ami fontos, törénetet meg aktívabb településeket (új feladatok, komoly döntések amik befolyásolják számtalan frakcióval való kapcsolatodat meg a különféle rendekkel való viszonyodba is rendesen beleszólnak). Az ellenfél is okosabban játszik, a csaták izgalmasak és a számtalan egységnek köszönhetõen nagyon jó kis kombinációkat össze lehet rakosgatni. Néhány dolog a diplomacy modból ismerõs lehet mert itt is megvan. Emellett a gazdaság mûködik rendesen! Az építkezéshez tanítgatni kell a települések vezetõit, mert már nem direktben a karater építkezik, emellett jóval több, több dolgot befolyásoló épület is van.
Az átlag szint sokkal magasabb mint a native esetében, itt bizony a 60-70-es szintû ellenfelek em lesznek ritkák és erre szintre a játékos is el tud jutni ha akar.

Nekem ez a mod vált be legjobban Warband alá (meg ehhez találsz a banner alatt, igen ez most önreklám, leírást is ami segít eligazodni a játékban), de ha érdekel akkor hasonlóan kidolgozott de a harcok szempontjából hamar talán kissé túl könnyûvé váló Britenwalda mod sem rossz.

De sok igéretes mod is van amit ki lehet próbálni. Én is többet végigzongoráztam de igazán a Pendor fogott meg, a Britenwalda is lekötött egy kis ideig, a Sword of Damocles Warband változata hatalams csalódás volt a M&B verzióhoz képest mert az valami frenetikusan prímára sikeredett.

Meg amit most várok az a Pendor 4-es változata lesz, ami új kontinensen, az elõzõ változat után pár évtizeddel fog játszódni és az elõzõ változat fõszereplõjének egy leszármazottját alakíthatjuk és rendet tehetünk az elkanászodott kígyó istennõ hívei között. Az elõzetes hírek több mint kecsegtetõek (nagyon rámentek a készítõk a történetvezetésre, félelmetes mennyiségû háttérinfót gyártottak és gyártanak még most is hogy könnyebb legyen beleélni magunkat a játékba, emellett komoly hangúlyt helyeztek a dinamikusan változó helyzetekre, azok kezelésére illetve az így elõálló új szituációkra, következményekre és célokra)...

Tegnap befejeztem egy játékot a PENDOR moddal. Gondoltam írok róla egy kicsit, hátha van akit érdekel.

Sajnos nem lett tökéletes 2 kis frakció megmaradt. A Mystmountain-ból egyetlen sereg sem spawnolt le a játék folyamán, a Snake cult is megmaradt, csak 2 sereg jött aztán 150 napig semmi.

Ezt a kis kellemetlenséget leszámítva jó játék volt. Realistic-on játszottam amit soha többé nem fogok. Semmi értelme, csak a játékidõ lesz tõle értelmetlenül hosszú, mert óvatosan kell játszani, nem lehet bevállalni dolgokat. Például a lovagi torna pénzszerzés szempontjából felejtõs. Visszatöltögetve sokkal hamarabb meglenne az eleje legalábbis lejátszott játékidõben. Ebben a játékban arénázással gyûjtöttem pénzt a céhekre meg hõsökre, és csak akkor merészkedtem a városfalon kívülre amikor már 20-as szintû voltam. Ez a rész 1 hónapig tartott úgy hogy minden nap leültem legalább egy órát arénázni. A játékban eltelt idõ viszont rövidebb lett, mert nem kellett csak egy kört menni a térképen.

Ezután sereget gyûjtöttem és elkezdtem ostromolgati várakat. Ez a csatázás legbiztonságosabb módja, mert ha lecsapnak nem leszel rabszolga, csak feladod az ostromot. Na ez a rész már a játékban eltelt idõben is rendesen megnyúlt a nem realistic-hoz képest. Az elsõ váramat csak 3 próbálkozásból sikerült bevenni, késõbb egyre jobban ment. A városok viszont néha elég kemények voltak, az egyikre vagy 10-szer rátámadtam, mert ebbõl 6 úgy kezdõdött hogy fejbe lõttek. A többi támadásban is csak 50-100 embert sikerült kiszedni, de mikor elfogytak az elit védõk, egy támadással 400 ellen meglett. Késõbb persze egyre könnyebb lett, mert a lovagrenddel, meg a 600 katonás lordjaimmal könnyedén gázoltunk át mindenen.

D-shar frakciót választottam népemnek a Windriderek miatt, és nagyon beváltak. Ez volt eddig a leghatékonyabb lovagrend amit kipróbáltam. Kicsit gyengék a lovaik, nyílt teres csatában a többi lovag emiatt erõsebb, de ostromkor majdnem olyan jók mint az Ebony Gauntlet, legközelebb a Lariai lovagokkal játszok egyet. Kicsit bénább a karakterük, de a felszerelésük jobb. Most már biztos vagyok benne, hogy ez a két legjobb lovag. A gyalogosok nyílt téren ugyanis irtó bénák, a többi lovas meg nem tud íjászkodni.

A gazdaságot illetõen nagyot csodálkoztam amikor 300+ fõs igen drága sereg mellett a bevételem elérte a 40ezret a végére. Minden várost megtartottam, az összes falut és várat kiadtam a lordoknak. A városokat nagyon fel lehet tuningolni, rengeteg a pénz. Védõnek mindegyikbe raktam 40 katonát, és amelyiket támadás fenyegette, küldtem bele lordot, hogy kitartson míg odaérek. 6-szoros túlerõt egyébként könnyedén vissza lehet verni védekezésben. A pénzen és a védhetõségen kívül azért is megéri megtartani a városokat, mert mindenhol lehet venni supply dobozt, gondolom nem kell ecsetelni mennyivel kényelmesebb így háborúzni. Ráadásul a lovagrendes városokból jönnek a katonák maguktól. Nem sok, de sok kicsi sokra megy. A végére úgy nézett ki a sereg, hogy fele windrider, a többi mindenféle más lovagrendi lovag. Hát egy ilyen sereggel azért nem volt ám rossz tarolni😊 A fenntartásuk iszonyú költség volt, de a városok bírták.

A felszerelést illetõen én Emerald rune bow-t vettem a "fölös" drágakövekbõl miután meglett a legerõsebb páncél. Elég pontosnak bizonyult, a Saphire szerintem túlzás, A Ruby pontossága meg nem elég.
Kipróbáltam a rúnás glave-t is, de az pocsékolás, nem szabad rá költeni. Legközelebb s kétkezes kardot választom az íj mellé.

Árpád népe hej!

Diplomacy & Conquest ismerem csak, de annyira nem fogott meg.Te mit ajánlsz?

Akkor szedd le azt a változatát a játéknak ami 1.134-es. Le lehet tölteni eleve úgy is, nem kell tökörészni a patch-ekkel egyesével. Ha megvetted a játékot eredetiben akkor van saját aktiváló kódod elég azt beírnod és már meht is a buli.

A magyar nyelv meg amúgy is felesleges ide, annyira minimális és felesleges a szöveg. A modokkal meg amúgy sem fog mûködni, márpedig ha jó játékot akarsz játszani akkor úgyis modokat fogsz próbálgatni nem az agyhalott AI-val megáldott faék egyszerûségû és nagyon buta native változatot nyüstölöd.

1.134ig biztos ,h van magyar nyelv.újabb patchet még nem raktam fel.melyik patcheket érdemes feltelepíteni?kezdve a legrégebbitõl!?

Wreck86
Ha csak a legújabb verziót teszed fel a magyar nyelv nem is választható ki. Azt abbahagyták egy ideje.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

nearo
Sarranidákat nem ismerem, nem játszottam annyit warbanddel, hogy kiismerhessem õket.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Az 1.104 patch valóban 100%-an magyarrá teszi a játékot?Az újabb patchek nem tartalmazzák az 1.104 javításait?mert nekem 1.134-ig van patchelve, mégsem teljesen magyar.Az 1.104 telepítése után nem indul el a játék.Csak nálam van gubanc?

Sarranidák kimaradtak😊

1.Sarranidák-imádom az összes egységeit.fõleg a Mamlukokat.kár ,hogy Khergitek mellett helyezkednek el, ezért legtöbbszõr velük kell háborúzgatni.unalmas kergetni a lovasokat😊Én nem kedvelem az közel-keleti kultúrát.Sosem szerettem ,még játszani sem, egyedül a Warbandban fogott meg.
2.Vaegirek-Szintén az egységei miatt, ill. nagyon jó az elhelyezkedésük.
3.Nordok és Swádok-ugyan annyira preferálom mint két népet.Nordok gyalogsága olyan félelmetes mint a Swádok lovassága.😊
4.Rhodokok-védelemben nagyon erõsek, csatamezõn könnyen lekaszabolhatók, bár a lovagokat szépen megtudják fogni a dárdákkal.
5.Khergitek-nem szimpatikus a hadviselésük.😊

nearo
1. Nordok - mert Vikingek! Nem ismersz személyesen, ezért nem értheted... de ez egy elsöprõ érv számomra 😄
2. Khergitek - a lovasíjászat miatt. Egyik kedvenc fegyvernemem 😊
3. Vaegirek - az elit gyalogosaik miatt. Jól néznek ki a fejszéikkel 😊
4. Swádok - a svád nehézlovasság átmegy bármin. Kisé táp 😊
5. Rhodokok - hát... õk az egyedüliek, akikrõl hirtelen nem tudok mit írni. Védekezésben nagyon jók, többször tapasztaltam már ostromnál, de õket nem kedvelem különösebben.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kinek melyik a kedvenc népe?és miért?kiváncsi vagyok😊

Hálás köszönet!

mindig is lehetett.
Itt mindig megtalálható az aktuális patch + a szükséges hozzávalók.😊
Remélhetõleg nem veszik ki a linket adminék.

@dronkzero: ne alázd magad még tovább , nem érdekel a vergõdésed.
dronkZero
Mit is kellett volna felfognom?

Most tényleg azt akarod megmagyarázni, hogy ami szerintem egy kalap szar, az jó? Jól van, sok sikert.

TE voltál kíváncsi rá, hogy mi a véleményünk a multiról. Megkaptad, örülj neki, továbbiakban meg pofa be!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

McCartman, szóval mégis lehet tört játékkal multizni?hányas patchel érhetõ el ,h szerverhez csatlakozzak?1.126ig vagyok és így nem tudok.köszi

Wreck86
Persze,lehet. Én vártámadásokat nézek általában, jó az. A simának tényleg nincs, én a single-re gondoltam a warbandnál.
Nekem túl közeli lett a kamera sajnos.😞 Meg a fura animációk: néha úgy suhint a karddal mintha kitörne a keze.😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers