Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KiruHoshino
Letöltöttem innen az 1.143-as Warband-et. De nincs benne magyar nyelv. Valaki feltöltené a magyar nyelvi fájlokat?

Elõre is köszi.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Sziasztok
Én csak most próbálltam ki ezt a játékot.Nagyon bejön.
Le is szedtem hozzá a közép europa mod-ot.
Minden müködik,kivéve a kiképzést.A katonáim nem fejlõdnek.
Ötlet?
Kiképzés skill megvan.Játék eredeti.
A mod leírásában benne van a követelménye, hogy melyik játék és annak melyik verziója kell hozzá. Érdemes elõbb ezt lecsekkolni és csak akkor töltögetni, ha minden stimmel. A modokról elsõsorban a taleworlds fórumán szerezhetsz információt ahol az adott játékhoz tartozó modokat tartalmazó topikban érdemes kikeresned a moddal foglalkozót és ott elolvasni mit tud, mik a követelményei és így tovább. A mbrepository sem rossz végülis csak sokan nem olvassák el az adatlapját a modnak (a jobb felsõ sarokban vannak a szükséges infók, hogy melyik M&B változat melyik verziója kell).

Plusz magyarításokat, magyar nyelvû telepítéseket tessék elfelejteni ha modokat akarsz használni, mert komoly hibát okoz mindig.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

csõ sikerült rájönnöm közben
dde nem indul el egyik sem-az lehet a baj h nekem 1.1esem van a mod meg nem arra van?
elõre is köszi
ja és a modokat h kell beinstallálni mert egyiknél sincs indítófájl?
köszi
sziasztok

mount and musket-re valaki tud letöltési linket plusz multiplayerre?
elõre is köszi
Szerintem erre nem találsz modot. Ha meguntad az alapjátékot, be kell szerezni a kívánt modhoz szükséges verziót, ami igen nagy valószínûséggel nem magyar.

Ha érdekel a véleményem, én a Pendor modot ajánlom, ehhez a Warband 1.143 kell, szerintem nagy hiba lenne kihagyni ha tetszett az M&B.
Letöltöd az angolt, feltelepíted, és örökre elfelejted a magyarításokat. Talán ragad rád egy kis nyelvtudás közben, és össze is kötötted a kellemeset a hasznossal.

Üdv!
Az a helyzet,hogy elég hülye vagyok az ilyesmihez,úgyhogy elõre is elnézést,ha valami baromságot írok!
Az a helyzet,hogy nekem az elsõ eredeti,alapból Magyar nyelven kiadott 1.010-es verzió van meg.
Kérdezném,hogy ahhoz van valamilyen kompatibilis mod?
Ha igen,honnan tudnám leszedni és hogyan használhatom?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nem csak ebben a játékban, hanem úgy általában is jobban jársz ha elfelejted a magyarításokat, csak a baj van velük, különösen ha modolt játékkal akarsz játszani, mert az egész egyszerûen lehetetlen. A játék nyelve az angol, jobb ha megszokod.

Magyar nyelven játszani igen nagy luxus, a legjobb játékoktól zárod el magad ezzel. Csak a legnépszerûbb játékokhoz csinálnak értékelhetõ magyarítást, azt is nagyon nagyon lassan.
Jobb ha elfelejted a magyar fordítást és inkább használod angolul a játékot. Akkor a modok egész világa tárul ki elõtted és nem lesznek hibák sokaságai sem.

Magyar nyelvû mod, ami ráadásul még naprakész is, szerintem nincs. Talán 2 vagy 3 van összesen de azok is jóval korábbi változatokhoz készültek vagy alap M&B-hez és nem Warband-hez.

Üdv újra!
Tudtok olyan modot mondani, amely kompatibilis a magyar fordítással? Semmi bajom a Native-val, de vannak hiányosságai - pl. várak bevételénél kicsit zavaró, h mindenki egy hídon keresztül fúrja fel magát. Ugye azért kéne magyarral kompatibilis, mert nekem vhogy mindig bezavar a Native, függetlenül attól, h mindent letörölök. Eddig a PoP-al próbálkoztam, ott ez volt, ill. az 1200-assal, de ott is bezavart - ill. az nem is jött be abból a szempontból, h akad, ill. pl folyókon nincs híd. Köszi a segítséget!!!
Már az 5. rész és 1 teljes verzió sem jött ki.Nagyon jó ,hogy berakták a Magyar Királyságot is, de inkább foglalkoztak volna a térképpel😊

Gondolom ezért béta még csak 😊
Hát nekem hatalmas nagy csalódás ez a mód (Europe 1200.Warband).Térkép szörnyû, katonák többsége nem nyerte el tetszésemet ,valamint nem túl változatos a felhozatal.Történelem hûség sem erõssége a módnak.Többet vártam, mindenestre vannak jó ötletek, de van mit fejleszteni/javítani.

Áhhhá, böngészõ volt a bibi.Google Chrommal nem sikerült ,de Exploerrel már tölti.köszönöm!😊

Internet Explorerrel kipróbáltam és az is le akarta tölteni egybõl.
Firefoxot használok. Rákattintottam a linkedre és már tölteni is akarta a fájlt. Lehet hogy valami a böngészõdben el van állítva.
Hát nem tudom, nekem továbbra sem engedi.Erreaz oldalra dob.Milyen böngészõt használsz?

Elég a Warband-hez készített, nem kell spéci variáns. A másik megoldás meg a TweakMB, ahol be tudod állítani hogy csatákban oldalanként mennyi hullám legyen. Ez is megoldás arra, hogy ne tartson sokáig a bunyó. Persze az igazi hogy mindkettõt egyszerre használod és beállítasz mindent jó magas értékre, így igazi nagy harcok lehetnek. 😊

Brytenwaldába elõjött még egy dolog ami a játszhatóság rovására megy.
Nagy méretû seregek rohangálnak a térképen, és egy-egy csata kellemetlenül hosszúra is nyúlhat. A seregek kis adagokban érkeznek, nagyon felaprózva és elnyújtva a csatát. Erre rátettem egy lapáttal úgy hogy felraktam a tactics skillt 10-esre. A siker garantált, mert a pici bejövõ ellenséges csapatot elég nagy horda lepi el, csak iszonyú sokáig tart a csata, több mint egy óra egyetlen lordot elfogyasztani.
Ilyen körülmények között asszem nem lehet végigjátszani belátható idõn belül, kb. 500 játékórára tippelem csak a csatákat egy játékban, így évekig tartana a kampányt végigcsinálni. Úgyhogy ha valaki arra adja a fejét, hogy meghódítsa Britanniát, nem árt ha felrak egy battlesizer modot.

Ezzel kapcsolatba lenne is kérdésem. Warbandhoz valót kell keresni, vagy a Brytenvaldához valami speckó mod van esetleg?
ha most akarnék játszani vele neten, és a warhammer vagy vmilyen hasonló mod ami érdekel, akkor miket kellene telepítenem, mit keressek, mik a népszerûek ?

A Mirrors-nál rákatt a Download now-ra, felad egy ablakot itt rákatt a >downloading Europe_1200_-_Beta_5.rar< feliratra és már kérdi is, hogy hova mentse a 404 mb-os fájlt. Nálam le is jött, kicsomagoltam 1,25 gb. Mehet a játék 😊
Igen, tudom.De tovább mentél, rákattintottál a download now-ra?csak mert utánna "elszáll" az oldal.

innen letöltheted: http://www.gamefront.com/files/?filepath=/moddb/2011%2F09%2F02%2FEurope_1200_-_Beta_5.rar
amúgy az általad beírt címrõl átküld ide 😊
Tud valaki egy normális linket adni ahol letölthetõ az Europe 1200 mod?Számtalan helyen próbáltam letölteni de mindig ezt az oldal kapom, ahol viszont már nem tudom letölteni.Köszönöm!!

Köszi, megoldódott.

A Brytenvalda legújabb verziója elég eszetlen. Szerintem nem végigjátszásra van konfigurálva. Ilyen iszonyú hosszú M&B játékom még nem volt mint amilyennek ez ígérkezik. A hódításhoz iszonyú mennyiségû pénz kell ez nyújtja el a játékot. Viszont a szintlépésekkel nincs gond, rengeteg a rabló sok az xp. Most a 40. szinten járok, eltelt vagy 250 nap, 200ezer dínárom van 20ezres bevétel mellett, úgy számolom ahhoz hogy felállítsak egy sereget össze kéne gyûjteni fél milliót, és ez a minimum, jó lenne egy kis tartalék is. De ha ez megvan koránt se lesz vége. Rengeteg város van, iszonyú sokat kell majd foglalni.

Ami a felszerelést illeti, a páncélok nagyon bejönnek, ki lehet rakni 98-as armort, cserébe mondjuk nincs sisak, de eddigi tapasztalataim szerint nem kell, mert a fejsérülés mindenképp halálos. A lándzsák közt is van nagyon kemények, sokkal jobbak mint az alapjátékba vannak. A kézi fegyverekben nincs jelentõs eltérés, viszont az íjak iszonyú pontatlanok, kis híján használhatatlanok, és gyengék is, de még így is ez a legjobb távolsági fegyver.
Mikor letöltötted a laptopodra vagy átmásoltad az asztali gépedrõl a fájlokat, akkor valami hiba lépett fel a letöltés/másolás közben. Emiatt a kérdéses fájl megsérült. Szedd le megint az egészet, ennyitõl valószínûleg megoldódik a probléma.

Sziasztok.
Laptopomra próbáltam feltelepíteni a Brytenwalda 138at de amint elkezedõdik a telepítés egybõl az alábbi hibaüzenetet dobja.

"C:\....\Brytenwalda\Music\arena-1.ogg
An error occured while trying to copy a file.
The source file is corrupted.

Click retry to try again.Ignore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation."

Asztali gépre simán fel ment, igaz ott játék közben voltak gondok.Warband tökéletesen fut a laptopon, amit még fontos tudni ,h 64bit Win7 op rendszer van fent, ami számra még szokatlan ,hiszen eddig 84 bitest használtam (nem tudom van e/lehet összefüggés).
Köszönöm.

Megnéztem a progit, és én ugyan soha nem állitottam be hogy 2 gigánál többet kezeljen , de még is be volt állitva.😄
Helló!

A MnB:WB-hez nem tud valamelyikõtök egy olyan módot ajánlani amiben van lehetõség olyan dolgokra mint a Britanwyelda vagy ilyesmi nevû módba vannak. 😊 Alternatív pénz keresés mint pl.: bányába dolgozhatsz, a lovagi tornákon jó pénzt kaszálsz és értelmes üzletelést lehet lebonyolítani. 😊

Nekem csak egy szempontot kéne szem elõtt tartani. Az az lenne, hogy ne legyen marha nagy gépigényû. 😊

Köszi hasznos tanács volt, a CFF explorer t nem is ismerem , utánna nézek.
A többi valószinüleg nem érint nvidiám van és xp ém, és a rendezetlenség egyáltalán nem jellemzö.
Köszi szépen még egyszer.😄
Attól mert a gépedben van 4 giga ram az nem azt jelenti, hogy az adott programnak ez engedélyezve is van használatra.
Xp esetében ráadásul nem is tudja használni az operációs rendszer extra buherálás nélkül.
De alapban a W7 esetében sincs engedélyezve a programnak hogy 2 giga felett használjon ram-ot. Van rá külön programocska amivel ezt engedélyeztetni lehet (CFF explorer) egyesével minden programnak ha akarod.

Emellett érdemes jó alaposan végigolvasni elejétõl a végéig a PoP mod saját fórumán a problémákkal foglalkozó topikot. Számtalan megoldást leírnak számtalan problémára.
Néha semmi sem segít, annyira nagy az összevisszaság egy gépen (nincs rendben karbantartva, sok felesleges program fut a háttérben, nincs defragment futtatva kellõ idõközönként vagy egyáltalán, régóta ketyeg a rendszer újratelepítés nélkül márpedig a Win rendszereket érdemes idõnként nulláról újrarakni mert eszement sok probléma pusztán ettõl megoldódik, rossz a használt driver különösen ATI kártyák esetében szokott ez elõfordulni és még sorolhatnám). Máskor csak helyre kell pofozni a beállításokat (nem csak ragdoll-t nullázni de a csatalétszámot is 100-ban vagy az alatt maximálni, a config-ban a megfelelõ beállításokat engedélyezni és a szükségteleneket kilõni). Nagyjából minden 4. játszani vágyónál lépnek fel problémák az indítás kapcsán (valójában ez akár fele is lehetne a létszámnak csak van aki megfogadja a fórumon leírtakat és egybõl azzal kezdi hogy takarít a gépén és elolvassa a potenciális hibaforrásokat ismertetõ és a megoldásokat leíró topikot és így megspórolja magának az idegeskedést).

Szóval irány a Taleworlds fóruma, ott a Warband modok között kikeresni tessék a PoP modot és abban lehet böngészni a topikokat.

Sziasztok
Tudom már többször szó volt róla, de egyszerüen nem tudom elhinni hogy még mindig nem tudtam megoldani ezt a prophesyt.Még mindig kidobál, és nem is csak csatákban.
Nem birom felfogni a csuda kellhet még neki. Van 4giga ramom, 5giga virtuális ramom, ragdoll 0 nem értem😄
Nem tudom. Mostanság én sem nagyon járkálok erre. <#miaz>
Nagy változások meg nem történtek M&B fronton sehol.

Wreck86
Hali!
#SaGa
Kell vmi új link a banner-ba?
Régen voltam erre banner terén.😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Tortenet alatt egyebkent a fakciokra es a koztuk levo kuzdelemre gondoltam.
Mit értesz történet alatt? A M&B játékok közül nagyon szigorúan véve csak a WFaS-nak van sztorija, ami egy regény alapján készült. Ott van egy fõ szál amit vagy megcsinálsz vagy nem. Bár lényegében az is csak ugyanarról szól mint a többi M&B játék. Moss le mindenkit és légy te a fõnök.

A PoP-ban amúgy van történet, még ha nem is a hagyományos értelemben vett sztori található benne. Nagyon gazdag, kidolgozott háttéranyagai vannak, csak el kell olvasni (erre van a játékon belül is lehetõség, de elbandukolhatsz a mod saját fórum oldalára is vagy a wiki-s oldalára).
Itt meg a link arról a topicról amirõl korábban írtam (egyéb modok amik használhatóak a PoP moddal):
submods

Akkor van olyan opció, mikor a torna után bemész a várba, és beszélsz a csajokkal.
Sokszor fiest is van a viadal után, de akkor is fel tudod ajánlani ha épp nincs buli, csak akkor kevesebb csaj lesz ott (esetleg egy se).
Csak az egyiknek ajánlhatod fel.
Am azert gondolom keresek valami ilyet amire most rajottem hogy lehetetlen...mert a POPnak jo grafikaja van es valami olyat szeretnek,persze tortenet is jo legyen.
Jah oke bocsanat a huje kerdesert ...
Nincs olyan (most azt kérted/kérdezted tulajdonképpen, hogy van vagy nincs oylan mod ami nem indul el a PoP nélkül). A fordítottjára sincs példa, ugyanis nincs olyan mod ami meglétének hiánya esetén a PoP nem játszható

Grafikai és egyéb textúra cserélgetõs modokkal tudod együtt használni a PoP modot, ezekrõl pontos leírást a mod saját fórumában találsz a taleworlds oldalán a Warband modok részlegben a PoP mod topicjaiban.

A PoP, az egy mod.
Sziasztok.
Valaki le ir par ojan modot (ami extra jo 😛 ) amelyhez POP game kell?
de hogy jánljam fel neki a a gyõzelmem??
Kell foglalni valamit magadnak és király leszel.
Minden királysághoz tartozik egy bárd, akitõl verset is lehet tanulni.
Õt kell megkérdezni a nõkrõl az adott királyságban, városok kocsmáiban kell õket keresni. Mielõtt kérdezõsködnél nem árt ha van már jelölt, fordítva sokkal macerásabb. Én úgy szoktam hogy nyerek pár tornát, és 3-4 csajnál is nyomulni kezdek, aztán megkérdezem a bárdot, és amelyiknek jó a személyisége, ahhoz visszajárok verselni, aztán megszöktetem.
Olyan csajt érdemes választani amelyik kalandvágyó, azt könnyû megfûzni és elszöktetni. A vadászósokat nehéz megfûzni, amelyik meg a családjáért rajong az nem fog megszökni, és vannak a maradiak akiket nehéz megfûzni és még el se szökik.
hogy koronázhatom meg sajátt maga pls mondátok meg
dew kitöl kell meg kérdezni hogy milyen a nõ meg stb a királyságot ugy érted hogy pl: Swadia Királyság Lázado??