Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még sehonnan. Majd ha kijött a teljes, akkor el lesz készítve hozzá. Mert az a baj, hogy mindig változik a szöveg. Ha emlékeztek még rá, akkor volt benne Zendar, ahol mindig volt Ramun, a rabszolga kereskedõ... Nos, azt lefordítottuk, és egy késõbbi verzióban benne sem volt. Szóval, ha kiadják a teljeset, akkor lesz fordítás!

Láttam a magyar verziójú MB-hez képeket, Hopnnan lehet megszerezni a magyarosításT??????
Másfél hónap és megjelenik, már nagyon várom. Remélem nem kerül majd 12000 forintba, mint a többi játék, mert akkor nem tudom megvenni.
Vaegir gyalogság helyett írhattak volna vaegir gyalogost, kiképzõhely helyett, meg kiképzõtábort. Remélem majd lehet használni a katapultot.
Pianista
melyik verzsönöd van meg?? nekem ezekhez van törés: 0.960, 0.903, 0.751

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Bucser
LOL... Akkor én mivel játszok immár fél éve? vissza kéne olvasni kicsit...

Serialt meg szerintem nem fog adni senki, mert akinek van az megvette akinek nincs az meg az uniloadert használja.

érdemes rákeresni alul a keresõben. ki fogja dobni hogyan kell üzembe helyezni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
Meg se jelent :S

Hali!
Valaki tudna adni egy serialt mert a crack seogy se akkar müxeni😞
elõre is kösz
Bucser
nem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
Ez ilyen mass effect szerû crpg-s beszélgetõs játék is?

pcdome-én olvasható

A Paradox Interactive bejelentette a Mount & Blade megjelenési idõpontját, mely szeptember 19-e lett, az iskolába járok nem túl nagy örömére. A belsõ és külsõnézetes akció-RPG-ben a fõszerepet a harcokra helyezték. A bétatesztek során a játékosok már lelkesen számoltak be a szinte élethû lovaglásról és a gyönyörû grafikáról. A hatalmas bejárható világ számos lehetõséget kínál majd, vadászhatunk banditákra, kereskedhetünk vagy akár sereget szervezhetünk. A cél, hogy bekerüljünk az ország urai közé.

Pianista
maga a mod tudja ezt az alap game nem

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

nyersanyagot/élelmet gyujteni, fegyvereket készíteni? és mindez beleágyazva a mount and bladebe?
Pianista
kapsz egy birtokot amit fejlesztened kell, katonákat képezni, nyersanyagot/élelmet gyûjteni, fegyvereket készíteni, elfoglalni a másik birtokát, és ha elfoglaltad be tudod állítani hogy milyen katonát képezzen. számomra tökéletes😊 csak egyenlõre kicsit bugos, de nem vészes.

mit tud ez?😊
Pianista
zsír ez a mod😊 pont ahogy elképzeltem csak néhány kissebb hibát kell orvosolni és tökéletes😊

Pianista
ahh ezerhála😊

Pianista
Hy!

Találtam egy olyan modot hogy "Peasants" de nem megy el a 0.960 as gamen hanem 0.903 as verzsönön, de itt a bökkenõ hogy seholse találom ezt a verziót😞... ha tud valaki ennek a modnak frissebb verziót vagy honnan lehet letölteni a 0.903 ast azt megjöszönném.

A könyvek nagyon fontosak, mindenképp vedd meg õket és olvasd el.
ezzel már én is találkoztam , jól megnéztem saját magam. 😄
az is kiderült , hogy elég szarul állok a háborúban. 😊
más:azt szeretném kérdezni , hogy ti be szoktatok feccölni ezekbe a 'könyvekbe'? megér darabja 4-5000ret?
Még nem próbáltam egyik trónkövetelõt se hatalomra segíteni, de most kifogom próbálni. Elég jó lehet, ha még várakat is lehet adományozni. Találtam egy elég vicces bugot 0.960-as verzióban. Be kell menni a Haringoth vár tróntermébe, ami Praven és Dhirim között van. A trónterembõl pedig ki az ajtón és akkor találkozol saját magaddal. Ha beszélsz saját magaddal akkor kiderül, hogy õ a player frakció királya. 😄 Egyszer adott egy olyan küldetést, hogy õ ad katonákat és képezzem ki õket playerré. Ma próbáltam ki a hegemony modot és elég jónak néz ki, csak az az egyik gond, hogy Bizánc vár és nem város. Elég durván néztek ki azok a hopliták 4-5 méteres lándzsával.
Ha az egyiknek adsz, azt a másik veszi rossz néven, de tökmindegy mert bárkinek adtam, azt egybõl visszafoglalták, mert szartak katonákat tenni bele. Majd amikor végleg legyõzted a swadianokat, akkor többet nem neked kell foglalkozni vele.

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

tolom a gémet én is, jelenleg a swadiai rebellisekkel harcolok, elég durván megy a dolog, az összes swadiai kastély az enyém, uxhal, praven városok, rhodoktól is elfoglaltam 2 kastélyt. Már csak Dhirim van king harlarus kezén ( az öregrõl meg annyit, hogy legyõztem csatában, és kuksol a bázis kastélyom börtönében 😄 ) valamelyikõtök csinált már lázadó birodalmat? Én Sunoi Isollának lettem a vazallusa, és faszául építgetem neki ki az új királyságot, egy csomó swadiai fõúr átállt hozzám, rábeszéltem õket. Csak egy idõ után -16os lettem mindegyiknél, miután elfoglaltam bizonyos várakat. Valószínûleg az õ várukat foglaltam el, vagy nemtudom miért. Hogy lehet amúgy területeket adományozni a vazallusaimnak?
felraktam a Hegemonyt.. 😊 elég jonak tunik , probáltátok mar?
bizony, azon vagyok.😊
Bucser
Majd 2.0-ban😄

Hát én meg azt nem értem, hogy milyen khergit lázadókról beszélsz. Segítettél a trónkövetelõnek?
A katapult csak dísznek van, talán a végleges verzióban lehet majd használni.
Mi a szerepe a katapultoknak? Vagy azok csak dísznek vannak?

köszi, már rájöttem mi a dolog nyitja..😊
'Mert a legújabban (0.960), khergit frakció is ugyanolyan, mint a többi. ' ezt nem teljesen értem.
Tolni nem tudod, mond meg a katonáidnak, hogy támadjanak és akkor elvileg tolni fogják. Melyik verzióval játszol? Mert a legújabban (0.960), khergit frakció is ugyanolyan, mint a többi.
azok a diszf*szok meg vagy allnak egy helyben vagy rohangálnak összevissza. 😊
én probaltam tolni , vagy olyan eros nem vagyok?😊
Ha nem tolják a katonáid nem is megy közelebb 😄
de akkor a hûbérese leszek , nem a szövetségese. ugy értem , én mint a Khergit lázadó frakció vezére közösen támadnánk a harmadik felet , anélkül , hogy behódolnék nála.
Valaki próbálkozott már modkészítéssel a game-hoz????
Ha megtámadom a karavánokat, akkor csak velem lesznek háborúban a frakciómmal nem.
Úgy tudsz szövetkezni egy frakcióval, hogy csinálsz küldetéseket a királynak és akkor beszélsz vele.
erre vessetek kérlek egy pillantást..
siege tower,de ennél tovább egy tapottat se moccan , valamint a hídnak nem kellene leengedve lennie , mert ugy tunik az sem megoldhato..
bug?
lehet szövetkezni egy frakcióval?
nem , én vagyok a hadvezér.😄
megtámadod párszor 1-1 karavánjukat és mindárt hadban álltok.
Hello
Hogy lehet háborút indítani az egyik frakció ellen?
Én vagyok a hadvezér.
Az NPCknek külön nem tudok utasítást adni.. nem os tudtam errõl a stratégiamenürõl.😊

de,történnek itt fura dolgok. kiadtam a rohamra a parancsot , aztán hogy 'Use blunt weapons' - és erre mindenki megállt..) legjobb lovasaimat csapkodták a parasztok õk meg csak álltak egyhelyben.
merthogy nekik 'nincs olyan' fegyverük gondolom. de nem is tudok adni nekik, csak az NPCknek.
tehát ha az NPCknek van , a többinek meg nincs és kiadom a parancsot akkor csak az NPCk fognak harcolni! (?) 😊
Bucser
lehet a swadiai területen lévõknél.

basszus ..Jousting pole -azt lehet venni a fegyverkereskedõnél?
Gyadi
Ha nyomsz egy backspace-t, akkor behozza a stratégiamenüt. Ott.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Bucser
csatában az F1-tõl F12-ig tudsz kiadni parancsokat. Azok között keresgélj.

Egyébként meg a legjobb megodlás ha Jousting pole-t adsz az NPC-idnek a többiknek meg azt mondod, hogy Hold this line. aztán irány neki az ellennek a lovassággal.

hol elérhetõ ez az opció?
Gyadi
Van olyan opció hogy "use blunt weapons", még nem használtam, de elméletileg akkor csak kupán vágják az ellent.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

nekem az a problémám , hogy ezek a gyilkológépek szinte sosem hagynak túlélõket..