Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Nekem tetszik a játék témája és környezete, és majd a teljes verziót fogom kipróbálni. Csak hát a graf nem egy leányálom

Bucser
Semmi.

Egyszerû. Nem tetszik a játék nem kell nézni. Ennyi.

Egyébként kipróbáltad már? vagy csak megláttad eme 3 képet amit félig éjszaka készítettem egy 50 perces ostrom után. 150 vs 85 fõs csatáról?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
Most mi bajod?

Bucser
Hála az égnek legalább nem lesz több hülye kérdésed itt... menj játszani mást.

Bye.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
Ez nagyon csúnya játék. lévén h 2008-as is meg pláne

Bucser
Tájkép csata után.

Na szóval ugye van amikor mi megyünk fel és van amikor mi ozzuk le az ellent a várfalról😄

Pianista
végülis le tudtam gyakni a kijött védõket utánna amikor a falat támadtam azt ne kérdezdXD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Bucser
ráadásul respawn van.

Egyébként alacsony létszáma állítva sokkal könyebb merrt ha erõsek a hõseid és az alapkarid végiglehet gyalogolni a váron és utána csak a kastélyben kel letúrni mindenkit.

viszont ha fel van mondjuk teszem azt húzva a max létszám 200-ra és ti vagytok 200-an a védõk meg 400-an akkor igen érdekes azon az egyetlen létrán feljutni😊

na ott már kell taktikázni rendesen az unit irányítással meg a taktikai visszavonuláoskkal.

érdemes még megfontolni, hogy alacsony létszámú de erõs jó minõségû melee unittal betámadod a várat. akkor kijönnek eléd a védõk azokat legyakod szinte veszteség nélkül kézitusában majd visszavonulás. ezt 2-23-szor eljátszod egyes kirohanásoknál60-70 embert is legyakva és utána a fõsereggel mindjárt jobb esélyek vannak😊

Pianista
van egy város amit még annakidején megpróbáltam elfoglalni... kissé igazságtalan volt 40 ember ellen 7 -en XD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
ami most van birodalmam abban 150-200 emberrel próbálok védekezni😞 2-3 vár 1 város... Nordok királyi csapatát sikeresen megsemmisítettem😄

Pianista
és 58 emberrel kivédesz 200-250 et ha jól csinálod😊

Végre megvan a kastély<#vigyor3> 58 nagyon brutál emberrel elfoglaltam 147 védõtöl<#nezze>

Bucser
Leadership skillt kell felnyomni meg a honort és a renownot növelni. nekem már 85 a max.

Én most 20-as vok, a renown meg már 374, de csak 60 katonám lehet.
vmit rosszul csinálok<#confused>

Pianista
Akiket felveszel és tudod õket fejleszteni, a moráljukra tessék vigyázni mert ha lezuhan akkor elhaggyák a csapatod fegyverestül szõröstülbõröstül.
Nálam már 3 elhagyott és mindegyiknél volt muskéta ami 13500 -ba kerül😞
ugyhogy vigyázz velük

Jól hangzik 😊

Nekem a legnagyobb bajom az, hogy csak 50 katonám lehet egyelõre 😊

Mondjuk a játékot úgy kezdtem, hogy addig jártam az arénába edzeni míg 20-as szintû nem lettem. Egyszerûen nem bírtam abbahagyni a harcot, napokig csak ezt csináltam. Idegesített hogy nem tudok mindenkit leölni (minden beállítás a legnehezebben). A pontokat meg elszórtam hülyeségekre, aztán vettem észre hoy az NPC-knek is lehet fejleszteni ezeket a tulajdonságait, a party skilleket már csak velük nyomom, de így is elpazaroltam rengeteget ilyesmire a saját karakternél is.

A könyveknek mi hasznuk van? Lassan elolvastam az összeset, amit kapni lehetett 😊

Pianista
Csatlakoztam a Nord birodalomhoz hogy egy kicsit feltáposodjak majd mikor elég volt kiléptem és elmentem foglalgatni... sorra dõltek meg a várak védelmei😊
moment az a nagy hátrányom hogy mindössze 3 váram, 1 városom és a hozzájuk tartozó falvak vannak, közben 3 birodalommal hadban állok: Nord, Rhodok, Khetig Khanate... a Nord és a Rhodok közvetlen mellettem van😞

Scottt
300renown után a király megkérdezi 1 frissen elfoglalt várnál, hogy akarod-e
Nagy sereggel<100+>
Nemmuszáj írtsd õket😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

sztm várjátok ki a megjelenést ,majd akkor kiderül ugyis minden.Hiába találgattok ha nem tudni semmit.Írjatok a magyar kiadóknak lehet tudnak válaszolni.

Bucser
A kérdés az, hogy akik már megvették a prebeta alatti ajánlattal élve (és akiknek igazából köszönhetõ, hogy a játék elkészült) hogyan kapják meg a magyarítást.

Bucser
Sokat segítene ha visszaolvasnál.. az elsõ kérdésed még az volt, hogy Crpg...

Teljesen single játék.

Prince23
Ez MMORPG?

Hogy tudtál saját birodalmat szerezni?

Üdv!!!
Lenne egy csomó kérdésem, aki tud válaszoljon pls

-hogyan tok kastélyt foglalni???
mert már 2 szer segitettem a foglalásba, de csak megköszönték
-mikor fogok tudni segitséget kérni a többi lordtól?
-mekkora sereggel lehet egyedül kastélyt foglalni?
-már 19es szintû vagyok de csak 1 falvam van. Nektek mikor lett elõször váratok?
-hogyan tok kibékülni egy birodalommal?

még lehet hogy késöbb kérdezek még pár hasonló hülyeséget<#idiota><#papakacsint>

Pianista
#1067 esre tud valaki valamit??

Pianista
<#idiota>

sziasztok én ilyet még nem láttam 😊

Szüret 1

Szüret 2

Szüret 3

Arra figyeltem fel hogy potyognak valahonnan az emberek 😊

Szüret 4

A szüret vége

Ha magyarul fog megjelenni, akkor mi nem csinálunk hozzá fordítást, felesleges! Szerintem úgy is lesz valaki, aki megveszi a játékot és feltölti valahová. Vagy csak külön a magyarítást, mert nincs elrejtve...😊

Bucser
A magyarítás szerintem beszerezhetõ.

Hustler_hu
Ok én örülök , hogy lesz magyarul . DE mi lesz velünk akik még béta állapotokban pénzükkel támogattuk a gamat ? (azaz megvettük) Nem arról volt szó , hogy a final is a miénk lesz ? És mi van akkor a magyarítással ? Az már nem ?
Pianista
egy kérdés ha van már birodalmam akkor hogyan tudok felvenni ilyen "Vassal Lord" okat?? moment Yalen az egyém.

Pianista
ki szokott farmolni falukban?? én rendszeresen😊

SRÁCOk ,576-magazinjában mit látok😄bár lehet valaki már tudta nekem ez új hír😄
Mount & Blade 6000FT (Magyar felirattal)-ennek örülök😄így sokakl jobban élvezem majd😄

Igen😊😊
Pianista
ha elolvastam utánna eladhatom??

Pianista
ahh kössz... már azt hittem potyára vettem meg a 5k -s könyvet😄

Kiválasztod a camp menüben a könyvet és ha várakozol városban, várban vagy táborozol akkor olvassa.
Pianista
Könyveket hogy tudok olvasni?? olyanokat aminél ott van hogy "Reading progress"

Pianista
"Modules" -be bemásolod az adott mappát majd az indításnál kiválasztod.
Fontos hogy a mappában közvetlen legyenek az adatok és ne legyen benne speciális karakter pl: C:\M&B\Modules\Mittomén\adatok (így jó)
C:\M&B\Modules\Mittomén\Mittomén\adatok ,vagy, C:\M&B\Modules\Mittomén\Mit_tom_én\adatok (így nem jó).
Ha telepítõje van akkor csak felteszed és késsz.

hogy kell mod-okat hazsnálni?

Hát igen. Jobb lenne több létráról támadni, az a kedvencem h fentrõl szétgyaknak a számszeríjászok, aztán ha nagy nehezen mégis följutnék akkor bevágnak egyszer és lezúgok a várárokba 😄

én asszem meguntam. :S
Bucser
majd valamikor. Én elvagyok a 960-al.

Prince23
Ja én a teljesre gondolok...

Bucser
Melyik bétára gondolsz? a 0.960 immáron 1,5 hónapja játszható kb.

Egyébként évek óta adják kifele a bétákat. amiket ha megvettél akkor jogosult vagy az 1.00-át is letölteni majd.

Prince23
Amúgy mikor jelent meg ez a gém?

akarom mondani nem realisztikus.😊
köszi, én a Calradia War Chronicles modot használom (lõfegyverek+ezer más dolog). sztem ez már nem bugos..
egyszer én is valahogy ígyfoglaltam el várat.
számszeríj+3 tár nyíl , 2 hullámban , szinte nem is maradt már aztán senki akire kardot ránthattam volna. akkor megprobalom megegyszer.
mondjuk ez így elég valoszerutlen..
Én úgy szoktam egyedül várost foglalni, hogy elõször megmondom az embereimnek hogy várjanak a kiindulási ponton. Mindig viszek magammal 1 war bowt 2 large bag of bodkin arrowst és valami hosszú fegyvert, általában egy poleaxet. Leszedem a várfalon álló íjászokat és elindulok a várfal felé közben nézek jobbra balra, mert a létrát mindig két bástya közé teszik. Ha felértem a létra tetejére, akkor elkezdem csapkodni az embereket, de ha jön erõsítés akkor körül kell nézni, mert jönnek még új íjászok. A nyilakat nem szabad ellõdözni, csak az íjászokat kell vele lõni, mert könnyen kifogy. Ha szerencséd van, akkor 1 támadással elfoglalod a várat és nem kell megölni a több száz védõt.
Van olyan mod amiben vannak lõfegyverek, vagy hajók? Kipróbáltam a Calradia Musketeerset, elég jó, de vannak még benne hibák.
amugy mi lenne a város ostromlás helyes módja? mert hiába mennek/megyek fel azon az egyetlen szaros létrán, mivel legalább 300an vannak minden városban ezért úgy várnak fenn mint a heringek, esélyem sincs még a városfalra lépni sem..
vmi tanács??