Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Nem irtam pontosan)
SEGITSETEK!!!
Köszi mindenkinek!
Tom hogy idegesitû vok de csak 11 vok és nem értem
sokáig játszottam a legutolso bétával , de egy idõ után már nagyon egyhangúvá vált az egész.(szvsz ez a legnagyobb hibája h tulajdonképpen nincs cél , egy idõ után beleunsz)
a nemrég kiadott játékban van vmi érdemi változás a bétához képest?
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Fixed occasional problems in launching the game on Windows Vista.
Optimizations in rendering performance.
Fixed bug where a village elder would never give you another quest if you ever refused one.
The game will no longer issue a warning if a track is supposed to be played while music is disabled.
During castle attacks, attackers now spread out at the beginning so that those who run to push the assault tower can pass through easily.
Player's items will no longer loose qualifiers if you pick an item of the same type from the ground.
Laidies will no longer give dueling quests against their own husbands.
Raiding a village now reduces your relation with its faction.
Fixed equipment for khergit_horsemen and Camp Defenders.
Problems in various villages and castles have been fixed.
Pathfinding to towns on the map has been improved.
Crossbows will now start as loaded in battles.
Each point for stength now adds +1 to total hit-points.
Base hit-points has been reduced to 35
Fixed bug where some deserter parties would contain clones of the player character.
Assault tower now works correctly at Dhirim Town Walls.
Fixed bug where being attacked while raiding a village would result all subsequent battles to take place in that village.
Player is now awarded with money after finishing the "Follow Spy" quest.
Fixed various problems with "Follow Spy" quest.
Fixed bug where allied Lords wouldn't join your battles after winning a civil war.
Fixed bug where player wouldn't be awarded the full prize in arena fights if he managed to be the "last man standing".
Fixed bug where there would be an odd item at the bottom of merchant inventories.
Fixed bug where sometimes a horseback character would be thrown forward unrealistically after being killed.
Players can no longer use shields that can't be used on horseback if they start the battle wielding the shield.
Various dialog and text errors have been corrected.
Abandoning the civil war of a claimant and then taking up the claim of a new one no longer causes incorrect behavior.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Ezt abból következtetem hogy akivel -100 a kapcsolatom(Lord Asugan) nem rám szavazott akinek 0 az renown szerint akinek pedig +5-10 vagy fölötte az biztos rád szavaz
Mellesleg valaki nem tudja milyen gyakran van marshall választás? Ezt esetleg lehet sürgetni valamivel, vagy kell alapból hozzá valami? Renown bõven 2000 felett ezzel már megválasztanának, csak lenne már választás😄 vki errõl vmit?
tud valaki valamit a magyarításról?elérhetõ már valamerre?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szeretnék kérdetzni a 0.951 demo verzio van meg és azt ha egy jó kodot irok akkor az teljes lesz?
Ha tudtok kodokat irjatok léci mert az AAAA-AAAA-AAAA-AAAA NEM JÓ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Pénzt könnyû szerezni csak cirka 4-5 várost el kell foglalni és 1 hétig nem szabad bemenni és igy ha elmész beszedni az adót kb 5-6 ezret kapsz mindegyikbõl
Most kb 80 ezrem van de csak Rhodok létezik és Vaegirsek(Rhodoknál vagyok marshall)
De akkor hol lehet letöltéseni a játékot ajánjatok valamit
Könyörgöm valaki megmondaná hogy kell felrakni a Band of Warriors (Expanded) v1.3 modot? Az egész éjszakám ráment de nem sikerült! <#rinya>#rinya>
Elõre is köszönöm!
iLove oHs.
OKtóber 15-öt mondanak most meg 24 van...
A fekete-fehér hiba meg gondolom ati hiba (vagy nem birja a kártyád de ezt kétlem😊 )
Szóval meg a demo-ban a páncálok és a fegyvereim fekete-fehér pontok fedik nagyon szar segitsetek
Az elöbb King Ragnart vertem le és 1 haverját rögtön 1 percre rá (Ragnar 75 haverja 40)
Beáltam a sarokba és a lovakból csináltunk gólyófogot utána csak csapkodni kellet
Ragnart meg 60 vs 5 lovag rohamában elsöpörtük(mi 5-en)
Hadseregem létszáma amugy saccperk kb 500-600 fõ de ennek nagyrésze városban csücsül (50-60 fõs bandákban szoktam járni)
50 vs 150 vaegir hadsereg ellen.. 4 halott a részemrõl.. azok is footmanek 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ne lázadj fel és ne alakíts saját frakciót míg biztos nem vagy abban hogy gyõzõl
Majdnem bebuktam a rhodoki kampányomat azzal hogy rusholtam(foglalás foglalás után)
Addig a király összetoborzott 1500 katonát és ostrom alá vett....
Neccesen de megvolt
Lvl 21-en én akkor mennék neki 1 várnak ha már valakinek felajánlottad a szolgálataidat és egy viszonylag jóféle páncélod van+kemény hadsereg
Kemény hadseregre azt értem hogy 20-25 sergeant vagy lovag(legjobb egységek)
Most vagyok 34-en és igy is van olyan ostrom amiben 100 rhodoki sergeant segítségével alig lehet bevenni(elsõre de másodikra 100% siker😄)
Rhodoki kampányom:
Secundus Julius Ceasar hû társa és jobbkeze Alayen világhirû mára😊
Lvl 21-es és strengje 20on valamennyi ironflesh 7-esen...
Páncélzata kicsivel gyengébb az enyéménél
Swadia Khergit Nord nincs többé
Vaegirsekkel békében élek(30+ kapcsolat)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"