Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem jó semmire 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Rhodoki királyságom kezdett a fejlõdés utján megindulni de mikor ezt a swád királyság észrevette elnyómó módón háborút indított ellenünk..
De a régi barátom(Nordok) segítségével gyõzelmet arratunk!
Igy a Nord-Rhodok tengely erõs vonalat alapított amiben már csak a Vaegirseknek van beleszólása
Szerintetek a haveromnak(nordok) segítsek bedarálni a Vaegirseket?
Legroszabb esetben nyerek 1-2 várost/várat
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Aztamindenit,en csak most talaltam erre a jatekra.
Hihetetlen,kurvajo.Reg vartam hogy valamifajta hasonlo szabadsagot nyujtson egy kozepkori kornyezetbe agyazott rpg stilus.Meg azt is megbocsatom neki hogy nekem kell harcolni(korokre osztott csatakhoz szokott jatekoskent).
Par kerdesem azert lenne mivel faq-ot nem talaltam.
Milyen hosoket javasoltok akik kepesek egymassal is egyuttmukodni,illetve hogyan erdemes fejlodni,fejleszteni.Milyen nep melle erdemes allni?A nordoknal kezdtem,hunterkent es itt sajnos tul sok nehezlovast nem tudok kepezni.Terminatort erdemes magambol csinalni,vagy inkabb a sajat party skilleimet noveljem,es a hoseim legyenek bivalyok?Ez utobbi esetben viszont kihagynam azt az erzest amikor a kopjam szanaszet zuzza az ellenseges nehezlovast,vagy lovat....az valami eszmeletlen 😄
Vagy ahogy kilovom ijjal alola a lovat..aaaaa.....Addiktiv jatek nagyon,messze a legjobb iden 😊
Lehet, hogy mégsem tökéletes az új driver. 😞((
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Viszont fagy a játék. Másnál is fagyogat?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
találtam egy battlesizer modot ami nekem eléggé jól jönne .. egyetlen gond, h nekem nincs options.dat file-om! ez az 1.03 hatása lenne? v mi a gond? a mod elvileg 1.0+ kompatibilis
#1478: egy "hogy"-al kevesebbet olvastál 😊
A trainer skilltõl a nálad lévõ újoncok minden nap végén tapasztalati pontokat kapnak, így csaták nélkül is a recruitokból pár nap alatt használható harcosok lesznek, egy idõ után pedig elérik a legmagasabb szintet is. Így az elesett tapasztalt harcosok helyére hamar lesz utánpótlásod.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Várvédés 1500 tribesmen vs 120 khergit veteran horse archer
eredmény 1500 hulla a tuloldal és 1-se nálunk😊
War. War never changes.
Vakok vagy mik?😄
De azért a CD projekt is siethetne😊
Amugy elkezdtem a home made magyarítást de ahova beirtam a magyar megfelelõt oda game közben azt irja hogy unknown string wanted...
Honnan lehet letölteni a magyar feliratokat?
Akinek meg van, az kérem töltse fel, és adjon egy linket!
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
CD projekt Oktobert ir(de napot nem)
Egyes netes ujságok meg szept 29-et....
magyaritani hogy lehet?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De már kivégeztem õket és nem fejezõdõtt be a lázadás😊
Szóval nincs 1 területük se már de még mindig vannak😄Ilyenkor?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
A királyukkal kéne beszélni?
War. War never changes.
De 20-bõl 5 van meg ami elég keserves szám<#zavart1>#zavart1>
Na szóval még 15 van amit elkéne csábítani de az istenért se sikerül😞
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Nincs valahol leirás?
Angol is jó
Szóval az a problémám hogy lordokat kéne átálitanom az én oldalamra(lázadó vagyok Lord Kastor of Velucával)
És mindig azt szajkózzák hogy háborubol háboruba kerülnek
Erre válaszolok azzal hogy minden háborut megnyerünk és nem kell ettöl félni
De mindig elutasít
Szóval nem tud valaki egy táblázat félébe foglalni hogy a Lordok kivánsága és mi a helyes válasz rá?
De az is köcsögség hogy arról beszél a lord hogy nincsen becsület az országban és a királyuk is (félrebasz 😄) egy köcsög
Utána a válaszom az hogy Justice de utána azt mondja hogy ez jó
Kövi mondata hogy mégse...