Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne törõdj vele!
nem jó semmire 😊

BlackShadow
becsület pontokat mi alapján kapok, és még fontosabb.. mi alapján vesztek?? most néztem -7 honor ponttal rendelkezem.. és nem tudom miért vesztettem egyáltalán abból :\

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Pár napja behalt a mod letöltõ oldal. Elég ciki, hogy nem csináltak egy hivatalos oldalt a célnak. Mondjuk ott ahol a fórum van, vagy a Paradox is szentelhetne egy részt neki azon a szereveren ahol a hivatalos fóruma van. Õszintén szólva, amekkora méretû modok készülnek még egy ingyenes tárhely is megfelelõ lenne a célnak.

A Rebelió sikerrel járt!

Rhodoki királyságom kezdett a fejlõdés utján megindulni de mikor ezt a swád királyság észrevette elnyómó módón háborút indított ellenünk..

De a régi barátom(Nordok) segítségével gyõzelmet arratunk!

Igy a Nord-Rhodok tengely erõs vonalat alapított amiben már csak a Vaegirseknek van beleszólása
Szerintetek a haveromnak(nordok) segítsek bedarálni a Vaegirseket?

Legroszabb esetben nyerek 1-2 várost/várat
SiteDisagner
Hmm köszi. Miutan ideírtam sikerült... érdekes, mert elõtte ott köröztem körülötte, stb, bementem beszélgettem, minden menuben voltam és mégse😄 aztán a köv ilyen tipusu küldinél meg sikerült... isten sem érti😄

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

BlackShadow
ha elmész a térképen a város/falu mellett akkor kapsz egy kis üzenetet baloldalt h "X scouted" asszem.. ezt megcsinálod mind3nál és megvan 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

A küldi akkor teljesítõdik, ha mindhármat meglested.

Hmuda
Pedig csak közel kellene menni a megadott településekhez és pár pillanat múlva ki kellene pipálnia az adott várost.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SiteDisagner
Ahj.. mar nem tudom hanyadjara de nem jövök rá a "Scout" küldetések lényegére. Mikor olyan feladat van h "Scout: Elberl, Praven, Ibdeles" - ezt csak hasraütés szerûen mondtam. A lényege h figyeljem meg a városokat. Odamegyek, körbejárom, kérdezõsködöm stb stb de mégsem pipálja ki h megcsinaltam... Ötlet?:S

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

dartonita
Az nem gond.Koszi

válaszok angolul (search)

magyarítás nincs

dartonita
Sziasztok!
Aztamindenit,en csak most talaltam erre a jatekra.
Hihetetlen,kurvajo.Reg vartam hogy valamifajta hasonlo szabadsagot nyujtson egy kozepkori kornyezetbe agyazott rpg stilus.Meg azt is megbocsatom neki hogy nekem kell harcolni(korokre osztott csatakhoz szokott jatekoskent).
Par kerdesem azert lenne mivel faq-ot nem talaltam.
Milyen hosoket javasoltok akik kepesek egymassal is egyuttmukodni,illetve hogyan erdemes fejlodni,fejleszteni.Milyen nep melle erdemes allni?A nordoknal kezdtem,hunterkent es itt sajnos tul sok nehezlovast nem tudok kepezni.Terminatort erdemes magambol csinalni,vagy inkabb a sajat party skilleimet noveljem,es a hoseim legyenek bivalyok?Ez utobbi esetben viszont kihagynam azt az erzest amikor a kopjam szanaszet zuzza az ellenseges nehezlovast,vagy lovat....az valami eszmeletlen 😄
Vagy ahogy kilovom ijjal alola a lovat..aaaaa.....Addiktiv jatek nagyon,messze a legjobb iden 😊

17. és még mindig semmi...grrr
Wanted
Most pl kilépésnél 17 perc játék után, ati2dvag hibával.
Lehet, hogy mégsem tökéletes az új driver. 😞((

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

rotator
Mennyi idõ után fagy? 15 percet játszottam az elõbb vele, nem volt gond, új driver rulla! 😊

Wanted
Az új ati driver megoldotta a textúra gondokat.
Viszont fagy a játék. Másnál is fagyogat?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

BlackShadow
egy újabb kérdésem lenne..
találtam egy battlesizer modot ami nekem eléggé jól jönne .. egyetlen gond, h nekem nincs options.dat file-om! ez az 1.03 hatása lenne? v mi a gond? a mod elvileg 1.0+ kompatibilis

BlackShadow
köszönöm 😊 úgylesz!

#1478: egy "hogy"-al kevesebbet olvastál 😊

Nyomjál a trainer skillre, vagy valamelyik hõst tápold úgy hogy legyen minnél magasabb ez a skillje.

A trainer skilltõl a nálad lévõ újoncok minden nap végén tapasztalati pontokat kapnak, így csaták nélkül is a recruitokból pár nap alatt használható harcosok lesznek, egy idõ után pedig elérik a legmagasabb szintet is. Így az elesett tapasztalt harcosok helyére hamar lesz utánpótlásod.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Persze hogy érdemes

Várvédés 1500 tribesmen vs 120 khergit veteran horse archer

eredmény 1500 hulla a tuloldal és 1-se nálunk😊
BlackShadow
üdv! egy kérdésem lenne, mégpedig, h, h érdemes fejleszteni a sereget? nordokkal spanolok akik most jó nagy háborúban vannak itt-ott, azt párszor elkapott már az ellenség serege min. 5x-ös túlerõvel, ahol kérdés sem volt arról, h mi lesz a kimenet. Szal már voltam párszor rab 😊 Ilyenkor ugye mindig elveszítem a seregem, és kezdhetem elölrõl recruitokkal.. training fielden alig kapnak tapasztalatot :\

Hát bazze, erre má nem tudok mit csinálni... az ilyen lõje fejbe magát!

Gecc mi van ma? Retardáltak gyülekezete?

War. War never changes.

Hát b+ SG forum szinvonala😄<#banplz><#taps>
Vakok vagy mik?😄

De azért a CD projekt is siethetne😊
Amugy elkezdtem a home made magyarítást de ahova beirtam a magyar megfelelõt oda game közben azt irja hogy unknown string wanted...
<#banplz>

Magyarítás

Honnan lehet letölteni a magyar feliratokat?

Akinek meg van, az kérem töltse fel, és adjon egy linket!

De én írtam nekik és azt a választ kaptam, hogy Október 10-15.-e között fog megjelenni. A mai napon már ugye 16.-a van, szóval hazudtak!😄

AMúgy a language mappában ott van az összes szöveg, excel táblázatban...szerintem ott lehetséges, bár még nem próbáltam ki😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

engem a magyar megjelenés érdekel...

CD projekt Oktobert ir(de napot nem)
Egyes netes ujságok meg szept 29-et....
Az elõtte lévõ kib****tt hozzászólásban van a válasz... de azért megkérdezi...

Prince23
Sehogy 😄

csá
magyaritani hogy lehet?

balee4
Még nem jelent meg magyarul...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

lehet, hogy a királynak még van serege és a térképen bóklászik valahol

ez lámaság de bejöhet😄

De már kivégeztem õket és nem fejezõdõtt be a lázadás😊

Szóval nincs 1 területük se már de még mindig vannak😄Ilyenkor?
Pianista
van erre egy jó tippem: a játék elején nem kapcsolod be az automatikus mentést hanem manuálisra rakod és amikor odamész a lordhoz mentesz egyet rákérdezel, és a válasza nem akkor kilép újratölt és próbálod másikkal😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

akkor ha megvan az összes terület és a haverjaim szerint nincsen serege a sima rhodokinak akkor hogy van vége a lázadásnak?Mert elvileg gyõztem de még mindig kergetem a rhodoki lordokat...

A királyukkal kéne beszélni?
Hali! Nemtudná elküldeni valaki a magyar nyelvi fájlokat, mert nekem angol és így elég nehézkes:S Ha valaki tud segíteni légyszives írjon: [email protected]! Elõre is köszi
Nekem egyszer sikerült 12-t, már mentem volna legyakni a királyt, de hiába hívtam össze a lordjaim, vagy nem jöttek, vagy 1-2 csata után hazafutottak a várukba. Így elég nehéz lett volna legyõzni a 4-szeres túlerõt.

War. War never changes.

Na egypár átált😊

De 20-bõl 5 van meg ami elég keserves szám<#zavart1>

Na szóval még 15 van amit elkéne csábítani de az istenért se sikerül😞
Pianista
ha rendes katonákat akarsz akkor a falvakban a "recruit Volunteers" opcióval

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Viktorr
Köszi,utána nézek!

Pianista
a kocsmákban(Tavern) keress nevesített NPC -ket.

Viktorr
Csapattársakat hol lehet toborozni?

Nem nagyon megy😞
Nincs valahol leirás?

Angol is jó
Thx kiprobálom!
A legbefolyásosabb (várossal, várral rendelkezõ) lordokat állítsd magad mellé! A kulcsszó az, hogy jól fognak járni, mert megjutalmazza majd õket, és az aki ezen megsértõdik annak meg az, hogy õneki több alapja van a trónt követelni. 1ébként a szöveg alatt mutatja a lázadási esélyt, ha negatív szám, akkor semmi esélyed, kár próbálkozni, ha 1-10 között van, akkor valószínû becsületes lord és meg kell gyõzni a király jogos követelésérõl (talán a parasztok rumorjai is segítenek kitalálni, hogy jó, vagy rossz az aktuális lord) ha meg egy önzõ alak akkor biztos 10 és 30 közé teszi az esélyed, akkor azt kell mondani, hogy jól fog járni. Ha túl sokszor változtatod az érveid azt fogja mondani, hogy mindenkinek azt mondod amit hallani akar, és csökken az esélyed, ezért javaslom, hogy csak 2 érvet használj. Végül pedig azokat a lordokat kerüld akit mindenki utál, ezek általában csak 1 faluval rendelkeznek. Õket nem becsülik.

Kissé ideges vagyok mivel a magyar még nem jött ki

Szóval az a problémám hogy lordokat kéne átálitanom az én oldalamra(lázadó vagyok Lord Kastor of Velucával)
És mindig azt szajkózzák hogy háborubol háboruba kerülnek

Erre válaszolok azzal hogy minden háborut megnyerünk és nem kell ettöl félni

De mindig elutasít

Szóval nem tud valaki egy táblázat félébe foglalni hogy a Lordok kivánsága és mi a helyes válasz rá?

De az is köcsögség hogy arról beszél a lord hogy nincsen becsület az országban és a királyuk is (félrebasz 😄) egy köcsög

Utána a válaszom az hogy Justice de utána azt mondja hogy ez jó
Kövi mondata hogy mégse...
ATI driver hiba.

Wanted
Más is találkozott már olyannal, hogy skrimish elindítása után minden ember piros színû lesz?