Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
mert gondolom a battle size changer az a csatára vonatkozhat h több ember van a csatában vagy mifene
a többit nem probálta senki? vagy csak ötlet?
JA és még valamit megszeretnék tudni hallotam vanak rejtett cucok
azokat hol lehet megtalálni?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
a battle size changert azt tudom mi 😊😛 a többit nem igen
csak még igy is 62 embernél nincs több sokat kell küldizni meg harcolni h jo magas legyen a szint a több emberhez
de érdemes valami modot feltenni hozzá h izgalmasabb legyen a game?
Most csak azt szeretném megtudni hogy hol van ey olyan mod ahol 34 embernél tobbet tudok toborozni
ez van a party nál Company: 34/34
Q If, so will they follow obey me?
Q Can I recruit lords from other factions?
Q Can I decide who will have properties like castles etc...
-I got plans for that (future version)
Nah ennek pl kifejezetten örülök!!!! 😄😄
NEW RELEASE(NOV 02): Calradia Rising Release 02 for M&B 1.010
Nem tökéletes az angolom, de mintha valami oylasmirõl lenne benne szó, hogy lehet benne saját frakciót létre hozni...
A banditásat se értem teljesen, de mintha kaptak volna jobb ai.-t és lehet velük haverkodni, pláne mert kaptak színt is.
Valaki nézzen már plíz utána, és erõsítsen meg, ebben a hitemben 😄😄 mert annak baromira örülnék!!
olvass vissza!<#action>#action><#nezze>#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudna valaki mondani egy címet, ahonnan le lehet tölteni magyarul, vagy magyarosítást hozzá? Vagy valaki el tudná küldeni e-mailben a magyar nyelvet?([email protected])
War. War never changes.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Vgay ha valamit beszól akkor kiegészíted az adót mert nincs annyi nála
Gyakran kapok olyan küldetést, hogy egy az egyik lord tartozását kellene behajtanom. Ilyenkor ha elmegyek a lordhoz, sohasem akar fizetni és a küldetés is teljesítetlen marad. Mit lehet tenni?
2: Nincs mód rá, hogy nagyobb seregekkel csatázzak a quick battle-kban?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Illetve megparancsolod az embereidnek, hogy use blunt weapon(Bár így lehet, hogy 1-2 csak ácsorogni fog mert nincs tompa fegyvere)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ezt valaki elmagyarázná please
elõre is köszi
Egyébként nem is volna rossz dolog, ha a marsallnak, (vagy ha majd lehet) a királynak lenne joga alkudozni az ellenséggel a foglyokról.
Ha nem jönnek a lordok, akkor el vannak foglalva a saját területük védelmével, vagy utálnak. Szerintem csak azok jönnek akikkel jó viszonyban vagy, mint amikor megtámadsz egy ellenséges csapatot és a közelben van egy szövetséges is.
Mount & Blade
Volt már vkinek olyan, hogy eltünt a királya??
A lordok azt mondják, hogy elfogták... De nem váltódik ki, pedig már hónapok óta odavan. Vagy Nekem kellene kiszabadítanom ( ez valami küldetés?)
Másik kérdés: hogy lehet marsallként összegyüjteni a lordokat?
Van egy olyan utasítás hogy hadjáratot kezdek és hozza a seregét... aztán mondja ( a lord), hogy értesíti a többi lordot is hogy jöjjennek, de nem jönnek.. hiába várom...
Köszi
Van még egy kérdésem, sikerült lerohannom Sargoth-ot és utánna ott volt egy király aki mellém szegõdött. Neki nem csak a skilleket tudom fejleszteni hanem a ruhát tudok adni neki meg egyebek... De a skillpontjaink nem adódnak össze, pedig jó lenne mivel neki a leadership 8 ason van. Vagy olyat nem lehet, hogy 2 csapatunk lesz? Egyikbe õ a másikba én a vezetõ?
Rabolj ki karavánokat(egyszerre csak 1 színût) és 2-3 karaván után begurulnak rád
De számíts arra hogy 1500-an fognak megtámadni(tapasztalat:S)
Kösz
Nekem az lenne a problémám, hogy nem tudok egyetlen egy várost se megostromolni😞 Miért lehet ez? Az v1.003 as verzióm van. LvL 31 es vagyok. Valaki help? pls.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ezért sokkal jobb az uniloader. Azzal egyszer megtöröd a játékot és onnantól minden verzióval mûködik.
Azt pedig úgy találod meg ha beírod, hogy uniloader az alsó keresõbe.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Töröld le a mount&blade-t
szedd le ezt
lejött kicsomagolod
az iso-t bemountolod
elkezded telepíteni a setup.exe-vel
kész akkor felrakod a SKIDROW-UPDATE mappában lévõ telepítõt
ha ez is kész akkor a SKIDROW mappában lévõ fájlt a M&B telepítési mappába tegyed és felûlír!
Ha így se megy akkor vonulj el a kórházba önként és kérj egy adag cián tabbletát és kész