Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiteDisagner
decsúnya

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

http://strategywiki.org/wiki/Mount%26Blade/Secrets

SiteDisagner
a rejtett cuccok téma engem is érdekel ha van ilyen.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

rodzsi
de ami a forumon vannak fent azokat még nem érdemes felrakni??
mert gondolom a battle size changer az a csatára vonatkozhat h több ember van a csatában vagy mifene

a többit nem probálta senki? vagy csak ötlet?

Köszi
JA és még valamit megszeretnék tudni hallotam vanak rejtett cucok
azokat hol lehet megtalálni?
Sztem ez nem így van, simán jó az 1.003 tool, a csávónak kb 4 sort kellet átírni, hogy jó legyen az újhoz...
Scottt
Egyenlõre várunk,most adogatják,kifele az új mod készítõ toolokat,szóval 2-3hónap mire durva modokkal tolhatjuk😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

rodzsi
metr láttam a forumon jo sokat de h ezek közül melyiket ajánlanátok?😊

a battle size changert azt tudom mi 😊😛 a többit nem igen

rodzsi
nagyon jo kis game 😊
csak még igy is 62 embernél nincs több sokat kell küldizni meg harcolni h jo magas legyen a szint a több emberhez

de érdemes valami modot feltenni hozzá h izgalmasabb legyen a game?

SiteDisagner
Fejlõdj. Kell több renown, meg leading skill point.

1.003 van
Hello!
Most csak azt szeretném megtudni hogy hol van ey olyan mod ahol 34 embernél tobbet tudok toborozni
ez van a party nál Company: 34/34
Hát persze. Mivel az 1010 mellé kiadták a Module System-et is.
Q Do I have lords/ can I recruit lords?
Q If, so will they follow obey me?
Q Can I recruit lords from other factions?
Q Can I decide who will have properties like castles etc...
-I got plans for that (future version)

Nah ennek pl kifejezetten örülök!!!! 😄😄
Skacok helyesen szemléltem, hogy ujra mûködik a mod töltögetés, mióta kidobták, az 1.010-eset??? és még egy kérdés, találtam egyet ami lehet hogy az amire gondolok, de akkor leszopom magam!!

NEW RELEASE(NOV 02): Calradia Rising Release 02 for M&B 1.010

Nem tökéletes az angolom, de mintha valami oylasmirõl lenne benne szó, hogy lehet benne saját frakciót létre hozni...

A banditásat se értem teljesen, de mintha kaptak volna jobb ai.-t és lehet velük haverkodni, pláne mert kaptak színt is.

Valaki nézzen már plíz utána, és erõsítsen meg, ebben a hitemben 😄😄 mert annak baromira örülnék!!
SiteDisagner
segáz<#duma>

olvass vissza!<#action><#nezze>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még nincs magyar

Sziasztok!
Tudna valaki mondani egy címet, ahonnan le lehet tölteni magyarul, vagy magyarosítást hozzá? Vagy valaki el tudná küldeni e-mailben a magyar nyelvet?([email protected])
Általában az egyik ház mögött szoktak bujkálni, és nervous man a nevük.

War. War never changes.

Nekem meg azokkal a küldetésekkel van gondom, amikor valakit meg kell õlni, mert soha nem találom meg. Valami ötlet?
SiteDisagner
adj neki kölcsön.. (ez a legfelsõ gomb) utana visszakapod attól, aki a küldetést adta.

Wanted
Az adóbeszedõs küldetések mennek. Azokkal van gond, ahol egy fõúr tartozását kellene rajta bevasalnom: semmelyik sem akar fizetni.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted odamész behajtod ennyi

Vgay ha valamit beszól akkor kiegészíted az adót mert nincs annyi nála
Wanted
Hi!
Gyakran kapok olyan küldetést, hogy egy az egyik lord tartozását kellene behajtanom. Ilyenkor ha elmegyek a lordhoz, sohasem akar fizetni és a küldetés is teljesítetlen marad. Mit lehet tenni?

2: Nincs mód rá, hogy nagyobb seregekkel csatázzak a quick battle-kban?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Scottt
Felesküdsz egy királyra(Nekem questbe adták, hogy ha akarok akkor csatlakozzak xy frakcióhoz ott még harcolgattam aztán felesküdtem a királyra)
Illetve megparancsolod az embereidnek, hogy use blunt weapon(Bár így lehet, hogy 1-2 csak ácsorogni fog mert nincs tompa fegyvere)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Használj valamilyen blunt fegyvert (mace, hammer stb) és saját kezûleg verd õket eszméletlenre.

rodzsi
ja meg még egy kérdés, hogyan lehet az embernek vára vagy legalábbis egy kis falucskája?😊

ezt valaki elmagyarázná please

rodzsi
kéne egy kis help a gamehez. Van egy küldi h gyüjtsek .... ilyen embert a királynak fogolyként na most ha megtámadok egy olyan kapitányt ahol van akkor állandóan megölnek mindenkit az embereim és így nem tudom foglyot ejteni ebbe kéne help h mi a trükk 😊
elõre is köszi

hát ha hónapok óta odavan a király, akkor keresd meg hol tartják fogva és próbáld kiszabadítani!
Egyébként nem is volna rossz dolog, ha a marsallnak, (vagy ha majd lehet) a királynak lenne joga alkudozni az ellenséggel a foglyokról.
Ha nem jönnek a lordok, akkor el vannak foglalva a saját területük védelmével, vagy utálnak. Szerintem csak azok jönnek akikkel jó viszonyban vagy, mint amikor megtámadsz egy ellenséges csapatot és a közelben van egy szövetséges is.

Magyar megjelenés:

Mount & Blade 2008-11-20

Hello!
Volt már vkinek olyan, hogy eltünt a királya??
A lordok azt mondják, hogy elfogták... De nem váltódik ki, pedig már hónapok óta odavan. Vagy Nekem kellene kiszabadítanom ( ez valami küldetés?)
Másik kérdés: hogy lehet marsallként összegyüjteni a lordokat?
Van egy olyan utasítás hogy hadjáratot kezdek és hozza a seregét... aztán mondja ( a lord), hogy értesíti a többi lordot is hogy jöjjennek, de nem jönnek.. hiába várom...
Köszi
thx larvin
Utsó információk szerint Lord Trallala a pusztában kóborolt Uhhun környékén.

Aki jól tud angolul kérem egy értelmes magyar mondatra fordítsa már le ezt az angol mondatot mert én nem tudom 😞 : Lord Tirida was in wilderness he was close to Uhhun. És ha valakinek eszébe jutott a küldi, hogy akkor hol van ez a csávesz azt is leirhatja ^^ De ne azt, hogy Uhhunba -.- mert keresem de nem találom.
Köszi mial!
Van még egy kérdésem, sikerült lerohannom Sargoth-ot és utánna ott volt egy király aki mellém szegõdött. Neki nem csak a skilleket tudom fejleszteni hanem a ruhát tudok adni neki meg egyebek... De a skillpontjaink nem adódnak össze, pedig jó lenne mivel neki a leadership 8 ason van. Vagy olyat nem lehet, hogy 2 csapatunk lesz? Egyikbe õ a másikba én a vezetõ?
Nekem is csak 3-ason van a leader de a renown 130-ra emelte(nem csak leadership függõ)
engem eddig 800 an támadtak meg😊 de voltak szövetségeseim amugy nem lett volna esélyem ^^. De igy is csak 100 embert tudok harcba vinni egyedül😞 Kevés a skill pont és nem tudom fejleszteni azt amivel tudnék több embert. És lassan fejlödöm.
Elég egyszerû

Rabolj ki karavánokat(egyszerre csak 1 színût) és 2-3 karaván után begurulnak rád

De számíts arra hogy 1500-an fognak megtámadni(tapasztalat:S)
Olyan kevés a skill pontom. A küldetések valamelyike add skillpontot? És hogy tudok bárkivel és rosszba lenni, hogy háboruzzak vele?
Az engineer skill 3-ason van az elég? És ha nem állok háborúba senkivel. Akkor hogy tudok valakivel háboruba állni?😊)
mial
Kösz
lehet, hogy nem raktál engineer skillre, illetve egyetlen hõsödnek sincs olyanja, vagy az életed túl alacsony (20% alatti), vagy nem állsz háborúban senkivel

Hali!
Nekem az lenne a problémám, hogy nem tudok egyetlen egy várost se megostromolni😞 Miért lehet ez? Az v1.003 as verzióm van. LvL 31 es vagyok. Valaki help? pls.
a legújabb verziónál azt írják elõjöhetnek gikszerek a korábbi mentésekkel, és ahogy nézem ez az update csak bugfix, és néhány próblémát már modokkal orvosolták amúgy is, szóval én kihagyom

Torzonborz
ehh és ez nem lesz megoldva vmikor ? elég gáz így.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Bucser
kell.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ja és nekem meg az 1.010 is a skidrow félével(igaz kellet uniloader)
jó lesz neki az 1.0 is a mester felfogásával ugyse veszi észre hogy van már újjab verzió is
Torzonborz
egy kérdés : a "végleges" ( 1.0 ) verzió után is kell karit importálni ha újabb verzió jön vagy már nem ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Bucser
A gond a skidrow féle töréssel, hogy az újab verziókkal nem mûködik. (ugyanis rengetegszer exe cserét is cisnálnak98

Ezért sokkal jobb az uniloader. Azzal egyszer megtöröd a játékot és onnantól minden verzióval mûködik.

Azt pedig úgy találod meg ha beírod, hogy uniloader az alsó keresõbe.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ezt

Töröld le a mount&blade-t
szedd le ezt
lejött kicsomagolod
az iso-t bemountolod
elkezded telepíteni a setup.exe-vel
kész akkor felrakod a SKIDROW-UPDATE mappában lévõ telepítõt
ha ez is kész akkor a SKIDROW mappában lévõ fájlt a M&B telepítési mappába tegyed és felûlír!

Ha így se megy akkor vonulj el a kórházba önként és kérj egy adag cián tabbletát és kész