Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem lesznek problémáid az angol nyelvû szöveggel, ha esetleg mégis, AKKOR VEDD A FÁRADTSÁGOT, és kezdd el olvasgatni a korábbi kommenteket, MIVEL MÁR TE VAGY AZ 555. EMBER AKI MEGKÉRDI H
HOGY MIT KELL CSINÁLNI A JÁTÉKBAN
VAN E MAGYAROSÍTÁS
VAN E INGYEN CRACK
STB.
minden kérdésre lesz válasz, csak az utolsó pár tucat oldalt kell átfutni.
egyébként szórakozásnak is megteszi a kommentolvasgatás, sõt egész hasznos ismereteket szerezhetsz meg.
Köszi!
szóval úgy vagyok a játékkal, h tök fasza h caldaria 2/3a az enyém,de lassan az idegeimre megy h ha elfoglalok 1 várat akkor gondolkodni kell h kinek adjam (saját magamnak már van vagy 8)továbbá a 20 lordom elkezd velem marakodni h ki kapja a falvakat. ha valameikkel jót teszek, az a másik szemét szúrja, meg ienek. Ráadásul 20 fölött már nem lehet több lordot toborozni. Persze a kis férgeknek eszük ágában nincs meghálálni az adományt. Gondolok itt arra h maguktól nem követnek a hadjáratomban, csak ha odamegyek -- akarom mondani utolérem õket-- és parancsolom h kövessenek. ezután jönnek 1 darabig majd meglógnak mellõlem. ienkor, ha épp "nem kerget a tatár" akkor megint utána megyek és megint kiadom parancsba hogy kövessen, akkor persze bólogat h persze persze, aztán már lesi is a következõ alkalmat h lelépjen. ha meg elvenném a területeti büntetésbõl, akkor meg az lenne a baja.
Ha kinéztem 1 várat h elfoglalom, akkor mire odaértem kiderült h az 1ik lordom már ostrom alá vette, de csak ott üldögél a vár körül, nincs vér a pucájában h rohamra induljon ugyhogy meg kell neki parancsolnom h kövessen, aztán meg napokig kivárni h múljon el az "ostrom alatt" kiírás és megindíthassam ÉN az ostromot. Persze amig épül a létra vagy ostromtorony, addig is lógnak elfele a lordok mellõlem. ráadásul az ellenség valameik csapata elkezdi ostromolni vaz 1ik váramat.
Ha meg várat adományozok valameik jómadárnak, akkor figyelnem kell h elkezdi-e gyûjteni a helyõrséget, vagy a hülyegyerek otthagyja a várat 0 fõ helyõrséggel.
Még tervezem a késõbbiekben elfoglalandó városokból magamnak megtartok párat, de azokba még kell helyõrség, még kell fejlesztés, megint osztogassam a falvakat... 1XûN túl kuszává válnak a királyságom ügyei.
Kérdésem: van valaki aki hasonló cipõben jár? megkérdezném tõle h érez-e késztetést h 100% ig elfoglalja caldariát?
War. War never changes.
1000 köszi<#szomoru1>#szomoru1><#awink>#awink>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Eléggé bele melegedtem a játékba. Nordoknál voltam hûbéres majd kiváltam és most saját birodalmat szeretnék építeni(3 váram van eddig). Meglehet benne valahogy csinálni ,hogy én legyek a király és ,hogy legyenek hûbéreseim? Mert ha nem akkor nincs értelme kiválnom ,így elég nehéz fõleg ,hogy majdnem mindenki ellenem van.
Üdv.: KLtz
tom! 1 olvass vissza, 2 fedezz fel, 3 iszonyatkönnyúû, és kb az embnerek 100%-a észreveszi ezt a funkciót az elsõ napon amikor ezzel a hihetetlen játékkal jáõtszik, és általában saját maguk rá jönnek mindenre, ahogy halad a játék!!! De a kedvedért leírom.
szóval az 1,2,3,4,5,6,7,8,9 gombokkal választhatods ki a kíván egységet, pl íjjászt,gyalogságot,lovaságot, aztán az F1 el azt öparancsolod hogy pozíció tatása, de egyszerûbb ha nyomsz csata közben eggy Back Spacet mert ott ki van írva minden parancs, kipróbálhatod eggy gyors csatánál, ha nem akarsz kockáztatni. és a beállításoknál, ha magyar a játék ott van a kontrolnál minden parancs úgyszintén, ami fontos, most nem akarom mindet leeírni met fölösleges. nézd meg!!!
Hogy kell a hadseregnek parancsot adni? 😄
Mármint hogy mittom én 4-5 íjász lõjje a lovasokat amíg a kardforgatók v. lándzsások meg álljanak elõl és védjék be az íjászokat.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
1: The Eagle And The Radiant Cross
ami az XV. században játszódik, ami talán az eggyetlen negatívum hogy ugyanaz a térkép mint az alapban, viszont van 1 új nép a kaiserek, vagy mik, szal nagyon szépe ki van dolgozva,játszható, és élvezetes.
2:War for calradia, ameléyet nem nagyon részleteznék mert lentebb leírtam róla szinte mindent és csak max 1 oldalt kell viszalapoznod!!
a lényeg hogy te is lehetsz király, nem úgy mint az alapban!!!és ha elfoglalsz eggy másik nép várát és vele a hozzátartozó faluját akor ott amelyi királyságnál vagy olyan egységet lehet képezni, nem úgy mint az alapban hogy az elfoglalt királyság egysége marad. amúgy teljesen native
verzió, csak feljavítva, és nekem nagyon bejön!!! jópofa ez a item editor, mert amikor király letem a kergit népcsoportot választottam. mint a királyságom stílusa. ezért kergitekkel harcolok és ost felerõsítem a páncéljukat hogy ne õk legyenek a leggyengébbek, illetve már régóta feljavítottam a kergit nyilakat hogy erõsebbek legyenek és na a játék leggyengébb egységei!!!
régen sokat toltam a játék alap verzióját, tehát mod nélkül. Most ugy dontottem ujra elo veszem , valami mod-al, tudnatok ajanlani valami igenyessen kidolgozott mod-ot ? nem baj ha Magyar nyelvü, sõt.... 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
délelõtt kitettem egy linket ami az elsõ magyar mount & blade modkészítõ csapat oldala és ígérték hogy hamarosan bemutatják a modot. Hát kérem szépen itt van az elsõ béta verzió hamarabb mint vártuk.
http://rapidshare.com/files/246012087/Mount___Blade.rar.html
a fontos.doc fájlt mindenféleképpen olvassátok el mielõtt bármit is csinálnátok
szeki87: de igen az a teljes játék csak mivel nincsen rendesen meg-crackelve rendesen így csak 7. szintig tudsz feljõdni,nah én ezért vettem meg.Nem volt kedvem szenvedni a crackel patch után.
Köszi még egyszer!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.