Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
és mit érek el vele? 100%on áll most már, de semmi hatása
Köszi! Am magyar a játékom 😄!
A camp menüben lehet kiválasztani hogy melyik könyvet akarod olvasni.

Jobban jársz ha csak a városokat tartod meg magadnak és a várakat mind szétadományozod, ostromhoz meg elég ha a legnagyobb sereggel rendelkezõ(ke)t viszed csak magaddal.

tobias88
Könyvet hogy lehet amúgy elolvasni? Mert 6 hónapja játszok, de valahogy eddig sose sikerült/nem is érdekelt...
Mondjuk öljél rablókat, veddel és addel a cuccaikat, kérdezõsködj a vásosokban a civilektõl h mit hol lehet jó áron eladni, általában ami a pálya 1ik szélén olcsó, a másik szélén drága. Vállalj küldetést a lordoktól ("do you have mission" vagy iesmi) indulj tournamenteken (lovagi torna)... falvakban levõ village eldertõl is vállalhatsz feladatot.. rengeteg lehetõség van.
Remélem nem lesznek problémáid az angol nyelvû szöveggel, ha esetleg mégis, AKKOR VEDD A FÁRADTSÁGOT, és kezdd el olvasgatni a korábbi kommenteket, MIVEL MÁR TE VAGY AZ 555. EMBER AKI MEGKÉRDI H
HOGY MIT KELL CSINÁLNI A JÁTÉKBAN
VAN E MAGYAROSÍTÁS
VAN E INGYEN CRACK
STB.
minden kérdésre lesz válasz, csak az utolsó pár tucat oldalt kell átfutni.
egyébként szórakozásnak is megteszi a kommentolvasgatás, sõt egész hasznos ismereteket szerezhetsz meg.
Helló! Valaki tudna segíteni hogy hogyan érdemes nekikezdeni a játéknak? Mert én már vagy 3 napja játszok vele e nem nagyon jutok egyrõl a kettõre. Még nincs falum meg igazából semmim. Pénzem is alig, így nem tudok sereget toborozni, szal nagyjából ugyan ott vagyok mint amikor kezdtem. Csak valami útbaigazítás kéne mert nagyon jó játék.

Köszi!
akarom mondani: "nem khergit a tatár!" <#wink>
SZiasztok, 1 ideje már tolom a sword of damocles módot, szépen terjeszkedek, elfoglaltam az egész vaegir, swadian királyságot, és a rhodokoknak is már csak 1 váruk van, azokat is csak azér nem tudtam idáig elfoglalni, mer a nordok állandóan ostrom alatt tartják, de nem bírják bevenni. Mindezt abszulút nem dicsekvésbõl mondom, sõt épp ellenkezõleg: kezd zavarossá válni az egész.
szóval úgy vagyok a játékkal, h tök fasza h caldaria 2/3a az enyém,de lassan az idegeimre megy h ha elfoglalok 1 várat akkor gondolkodni kell h kinek adjam (saját magamnak már van vagy 8)továbbá a 20 lordom elkezd velem marakodni h ki kapja a falvakat. ha valameikkel jót teszek, az a másik szemét szúrja, meg ienek. Ráadásul 20 fölött már nem lehet több lordot toborozni. Persze a kis férgeknek eszük ágában nincs meghálálni az adományt. Gondolok itt arra h maguktól nem követnek a hadjáratomban, csak ha odamegyek -- akarom mondani utolérem õket-- és parancsolom h kövessenek. ezután jönnek 1 darabig majd meglógnak mellõlem. ienkor, ha épp "nem kerget a tatár" akkor megint utána megyek és megint kiadom parancsba hogy kövessen, akkor persze bólogat h persze persze, aztán már lesi is a következõ alkalmat h lelépjen. ha meg elvenném a területeti büntetésbõl, akkor meg az lenne a baja.
Ha kinéztem 1 várat h elfoglalom, akkor mire odaértem kiderült h az 1ik lordom már ostrom alá vette, de csak ott üldögél a vár körül, nincs vér a pucájában h rohamra induljon ugyhogy meg kell neki parancsolnom h kövessen, aztán meg napokig kivárni h múljon el az "ostrom alatt" kiírás és megindíthassam ÉN az ostromot. Persze amig épül a létra vagy ostromtorony, addig is lógnak elfele a lordok mellõlem. ráadásul az ellenség valameik csapata elkezdi ostromolni vaz 1ik váramat.
Ha meg várat adományozok valameik jómadárnak, akkor figyelnem kell h elkezdi-e gyûjteni a helyõrséget, vagy a hülyegyerek otthagyja a várat 0 fõ helyõrséggel.
Még tervezem a késõbbiekben elfoglalandó városokból magamnak megtartok párat, de azokba még kell helyõrség, még kell fejlesztés, megint osztogassam a falvakat... 1XûN túl kuszává válnak a királyságom ügyei.
Kérdésem: van valaki aki hasonló cipõben jár? megkérdezném tõle h érez-e késztetést h 100% ig elfoglalja caldariát?
Asszem volt vmi, de az újabb verzióhoz még nem láttam...

War. War never changes.

hali lécci mondjátok meg hogy létezik e Gyûrûk ura mód ha igen honan tudom leszedni

1000 köszi<#szomoru1><#awink>
szevasz, sajnos nem, a alap native módba em, nemrég kb 1 hónapja kipróbáltam és vértizzadva de legyõztem, le s írtam csak 1 lapot kéne visszaolvasni, tehát nem érdemes, és ami a leg szörnyûbb hogy miután legyõzted és megtámad 1 másik királyság nem lehet békét kötni, és a lordokat sem lehet elcsábítani, de he pl eggy trónkövetelõhöz csatlakozol akkor lehet, mert akkor õ lesz a király. de akkor meg ugyanott leszel mintha hozzácsapódtál volna 1 uralkodó királyhoz, erre a célra észült a war For calradia. amit ha visszalovasol, nem sokat 1 oldalt meg amit lejjebb írtam akkor rájössz mindenre, ha kell link adok de nem akarom leírni, olvas, és megtudsz mindent
Van városom is. A pénz nem gond, meg a haderõ se hanem ,hogy lehetne olyat királyságot építeni.
89
Nem tudom hogy lehet-e, de ha lehet, akkor nem lenne érdemes 3 várral kezdeni...majd miután már lesz 2 városod ott már van elég bevételed, hogy fenntarts egy komolyabb haderõt, ami mindenki ellen jó

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Hello!

Eléggé bele melegedtem a játékba. Nordoknál voltam hûbéres majd kiváltam és most saját birodalmat szeretnék építeni(3 váram van eddig). Meglehet benne valahogy csinálni ,hogy én legyek a király és ,hogy legyenek hûbéreseim? Mert ha nem akkor nincs értelme kiválnom ,így elég nehéz fõleg ,hogy majdnem mindenki ellenem van.

Üdv.: KLtz
89
én soha nem használtam a kiképzõhelyeket...hadd hulljon a férgese a csatákban xD

de fejlõdhetnek úgy is hogy fejleszted a kiképzési tulajdonságot és a kiképzõhelyeken gyakorolsz akkor a katonák is fejlõdni fognak, nem csak a harcokban!!!
tobias88
Hát az ilyen középkori kis csatákban se volt szétválogatás! Ha meg a parasztok nem mennek, nem fognak fejlõdni!
de ami probléme nem léehet küln külön 1-1 egységnek parancsot adni, hanem az összes, íjjásznak, az összes lovasnak és gyalogosnak, ez pl akkor probléma amikor parsztoka védesz vagy kezdõ parasztjaid mekllett van pár páncélozot gylogops és szeretnéd õket használni akor a parasztok is velük mennek, ugyanígy az íjjászokkal és a nehéz, könnyûlovasággal
csáztok, na szóval 1. minden mód gyakorlatilag angtol, de könnyen lehet magyarosítani, ha van magyarosításod és alapból magyar tehát nem angol van beállítva. annyit kell tenned hogy a mount&blade/modules/native/langulageból átmásolod a hun-mappát a mód langulage mappájába és a mód is magyar lessz ezáltal. csak 1-2 rész lessz legfelje4bb angol, és az azért mert + dolgoka raknak be álltalában a módok, pl plusz mondatok stb.
tom! 1 olvass vissza, 2 fedezz fel, 3 iszonyatkönnyúû, és kb az embnerek 100%-a észreveszi ezt a funkciót az elsõ napon amikor ezzel a hihetetlen játékkal jáõtszik, és általában saját maguk rá jönnek mindenre, ahogy halad a játék!!! De a kedvedért leírom.
szóval az 1,2,3,4,5,6,7,8,9 gombokkal választhatods ki a kíván egységet, pl íjjászt,gyalogságot,lovaságot, aztán az F1 el azt öparancsolod hogy pozíció tatása, de egyszerûbb ha nyomsz csata közben eggy Back Spacet mert ott ki van írva minden parancs, kipróbálhatod eggy gyors csatánál, ha nem akarsz kockáztatni. és a beállításoknál, ha magyar a játék ott van a kontrolnál minden parancs úgyszintén, ami fontos, most nem akarom mindet leeírni met fölösleges. nézd meg!!!
Hello!Lehet egy hülye kérdésem? 😄

Hogy kell a hadseregnek parancsot adni? 😄

Mármint hogy mittom én 4-5 íjász lõjje a lovasokat amíg a kardforgatók v. lándzsások meg álljanak elõl és védjék be az íjászokat.

Hát kérlek speciel amit termination küldött az mind a kettõ angol csak vannak magyar részek ha van a játékhoz magyarításod amit én küldtem az teljesen magyar mivel az elsõ magyar modder team csinálta
csige791
köszi, és ezek magyar nyelvuek, vagy angol. Ha nem magyar ,akkor van olyan ami magyar, vagy az osszes mod angol ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

http://data.hu/get/1505322/Mount_.html itt van
Igen tudják már töltik fel filefrontra a rapidshare ugyanis 10 letöltés után törli:S nah de mindjárt meglesz a filefrontos link utána letöltheted
csáztok, figyu Caspain!! én megpróbáltam letölteni de a link rossz, errort jelez ki, és nem csak az ide bemáslt hanem az oldalon lévõ link is!!!, bár lehet hogy csak nekem rossz!!!
Wreck86
bolt?😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pianista
he???

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

hello plz segitsetek hol tudok oylan modot vagy racket vagy fasz tudja mit leszedni amivel müködne nekem köszi elõre
én 2 módal játszom mostanában ami nagyon bejön:
1: The Eagle And The Radiant Cross
ami az XV. században játszódik, ami talán az eggyetlen negatívum hogy ugyanaz a térkép mint az alapban, viszont van 1 új nép a kaiserek, vagy mik, szal nagyon szépe ki van dolgozva,játszható, és élvezetes.
2:War for calradia, ameléyet nem nagyon részleteznék mert lentebb leírtam róla szinte mindent és csak max 1 oldalt kell viszalapoznod!!
a lényeg hogy te is lehetsz király, nem úgy mint az alapban!!!és ha elfoglalsz eggy másik nép várát és vele a hozzátartozó faluját akor ott amelyi királyságnál vagy olyan egységet lehet képezni, nem úgy mint az alapban hogy az elfoglalt királyság egysége marad. amúgy teljesen native
verzió, csak feljavítva, és nekem nagyon bejön!!! jópofa ez a item editor, mert amikor király letem a kergit népcsoportot választottam. mint a királyságom stílusa. ezért kergitekkel harcolok és ost felerõsítem a páncéljukat hogy ne õk legyenek a leggyengébbek, illetve már régóta feljavítottam a kergit nyilakat hogy erõsebbek legyenek és na a játék leggyengébb egységei!!!
csige791
Sziasztok!
régen sokat toltam a játék alap verzióját, tehát mod nélkül. Most ugy dontottem ujra elo veszem , valami mod-al, tudnatok ajanlani valami igenyessen kidolgozott mod-ot ? nem baj ha Magyar nyelvü, sõt.... 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

sziasztok gyerekek
délelõtt kitettem egy linket ami az elsõ magyar mount & blade modkészítõ csapat oldala és ígérték hogy hamarosan bemutatják a modot. Hát kérem szépen itt van az elsõ béta verzió hamarabb mint vártuk.
http://rapidshare.com/files/246012087/Mount___Blade.rar.html
a fontos.doc fájlt mindenféleképpen olvassátok el mielõtt bármit is csinálnátok
kösz hogy ilyen gyorsan válaszoltatok de valami igazán jo cracet tudnátok linkelni amitr könyü teleptiteni köszi
PanzerWolf
termination: bal oldali oszlopba a közepénél kicsit lejjeb van valami olyasmi,hogy "merchandise" és azt kell bepipálni.

szeki87: de igen az a teljes játék csak mivel nincsen rendesen meg-crackelve rendesen így csak 7. szintig tudsz feljõdni,nah én ezért vettem meg.Nem volt kedvem szenvedni a crackel patch után.

(nem, teljes játék azt irja<de lehet mer csak 800 Megabit volt > )azt irta ha aktiválkom aserialt akkor elindul
89
gondolom a demo-t szedted le

hello pár napja leszedtem torrentel a játékot játszottam vele egy darabig de egy idö után kidobott hogy level limit mi abaj ?? probálkoztam serila kodokat irkálni (amiket ti madtatok a fórumon de nem müködtek )de akkor se ment a játék lécci segitsetek mi abaj
89
van vmi hír, hogy mikor jön már a kiegészítõ???

na szasztok m,egy az item editor megcsináltam ahogy írtátok már csak 1 kérdés, mit kel kiixelni hogy bentlegyen a boltban? hogy kapható legyen?
Hát azt mondták hogy az elsõ verziókban még tuti nem mert béták és hogy õk is találtak jó néhány hibát már benne de megígérték az embereknek hogy kiadják az elsõ verziót még ezen a héten ezzel a sok hibával is. Am én átmentem a gyerekhez és már készülnek az új felszerelések de azt mondta csak akkor rakja bele ha az összes kész van szal lehet egy kicsit várni kell rá! Am én is nagyon várom már hogy mit dobnak össze.
helló nem neked szólt hanem piaistának!! hogy ez micsoda? vaami program amivel mûködik az uitemeditor? és amúgy meg várom a módot!!! nagyoon igényesnek és igéretesnek tûnik! lezsnek benne új felszerelések is?
Csá haveromék megalakították az elsõ magyar modder csapatot. Most dolgoznak a modon egyelõre még ez a mod oldala. Nemsokára kijön az elsõ béta, és teljesen magyar lesz.
csáõztok ez amit belinkelétél ez micsoda?
http://mountandblademods.honlapepito.hu/
PanzerWolf
Nah találtam egy rongyosat eddig 4 város végigjárásával.Remélem találok majd egy normálisat is.Azért örülök ennek is.Végre jól néz ki a karakterem!
Köszi még egyszer!

PanzerWolf
Megvan kiszurta a szemem!Köszi!Megyek megnézem az árust.

PanzerWolf
Az a baj,hogy "merchandise"-t én nem látok sehol,hogy ki lehetne pipálni.

Pianista
nekem minden gond nélkül bejön... itt van: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

ha a linkre kattintok nem jön be semmi, írd be simán a linket úgy egyszerûbb, tényleg nem jön be próbáld meg, nekem nem jön be a weblap
Pianista
ez windows hiba, itt a megoldás: Link