Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok, kipróbáltam de mé nem megy, el is mondom hogy miért, szóval letöltöttem torrenten, kibontottam kijött az item editor/alatta ez olvasható: Item editor FiServ Solution/ aztán még kijött eggy olyan lang fájl hogy english.lang, aztán még 1 lang fájl: english_1.0.lang
aztán még 1 lang fájl: english_.952.lang, aztán eggy config fájl: ItemEditor.exe.config és végül egy readme. amikor elindítom azaz rákattintok az item editorra aminek az ikonja egy négyzet fehér háttérrel és kék csíkkal felül ezt írja ki: Az alkalmazás inicializálás nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazés befejezéséhez kattincson az OK gombra. na ezt nem értem, mert amit te leírtál ott a fájlra kellett volna kattintani de itt nincse semmi fájl, és foggalmam sincs mit hova kellene tenni, ezért kérnék segítséget!!!!!!!!!! remélem így már érthetõ a probléma és mataláljuk a megoldást reá
aztán még 1 lang fájl: english_.952.lang, aztán eggy config fájl: ItemEditor.exe.config és végül egy readme. amikor elindítom azaz rákattintok az item editorra aminek az ikonja egy négyzet fehér háttérrel és kék csíkkal felül ezt írja ki: Az alkalmazás inicializálás nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazés befejezéséhez kattincson az OK gombra. na ezt nem értem, mert amit te leírtál ott a fájlra kellett volna kattintani de itt nincse semmi fájl, és foggalmam sincs mit hova kellene tenni, ezért kérnék segítséget!!!!!!!!!! remélem így már érthetõ a probléma és mataláljuk a megoldást reá
Tök jó ez az item editor, van magyar sisak is valami thick_magyar_helm vagy hasonló néven. Csak nincs mindig az árusok készletében.
Köszi a lovas tanácsot haxoror, most már odafigyelek a gebékre.
Én a Chalbek kastélyt szemeltem ki a birodalomépités kezdetének, olyan mintha egy szigeten lenne az észak keleti csücsökben, csak két egymáshoz közeli hidon keresztül érhetõ el.
Köszi a lovas tanácsot haxoror, most már odafigyelek a gebékre.
Én a Chalbek kastélyt szemeltem ki a birodalomépités kezdetének, olyan mintha egy szigeten lenne az észak keleti csücsökben, csak két egymáshoz közeli hidon keresztül érhetõ el.
Nem vírusos, a M&B másolásvédelme miatt a vírusirtók néha jeleznek, kapcsold ki a NOD-ot amíg letöltöd/telepíted a patchet.
Elindítod az itemeditor.exe-t, fent a menüben File\Open File
utána kiválasztod ezt a fájlt:
C:\Program Files\Mount&Blade\Modules\Native\item_kinds1.txt
És ennyi, a baloldalon megjelenik az összes tárgy, innentõl szabadon variálhatod a tulajdonságaikat.
utána kiválasztod ezt a fájlt:
C:\Program Files\Mount&Blade\Modules\Native\item_kinds1.txt
És ennyi, a baloldalon megjelenik az összes tárgy, innentõl szabadon variálhatod a tulajdonságaikat.
Hello valaki tudna nekem helpelni?Letöltöttem a Mount and Blade-t.Hát a játék nem is rossz magával a peccsel lenne bajom. :S
Letöltöm az 1.011-es patchot(nekem 1.003-as van fennt).Erre vírust jelez ki nekem a NOD32 amugy az atomic gamers-rõl szedtem a patchot.Most akkor a patchnál a NOD "false" alarmozik vagy tényleg vírusos a patch?
Letöltöm az 1.011-es patchot(nekem 1.003-as van fennt).Erre vírust jelez ki nekem a NOD32 amugy az atomic gamers-rõl szedtem a patchot.Most akkor a patchnál a NOD "false" alarmozik vagy tényleg vírusos a patch?
sziasztok! haxoror! letöltöttem az item editort amit belinkelétél de nem tudom hogy hova kel másolni, illetve hogy hogy mûködik. pedig engem is édekelne kérlek segíts! a letöltött fájlok között volt eggy item editor exe, pár lang fájl és eggy readme, és a readmebe nincs leírva mit hova tegyek hogy mûködjön, úgyhogy segíts, avgy ha nem tudod akkor manuálisan hogy lehet megoldani? azt tudom hogy eze a dolgok mind az item kindsben vannak, ahoz értek is, úgyhogy kérlek segíts
Ha sérült a ló (lame) és úgy ütik ki alólad akkor véglegesen elpusztul.
Tartsd a sérült lovat az inventoryban pár napig és meggyógyul magától.
Tartsd a sérült lovat az inventoryban pár napig és meggyógyul magától.
Mostanában ha kiütik alólam a lovat az el is veszik, a következö csatát gyalogosan kezdem, találkozott már valaki ilyennel?
Az a wiki cikk pontatlan.
"A dárda vagy lándzsa (görögül: λόγχη, latinul: Hasta, Lancea, angolul: lance, spear..."
Ez így nem igaz, a lándzsa-dárda, lance-spear stb nem egymás szinonimái, teljesen különbözõ szálfegyvereket takarnak.
fõbb vonalakban:
lándzsa = közelharcra
dárda = közelharcra ÉS hajításra
gerely = csak hajításra
kopja = ez az amit lóháton használtak és ami a "lance" magyar megfelelõje
"A dárda vagy lándzsa (görögül: λόγχη, latinul: Hasta, Lancea, angolul: lance, spear..."
Ez így nem igaz, a lándzsa-dárda, lance-spear stb nem egymás szinonimái, teljesen különbözõ szálfegyvereket takarnak.
fõbb vonalakban:
lándzsa = közelharcra
dárda = közelharcra ÉS hajításra
gerely = csak hajításra
kopja = ez az amit lóháton használtak és ami a "lance" magyar megfelelõje
khergit dárdás = Khergit Lancer magyarra fordítva/ így sikerült lefordítani
a dárda lehet hajító vagy közelharci is Link
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Illetve ezzel beállíthatod hogy a boltok is árulják, asszem khergit cavalry helmet a neve, pipáld ki a "merchandise"-t mellette.
Khergit dárdás?
A dárda egy hajító fegyver... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha a Khergit Lancer-re gondolsz akkor azt a sisakot csak zsákmányból lehet megszerezni.
A dárda egy hajító fegyver... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha a Khergit Lancer-re gondolsz akkor azt a sisakot csak zsákmányból lehet megszerezni.
Haha.... Ragnar királyért 12400-at fizettek a Nordok 😊
Megvan köszi!
Viszont lenne még egy kérdésem(mindenkihez):A Khergit dárdásnak tök jó sisakja van,néha egy kettõ lordon is látok hasonlót.Fém sisak,kis tollazattal a tetején,és lelógó nyakvédõ lemezekbõl.Ilyet magamnak eddig nem tudtam venni,vagy nem is lehet?
Viszont lenne még egy kérdésem(mindenkihez):A Khergit dárdásnak tök jó sisakja van,néha egy kettõ lordon is látok hasonlót.Fém sisak,kis tollazattal a tetején,és lelógó nyakvédõ lemezekbõl.Ilyet magamnak eddig nem tudtam venni,vagy nem is lehet?
Most kezdtem el a gamet!
Kérdésem itt a cél a világuralom és ennyi?
Azt tudja valaki mikor fog elkészülni a Graphical Enhancement 3?
Kérdésem itt a cél a világuralom és ennyi?
Azt tudja valaki mikor fog elkészülni a Graphical Enhancement 3?
Next PC upgrade: 2022
Valaki legyen szíves dobjon meg a magyar nyelvi fájlokkal, mert az angolt még csak most tanulom, és a szövegnek sajnos csak kb. felét értem. Megvenném, csak azzal az a baj, hogy Erdélyben lakom, itt meg ugye nem hozzáférhetõ...
Légyszíves valaki küldje el az alábbi címek egyikére, én is segítek, ha tudok 😉
[email protected]
[email protected]
Nem nagy, 10-15 MB-s csomagról lenne szó 😊
languages/hu
skins/mb_skin_hu.smf
és asszem ennyi XD
Kösz elõre is!
Légyszíves valaki küldje el az alábbi címek egyikére, én is segítek, ha tudok 😉
[email protected]
[email protected]
Nem nagy, 10-15 MB-s csomagról lenne szó 😊
languages/hu
skins/mb_skin_hu.smf
és asszem ennyi XD
Kösz elõre is!
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
Köszi az ötletet!Nekem magyarul van úgyhogy valami mást kell keresnem a kérdések között.Mondjuk én ilyen ki hol van kérdést nem találtam a lordok beszédénél.Nah majd megnézem.
ja és igen bocs tényleg war for calradia nem war of caladia bocs
ha valami nem világos vagy hibásan írtam le kérdezzétek meg én már sok ideje játszom de csak 3 napja van királyságom és akkor ha van kellõ vagyon és sereg könnyedén megy a hódítás, mivel akit lefizetsz és jó esetben van birtoka az automatikusan átpártol hozzád. és sereget is adhjattok a katonáknak ha nagyon szar egységeik vannak, én ezt csináltam majd vettem újra és a helyõrségekbe
na figyuztok most írtam hogy melyik " az két külön mód és én a war of calradiarol beszéltem " az elõzõ hozzászólásomban, szóval a war of calradia, de az elején nem fog feltûnni semmi, akkor jönek a plusz dolgok amikor már elfoglaltál eggy várat
és mivel amíg senkivel sem vagy rosszban azt kell csinálni hogy megtámadod akármelyik lordot, azzal hogy azért jöttem hogy felajánljam a követeléseimet, erre kell menni és akkor már roszban leszel és leostromolhatod a kiszemelt várat,én személy szerint 2 várat szeretek nagyon amelyek nagyon jól védhetõek, az 1 distar vára amely karhgit kézen van a másik meg asszem tulbuk amely a kergit határnál van nem messze UXHALL-tól szal ha e 2 királyságot akarjátok megtámadni akkor ezeket a várakat érdemes elõször, és javaslom hogy a vagyonotok legyen legaláb 150-200 ezer(igen ezer nem száz) mert így nem kell megküzdenetek az összes lordal hanem sokat magad mellé állíthatsz, és seregre is kell pénz/ pl ha elfoglalsz 1-1 várat kell heklyõrség hogy ne keljen mindig ide opda rohangálni mert megtámadják, úgyhogy kell pénz de ez mind meg fog térülni, és minél több lordo fizesetek le! és amelyiki lord nem fogadja el az késõbb pár hét múlva, és lehetõleg ha a lordnak nagyobb a serege akkor a váraknál beszéljetek vele amikor állomásozik. és miután összegyûjtötél eggy 10-15 lordot dõl majd a pénz/ nem csak az adókból hanem valami vazallusi pénzt is adnak nem tom mmennyit amikor 14 emberem volt hetente 20000 aranyat kaptam az adók mellett!!!! és ez csak nõtt amikor több lordom lett, én 3 nap alatt teszteltem és le is igáztam mindenkit a végére. lehet elõbb az a bölcs megoldás hogy beállunk valamely királysághoz, de inkább kereskedelembõl, tornákból és küldetésekbõl szerezetek vagyont ahogy általában. mert azért nem lesz eggy jött mentbõl sem király 1 nap alatt/ kivéve ha csoda történik vagy cheateltek.
és mivel amíg senkivel sem vagy rosszban azt kell csinálni hogy megtámadod akármelyik lordot, azzal hogy azért jöttem hogy felajánljam a követeléseimet, erre kell menni és akkor már roszban leszel és leostromolhatod a kiszemelt várat,én személy szerint 2 várat szeretek nagyon amelyek nagyon jól védhetõek, az 1 distar vára amely karhgit kézen van a másik meg asszem tulbuk amely a kergit határnál van nem messze UXHALL-tól szal ha e 2 királyságot akarjátok megtámadni akkor ezeket a várakat érdemes elõször, és javaslom hogy a vagyonotok legyen legaláb 150-200 ezer(igen ezer nem száz) mert így nem kell megküzdenetek az összes lordal hanem sokat magad mellé állíthatsz, és seregre is kell pénz/ pl ha elfoglalsz 1-1 várat kell heklyõrség hogy ne keljen mindig ide opda rohangálni mert megtámadják, úgyhogy kell pénz de ez mind meg fog térülni, és minél több lordo fizesetek le! és amelyiki lord nem fogadja el az késõbb pár hét múlva, és lehetõleg ha a lordnak nagyobb a serege akkor a váraknál beszéljetek vele amikor állomásozik. és miután összegyûjtötél eggy 10-15 lordot dõl majd a pénz/ nem csak az adókból hanem valami vazallusi pénzt is adnak nem tom mmennyit amikor 14 emberem volt hetente 20000 aranyat kaptam az adók mellett!!!! és ez csak nõtt amikor több lordom lett, én 3 nap alatt teszteltem és le is igáztam mindenkit a végére. lehet elõbb az a bölcs megoldás hogy beállunk valamely királysághoz, de inkább kereskedelembõl, tornákból és küldetésekbõl szerezetek vagyont ahogy általában. mert azért nem lesz eggy jött mentbõl sem király 1 nap alatt/ kivéve ha csoda történik vagy cheateltek.
Én a War FOR Calradia -t kezdtem el, hamár zûr akkor legyen zavar 😊
Szóval akkor melyik?
Szóval akkor melyik?
meik modban lehet saját királyságom? a calradia at warban vagy a war of calradiában?
Kérdezd meg az egyik lordot hogy hol van. (azonos birodalomhoz tartozó lordhoz odamész, I wish to ask something, I want to know the location of somebody, vmi ilyesféle...)
War. War never changes.
na megoldottam, de most meik modban lehet saját királyságom? a calradia at warban vagy a war of calradiában?
El kellene vinnem 4 swadi gyalogost a börtönbe.Ichamur vár ura kért meg rá.Nah most õt nem találom sehol.Gondolom csak neki lehet személyesen leadni a küldetést?Már itt rohangálok egy ideje a 4 fogollyal.A börtönhöz nem tudom leadni.
azt tudom hogy az 1.010 el mûkszik, és ami fontos nem összekeverni a war of calradiat a calradia at warral!!!!!!!!!!!!!4 az két külön mód és én a war of calradiarol beszéltem de mindkettõ opróbáltam már, a másik sem rossz! abba új cuccok meg minden van de a war of calradiaban csak anyi az újjítás amit mondtam! egyébként ugyanaz mint a native.de ettõl függetlenül nagyon cool. fõleg hogyha foglalsz várat vagy várost amely falukat vele eggyüdt elfoglaltad akkor a salyát néped képzõdik , nam úgy mint az alapjátékban
Amikor beszélgettél a küldetés adóval,biztos volt vmi "jelszó jellegû mondat" amit mondanod,kérdezgetned kell az emberektõl.Azoktól akik a városban vannak.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nincs visszafele semmi.Régebbit kell keresned.Nézd meg,biztos leírták hanyason tesztelték.
Kaptam egy küldetést és nem tudom megcsinálni:Találkozz a kémmel,helyszín:Suno
Azt mondta az uraság,hogy mennyek oda csak pár emberrel és ha esetleg észrevesznek,akkor várakozzam és próbáljam újra.Nem tudom hogyan kellene odamenni kis sereggel.Mindig észrevesznek.Aztán ha belopakodom a városba semmi kém félével nem találkozom.
Valami ötlet?
Azt mondta az uraság,hogy mennyek oda csak pár emberrel és ha esetleg észrevesznek,akkor várakozzam és próbáljam újra.Nem tudom hogyan kellene odamenni kis sereggel.Mindig észrevesznek.Aztán ha belopakodom a városba semmi kém félével nem találkozom.
Valami ötlet?
és pont az 1.011 el nem müxik? nincs vmi backpathc vagy valami?
Gondolom az "init" feldolgozásnál írja ki.Lehet,hogy csak korábbi verziókkal mûködik a mod,de 1.011-gyel már nem.
igen
1.011 a verziód?
A tábor menüben, "válazd ki h mit teszel" ha magyar a játékakkor ezen belül. angolul nem tudom h van írva.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Letöltöttem a Calradia at war modot, de ezt írja ki:
Unable to open file: CommonRes\horse_meshes.brf
PLS vki help
Unable to open file: CommonRes\horse_meshes.brf
PLS vki help
Hogy lehet a Lords and Realms modban lordokat toborozni?
Termination ... terminated ... 😊
na mi van behalt a topic? senki sem ír?
és még 1 nagyon nagy pozitivum, amit én már javasoltam is egszer itt, és ebben a módban mecsináltak, azt hogy ha pl én vaegir vagyok, háborúban állok mondjuk a swaidaiakkal és elfoglalok eggy várat és vele a faluját eddig csak az adott kulturához képest lehetet képezni a falukban de mostmár az elfoglalt faluban amelyik néppel vagyok olyan kezdetleges paraszt egységet lehet képezni, az elfoglalt városokban és várakban meg mint írtam ugyan drágán de szintén lehet képezni katonákat, a külömbség itt aza faluhoz képest hogy itt az adott nép legfejlettebb íjjászát, gyalogosát, lovasát lehet képezni. ami szerintem hatalmas. csak drága, 1 egység 300 arabny, viszont korlátlanul lehet vásárolni!!!!!!!!! azaz felbérelsz annyi katonát amennyit csak tudsz, azt berakod helyõrségnek és képzel még magadnak is, csak mint írtam költséges. nagyon ajánlom mindenklinek,egyszerüen lenyûgözõ ez a mód, csa derága az eggyetlen negatívum túl nagy árakat szabnak, és le lehet fizetni lordokat hogy csatéakozzanm mint írtam 11000 ért viszont hetente a vazalluságuk miadt nem tudom hogy milye alapon neem 12 lordom van és 20000 ret kapok, ami fedezi a sereget és az egéyb dolgokat, annyira hogy képzek és hogy seregük is legyen odaadom nekik, és nem drága annyira amennyinek tûnik,de az is megoldás hogy nem alapítasz saját királysáhot hane4m beálsz mint az alapban valamelyik királysághoz,
persze hogy mûködik, a összes mód amit vagy 1.010 vagy 1.011 re csináltak mûködik mind a kettõ verzión
Hy újra elkezdtem a játékkal az egyik barátom javaslatára. És azt is mondta hogy próbáljam ki a star wars conquest modot. Zseniális talán az eddigi legkidolgozottabb mod amivel valaha is találkoztam minden van benne amit a star wars ban láttál Rengeteg olyan lord aki a filmben szerepelt lehet légicsatázni is. Bár én klónokat keresem benne mert a troop editorban megtaláltam õket és képeken is láttam de nemtalálom õket. Az erõ is szépen van kivitelezve bér még nem voltam jedi mivel most kezdtem rengeteg új arc textúra is van benne és minden át van formálva és a kocsmában is van zene. És amit már régota vártam... újra lehet a kocsmárostól toborozni zsoldosokat bár én ott se találtam klónak csak kommandõs droidokat. Na ez kicsit hosszúra sikerült de aki már próbálta az írhatna. Talán tudja hol vannak klónok.
szevasztok!!! jó hírem van, kipróbáltama war of calraduiat és nagyon szuper, teljesen ugyanaz mint a nativ, és lehet saját királyságod!! én azt csináltam hogy a kergithek eggyik lordját megtámadtam/mert addig nem foglalhatsz várat! és utána elfoglaltam distar várát. és sok teljesen kezelhetõ dolog van benne. pl ami nagyon jó lehet királyság kultúrát választani. mind az 5 én kergitet választottam és érdekes módon
az elfoglalt városban, várban lehet amilyen kultúrát választasz az adott kultúra legfejlettebb egységeit képezni, amennyit csak akarsz, az egész sereged elit lehet, és ne kell azzal vacakolni hogy nincs embered helyõrségnek, nekem ezzel volt rengeteg bajom, de ez megoldotta, persze irdatlan sok vagyon kel hozzá, ami még pozitivum, elég sok lordot megggyõztem, sajnos pénzel lehe õket, 11-12 ezer dénárral de akiknek van területük azok át is adják a területüket. és el lehet dönteni hogy kinek adományozod a városokat, várakat, falvakat, és ha elveszel valakitõl valamit azt rosszemmel nézik, ah viszont adsz azok jó szemmel nézik, egyébként pár oldallal lejjebb le is van íva hogy a táborozás menüben lehet a királysággal kapcsolatban intézni, és lehet hadat üzennji, békét csak pénzért lehet megvásárolni, viszont lehet úgy is hogy céhmestertõl küldetésként. és egész jó, most én uralkodom a kergithek felett, a királyságom neve, hun kánság és Attila Kán a karatkerem neve. a címerem eggy fehéres-kicsit szürke alapon eggy fekete lovasíjjász ami hátra lõ, és a királyságom színe meg szürkés fehér
az elfoglalt városban, várban lehet amilyen kultúrát választasz az adott kultúra legfejlettebb egységeit képezni, amennyit csak akarsz, az egész sereged elit lehet, és ne kell azzal vacakolni hogy nincs embered helyõrségnek, nekem ezzel volt rengeteg bajom, de ez megoldotta, persze irdatlan sok vagyon kel hozzá, ami még pozitivum, elég sok lordot megggyõztem, sajnos pénzel lehe õket, 11-12 ezer dénárral de akiknek van területük azok át is adják a területüket. és el lehet dönteni hogy kinek adományozod a városokat, várakat, falvakat, és ha elveszel valakitõl valamit azt rosszemmel nézik, ah viszont adsz azok jó szemmel nézik, egyébként pár oldallal lejjebb le is van íva hogy a táborozás menüben lehet a királysággal kapcsolatban intézni, és lehet hadat üzennji, békét csak pénzért lehet megvásárolni, viszont lehet úgy is hogy céhmestertõl küldetésként. és egész jó, most én uralkodom a kergithek felett, a királyságom neve, hun kánság és Attila Kán a karatkerem neve. a címerem eggy fehéres-kicsit szürke alapon eggy fekete lovasíjjász ami hátra lõ, és a királyságom színe meg szürkés fehér
Most elkezdtem megint játszani a játékkal és felraktam a war of caldariát! - saját királyságot akarok. Majd rakok fel képeket bár még csak lvl 6 os a szintem.
Dehogynem, csak negatív viszonyban kell lenned az adott néppel.