Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a Prophecy of Pendor mod-ot ajánlanám a népnek.. iszonyat kidolgozott és televan lehetõségekkel, izgalmakkal 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
hát elõször is ezek alapján ne a sword of daclomes módot töltsétek le hanem a war for calradiat/ugyanaz mint a war of csak az eredeti név forral van/ szóval azt ecseteltem 1-2 oldalt olcassatok vissza, minden infó le van írva, ugyan az mint az alap csak lehetsz király stb.
a másik meg van 1 kód hogy nyomsz ctrl-t és egyszerre lenyomod az egér bal gombját oda ahova akarsz teleportálni, de ezt csak úgy érhetitek el ha mielõtt beléptek a játékba az elõugró menünél a beállításokra kattintotok és ott a csalások, keressétek meg, de ne csaljatok, tönkreteszi a játékélményt!!! csak ilyen különleges esetekben amikor beragadtok.
a másik meg van 1 kód hogy nyomsz ctrl-t és egyszerre lenyomod az egér bal gombját oda ahova akarsz teleportálni, de ezt csak úgy érhetitek el ha mielõtt beléptek a játékba az elõugró menünél a beállításokra kattintotok és ott a csalások, keressétek meg, de ne csaljatok, tönkreteszi a játékélményt!!! csak ilyen különleges esetekben amikor beragadtok.
hello megint en vagyok atmasoltam a fajlokat a war of calradiabol szoval igy mar lehet jatszani es meni fog a mod
ne haragudjatok a var of kalradiat hogy kell felrakni
hello ezt a modot amirol beszeltek hol lehet letolteni?
a rabszolgákra van egy kényelmes módszerem: ha már van egy városom, betárazom a fogjaimat oda, amikor jár arra egy váltságdíj-alkusz, akkor eladom neki az összeset. Így nem rohangálok össze-vissza városról városra, ráadásul foglyokkal a haladási sebesség is vánszorgós lesz.
Kicsit gagyinak, de szórakoztatónak találom ezt a sword of damocles módot. lentebb már írtam, h kezdem megunni, erre most hétvégén (a játék idõszámítása szerint a kampányom 367. napján) a pálya szélén (a nord Chalbek kastély környékén)partraszállt a római expedíciós hadsereg.
Feltûnt nekem, h sorra gyújtják fel a falvakat, és foglalják elfele a nordok várait. kíváncsi voltam h néznek ki ezek a rómaiak, úgyh odamentem az 1ik várhoz amit ostrom alá vettek, beálltam segíteni a védõknek, és csak lestem h ezek a románok több mint 11ezren csõdültek össze a vár alatt. megpróbáltam valami cselt alkalmazni (bemászni valami ellenség által elérhetelen heLyre, onnan irtva õket) de ezt közel 12 ezer ember ellen nem lehet véghezvinni. leginkábbis a falon átszúrásos bug miatt. mivel a játékkészítõk nem tették lehetõvé h ostrom közbe kilépjek a fõmenübe ezért kénytelen voltam 2x leugrani a várfalról és 1 szál magam nekirontani a római hadnak, h minnél gyorsabban kinyírjanak és kiléphessek visszatölteni az ostrom elõtti játékállapotot.
Eztán csak lestem h mien védelmi felállást kéne kialakítani a sáska had ellen. erre volt 1 kis idõm mivel csak a nordok ellen harcoltak. ezalatt megfigyeltem a rómaiak taktikáját. MINDIG együtt vonul az egész 11ezres had. itt követték el a hibát a rómaiak (azaz a szerkesztõk). az egész had együtt vonul át új várat ostromolni, közben prédaként hagyva nekünk az elõzõleg elfoglalt várukat, kicsi helyõrséggel. azt pedig elfoglaljuk, és a rómaiak kénytelenek visszafordulni és visszafoglalni. persze a tengernyi hadnak nem nagy nehézség lerohanni a várunkat, viszont nem tudnak elõrehaladni. ráadásul ha a lordjaimnak megparancsolom h maradjanak a várban, és a saját hadamból is hagyok ott embereket, akkor az ostromban még több római fog meghalni. persze én sose maradok ott védeni a várat, amiben a védõk halálra vannak ítélve, dehát én vagyok a király, életbe kell maradnom 😊
ha csak lassan, de láthatóan csökken ezzel az ide-oda taktikával a római had létszáma.
a nagy had körül portyázva, egyenként kicsalogatva sikerült jónéhány csapattal külön-külön megütköznöm, és nyílt csatában még ha másfélszeres túlerõben vannak, akkor sem valami nagy számok. csupa gyalogos, rövid 1kezes karddal-pajzssal. 1magam elõrevágtatok, hátuk mögé kerülök, elkezdem nyilazgatni õket, erre felém fordulnak, háttal a hadamnak, és ekkor kiadom a roham parancsot a nehézlovasságomnak...
Feltûnt nekem, h sorra gyújtják fel a falvakat, és foglalják elfele a nordok várait. kíváncsi voltam h néznek ki ezek a rómaiak, úgyh odamentem az 1ik várhoz amit ostrom alá vettek, beálltam segíteni a védõknek, és csak lestem h ezek a románok több mint 11ezren csõdültek össze a vár alatt. megpróbáltam valami cselt alkalmazni (bemászni valami ellenség által elérhetelen heLyre, onnan irtva õket) de ezt közel 12 ezer ember ellen nem lehet véghezvinni. leginkábbis a falon átszúrásos bug miatt. mivel a játékkészítõk nem tették lehetõvé h ostrom közbe kilépjek a fõmenübe ezért kénytelen voltam 2x leugrani a várfalról és 1 szál magam nekirontani a római hadnak, h minnél gyorsabban kinyírjanak és kiléphessek visszatölteni az ostrom elõtti játékállapotot.
Eztán csak lestem h mien védelmi felállást kéne kialakítani a sáska had ellen. erre volt 1 kis idõm mivel csak a nordok ellen harcoltak. ezalatt megfigyeltem a rómaiak taktikáját. MINDIG együtt vonul az egész 11ezres had. itt követték el a hibát a rómaiak (azaz a szerkesztõk). az egész had együtt vonul át új várat ostromolni, közben prédaként hagyva nekünk az elõzõleg elfoglalt várukat, kicsi helyõrséggel. azt pedig elfoglaljuk, és a rómaiak kénytelenek visszafordulni és visszafoglalni. persze a tengernyi hadnak nem nagy nehézség lerohanni a várunkat, viszont nem tudnak elõrehaladni. ráadásul ha a lordjaimnak megparancsolom h maradjanak a várban, és a saját hadamból is hagyok ott embereket, akkor az ostromban még több római fog meghalni. persze én sose maradok ott védeni a várat, amiben a védõk halálra vannak ítélve, dehát én vagyok a király, életbe kell maradnom 😊
ha csak lassan, de láthatóan csökken ezzel az ide-oda taktikával a római had létszáma.
a nagy had körül portyázva, egyenként kicsalogatva sikerült jónéhány csapattal külön-külön megütköznöm, és nyílt csatában még ha másfélszeres túlerõben vannak, akkor sem valami nagy számok. csupa gyalogos, rövid 1kezes karddal-pajzssal. 1magam elõrevágtatok, hátuk mögé kerülök, elkezdem nyilazgatni õket, erre felém fordulnak, háttal a hadamnak, és ekkor kiadom a roham parancsot a nehézlovasságomnak...
egyet értek a csalásokkal kapcsolatban. egyszer én is csaltam, hamar kigyúrtam a kiscsajt (hõsnõm volt) 53-as szintre. Olyan volt, mint egy csúcsragadozó, gyakorlatilag nem volt természtes ellensége. 1 óra után kegyetlen unalmas lett. Azóta maradok az egyen úton, a hõsöm már 38-as szintû, de 320 játékapja megvan<#vigyor3>#vigyor3>!
Egy kis taktikázással egyedül elfoglalok egy várat, így egész jól tápolok exp-t!
Egy kis taktikázással egyedül elfoglalok egy várat, így egész jól tápolok exp-t!
szevasztok! ennyire behalt a fórum? pedig én szeretek itt beszélgetni és segíteni, bocs a multkoriért.szóval keltsük életre. van valami új hír a kiegészítõrõl, esetleg készült mostanában új mód?
ja és még valami vannak csalások hozzá de az csak tönkreteszi a játékélményt, és könnyebben megúnjátok
figyi eggy kicsit bõvebben, a war for calradia az 1.010-1.011 es verziókhoz van elvileg simán mûködik ha jó verziód van,d e lehet hogy zsar helyrõl szedted le. és kérem a újjakat hogy ennyire ostoba kérdéseket ne tegyenek hogy hol lehet a fogjokat eladni. én mindenre saját magam jöttem rá pár nap játék után, ez olyan dolog hogy jön magától minden, ez az élvezet a játékban. ezért izgalmas, mindig egyre újjabb dolgokat fedezel fel. csak 1 idõ után sajnos megáll a játékmenet és onnantól kezdve kezdik megunni az emberek de addig kb 1-2 hónapig simán el lehet vele játszani. utána jöhetnek a modok, illetve sokat csatázatok, és tanuljátok meg a legjobb taktikákat. és ha új modot szedtek le, pár hasznos infó amire magamtól jöttem ráé mert sajnos nem nagyon foglalkoztak akkor a jó modok összecsoportosításával, szóval nagyon sok jó mód van én majdnem mindeggyaike kipróbáltam, és sajnos van elég sokl ami rossz, vagy egyszerüen hülyeség, na szóval mindig a modules mappába másljátok át és a native/langulage/hu-t másoljátok be a mód langulage mapájába így magyarosíthatjátok, persze ez akkkor jó ha mevan a magyarosítás, illetve a módoknál mindig új játékot kell kezdeni.
No, leszedtem a War for Calradiát vagy nem tom mit. Bemásoltam a modulesbe... és elindítottam. De nem mûxik... valaki segítene? Esetleg szart töltöttem le?
jessz végre vmi ujj mod már tökre untam magam de ezt már régebben reklámoztuk csak akko nem lehetett tötteni.
Tihr-ben mindig van rabszolga-kereskedõ a fogadóban (Ramun)
Viszont nem mindig vannak a fogadókban.Szóval ha egyik helyen nincsen akkor nézd meg egy másik város fogadójában.
Csáó!
Foglyokat ellehet adni váltság-díj alkuszoknak várakba vannak a fogadóban...
Foglyokat ellehet adni váltság-díj alkuszoknak várakba vannak a fogadóban...
Üdv
Azt szeretném kérdezni a foglyokat hol és hogyan tudom eladni ?
Próbáltam rákeresni a hsz k között de a játékon belül még nem találkoztam rabszolga kereskedõvel és Zendar nevû hely nekem nincs csak egy Z-s van az Zagush.
Elõre is köszi
Azt szeretném kérdezni a foglyokat hol és hogyan tudom eladni ?
Próbáltam rákeresni a hsz k között de a játékon belül még nem találkoztam rabszolga kereskedõvel és Zendar nevû hely nekem nincs csak egy Z-s van az Zagush.
Elõre is köszi
az 1.06-ot töltsd le az a legújabb, új katonák vannak és 2 szál amit te tudsz felszerelni fegyókkal páncéllal, ezeket a katonákat úgy tudod elérni hogy a vilage elderrel beszélsz és a need recruits-ra mész rá és ott a sectarian és az amazon(asszem)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
meglesem..
én moment az Armed Rebalance moddal gémelek, érdemes kipróbálni. hirtelen eszembejutott és elkezdtem a letöltését😊
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Állítani? 😄
Szia Terminator!!
Leszedtem a War for Calradiat, bemásoltam.
Új játékot kell kezdeni, hogy érvényesüljön? 😮 Nekem sajnos nem érvényesül..
Leszedtem a War for Calradiat, bemásoltam.
Új játékot kell kezdeni, hogy érvényesüljön? 😮 Nekem sajnos nem érvényesül..
<#eljen>#eljen>
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Hajrá Magyar Királyság! http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,61703.0.html
Ha már a kisebb-nagyobb bugoknál tartunk akkor én is mondok egy vicces történetet, a karakteremmel gyõzelemre vittem a rhodoski lázadó trónbitorlót a Kastor os Velucát és persze, amíg a régi királyság lordjait és várait daráltam befele sok lordot fogtam el. Mikor a lázadó királyság a gyõzelem után átvette a régi helyét, a régi királyt támogató lordok automatán átálltak az addig lázadó és ellenség királyhoz. No de nem is ezen mosolyogtam, hanem a korábban elfogott lordok még mindig a börtöneimben voltak és most folyamatosan kapom még mindig a váltságdíj ajánlatokat, hogy mennyi pénzt adna érte a rhodoksi királyság csak az a poén hogy most mát az általam támogatott király fizet érte!<#wink>#wink>
PanzerWolf! Én nem emiatt aggódnék... 8-) Sok hiba van a játékban, ami egy idõ után idegesítõ... Milyen dolog az, hogy a katonáim veszekednek? Ezt szerintem nem kéne... Meg ha egy Lord elmenekül, akkor automatikusan várba kerül... olyat meg pláne nem lehet csinálni, hogy kivégezteted a foglyokat... még a Lord jól is jönne😊 vagy nem lehet katonát, más Lordtól venni vagy foglyot... Meg este harcoltam, kiképzõhelyen, nyomattam a Swadiai újoncokat Lovaggá.... és azt veszem észre hogy a fejem forog a testemben.... vagy is úgy... mint egy végtag... ezt nem tudom elmagyarázni... de más színe volt a fejemnek mint a testemnek... Meg olyan idegesítõ hogy nem minden fegyvert tudok felvenni... ha már fegyvert lehet felvenni akkor mindent! Ha meg nem, akkor nem kell belerakni a játékba!!!! Elég idegesítõ az emberek gumi mozgása... hogy megölöm és át megy hídba.... meg kicsavarodik a lába... volt olyan hogy megöltem és felrepült a csávó o.O ha meg nem kezdesz új játékot uncsi... nem tudom, szerintem valami szteriodot nyomathattak volna a játékba, ami egy kicsit felpörgeti... Király nem lehetsz... akkor nem is középkori... beállni katonának, nem lehet... mondjuk hogy az egyik Lord seregébe harcolj... szerintem az bulis lenne😄 nem tudom... jó lenne ha egy kicsit felpörgetnék a játékot... mert kicsit unalmas:S az egyik mentésem elbasztam, azzal hogy a Velucai Lord Kastor-t odaadtam kölcsönbe, és amikor feloszlott a Rhodok Királyság, akkor nem volt ott... és nem mondott semmit :S és most a nyakamon csüng.... pedig 2900 hírnevem volt minimum és olyan 48-49-es szintû lehettem...
Tényleg! Az 1.011-ben lehet királyságot alapítani? Vagy csak úgy lehetsz hûbérúr ha fellázadsz mondjuk a Swadiaiaknál, a tied lesz a Swadiai Lázadó királyság, és legyõzöd õket, majd a tied lesz a Swadiai Királyság? Vagy hogy van ez? Na mind1... ha valahogy van, hogy hogy lehet saját királyságot, akkor mondjátok már meg plz kösz
csáztok! egy ideje tolom a War For Calradia modal és egy elég lényeges hibával találkoztam. Alapítottam egy királyságot és megtámadtam a Vaegireket. Végül csak egy városuk maradt amiben 3 lord plusz a királyuk táborozott. Én besurrantam a városba és felajánlottam a lordoknak hogy csatlakozhatnak hozzám. Ez egynél be is jött és éppen õvé volt az a város. A probléma ott van hogy 2 lord meg a király bentmaradt a várba és nem tudok velük semmit kezdeni nem tudom véglegesen legyõzni a Vaegireket :/
Nincs új verzió? Vagy valami szar?
hát durva, visszatérve a lordok rabságához ha az ellenségnél van 1 lord aki nem az elenségem és legyõzöm a sereget nekem nem ajánl fel semmit hanem egyszerûen megköszöni hogy kiszabadaítottam, és ennyi, neke nem ajánlott fel semmit a gép hogy magamhozvegyem rabként, talán elõfordulhat ha az ellenségema másik ellenséges királyságtól tart fogva talán így lehetett.
Legalább el tud menni a büfébeXD
Igazad van, ezt a tulajdonságot csak a raboskodó Lordokkal lehet megcsinálni. Azaz, ha az ellenségnél raboskodik egy Lord, megtámadod és legyõzõd az ellent, akkor felajánlja a rendszer, hogy te tarsd fogva a Lordot ezentúl.
Sajnos ezt a sima közkatonákkal nem lehet megtenni. Én jártam már úgy hogy a swadiai seregektõl viszonylag messze voltam (swadiai gyalogosok kellettek volna), de pont volt egy Khergit vár, amit be tudtam volna venni, ahol volt olyan rab ami jól jött volna... Persze Swadia akkor olyan nagyon messze nem volt, de azért elhúzták elõttem a mézesmadzagot.
Szóval nem programozták le, nem tudom, hogy mod-olással meg lehet e ilyen méretû dolgot oldani.
De van szerintem durvább hiba is ennél.
Pl. Volt egy Lord, aki megbízott, hogy szedjem be az adóját, azt hiszem 4000-et kellett és 600-at kaptam volna belõle. Én behajtottam az adót, de elfelejtettem neki visszavinni. Sok idõ eltelt, kipróbáltam a belopózást egy ellenséges várban, ahol lefizettem az õrt és bementem a börtönbe, ahol történetesen ez a Lord raboskodott.
A rendszer nem ajánlotta fel, hogy kiszabadítsam, mert hadban álltam az õ országával is, viszont a behajtott adó 3400-as részét átadhattam neki.
Szóval átadtam 3400 pénzt a RABNAK, majd otthagytam RABOSKODNI...GAZDAGON 😊
Sajnos ezt a sima közkatonákkal nem lehet megtenni. Én jártam már úgy hogy a swadiai seregektõl viszonylag messze voltam (swadiai gyalogosok kellettek volna), de pont volt egy Khergit vár, amit be tudtam volna venni, ahol volt olyan rab ami jól jött volna... Persze Swadia akkor olyan nagyon messze nem volt, de azért elhúzták elõttem a mézesmadzagot.
Szóval nem programozták le, nem tudom, hogy mod-olással meg lehet e ilyen méretû dolgot oldani.
De van szerintem durvább hiba is ennél.
Pl. Volt egy Lord, aki megbízott, hogy szedjem be az adóját, azt hiszem 4000-et kellett és 600-at kaptam volna belõle. Én behajtottam az adót, de elfelejtettem neki visszavinni. Sok idõ eltelt, kipróbáltam a belopózást egy ellenséges várban, ahol lefizettem az õrt és bementem a börtönbe, ahol történetesen ez a Lord raboskodott.
A rendszer nem ajánlotta fel, hogy kiszabadítsam, mert hadban álltam az õ országával is, viszont a behajtott adó 3400-as részét átadhattam neki.
Szóval átadtam 3400 pénzt a RABNAK, majd otthagytam RABOSKODNI...GAZDAGON 😊
Nem. Ugyanis ha kell neked 10 Nord veterán, akkor leggyorsabban úgy kaphatod meg õket ha Nordokat támadsz meg. Ha mindenféle egyebet támadsz meg, kisebb lesz az esélye, hogy a szükséges fajta fogolyként rendelkezésre áll majd. Egyébként meg milyen sereg az, aki a foglyokat kiszabadítva, azokat fogolyként akarja tovább tartani. Ellenségem ellensége a barátom... tudod 😊
Tudok foglyot tartani azzal nincsen gond.
Mondom az a bajom,hogy látok egy ellenséges csapatot,és ott náluk vannak foglyok.Nah nekem azok a foglyok közül kellene bizonyos tipus.Lerohanom az ellent,legyakom,utána akik ott voltak foglyok azokat csak a csapatba tudom felvenni,fogolynak nem engedi.Csak azokat tudom fogolynak felvenni akikkel harcoltam.Akik náluk voltak azokat nem.Erre figyelhettek volna a készitõk.Ugyanis miért ne vihetném tovább azokat fogolyként,akik eddig is azok voltak.
Remélem így már értitek mi a bajom?
Mondom az a bajom,hogy látok egy ellenséges csapatot,és ott náluk vannak foglyok.Nah nekem azok a foglyok közül kellene bizonyos tipus.Lerohanom az ellent,legyakom,utána akik ott voltak foglyok azokat csak a csapatba tudom felvenni,fogolynak nem engedi.Csak azokat tudom fogolynak felvenni akikkel harcoltam.Akik náluk voltak azokat nem.Erre figyelhettek volna a készitõk.Ugyanis miért ne vihetném tovább azokat fogolyként,akik eddig is azok voltak.
Remélem így már értitek mi a bajom?
Van egy olyan képesség,hogy fogolytartás.Azt kell megtanulni.
Igen azt tudom.Nekem az a bajom,hogy legyõzök egy sereget akkor akik eddig ott raboskodtak,azokat nem lehet továbbvinni nálam is rabnak.
Nord sereget támadj meg, ha Nord rabot akarsz.
Tudjátok mit sajnálok a játékban?Legyõzök egy sereget,és akik ott voltak náluk rabok,azokat csak csapattagnak vehetek fel.Miért nem lehet õket ugyan úgy rabként venni magamhoz?Most pl egy küldetés miatt jól jött volna.El kell kapnom 5 Nord veteránt.
http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/viewcat.php?list=T&start=20 letöltési link és van elég sok fajta puska is benne és 2 fajta pisztoly.
szevasz to9m! ez az oldal tényleg tele van modokkal, és ami még jó hogy ki is van írva hogy melyik melyik verzióhoz van. és most a war of calradiaval játszok a legtöbbet és bizony királyként nehéz egy egész országot irányítani. de dõl majd a pénz csak az elején kell eggy kis kezdõtõke. olyan 200000 arany a lordokra és a helyõrségekre, de utána simán megy. lessz pénz a katonáknak és neked is. de van még 1 jó mód, a
The Eagle and The Radiant Cross, ami XV században játszódik,ami negatívum hogy marad a térkép de minden más és 1 új királyság a kaiserek, azaz a német római birodalom. érdemes kipróbálni mert a mód rendelkezik egy custom battle funkcióval azaz ha még senki nem próbálta volna ki a custom battle módot az próbálja itt ki, ha magyar akkor a gyors csatára kell rámenni és mindenre rájöttök!!!
The Eagle and The Radiant Cross, ami XV században játszódik,ami negatívum hogy marad a térkép de minden más és 1 új királyság a kaiserek, azaz a német római birodalom. érdemes kipróbálni mert a mód rendelkezik egy custom battle funkcióval azaz ha még senki nem próbálta volna ki a custom battle módot az próbálja itt ki, ha magyar akkor a gyors csatára kell rámenni és mindenre rájöttök!!!
Itt jópárat lehet találni én személy szerint a Prophesy of Pendor-ral barátkozom jelen pillanatban. Jóféle, érdemes kipróbálni szerintem.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Valaki adna egy linket különbözõ Mount and Blade-s modokhoz?
2 kérdésre a válasz:
1: ha letáborozol és kiválasztod hogy mit akarsz tenni ha van olvasható könyved akkor arra kattincsál éselkezded olvasni,de van több fajta könyv, általában kb 10 olyan könyv van amelyet kiolvashatod és aztán növekszik a karaktered valamely értéke amit ki is ír ha elolvastad, és van 3 könyv/pontosan nem tudom/ amelyeknél ki van írva hogy ameddihg a készletben van, azaz a felszerelésnél tartod, és ki van írva hogy mit fejleszt, és az addig is marad amíg ki nem veszed a könyvet, a +, hogy nem kell kiolvasni mint a többit hanem azonnal megkood a pontot amint beteszed a- hogy amint kiveszed eltûnik az adott karakter pont, ezzel ellentétben amelyeket kiolvasod és miután 100% ig kiolvastad örökké ott marad a pont, viszont idõ kiolvasni és általában akkor növekszik a kiolvasás ha vársz, pl fogadóban vagy táborozol, vagy esetleg ostromolsz stb. és ki van írva a könyveknél hogy mekkora inteligencia szint szükséges és ha nincs akkora inteligenciád akkor nem tudod olvasni!!!.
2: már kitapasztaltam és úgy tudsz birtokot adni hogy letáborozol és ott a mit akarsz csinálni ra kattintva lesz egy angol szöveg ami új, észre fogod venni és utána miután rákattintottál a legfelsõre menjél és ott ki lehet osztogatni a földeket. a városok és várak amint kiosztottad mindig a nemeseid birtokai lesznek. de a faluk nem!! mert ha foglalsz területet akkor automatikusan viszaállítódnak a falvak hozzád. ezt lehet korregálni úgy hogy rámész a várakra és ki van írva hogy melyik lordé, és ugyanannak adod így a falu is hozzá kerül, viszont a városok falvai nem azt vagy megtartod vagy kiosztod.
ha valami nem világos akkor kérdezzetek nyugodtan és amint tudok válaszolok. remélem kielégítettem a kiváncsiságotokat!!!
1: ha letáborozol és kiválasztod hogy mit akarsz tenni ha van olvasható könyved akkor arra kattincsál éselkezded olvasni,de van több fajta könyv, általában kb 10 olyan könyv van amelyet kiolvashatod és aztán növekszik a karaktered valamely értéke amit ki is ír ha elolvastad, és van 3 könyv/pontosan nem tudom/ amelyeknél ki van írva hogy ameddihg a készletben van, azaz a felszerelésnél tartod, és ki van írva hogy mit fejleszt, és az addig is marad amíg ki nem veszed a könyvet, a +, hogy nem kell kiolvasni mint a többit hanem azonnal megkood a pontot amint beteszed a- hogy amint kiveszed eltûnik az adott karakter pont, ezzel ellentétben amelyeket kiolvasod és miután 100% ig kiolvastad örökké ott marad a pont, viszont idõ kiolvasni és általában akkor növekszik a kiolvasás ha vársz, pl fogadóban vagy táborozol, vagy esetleg ostromolsz stb. és ki van írva a könyveknél hogy mekkora inteligencia szint szükséges és ha nincs akkora inteligenciád akkor nem tudod olvasni!!!.
2: már kitapasztaltam és úgy tudsz birtokot adni hogy letáborozol és ott a mit akarsz csinálni ra kattintva lesz egy angol szöveg ami új, észre fogod venni és utána miután rákattintottál a legfelsõre menjél és ott ki lehet osztogatni a földeket. a városok és várak amint kiosztottad mindig a nemeseid birtokai lesznek. de a faluk nem!! mert ha foglalsz területet akkor automatikusan viszaállítódnak a falvak hozzád. ezt lehet korregálni úgy hogy rámész a várakra és ki van írva hogy melyik lordé, és ugyanannak adod így a falu is hozzá kerül, viszont a városok falvai nem azt vagy megtartod vagy kiosztod.
ha valami nem világos akkor kérdezzetek nyugodtan és amint tudok válaszolok. remélem kielégítettem a kiváncsiságotokat!!!
War for caladria módban, ha egy olyan lordot állítok magam mellé, akinek nincs földje, annak utólag hogy tudok földet adni? Mert vele való beszélgetéskor nem tudok, és pedig van 4 szabad váram!
szevasztok, nos én is hasonló cipõbe járok mint te twentytwo!
én a War For Calradia móddal játszom ami biztos hasonlít ahoz ami a sword of daclomesben van. de mégis más a leírtak alapján. errõl a módról sokmindent írtam, talán mindent , és az elõzõ oldalo kezdõdik. szóva ez annyival másabb hogy itt helyõrségnek képezhetsz, meg a seregedben is katonákat a várakban és a városokban! minden nép legfejletteb katonáját de csak akkor ha a te kezedben van. ha eladományozod a lordoknak akkor már nem. és át is adhatsz katonákat aztán képezhetsz
xcsak amíg király leszel sok idõ telik el. mert irdatlan sok pénz kell hozzá
pláne 1 egész királyság lerombolása, és uralom alá hajtása. ez annyival jobb mint az alap hogy az alapban nem lehetett békét kötni, és a lordokat sem lehetett a te oöldaladra állítani, de itt lehet, és amin még egész jó ötlet ahány lordod van pontosan nem tudom de nekem 15 van és 25000 kapok körönként tõlük mnt vazallusok.és meg lehet oldani hogy rakjanak helyõrséget, úgy hogy veszel katonákat annyit amennyit csak akarsz a várakban és a városokban és átadod neki, ami jó hogy korlátlanul adhatsz katonákat a vazallusaidnak. de úgy is adhatsz hogy elfoglalsz eggy várost vagy várat, telepaokold helyõrsggel aztn feltöltöd a sereged majd a cvárat átadod a lordnak és akkor övé lessz a helyõrség is. érdemes kipróbálni szerinte jobban van megoldva mint a swordben. vegyél fel msn re és ott gyorsabban le tudok mindent írni.
én a War For Calradia móddal játszom ami biztos hasonlít ahoz ami a sword of daclomesben van. de mégis más a leírtak alapján. errõl a módról sokmindent írtam, talán mindent , és az elõzõ oldalo kezdõdik. szóva ez annyival másabb hogy itt helyõrségnek képezhetsz, meg a seregedben is katonákat a várakban és a városokban! minden nép legfejletteb katonáját de csak akkor ha a te kezedben van. ha eladományozod a lordoknak akkor már nem. és át is adhatsz katonákat aztán képezhetsz
xcsak amíg király leszel sok idõ telik el. mert irdatlan sok pénz kell hozzá
pláne 1 egész királyság lerombolása, és uralom alá hajtása. ez annyival jobb mint az alap hogy az alapban nem lehetett békét kötni, és a lordokat sem lehetett a te oöldaladra állítani, de itt lehet, és amin még egész jó ötlet ahány lordod van pontosan nem tudom de nekem 15 van és 25000 kapok körönként tõlük mnt vazallusok.és meg lehet oldani hogy rakjanak helyõrséget, úgy hogy veszel katonákat annyit amennyit csak akarsz a várakban és a városokban és átadod neki, ami jó hogy korlátlanul adhatsz katonákat a vazallusaidnak. de úgy is adhatsz hogy elfoglalsz eggy várost vagy várat, telepaokold helyõrsggel aztn feltöltöd a sereged majd a cvárat átadod a lordnak és akkor övé lessz a helyõrség is. érdemes kipróbálni szerinte jobban van megoldva mint a swordben. vegyél fel msn re és ott gyorsabban le tudok mindent írni.
Akkor már semmit, ha 100%-on van akkor már megkaptad a bónuszt, nyugodtan eladhatod a könyvet.
Két fajta könyv van, az egyik növeli valamelyik skilledet ha az inventoryban van (10 fölé nem tudja növelni), a másik fajtát meg amikor végigolvasod kapsz egy skill pontot pl az "Essays on Logic" ad 1 pontot az intelligenciádhoz.
Két fajta könyv van, az egyik növeli valamelyik skilledet ha az inventoryban van (10 fölé nem tudja növelni), a másik fajtát meg amikor végigolvasod kapsz egy skill pontot pl az "Essays on Logic" ad 1 pontot az intelligenciádhoz.