Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah en nem varok tovabb...legalabbis ma
kerek mindekit aki tuds egitsen vagy rjon msn cimet ,de csak az ki megtudja mondani hogy mit csinaljak hogy ne calradiaban jaccak Native modban hanem masikban,mert mar a calradiat vegigvittem,vagy tudadni savet a masik terkeppel
Elõre is Köszönöm!
kerek mindekit aki tuds egitsen vagy rjon msn cimet ,de csak az ki megtudja mondani hogy mit csinaljak hogy ne calradiaban jaccak Native modban hanem masikban,mert mar a calradiat vegigvittem,vagy tudadni savet a masik terkeppel
Elõre is Köszönöm!
senki sehol😞
sajnos
sajnos
???
irjon már valaki valamit!!!!!!!!!!!!!!
mar reggel ota arra varok h valaki valaszoljo nnekem!?Mien szar forum ez hogy egesz nap kell varni egy valaszra?!?!?!?!?!?!
hol kell átmenni egy masodik terkepre?
vagy valaki el tudja kuldeni msnen nekem a jatekomentését,de nem a Caradiat hanem sima Nativeban a 2. Térképet!!!!
Valaki valaszoljon mar!
Elõre is Köszönöm-és bocs de mar nagyon ki vagyok!
mar reggel ota arra varok h valaki valaszoljo nnekem!?Mien szar forum ez hogy egesz nap kell varni egy valaszra?!?!?!?!?!?!
hol kell átmenni egy masodik terkepre?
vagy valaki el tudja kuldeni msnen nekem a jatekomentését,de nem a Caradiat hanem sima Nativeban a 2. Térképet!!!!
Valaki valaszoljon mar!
Elõre is Köszönöm-és bocs de mar nagyon ki vagyok!
mostmar ideges vok!
bakki má!!!!
igazan valaki valaszolhatna,mar reggel ota azt varom h valaki megmondja h mit csinaljak ha mar egyesitettem Calradiat-aszondja vki h vcan utanna masik terkep valaki meg h nincs
most mi a ... van?
igazan valaki valaszolhatna,mar reggel ota azt varom h valaki megmondja h mit csinaljak ha mar egyesitettem Calradiat-aszondja vki h vcan utanna masik terkep valaki meg h nincs
most mi a ... van?
Caspain:-látom mndig estefele irsz ide remelem most is igy lesz!😄😄😄
már egesz nap fent vok-kérlek valaki leccives valaszoljon
mit csinalkjak????????
Léccives mondja mar meg valaki hogy mit csinaljak ha mar eggyesítettem calradiat!!!????
Nagyon fontos!Aszonta a haverom h futkossak a faluk köróül,de sztem ez ertelmetlen!Hová kell menni?
Léccives mondja mar meg valaki hogy mit csinaljak ha mar eggyesítettem calradiat!!!????
Nagyon fontos!Aszonta a haverom h futkossak a faluk köróül,de sztem ez ertelmetlen!Hová kell menni?
itt van-e
vegigvittem-kicsinaltam az összes kiralysagot-ramentem h kalandozas befejezese,utanna kijött baloldalra fel monitoromra a karakterem egesz teste-es mellette a tulajdonsagok,statisztikak
ramentem h kalandozas befejezese vagy arra hvisszavonult elet,vagy akarmi es kesz
ennyi volt
nincs uj terkep!!!!!
vegigvittem-kicsinaltam az összes kiralysagot-ramentem h kalandozas befejezese,utanna kijött baloldalra fel monitoromra a karakterem egesz teste-es mellette a tulajdonsagok,statisztikak
ramentem h kalandozas befejezese vagy arra hvisszavonult elet,vagy akarmi es kesz
ennyi volt
nincs uj terkep!!!!!
<#help>#help>Valaki tud segíteni?<#help>#help>
<#help>#help>Mód szerkesztõt keresek.<#help>#help>
<#help>#help>Mód szerkesztõt keresek.<#help>#help>
nah-mar csak a kergit Kansagnak vannak teruletei,a többiek megszuntek
en vok a Swadiaiakkal-es Sunoi Lady Isollával-ugy jo lesz ha elfoglalom a Kergiteket is es amikor elõször kiirja h egyesitettem Calradiat akkor ramek a taborozasra es a befejezesre?igy jo lesz?
en vok a Swadiaiakkal-es Sunoi Lady Isollával-ugy jo lesz ha elfoglalom a Kergiteket is es amikor elõször kiirja h egyesitettem Calradiat akkor ramek a taborozasra es a befejezesre?igy jo lesz?
A War for Caldaria mod ugye szinte ua. mint az eredeti. Akkor tudom magyarítani azt is az eredeti rész honosításával?
most akkor vegig viszem a jatekot-egyessittem a Swadiai Kiralysagra Sunoi Lady Izollaval a Calradiat es menjek a taborozasra es arra h befejezés?
de egyikotok azt irja h kapok masik terkepet!masikkotok meg h csak letaborozni tudok!
16 mb tömörítve amúgy 65 MB asszem am annál több fért bele és a java még csak most jön új fegyók meg egy csomó új dolog
(bocs a dupláért) Most töltöttem le a magyar modot. Csak 16mb? hm kíváncsi vagyok rá hogy mi fért bele, teszem is fel.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
letáborozolol és nyugdíjba vonulsz, és megnézed a statod 😄 mást nem lehet
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
hogyhogy nem birok-am köszönöm a gyors valaszt!
en egszer mar vegigvittem-kiirta h egyesitettem Calradiat 1 Kiralysagga es.......
de nem történt semmi azon kivul h minden ejjel kiirta h megcsinaltam a Calradianakaz egyesitteset
ilyenkor meg mit kell csinalni?
en egszer mar vegigvittem-kiirta h egyesitettem Calradiat 1 Kiralysagga es.......
de nem történt semmi azon kivul h minden ejjel kiirta h megcsinaltam a Calradianakaz egyesitteset
ilyenkor meg mit kell csinalni?
Jác: Hát nem tudom mi lehet a probléma elvileg ugyanúgy kell feltenni mint ahogy elõtte tetted be. De ha végképp nem megy akkor rakd újra a modot.
Beni21: Geroia - A kaland földje😄
djerix: Még nincs de már izgatottan várjuk hogy kijöjjön. Õszre ígérték😄 amúgy ha végigviszed akkor igazából egy nemes leszel úgy tudom a királyság nemese és akkor tényleg egy másik területet kapsz de azon már nem bírsz játszani elvileg
Beni21: Geroia - A kaland földje😄
djerix: Még nincs de már izgatottan várjuk hogy kijöjjön. Õszre ígérték😄 amúgy ha végigviszed akkor igazából egy nemes leszel úgy tudom a királyság nemese és akkor tényleg egy másik területet kapsz de azon már nem bírsz játszani elvileg
egyik haverom aszondja hogy Calradiat ha vegigviszem-ugy hogy csak 1 Kiralysag marad akkor kapok masik teruletet-nem a Calradiat hanem mast
ez igaz?
ez igaz?
üdv!Még Régebben kegyetlen sokat irtam ide -azota ujra jaccom-szeretnem megkerdezni hogy meg van -e a Multiplayer a Mount and Bladehoz-valaki beszelt rola
Sziasztok
Nem tudtok valami jó modot??
Nem tudtok valami jó modot??
A Georia új verziójával van egy kis problémám... kicsomagolom, telepítem stb. és nem jelenik meg a mod-listában! Mit szúrtam el?
Caspian: Köszi, most már kigyúrt terminátor seregem lesz😊!
Kiváncsi vagyok, valaki tud-e magyarázatot adni a következõre:
Felraktam a Százéves háború mod-ot (Hundred Years vagy ilyesmi néven fut), ami nem magyar fejlesztés és az original magyar 0.010-esemen FULL magyarul megy! Az összes többi modnak csak a menü egy része magyar... ez hogy a fenében tök magyar (párbeszédekkel, megjegyzéssel, stb...)???
Kiváncsi vagyok, valaki tud-e magyarázatot adni a következõre:
Felraktam a Százéves háború mod-ot (Hundred Years vagy ilyesmi néven fut), ami nem magyar fejlesztés és az original magyar 0.010-esemen FULL magyarul megy! Az összes többi modnak csak a menü egy része magyar... ez hogy a fenében tök magyar (párbeszédekkel, megjegyzéssel, stb...)???
figyi nagyon egyszerû, mivel letörölted majd újraraktad a gamet, ezért nem lesz mentési fájl, amúgy oda kell rakni ahonnan kiszedted, azaz a dokumentumok/mount&blade savegame mappában vannak, csakhogy amikor felrakod akkor még nincsen ilyen mappa, ezért új játékot kell indítanod, majd amikor a térképre értél elmentened, aztán kilépsz, ott a mapppa, kitörlöd a mentett állást ha nem kell és berakod a másik mentésedet.
Üdv!
A mentésemet hogyan tudom átrakni egy frissen telepített gammába? Hol tárolja? (Sajna lerohadt a cucc és újra kell raknom)
A mentésemet hogyan tudom átrakni egy frissen telepített gammába? Hol tárolja? (Sajna lerohadt a cucc és újra kell raknom)
nemtom nekem írtad e de mind1 mert rájöttem magamtól mindenre szal...<#eljen>#eljen>
pszt! itt: #2999
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
új vagyok a gémben konkrétan smemit nem tudok róla😄 tudnátok segíteni hogy meddig kell patchelni, krekelni meg ilyenek?
Leszedtem crackket de nem fogadja el az aaaa kódot
Jác: kiképzõhelyen úgy lehet hogy arra mész hogy közelharc gyakorlás és akkor ott kiválaszthatod melyik katonáddal szeretnél harcolni
ZIM: a Warband jó lesz és nagyon élvezetes lesz, hogy most már a neten is megmutathatod milyen pontosan célzol vagy éppen milyen jól tudsz taktikázni, vagy hogy tudod kicselezni a lovas ellenfelet
Beni21: Nem akarom a többieket idézni, de muszáj. Olvass vissza le van írva, szerintem link is van egy uniloader-hez amit letöltesz betelszel és felcrackeled.
ZIM: a Warband jó lesz és nagyon élvezetes lesz, hogy most már a neten is megmutathatod milyen pontosan célzol vagy éppen milyen jól tudsz taktikázni, vagy hogy tudod kicselezni a lovas ellenfelet
Beni21: Nem akarom a többieket idézni, de muszáj. Olvass vissza le van írva, szerintem link is van egy uniloader-hez amit letöltesz betelszel és felcrackeled.
Hogyan lehet crackkelni a 1.011-es frissítést megpróbáltam már mindent
Szerintetek jó lesz a Mount and Blade:Warband?
Én már alig várom, remélem ez is magyar feliratosan fog megjelenni!
Én már alig várom, remélem ez is magyar feliratosan fog megjelenni!
Hogy lehet a kiképzõhelyen az egységeimet képezni?
Nekem csak úgy sikerült tápolni a katonáimat, hogy a kiképzés tulajdonságomat kigyúrtam, aztán éjfélkor vmennyit kaptak vagy csatáztunk és akkor...
Nekem csak úgy sikerült tápolni a katonáimat, hogy a kiképzés tulajdonságomat kigyúrtam, aztán éjfélkor vmennyit kaptak vagy csatáztunk és akkor...
maxikoxi: a lovagi torna tényleg egy modban meg volt oldva asszema Ice and Fire Song-ba vagy vmi ilyesmi volt a neve. Most mi is dolgozunk rajta, hogy ezt lehetõvé tegyük.
ZIM: erre való a kiképzõhely😄 viszonylag gyors és minõségi fejlõdések
Jác: 1. sajnos le kell cserélni a modot nem tudja magát frissíteni ebbõl következik a 2. hogy sajnos nem marad meg a hõs vagyis nem lesz jó mert a települések nem fognak frissülni így lehet olyan hiba hogy a városban céltalan sétánál nem tudsz sehova eljutni meg ilyenek
Beni21: Hát sajnos a mod nem kompatibilis 0.960-nal csak 1.011-el mivel ebben csináltuk.
ZIM: erre való a kiképzõhely😄 viszonylag gyors és minõségi fejlõdések
Jác: 1. sajnos le kell cserélni a modot nem tudja magát frissíteni ebbõl következik a 2. hogy sajnos nem marad meg a hõs vagyis nem lesz jó mert a települések nem fognak frissülni így lehet olyan hiba hogy a városban céltalan sétánál nem tudsz sehova eljutni meg ilyenek
Beni21: Hát sajnos a mod nem kompatibilis 0.960-nal csak 1.011-el mivel ebben csináltuk.
Sziasztok feltettem a Geroia - A kaland földje mod 0.500 verziót és nem akarja elindítani valami hibát ír ki. Nem tudom mi lehet a baja?
A mount and blade-SKIDROW van meg van hozzá crackkem meg magyarosításom
0.960 béta verzió de nem tudok frissítést feltelepíteni mert akkor nem fog mûködni a crack.
Aki tud segíteni az írjon.
A mount and blade-SKIDROW van meg van hozzá crackkem meg magyarosításom
0.960 béta verzió de nem tudok frissítést feltelepíteni mert akkor nem fog mûködni a crack.
Aki tud segíteni az írjon.
Hi! Lehet, hogy debil kérdés, de... feltettem még annak idején a béta verziót Georiából, tetszett is, meg van egy hõsöm. Ha felrakom a javítást: 1. lecseréljem a régi mod-ot az újra, vagy csak frissül? 2. megmarad a hõsöm mentése?
Köszi rájöttem a dologra, szedtem fel a falukból egy csomó embert csak nem fejlesztettem õket, ez volt a baj😄<#wow3>#wow3>
Eza Geroia - A kaland földje mod 0.500 verzió
és már készül a 0.700 amiben több dolog is lesz fõleg új fegyverek,péncélok,egységek felszerelése ...ilyenek
én még azt tom h lesz lovagi torna.
egymással szemben lovon egy elválasztó fal mellett.
és akkor le kell lökni a másiakt... valami ilyesmi
volt már egy mod-ban ilyen nem tom pontosan melyikben. na olyasmi lesz
és már készül a 0.700 amiben több dolog is lesz fõleg új fegyverek,péncélok,egységek felszerelése ...ilyenek
én még azt tom h lesz lovagi torna.
egymással szemben lovon egy elválasztó fal mellett.
és akkor le kell lökni a másiakt... valami ilyesmi
volt már egy mod-ban ilyen nem tom pontosan melyikben. na olyasmi lesz
termination: igen ez az elsõ javítás amiben sok dolog meg lett oldva
ZTM: Hát elvileg ugyanúgy mint a native-ba a császárság területén lévõ falvakból, lehet felbérelni, estwildei katonákat. Ha esetleg nem tudsz annak 2 forrása lehet.
1: Megtelt a sereged vagyis nincs több hely, nem bírsz toborozni.
2: Elfogyott a pénzed(ez kevésbé hiszem)
ZTM: Hát elvileg ugyanúgy mint a native-ba a császárság területén lévõ falvakból, lehet felbérelni, estwildei katonákat. Ha esetleg nem tudsz annak 2 forrása lehet.
1: Megtelt a sereged vagyis nincs több hely, nem bírsz toborozni.
2: Elfogyott a pénzed(ez kevésbé hiszem)
Nekem tetszik ez a mod😊
Kérdés:Hûbérúr vagyok egy császárságnál és van egy váram meg 2 falum, az lenne a kérdésem hogy tudok e valahonnan olyan egységeket toborozni mint amilyenek a többi nemes alatt szolgálnak, tehát nem zsoldosok hanem rendes katonák.
Kérdés:Hûbérúr vagyok egy császárságnál és van egy váram meg 2 falum, az lenne a kérdésem hogy tudok e valahonnan olyan egységeket toborozni mint amilyenek a többi nemes alatt szolgálnak, tehát nem zsoldosok hanem rendes katonák.
akkor egyébként ez már a második verziója a játéknak? mert eggyet már kiadtak, eggy beta-t, és akkor ez az elsõ javítása?
Oké!
Látom nem érted. Ezt teljesen magyarok csinálták minden tag magyar és mindent õk csinálnak meg, a Europe 1200-ban meg vannak magyarok puff igen de nem magyarok csinálták és egyáltalán nem magyar az egész. Hidd el én is kipróbáltam.
Az Europe 1200 inkább tünhetne magyarnak,mert a kornak megfelelõen a Nagy-Magyarország,II.András király,magyar címeres ruházat,magyar helységnevek és címeres magyar zászlók is szerepelnek benne.Esztergom és Visegrád a folyó másik oldalára került,Tatabánya pedig csak 750 év után lehetne aktuális,de ez idegen szerzõktõl elnézhetõ.
http://www.filefront.com/14012443/Mount%20%26%20Blade%281%29.rar
Gyerekek itt van az Elsõ Magyar Mount & Blade Modder Team elsõ modjának elsõ javítása! természetesen még nem tökéletes a mod és nem is érte el a 1.0-ás verziót, ezért is nevezték el a fiúk 0.500-nak. Nagyon jó igényes mod, de a java még csak ezután jön, még lesz benne rengeteg új fegyver meg minden, de ne én mondjam el látogassatok el a fiúk blogjára:
www.mbmmt.blog.hu
Gyerekek itt van az Elsõ Magyar Mount & Blade Modder Team elsõ modjának elsõ javítása! természetesen még nem tökéletes a mod és nem is érte el a 1.0-ás verziót, ezért is nevezték el a fiúk 0.500-nak. Nagyon jó igényes mod, de a java még csak ezután jön, még lesz benne rengeteg új fegyver meg minden, de ne én mondjam el látogassatok el a fiúk blogjára:
www.mbmmt.blog.hu
hát fugyu ez nem a mód hibája mert ez az alapjátékban is így van, ezt lehet tapasztalni amikor hadjáratra hívnak akkor meg is lehet kérdezni mi az úticél attól aki hívott, a többi az csak azt fogja mondani hogy vele tart. szóval akkor is ezt csinálja, és ha az alapban már marshal vagy akkor összehívhatod õket és akkor is ezt csinálják,d e nem annyira vészes, meg lehet szokni, a való életben is így csinálták ha ellenséges sereg közeledett az ostromolt várhoz, te meg ott maradsz. attól függetlenül hogy ez a játék hibája nem vészes. láttam már durvábbat is
Én tolom a War for Calradiat, és van egy nagy gondom vele. Nem tudok várost elfoglalni mert: összetrombitálom a lordjaimat hogy ostrom lesz,
el is jön kb a fele ( 8-bol 4 ) a városhoz, nagyjábol azonos létszámot összehozok ( 500-600 ember ebböl én 120 ) aztán ugye elkezdem épiteni az ostromtornyot ami 3 nap. Nos ezalatt minden arra járó kibszott karaván nyomába erednek, és egyszer nincs olyan hogy mindneki ott lenne amikor neki kéne vágni az ostromnak. Ma a fél délutánom ráment a probálkozásra és kezdem nagyon unni a dolgot. Pedig kár, mert ez a legkidolgozottabb és bugmentes mod amit eddig néztem. Mongol Delta, Europe 1200,England 1297 - ezeket láttam és otthagytam hol ezért hol azért.
el is jön kb a fele ( 8-bol 4 ) a városhoz, nagyjábol azonos létszámot összehozok ( 500-600 ember ebböl én 120 ) aztán ugye elkezdem épiteni az ostromtornyot ami 3 nap. Nos ezalatt minden arra járó kibszott karaván nyomába erednek, és egyszer nincs olyan hogy mindneki ott lenne amikor neki kéne vágni az ostromnak. Ma a fél délutánom ráment a probálkozásra és kezdem nagyon unni a dolgot. Pedig kár, mert ez a legkidolgozottabb és bugmentes mod amit eddig néztem. Mongol Delta, Europe 1200,England 1297 - ezeket láttam és otthagytam hol ezért hol azért.
és ez 1.010 esre is jó vagy csak régebbi verziókhoz? meg eggykicsit bõvebb infót adhatnál