Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Norbi4567: az h lehet h õ is elkezd ütni? 😄 rosszba vagy vele vagy mi? ilyet még nem láttam, de ha az a hálája h megtámad én hagynám a cellájába megrohadni 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Steam acc: kange82
Kaptam egy olyan küldetést hogy szabadítsak ki valakit a börtönbõl.
Elmentem a megadott városba, lenyomtam az õröket aztán bementem a fogolyhoz. Ott lehet választani hogy segítsen nekem vagy maradjon mögöttem.
Akármelyikre teszem amint kilépek a börtönbõl õ is nekem támad. az õrséggel együtt. Persze az õrök õt is ütik. Meg õ is mindenkit. Ha az õrök elfogynak nem lép ki, és ha elmegyek akkor se sikerül a küldetés.
Ha lecsapom akkor meg az a baja hogy megsérült és ezért hátra kelletett hagyni...
Az lenne a kérdésem hogy ezt a küldetést hogy lehet megcsinálni?
Igazából sok minden befolyásolhatja (többi lordnak mennyi van, mekkor hírnév mellett, stb.). De ne aggódj, minél több helységed van, annál könnyebb lesz a saját királyságnál! 😊
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Letöltöttem a Warbandot 1.113as verzioval,beraktam amit mondtal KANGE és mi történt?
Akartam csatlakozni egyik szobahoz és kiirta hogy a server az ujabb verzioval a 1.112esen fut,nekem ami meg most van az 1.100as!
Hat en mar nem értem!
Ezt letöltöm azt letöltöm.
van 600 megás 1.113as warbandom,most töltöm az 1.100asat hogy aztan patchel atdobjam 1.112re
Mar total bekavarodtam:S
Allandoan csak uj patch kell emg minden,mar a tököm tele van vele!
Szal összesen van 1 városom, 2 váram, 6 falum.
Értsd meg, ez nem Warez topic! Én is szoktam warezolni, de tiszteletben tartom a fórumokat és ott kérdezek, ahová való a kérdésem!
De lásd kivel van dolgod:
Nem töltesz le semmi pluszt! Megvan már a játék alapból, igaz? Akkor kezdj mindent elölrõl. Letörlöd, majd újratelepíted. Közben leszeded ezt: LINK. Ez tartalmazza a legfrissebb patch+crack párost. És játszol, ennyi!
És most már nagyon szépen kérlek, ide csak a játékkal kapcsolatban írj, ne a warez dolgokkal kapcsolatban!
Akkor msot holt töltsem le a modot a serverekhez,vagy eggyaltalan melyik serverhez milyen mod kell,mert eztsem irja ki sehol
Privatban varom annak valaszat aki csak egy kicsit is tud segitteni
vagy 1200as verzio,vagy 1100as verzio kell,vagy egyikse,hanem uj modul
Könnyû ban-t kérni,de segiteni mar nehezebb
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
mert az összes szobanal msot ezt irja ki nekem😞
Sajátgépen/Számítógépen dupla ball klikk, majd jobb klikk a (C😊 és a menübõl válaszd a Formázás pontot. Ez meg fogja oldani minden problémádat (és remélhetõleg a mienket is!)! <#banplz>#banplz>
A rúgás viszont jó ötletnek tûnik, el is felejtettem ezt a lehetõséget!
Még 1 gond,ramegyek hogy Join és ottvannak a szobak amikbe lehet csatakozni,raklikkelek2x és kidob a mozillaba valami szar oldalall
Én speciel még viszonylag a játék elején vok (1200 körüli a hírnevem), a király is és még vagy 10 lord is a barátom, mégse kapok egy területet sem.
Viszont az elsõ játékom folyamán én is sorba kaptam meg a területeket, mikor lázadni akartam már! 😊
Errõl jut eszembe, lehet a trónjogodtól is függ... :\
A SKIDROW verziot ne telepítsd(csak ha angolul akarsz játszani).A SKIDROW ból a crack kell a szoftverbázisos-hoz😄
pl a Kergiteknél Dustrum Kánnal szövetkezel és akkor mehet a party😄
de mar töltöm a SKIDROW verziot,de mar letöltöttem még tegnap a mount Blade warband-ot
akkor most ha letölti a SKIDROW-ot,akkor beinstalaljam a SKIDROW-ot is ,vagy még 1x magyarazd el léccives😊
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Amúgy tegnap szentségeltem rendesen! Ugye lakoma rendezésekor a lakoma idõtartama alatt mindig van helyi torna. Szóval egymás után vagy 3-4 tornán is részt vettem Tihr-ben (ez a városom). A legidegesítõbb számomra az, mikor berak engem íjásznak és egy pajzs+kard-os ellenféllel rak össze. Iszonyat nagy mákkal tudtam csak nyerni néha-néha... <#falbav>#falbav>
A nyomulásukat én is rühellem, folyamatos hátrálásra késztetnek 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Bár azért figyelembe vehetted volna, hogy ez nem warez topic. Nyugodtan elküldhetted volna privátban is Neki ezt az információt!
Felmész az isohunt.com-ra és ott beirod : mount and blade warband. Letöltöd az a SKIDROW-os verziot amit a legtöbben is letöltöttek. Utána fel mész a szovtverbázisra és ott letöltöd a mount and blade warband-ot.felrakod a szoftverbázisos letöltést , utána pedig az isohunt-os crack-et(mount and blade.exe) átmásolod a játék telepítési mappályába. Ez a kettõ letöltés csak azért kellet,mert a szoftverbázisosnál be tudod állítani hogy magyar legyen, az isohuntosnál pedig a crack van.utána nem kér semmi próbaverziós kutyafaszát.+ és ez a legjobb:A MULTI IS JÓ!(VAGYIS NEKEM ENGEDETT KARAKTERT CSINÁLNI A MULTINÁL.éS AZ ÉPPEN FUTO SZERVEREKET IS MEGJELENITETTE.cSATLAKOZNI IS LEHET,CSAK MIVEL EZ EGY MÁS VERZIÓ AKKOR EGY PATCH-ET AMIT KIIR AZT KELL LETÖLTENI)Jó játékot!😊