Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Akkor semmire 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kange
Hát több adót sajnos biztos nem adnak... 😞

Steam acc: kange82

JethroHUN
Nincs, max több adót adnak.

@Norbi4567: az h lehet h õ is elkezd ütni? 😄 rosszba vagy vele vagy mi? ilyet még nem láttam, de ha az a hálája h megtámad én hagynám a cellájába megrohadni 😊

Kange
Azt nem tudjátok, hogy mire jó az, ha a város/falu lakosságával jóban vagyok? Nincs esetleg olyan, hogy így "elcsábíthatom" más királyság helységeit?

norbi4567
Hello

Kaptam egy olyan küldetést hogy szabadítsak ki valakit a börtönbõl.
Elmentem a megadott városba, lenyomtam az õröket aztán bementem a fogolyhoz. Ott lehet választani hogy segítsen nekem vagy maradjon mögöttem.
Akármelyikre teszem amint kilépek a börtönbõl õ is nekem támad. az õrséggel együtt. Persze az õrök õt is ütik. Meg õ is mindenkit. Ha az õrök elfogynak nem lép ki, és ha elmegyek akkor se sikerül a küldetés.
Ha lecsapom akkor meg az a baja hogy megsérült és ezért hátra kelletett hagyni...

Az lenne a kérdésem hogy ezt a küldetést hogy lehet megcsinálni?

Kange
Ez tök jó. Ebben az esetben akkor fogalmam sincs, hogy ez mitõl függ.
Igazából sok minden befolyásolhatja (többi lordnak mennyi van, mekkor hírnév mellett, stb.). De ne aggódj, minél több helységed van, annál könnyebb lesz a saját királyságnál! 😊

Lacoka12
csak 10 alati a kapcsolatom a királyal a lordokal szintén és a király még mindig nem áll le már 3 városom van 7 váram 15 falum és már abba reménykedek hogy befejezni mert már saját királyságot szeretnék

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Utolso hozzaszolasom ezzel a témaval:
Letöltöttem a Warbandot 1.113as verzioval,beraktam amit mondtal KANGE és mi történt?
Akartam csatlakozni egyik szobahoz és kiirta hogy a server az ujabb verzioval a 1.112esen fut,nekem ami meg most van az 1.100as!
Hat en mar nem értem!
Ezt letöltöm azt letöltöm.
van 600 megás 1.113as warbandom,most töltöm az 1.100asat hogy aztan patchel atdobjam 1.112re
Mar total bekavarodtam:S
igen,elég szomoru hogy mar 2 napja szenvedek itt!
Allandoan csak uj patch kell emg minden,mar a tököm tele van vele!
JethroHUN
Most kezdtem nem rég egy új kampányt az elõbbi kitörlõdött, 45 nap, de cheatelek, vagyis csak teleport, meg beírtam némi pénzt hogy meglegyen a 12 csapattársam a felszerelés, + 20as szintrõl induljak. Jó csalás de hírnevet, trónjogot, nem tudsz hozzá, adni szal ugyan úgy meg kell dolgoznod 😄 Nekem 1 város + 1 vár és a falujuk az enyém, pedig nõ karival megyek XD mondta is a szultán, h nem adhat földet, de ha én foglalom el megtarthatom 😄 persze volt 1 emír aki rossz szemmel nézte, rövid párbeszéd után -20 hehe

Kange
Nah bazz, akkor nem értem. Én mindenkivel jóban vagyok, 30 a trónjogom és 1200 a hírnevem. Bár nekem van már egy városom, lehet az több várnak felel meg.
Szal összesen van 1 városom, 2 váram, 6 falum.

JethroHUN
Azért kapjátok a várat mert kéritek. Ha egymás után 3at felfoglalsz és midet kéred akkor sem fogod megkapni mindent, talán ha a király a legjobb haverod de sztem akkor se. Trónjog nem azt befolyásolja, hírnév, az nem tom, lehet.

Lacoka12
34 a tronjogom 540 a hirnevem és ennyi várat kapok?

JethroHUN
djerix húzzál már el.. ennyire nem lehetsz retardált, már majdnem 2 napja itt szenvedsz... google... + még 10x eli s mondták h mit csinálj, + van a bannerba 1 link, cracket találni meg már nem nehéz, + még azt is elmondták h honnan, s mit. Nem eredeti játékkal meg akkor sem fogsz tudni dedikált szerverre fel menni mielõtt még ezzel jönnél, hogy "hibás azonosító, azt h kell? segítsetek pls ad vki azonosítót?" <#banplz>

Kange
Bazzeg, már kezdek rettentõen kiakadni Rád!
Értsd meg, ez nem Warez topic! Én is szoktam warezolni, de tiszteletben tartom a fórumokat és ott kérdezek, ahová való a kérdésem!

De lásd kivel van dolgod:
Nem töltesz le semmi pluszt! Megvan már a játék alapból, igaz? Akkor kezdj mindent elölrõl. Letörlöd, majd újratelepíted. Közben leszeded ezt: LINK. Ez tartalmazza a legfrissebb patch+crack párost. És játszol, ennyi!

És most már nagyon szépen kérlek, ide csak a játékkal kapcsolatban írj, ne a warez dolgokkal kapcsolatban!

ismet 541 megatkell letörölnöm-nah de azert fennmarad meg par kerdes,pls valaszoljatok
mar kezdem kapizsgalni,1.112es verzioju warband kellene,de honnan szerezzek?
van egy jobb ötletem:Aki segitükész és tud is segiteni azt kérem segitsen,mert ramegyek a szobara és kiirja hogy kell hozzá mod,megkerdezi tõlem hogy akkor meglatogatom a weboldalat ahonnan letölthetem?Én ramegyek hogy igen,kidob egy mozilla oldalra egy iylen oldalra dob:The page cannot be found
Akkor msot holt töltsem le a modot a serverekhez,vagy eggyaltalan melyik serverhez milyen mod kell,mert eztsem irja ki sehol
Privatban varom annak valaszat aki csak egy kicsit is tud segitteni
valaki segittene,felraktam egy patchot is,de nem segitett:
vagy 1200as verzio,vagy 1100as verzio kell,vagy egyikse,hanem uj modul
Könnyû ban-t kérni,de segiteni mar nehezebb
Kange
Nem tud hárítani sajnos. Pedig mennyiszer próbáltam!!! 😊

nearo
Az a tõr tud hárítani? Ha igen, akkor meg van oldva a probléma. Ha nem, akkor szívás van továbbra is... 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kange
Az a második fegyverem tornán az íj mellett egy kis tör... <#vigyor3>

A warbandban talán már bent volt (mint sok modban is) hogy tornán íjászok és kopjás lovasok kapnak egy bunkót második fegyvernek.
nah,ha felteszek patch-ot akkor ugye nemfogja kiirni hogy a gepemen nincs az a modul meg,és h fel szeretnem -e instalalni
mert az összes szobanal msot ezt irja ki nekem😞
Kange
Ilyenkor a következõket kell csinálni:
Sajátgépen/Számítógépen dupla ball klikk, majd jobb klikk a (C😊 és a menübõl válaszd a Formázás pontot. Ez meg fogja oldani minden problémádat (és remélhetõleg a mienket is!)! <#banplz>

Kange
Hát, próbáltam a lábát és a fejét is lõni, de nem jött össze, minden a pajzsában landolt.
A rúgás viszont jó ötletnek tûnik, el is felejtettem ezt a lehetõséget!

megvan minden,mar ralehet menni a multiplayerre is
Még 1 gond,ramegyek hogy Join és ottvannak a szobak amikbe lehet csatakozni,raklikkelek2x és kidob a mozillaba valami szar oldalall
Kange
Ebben az esetben is megmaradnak a területeid?

Kange
Igazából a hírnevedtõl függ, hogy mennyi területet kapsz meg.
Én speciel még viszonylag a játék elején vok (1200 körüli a hírnevem), a király is és még vagy 10 lord is a barátom, mégse kapok egy területet sem.
Viszont az elsõ játékom folyamán én is sorba kaptam meg a területeket, mikor lázadni akartam már! 😊
Errõl jut eszembe, lehet a trónjogodtól is függ... :\

mar egy 4x elolvastam amit irt elõbb a haver és rajöttem h csak az kell...de mostmeg nemtudom melyik a crack,mert olyan mappa nincs,de majd mindjart megoldom
JethroHUN
ha egyedül jön rád akkor nem gáz, lõdd a lábát, vagy rugdossad, az a legjobb fegyver 😊

Djerix:
A SKIDROW verziot ne telepítsd(csak ha angolul akarsz játszani).A SKIDROW ból a crack kell a szoftverbázisos-hoz😄
feltudsz lázadni ellene ugyis ha megkeresed a bizonyos Kiralysaghoz azt a személyt aki pl segit a lazadasban
pl a Kergiteknél Dustrum Kánnal szövetkezel és akkor mehet a party😄
igen..sokat segitetttél vele köszönöm
de mar töltöm a SKIDROW verziot,de mar letöltöttem még tegnap a mount Blade warband-ot
akkor most ha letölti a SKIDROW-ot,akkor beinstalaljam a SKIDROW-ot is ,vagy még 1x magyarazd el léccives😊
Lacoka12
már vagy 6 várat egymás után adott nekem a töbi hübéresnek nem is add már majnem akkora a területem mint egy királyságnak

Lacoka12
ha továbra is ezt csinálja a új játékot kezdek és ött támadom le legelöször

ZTM
Nekem is Tihr a városom😄

Lacoka12
nem tudod miért csinálja?pedig nem vagyok joba vele 10 alat van a vszonyom vele.vagy csak sejti hogy lázadnék?

Kange
De jó Neked! 😊 Nekem éppen fordítva van: Nem akarok lázadni, de semmit sem ad nekem... 😄

Lacoka12
hát ez nem igaz lázadni akarnék a hübéruram ellen de nem tudok mivel minedent amit elfoglalok nekem akarja adni ez már kész röhej

dalmar
köszönöm

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Kange
Megállsz és teljesen lefelé nézel a lóra. Ekkor megjelenik a leszállás lehetõsége.

dalmar
Valaki elárulná,hogy hogyan lehet leszállni a lóról?

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Kange
Hát nemtom, nálam sosem "üt át", sõt, nem is tudnak átlõni a másikon. Pont azt szoktam csinálni, hogyha van íjász, akkor úgy helyezkedem, hogy a közelharci egység az íjász és köztem legyen így nem zavar be.

Amúgy tegnap szentségeltem rendesen! Ugye lakoma rendezésekor a lakoma idõtartama alatt mindig van helyi torna. Szóval egymás után vagy 3-4 tornán is részt vettem Tihr-ben (ez a városom). A legidegesítõbb számomra az, mikor berak engem íjásznak és egy pajzs+kard-os ellenféllel rak össze. Iszonyat nagy mákkal tudtam csak nyerni néha-néha... <#falbav>

Az biztos, hogy akad. Semmi sem tökéletes. <#vigyor0>

nearo
Egymáson talán nem ütnek át, viszont amikor megölöd az elsõt, olyankor a mögötte levõ egybõl tud ütni, mintha a társa köddé válna... ilyennel már sokszor buktam arénaharcot meg kiképzést is.

A nyomulásukat én is rühellem, folyamatos hátrálásra késztetnek 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

JethroHUN
Azért azt a büdös k..va nagy hibát kijavíthatták volna ("jó" erõsségû botokkal játszok) ha már 2nél többen jönnek rám, a 2 is húzós... semmi esélyem, h miért? mert egymás mögött jönnek... és ugye a gép gond nélkül át üt, át lõ a társain... és persze a kedvencem 3 méteres lándzsával 1 centirõl megtud szúrni én pedig a legkisebb karddal sem tudok vágni annyira hozzám szorulnak :S

Kange
Köszönjük Emese! <#ejnye1>
Bár azért figyelembe vehetted volna, hogy ez nem warez topic. Nyugodtan elküldhetted volna privátban is Neki ezt az információt!

Ui:remélem segítettem😄
Na itt egy tuti tipp:
Felmész az isohunt.com-ra és ott beirod : mount and blade warband. Letöltöd az a SKIDROW-os verziot amit a legtöbben is letöltöttek. Utána fel mész a szovtverbázisra és ott letöltöd a mount and blade warband-ot.felrakod a szoftverbázisos letöltést , utána pedig az isohunt-os crack-et(mount and blade.exe) átmásolod a játék telepítési mappályába. Ez a kettõ letöltés csak azért kellet,mert a szoftverbázisosnál be tudod állítani hogy magyar legyen, az isohuntosnál pedig a crack van.utána nem kér semmi próbaverziós kutyafaszát.+ és ez a legjobb:A MULTI IS JÓ!(VAGYIS NEKEM ENGEDETT KARAKTERT CSINÁLNI A MULTINÁL.éS AZ ÉPPEN FUTO SZERVEREKET IS MEGJELENITETTE.cSATLAKOZNI IS LEHET,CSAK MIVEL EZ EGY MÁS VERZIÓ AKKOR EGY PATCH-ET AMIT KIIR AZT KELL LETÖLTENI)Jó játékot!😊