Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek után kénytelen voltam yaroglek hûbérese lenni, mert enélkül biztos nem adja nekem, de szerencsére az enyém lett. mondjuk az rohadt jó, h alig van emberem, toboroznék keményen, de nem merem otthagyni a várat, mert a rhodokiak biztos lecsapnának rá.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
én azt találtam ki, h mindvégig maradok független, de közben a vaegirokkal szimpatizálok. kicsit szar, h mikor elfoglalunk együtt egy várat a swadianoktól, és más kapja meg, de ha én elfoglalok egyet, az szerencsére biztos az enyém. mondjuk még csak ott tartok, h elõször próbálom bevenni a derchiosi várat, szerencsére még más nem tette rá a kezét.
elképzelhetõ, h vkivel szövetkezek, és együtt elintézzük Yarogleket, utánna meg meghódítjuk egész Calrádiát, v érdemes inkább hûbéresként lázadni?
Az csak elveszi a jatek elmenyet,mert ha a CTRL+F9et csinalod csinalod a többit is
Megprobalok patcholni,de ez igy megaszar hogy msot urjakezdtem mar nem1 varat befoglaltam persze jo kis segitsegge(Yarogek Kirallyal) és még mindig 0
Akkor a feladatoknal volt hogy a kemet hozzam vissza neki,direkt beraktam fegyvernek a botot,leütöttem és elvittem a feladat adojahoz és aztcsinalta mintha nemlett volna meg:S
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hiaba harcolok,kiirta hogy 50 hirnevpontot kapok,és nem adja meg!
Csak 96 marad és megy lejjebb 1-2 ponttal
17 hirnevpont a lovagi torna,azt sem kapom meg!
Énmar nemtudom miez!?
Hogyan lehet szakittani a nõmmel?😊
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az általam felsoroltak mindegyike megy a legfrissebb M&B-el. Tudom, mert ezekkel játszogatom magam is.
A mindenféle kiegészítõ csomagok sokaságát pedig a már említett két oldalon megtalálod.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
elkezdtem warband single playerozni,siman PC ellen
csak 100as a hirnevem,hogyan tudnam sokkal nagyobbra rakni?
Vagy lehet nekem több feleségem is?😊
EGyet mar sikerült elszöktetnem😄
Amíg én nem ûtök meg egy rám vagy rá támadó õrt se addig õ se támad rám ^_^
Szóval a lényeg az hogy én csak nézem ahogy õ leveri az õrséget és nem csinálok semmit.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
keresek pár itempackot, de ha tudtok, és van bevált újításotok hozzá (új fegyó, páncélzat stb), ak szívesen várom.
Akit ki kellene szabadítani, vagy váltani az Tirida nojan. A viszony 0.
De akármit csinálok mindig megtámad ^_^
Ez kizárólag multiban fog menni.
Egyik modból másikba pakolászni karaktereket azt nem hinném hogy lehet, fõleg akkor nem, ha komolyak az eltérések a modokban (nem egy mod belenyúl a skillekbe is). Annyit megtehetsz, hogy egy fejlettebb karaktered exportálod, majd új játékot kezdve egy mozdulattal importálod õt, lecserélve az eredetileg megkreáltat, már ha ugyanoda mentõdött el (ugyanabba a mappába) ugyanazon néven a karakter mint a lecserélendõ és a mod is látja. Ilyenkor a tapasztalat, a skillek szintje átjön, minden más elveszik (se pénz, se renown, se honor, se felszerelés nem jön át).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
HA nincs javítás föltéve, hanem alapban nyomod, akkor javaslom a javítást.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én speciel egyelõre csak saját egységeket tartok! (Azaz nevesítve Lovag+Strázsa+Mesterlövész)
Steam acc: kange82
Ha jól értem, akkor a küldetések végrehajtása növeli a falu/város gazdagságát is, igaz?
Kár, hogy ez az "elcsábítás" nincs benne. Azért gondoltam csak rá, mert néha van olyan üzenet, hogy X falu Y királysághoz fordult védelemért Z helyett. Ez akkor micsoda? Mit kell/lehet ilyenkor csinálni?
Milyen vele a viszonyod? Ha negatív, akkor így jártál.
Nem árt nyilvántartani valamiképp, kiket is haragítottál magadra korábban...
"Location relations
Each town and village has its own individual relations score with you. You can raise this by doing Village Elder and Guildmaster quests, which also help improve the prosperity of that town or village; you can lower it by attacking them. Increasing your relations with a town will decrease the cost of the items the various merchants sell by a factor of 0.5% for every +3 relations you have, (ex. 0 has no effect, 1-3 reduces by 0.5%, 4-6 reduces by 1% etc.), for a total of 16.5% reduced cost with 99 relations. Burning a village will affect your relations scores with the village and its owner but not with the faction itself. Besieging a town will lower your relations with the town, its owner, and the faction. If your reputation with a village is negative they are unlikely to have troops willing to join your party. "
Falunál: több és képzettebb újoncot tudsz toborozni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!