Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rohadt köcsögök! <#mf1> sok-sok kínlódás után elfoglaltam a derchiosi várat, erre kiderül, h majd yaroglek eldönti, h kié legyen, amikor én a saját kis összekuporgatott seregemmel intéztem el a várvédõket 😄
ezek után kénytelen voltam yaroglek hûbérese lenni, mert enélkül biztos nem adja nekem, de szerencsére az enyém lett. mondjuk az rohadt jó, h alig van emberem, toboroznék keményen, de nem merem otthagyni a várat, mert a rhodokiak biztos lecsapnának rá.
nearo
Vannak trónkövetelõk, pl veagirek trónkövetelõje valdym herceg (a fattyú). Velük a városokban találkozhatsz. Az utazók 30 dénárér megmondják, hogy ki hol van.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

és be lehet állítani a game-t hogy gyorsabb v lassabb legyen?
ti hogyan toljátok? egybõl vkihez álltok hûbéresnek, v a saját utatokat járjátok?

én azt találtam ki, h mindvégig maradok független, de közben a vaegirokkal szimpatizálok. kicsit szar, h mikor elfoglalunk együtt egy várat a swadianoktól, és más kapja meg, de ha én elfoglalok egyet, az szerencsére biztos az enyém. mondjuk még csak ott tartok, h elõször próbálom bevenni a derchiosi várat, szerencsére még más nem tette rá a kezét.

elképzelhetõ, h vkivel szövetkezek, és együtt elintézzük Yarogleket, utánna meg meghódítjuk egész Calrádiát, v érdemes inkább hûbéresként lázadni?
nem kell cheat-ezni
Az csak elveszi a jatek elmenyet,mert ha a CTRL+F9et csinalod csinalod a többit is
Megprobalok patcholni,de ez igy megaszar hogy msot urjakezdtem mar nem1 varat befoglaltam persze jo kis segitsegge(Yarogek Kirallyal) és még mindig 0
Akkor a feladatoknal volt hogy a kemet hozzam vissza neki,direkt beraktam fegyvernek a botot,leütöttem és elvittem a feladat adojahoz és aztcsinalta mintha nemlett volna meg:S
nekem az lenne a próblémám hogy kibróbáltam egy cheat-et Ctrl+f9-et ami igazából lelassítja a játékot és így könnyebb az emperkéket megölni. de nekem az a bajom hogy ha újra megnyomom akkor meg gyorsabb lesz a játék mint volt de lehet hogy a beállításoknák babráltam valamit. plz segítsetek!!!!!
Lacoka12
nem hiszem hogy azzlal lenne a baj régen én is jtszotam törtel de nem volt ilyen hiba szerintem tört verzio hiba

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

nearo
Valószínûleg az lehet a probléma, hogy nem eredeti a játékod...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

miert nem kapok hirnevpontot sem harc,sem lovagi torna utann?
Kange
Hát fõként akkor nem adózik, ha elõtte kirabolták, kifosztották.

Steam acc: kange82

A warband-ban mér nem adozik egy falu?
Ez már valami hihetetlen!
Hiaba harcolok,kiirta hogy 50 hirnevpontot kapok,és nem adja meg!
Csak 96 marad és megy lejjebb 1-2 ponttal
17 hirnevpont a lovagi torna,azt sem kapom meg!
Énmar nemtudom miez!?
Hogyan lehet szakittani a nõmmel?😊
csajosza
Sziasztok, SAJÁT FÓRUM nyílt a MULTIRA!

Warband Multi Sg fórum

csajosza

Ja igen, a honorral kevertem. Az meg becsület, megbecsültség...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Azért a 100-as renown (hírnév gondolom ez akar lenni, mert a honor az más és az tényleg nagyon lassan jön össze) összeszedése nem egy észveszejtõen nehéz feladat. Elég hamar összejön az, csupán pár nagyobb létszámú bandát leabálni kis létszámú saját erõkkel és pörög a renown mennyiség felfelé. 3-4 óra játékidõ alatt ennyi azért komolyabb nehézségek nélkül is begyûjthetõ még kezdõ karakterrel is.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Izé... Az 1.113-as patch az a Warband-hez van, nem a sima M&B-hez (ott az 1.011 az utolsó patch). Én meg a korábbi kérdésedbõl azt értettem ki, hogy az alap játékhoz keresel modokat és nem a warband-hez érdeklnek újdonságok (azokhoz is találsz a már említett két oldal megfelelõ részlegében modokat).
Az általam felsoroltak mindegyike megy a legfrissebb M&B-el. Tudom, mert ezekkel játszogatom magam is.

A mindenféle kiegészítõ csomagok sokaságát pedig a már említett két oldalon megtalálod.

Kicsit csalsz? Most kezdted és máris 100-as a hírneved? És "csak"?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Lacoka12
és nem lehet több feleséged és a hirnevedet csatákal lovagi tornákal tudod növelni

Lacoka12
én se tudok multizni pedig bolti játékom van de nem nagyon érdekel

jolvan,leszarom ezt a warband-multiplayert
elkezdtem warband single playerozni,siman PC ellen
csak 100as a hirnevem,hogyan tudnam sokkal nagyobbra rakni?
Vagy lehet nekem több feleségem is?😊
EGyet mar sikerült elszöktetnem😄
Lacoka12
<#mf1><#mf1>

Lacoka12
Hihi belém szeretett egy úri hölgy és megszöktetem most aztán pipa lett rám a egész család

norbi4567
Nah közben megoldódott.
Amíg én nem ûtök meg egy rám vagy rá támadó õrt se addig õ se támad rám ^_^
Szóval a lényeg az hogy én csak nézem ahogy õ leveri az õrséget és nem csinálok semmit.

JethroHUN
Kiszabadítani vkit azt tudjuk h megy, de a küldetés szövegébe ott van, h "vagy váltasd ki" kiváltani hogyan lehet?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ouuhh, most vettem csak észre, h ezek nem kopatibilisak az 1.113-as verzióhoz. nekem az a lényeg, h új színezete legyen az egésznek, már a 0.9-re készült módok is sokkal változatosabbá tették, még a teljes verziónál is. nagyon sok az alapcucc, ruhákból fegyverekbõl nem mondhatni, h túl nagy lenne a választék :S.
keresek pár itempackot, de ha tudtok, és van bevált újításotok hozzá (új fegyó, páncélzat stb), ak szívesen várom.
norbi4567
1.113-as verzió van fent.
Akit ki kellene szabadítani, vagy váltani az Tirida nojan. A viszony 0.
De akármit csinálok mindig megtámad ^_^

thx, hasonlóan jó választ vártam<#wink>
Oda van írva a leírásába (a linkedben a 3. sor). A multiplayer mod for Warband.

Ez kizárólag multiban fog menni.

Lacoka12
multiba müködik csak?

Lacoka12
Új játék kezdése elöször arra katintunk utána bejön egy leirás és ott lehet választani hogy folytatás ra katitunk vagy a visszára de a folytatás nem látom csak a viszát segítsen valaki ez miért van vagy a mod hibája?

Azt ugye tudod hogy ez multiplayer mod? Nem ugyanúgy kell használni mint a single-t.

Lacoka12

Lacoka12
amikor új játékot kezdünk amugy ezt töltötem le http://www.mbrepository.com/file.php?id=1721

Milyen modot és milyen folytatás gombról van szó?

Lacoka12
letöltötem egy warband mondot de nem látok folytatás gombot amikor új játékot akarok kezdeni ez miért van?

nearo

Szerintem modok közül, ha stabil, problémamentes és sok újdonságot tartalmazót akarsz, akkor szóba jöhet a Fire Arrow (általánosan minden téren vannak újdonságok), Sword of Damocles (történettel rendelkezõ, alaposan átírt menetû mod, komoly hangsúllyal a birodalomigazgatáson), Prophesy of Pendor (teljesen más térkép, másik világ, történet és rengeteg újdonság, szintén mindenbe belenyúl). Ezeket megtalálod a mbrepository és a Taleworlds oldalon is. Mindegyiknek igen kiterjedt és hasznos topichálózata van, így bármilyen elakadást, kérdés esetén nagy segítséget nyújtanak.

Egyik modból másikba pakolászni karaktereket azt nem hinném hogy lehet, fõleg akkor nem, ha komolyak az eltérések a modokban (nem egy mod belenyúl a skillekbe is). Annyit megtehetsz, hogy egy fejlettebb karaktered exportálod, majd új játékot kezdve egy mozdulattal importálod õt, lecserélve az eredetileg megkreáltat, már ha ugyanoda mentõdött el (ugyanabba a mappába) ugyanazon néven a karakter mint a lecserélendõ és a mod is látja. Ilyenkor a tapasztalat, a skillek szintje átjön, minden más elveszik (se pénz, se renown, se honor, se felszerelés nem jön át).

hey all, ezer éve nem játszotam a játékkal, kb utoljára a 0.9-es verzióval. tudnátok pár tanácsot adni, h melyik móddal érdemes végigjátszani, amiben nincsenek nagy bugok, és sokkal többet adnak a játékélményhez? még azt kérdezném, h itt az újabb verzióknál ha egy módban már van egy karakterem, ak azt tovább lehet-e vinni más módokba, h ne kelljen újrakezdeni a fejlõdést? thx a választ elõre is!
Egyébként ezeket a küldiket érdemes megcsinálni, mert 1000 dínárt és sok tapasztalati pontot ad.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elsõ kérdésem: Milyen verziójú a warbanded? Mert ez egy ismert hiba 1.100-ás verzió alatt, aztán 1.111-ben javították és már nem támad, 1.113 alatt én ilyet a csapattársaknál tapasztaltam (kiszabadítom õket, erre megtámadnak).

HA nincs javítás föltéve, hanem alapban nyomod, akkor javaslom a javítást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kange
Ezzel csak az a baj, hogyha pl. a Nord-ok ellen háborúzol, akkor elég kemény "büntetést" kapnak a moráljukra.

Én speciel egyelõre csak saját egységeket tartok! (Azaz nevesítve Lovag+Strázsa+Mesterlövész)

Viktorr
Köszi!!

Kange
Ez a szöveg amúgy honnan van?
Ha jól értem, akkor a küldetések végrehajtása növeli a falu/város gazdagságát is, igaz?

Kár, hogy ez az "elcsábítás" nincs benne. Azért gondoltam csak rá, mert néha van olyan üzenet, hogy X falu Y királysághoz fordult védelemért Z helyett. Ez akkor micsoda? Mit kell/lehet ilyenkor csinálni?

Nevesített valaki, akit ki kell szabadítani?
Milyen vele a viszonyod? Ha negatív, akkor így jártál.
Nem árt nyilvántartani valamiképp, kiket is haragítottál magadra korábban...

nearo
Város jóban van veled: nagyon picit olcsóbban veszed a cuccokat, illetve drágábban adod el.
"Location relations

Each town and village has its own individual relations score with you. You can raise this by doing Village Elder and Guildmaster quests, which also help improve the prosperity of that town or village; you can lower it by attacking them. Increasing your relations with a town will decrease the cost of the items the various merchants sell by a factor of 0.5% for every +3 relations you have, (ex. 0 has no effect, 1-3 reduces by 0.5%, 4-6 reduces by 1% etc.), for a total of 16.5% reduced cost with 99 relations. Burning a village will affect your relations scores with the village and its owner but not with the faction itself. Besieging a town will lower your relations with the town, its owner, and the faction. If your reputation with a village is negative they are unlikely to have troops willing to join your party. "

Falunál: több és képzettebb újoncot tudsz toborozni.

Lacoka12
a nord huscarl-t használd várostromnál de védésnél is jok

Viktorr
Hello!

Vár ostromlásnál,milyen egységet érdemes vinni,melyik a legerõsebb gyalogság?

Kange
Jah, elsõ játékom során így álltam a dolgokhoz, de gondoltam most humánusabb uralkodó leszek! 😊

JethroHUN
Ez Calradia ember! 😄 nem a szeretet szolgálatosokat jutalmazzák, itt falukat kell kifosztani, karavánokat adóztatni, és persze mindenkit börtönbe vetni Xd

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kange
Faxa. Pedig 1-2 város már teljesen odáig van értem... 😄