Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kétkezes cuccal csak az a baj, hogy lassan lehet vele ütni. Míg én felemelem a kardot vagy 5-en tudnak 1-kezessel ütést bevinni. Persze nem nagyon hat meg, csak akadozó. Én lovon is 1/2 kezes kardot vagy buzogányt használok pajzzsal. 70 Knighttal nincs olyan erõ ami legyûrne 😊
Egy valamit nem csípek. Volt 4 váram, persze háborúba kerültünk mindhárom szomszéddal (Nordok, a szultánság meg a Zöld genyák), és bevették sorra a váraimat míg rohangáltam közöttük h megvédjem. Most van 2, de Swadia nem sokáig lesz, mert elkezdték szépen behúzni a nagyvárosokat is.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Grunwalder várát foglaltam el, amiben eléggé meg is csappant a seregem, mindössze 20-30 swadiai lovagom maradt, meg pár nord veterán íjászom.
Jött is az ellenatakk ezerkétszáz katonával, én pedig csakazértis alapon nem tipliztem el azonnal. Ugye az ellenség hullámokban támad, ezeket volt idõm elpüfölni, mert amíg ideért a létrához az egyik csapat, addig a nordok lelõtték a felüket, a lovagoknak pedig gyerekjáték volt a maradék 😄
Már csak hétszázan voltak, de eléggé megcsappant a humán erõforrásom, összesen vagy tizenöten védtünk😄 Mondom itt vége, amikor hirtelen befutott Harlaus vagy öt hûbéresével, és ripityára verték a támadó sereget 😄
Imádom ezt a játékot
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
tényleg, még két man at arms-ot kéne knightra felfejlesztenem, de már nincsen háború, a banditák meg gyorsabbak nálam. Hol érdemes edzeni õket? Training fielden csak magamat tudom.
énnálam szerencsére minden várat nekem adott, és erre van egy jó kis taktika, ami nálam bevállt:
ha vmit frissen foglaltunk, elmentem a királyomhoz, és megkérdeztem kinek adja a várat, és ha nem nekem adta, ak megkérdeztem még1x, és másodjára már engem mondott, ezután meg is kaptam mindent 😄
hamár ennyi mindent elfoglaltál, ak sztem érdemes saját királyságot alapítani, az az igazi, és alig van a játékban kellemesebb annál, amikor egy újabb lordot állítasz magad mellé, v egy újabb várost foglalsz el, ami csak a tied
<#vigyor>#vigyor>
Amugy mindig mashol talalsz jo cuccokat,keresd az összes varosban
Multi-player:
* Dedicated server list has been revamped and several game filters are now operational.
* Fixed bug where some players were unable to join multiplayer games.
* Character turning cap has been made tighter.
* The code for finding spawn locations has been moved from scripts to native code, making dedicated servers run smoother.
Single-player:
* AI that is following their leader as a tactic now switches to charge when the leader dies.
* Item stat display improved in inventory screen.
* Retreat order is now operational.
* Fixed a critical bug causing occasional crashes.
* Tax efficiency has been reduced in easy Campaign difficulty setting.
* Kidnapped girl staying on party when quest aborts is fixed.
* Village prosperity texts are shown only when the player is the owner.
* Fixed bug where hit point loss during a tournament was not cleared at the end of the round.
* Player no longer has to pay for staying at vassal's castles.
* Prisoner and castle guards are spawned correctly in towns in player's domain.
* Surrendering no longer delivers you permanent stat damage.
* Player caravans are now stronger.
* Player party name change bug is fixed.
* Allies' shields can no longer be damaged by friendly fire.
* A cut-scene is now shown at weddings.
Both:
* The method for calculating damage when your attack connects too soon or too late has been changed.
* AI now moves back more effectively in combat to control distance.
* Some polearm attack animations have been redone.
* Some troop stats and equipment have been rebalanced.
* New key combination added to hide overlay mesh (Ctrl + o).
* Left-right and up-down keys now cancel each other (instead of one key always overriding another).
* Characters now have softer shadows.
* The models for several items and weapons have been redone.
* Camera raycast direction fix for dungeon-like places.
General:
* A ton of other bug fixes and improvements.
#6259:

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
most aztán beindultam😊
Elfoglaltam Caraf várát,Unu8zqau várát vagy mit,ezeket oda is adta nekem a Rhodok kiraly,elfoglaltam neki Reindi várát Uxkhal-t és Pravennél elszakadt a hur,mert az összes Várat odaadja csak a Városokat nem
Praven meg fõvaros,megtartottam
Csak az volt a baj hogy mivel az elõzõ életemben tamadtam a Sarrandiaikat is és a Swadiaiakat is+ még hogy fellazadtam a Rhodokok ellen ,par varam és kastélyommal bizony 3 nemzettõl valo tamadast kaptam
Gondolkoztam hogy kik a legjobbak és a Nord-okra jutottam,megkerdeztem egy Nordtol hol van Ragnar Kiraly,bevolt börtönözve Curaw-ban,kiszabaditottam,megkerestem,feleskudtem neki, mindenki békénhagyott,mar csak 1 ellenség van:a Vaegir😊
Mit szoltok ehhez a szép kis storyhoz?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Kétféle ilyen parancs van, az egyik az F1-F1 (Tartsd ezt a pzíciót), amikor odamennek, ahol akkor épp vagy és azt a helyet "védik".
A másik (talán F1-F4) meg a "Stand Ground"(?). Akkor ott maradnak ahol épp vannak és megpróbálnak életbenmaradni...
Megj: csata kezdetén mindig kiadom a "maradj itt" parancsit, kivéve, ha valami lejtõ aljában ácsorognának. Akkor "utánam" a legközelebbi dombtetõre, majd ott "maradj" és egyedül megyek elõre, szétnézni, vagy a lovassággal (ha van megfelelõ létszám) oldaltámadást indítani.
A gyalogok meg jól megoldják maguk a problémát...
Ha már az ellen elkezd szétfutkosni, akkor "támadás"...
elfoglalod fél calradiát, és egy várost meg egy várt kéne visszafoglalnod, erre feladnád? 😄
kapd el azt a büdös lordot, és vesd a tömlöcbe a patkányok közé! <#wink>#wink>
@mocsok dzsoni
mostantól te vagy harlaus hûbérese, ami abból jó, hha várt foglalnak, ak lehet, h a király azt neked adja, és együtt csatázva a többi lorddal nyírhatjátok az ellent, bár az elég kellemetlen, mikor a néped hadat üzen vkinek, és az ellenség pont a te váradat kezdi ostromolni.
arra sajnos ötletem sincs, h miért romlott meg a kapcsolatod a swadiaiakkal is.
ha nincs 4x-es túlerõben az ellenfél, ak nyugodtan menj neki, legfeljebb visszamész egy mentést.
egy ideig növeld a kapcsolatodat velük, szerezz meg pár várat és várost, kb 3-at, majd csináld úgy, ahogy én: ürítsd ki a váraidat/városaidat, majd mondj fel harlausnak, és érd el, h mínuszban legyen a kapcsolatod a swadiaiakkal, mert ak lesz lehetõséged visszafoglalni a váraidat, ami könnyedén fog menni, hiszen senki nem lesz bennük.
am érdemes ezt ak csinálni, amikor a swadiaiak senkivel sincsenek háborúban, mert lehet, h sokan elkezdik ostromolni a várakat, amiket vissza se foglaltál.
most kicsit megcsappant a kedvem h tovább folytassam
Én a szintén 20 fõs seregemmel vonultam, amikor rámrontott egy 40 fõs sereg, de a parasztok segítségével csúnyán el lettek verve. Azóta ha beszélek valakivel, folyton azt emlegetik, hogy mekkora fasza csávó vagyok, hogy eldárdáztam a nemtudomkit a parasztok segítségével.
úgy tudom, h csak a simához van magyarítás
@mocsok dzsoni
ja, én is jártam már úgy, h a követést benntfelejtettem, és csodálokztam, h miért hallnak meg ennyien, aztán rájöttem, h követésben olyanok, mint a birkák 😄
megoldás:nyomsz F1 majd F3-at, és ak támadni fognak
am ma volt a hónap legjobb lordátállítása 😄
megyek szépen reindi vára felé azt elfoglalni, mögöttem a lordjaim követnek, mint a kiskutyák, csak mivel én 20-as sereggel vagánykodtam, õk szépen lemaradoztak. nézegettem össze-vissza a térképen, h mi legyen a köv elfoglalandó vár majd ez után, erre csak bejön egy ablak, melyben vmi Bejgli nojan akar engem szétszedni a 120-as seregével (enyhe túlerõben 😄)
a lordok nem segíthettek, mivel jól le voltak maradva, én meg pont reindi váránál találkoztam ezzel a gyökérrel, aztán csak úgy megkérdeztem, h akar-e hozzám csatlakozni (am elõtte kb 30 lordot próbáltam sikertelenül rávenni)
talán a nemesek õsi jogaival jöttem neki, és hihetetlennek tûnt, de elfogadta a felkérést.
nemcsak hogy nem vert engem péppé a maroknyi seregemmel együtt, de még az ostromolni kívánt vár is mostmár az én királyságomba tartozik <#vigyor>#vigyor> FUCK YEA<#vigyor>#vigyor>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A kardok nagyon gyorsak és a sebzésük is jó.
A páncél könnyû, jó a lábpáncélzata, viszont a testpáncélzat picit gyenge.
A sapka és a cipõ egész jó, bár vannak jobbak is.
Érdemes lehet összeszedni még az elején, mert ingyen van (csak meg kell találni õket), ehhez képest jó felszerelésnek számít.
Az íjat nem tudom honnan szedte.
#6222:
Ha Valdym hercegre gondolsz, akkor nem a Rhodokokat kellett volna szétszedni, hanem a Vaegireket.
Egyébként meg igen, ha elfoglalsz minden birtokot, akkor a trónkövetelõ kilép a seregedbõl, és õ lesz az új uralkodó.
Birtokot nem kapsz ajándékba, viszont megtarthatsz mindent, amit a lázadás közben magadnak adományoztál.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ujrakezdtem a játékot,most hogy a Rhodokok-hoz csatlakoztam egybõl nagyon nehéz,mert nincs lovasságuk,már 2x elfogtak,de már most van 2 falum meg egy váram😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
kérjél 5-öt majd 1-et, és amikor a térképen vagy, ak rámész a csordára, és ott van egy lehetõség, h marhák továbbhajtása. magad elõtt futtatod õket, mint a jó pásztorgyerek, majd amikor a faluhoz értek, ak kész a küldetés.
Elfoglaltam 3 várost a 4 bõl, majdnem az összes falut, várból mindent, a király lordjait foglyul ejtettem. A herceggel ha beszélek mindig azt mondja hogy alig jutottunk elõre.
Szóval még 1 város van amit nem foglaltam el, abban van a király is. Ha elfoglalom a várost akkor a herceg lesz a király? Ezután kapok várakat jutalmul vagy valami? A válaszokat köszönöm.
http://www.mbrepository.com/file.php?id=1751
A tweakmb-nél úgy van hogy pont fordítva ha leveszed 0%-ra akkor meglóg fel kell rakni 80-ra vagy akár 100%-ra és úgy elfogod tudni kapni õket!