Mount & Blade és Warband

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

halljátok a pp módba megtaláltam az egyik kristályt.De a másik láda is megvan de abba valami kis szar volt.ilyen négyzet féleség v mi nemtudom😄 de másik városba már nemlehet....Szerintetek?
Colt17
Shark köszi a gyors választ!
És ha a modban más képességek vannak?Ha arra teszek akkor mi lessz vele?
Pl volt anno Vadnyugatos mód abban teszek a lövésre és ha utána átviszem a karit a nativeba?
A másik dolog hogy 1 mod se akar most elindulni az alapon kivül!SEMMILYEN!!

Piszkos  Fred
Szükségem lenne az rgl_config.txt -re. Nem csaláshoz. A gond ott kezdõdik, hogy vistám van, és gyakorlatilag nincs sehol, és igen, megnéztem az egész gépen. Egyszerûen nincs sehol. Ötlet?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

@Colt17
nemrég volt róla szó, de még én is lusta vagyok visszaolvasni, úgyhogy leírom 😄
a karaktermenüben rámész a statisztikákra (lent bal oldalt), és ott van az export gomb, arra rámész, majd egy másik modban létrehozol egy új karit, és ott is úgyanúgy rámész, de mostmár az impotra.
arra figyelj, h az új karakter neve megeggyezzen a régi importált embered nevével.

@lelemeny
ha sok birtokod van, ak tényleg magas lesz az adózás eredménytelensége miat ellépõ hiány, erre tudom javasolni a tweakmb-t, ott tudod beállítani a dolgokat, h mennyi birtok után legyen adózás miatti eredménytelenség, v felhúzhatod az adózást, v csökkenteheted a bért a harcosoknak.

ha nem akarsz belenyúlni a játékba, mert olyan tisztességes vagy 😉, ak hagyjál a várakban 30 embert v kevesebbet, ahogy én is szoktam (a rohadt sarrandiaiak minden emberemet lemészárolták 😄), és máris kevesebb az adó sokkal. ha ostromolják egy váradat, ak csak odamész, és vagy helyben elintézed a lordokat, v a várban megvárod az ostromot, ahol több esélyed van.
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem a Warband-dal kapcsolatban!
Kis háttér információ:
A Swadiaiak hûbérese vagyok, elég jól megy a játék, a Nord birodalmat már kivégeztem, a Vajegirek, és a Rhodokok is alig pihegnek! 😊
Mondjuk ugy hogy ellenállhatatlan a 120 swadiai lovagom, plusz a hösök, plusz én, eddig a legnagyobb csapat ami ellen küzdöttem az 745 volt, persze csak volt!!!! 😊😊
Van 3 városom, kb 6 váram, és több mint 20 településem, amik rendszeresen adóznak a városokban ekkora, gyenge nyilas egységek vannak kb 100-100-50, Az a problémám és ez a legnagyobb hogy mindösszesen kb 400 fö a katonáim száma ,és a faluimban is van bõven termelés szépen adóznak mégis,valahova elmegy az adó csak nem tudom hova, mert ugyanis azt írja ki a pénzügyi jelentéseknél hogy adózás eredménytelensége miatti veszteség -9362 arany, ezt még le is tojnám, a városok is kiírják hogy mennyi az õssz fenntartás, ami a benne lévõ seregekhez aránylagos is, mégis fel kellett oszlatnom ezt a tökéletes támadó seregemet, mert egyszerûen nem tudtam fizetni a katonákat, így most megint elölrõl lehet kezdeni a fejlesztéseket, a faluk fejenként átlag 600 aranyat hoznak bevételként, így fent is tudnám tartani ezt a sereget, de sajnos olyan mintha ez a pénz nem is hozzám folyna be!
Valaki adjon egy tippet hogy mit is tegyek, mert nem tudom már mihez kezdjek, mit tegyek másképp hogy az adózás miatti eredménytelenség megszûnjön vagy csökkenjen mert így vége a játéknak, sereget nem tudok fent tartani, hiába csinálom a lovagi tornákat, és nyerek mindig majd 4000 aranyat, akkor is elfogy!
Nagyon szépen köszönöm elõre is a gyors választ!
Üdv.: Lelemény
Colt17
Hello!Egyik módból a másikba át tudom vinni a karakterem?Importtal vagy mivel?😊
Mert akkor magasra fel lehet fejlõdni az összes módon 😄

én is kipróbáltam, külön élvezet, h az emberünk is tud ünnepelni, csak az szívás, hogyha a gyõzelem elõtt nyomjuk be, ak a hülye elkezd lövöldözni a nyilával. én ilyen szerencsétlenül mondtam búcsút egy felbérelt harcosomnak XD
Udv!

Lenne egy kerdesem azt szeretnem megerdeklodni hogyan lehet rabirni a jatekot hogy lan-ba tudjunk jatszani. Nekem a Mount&Blade Warband 1.113 verzio van fent win 7 alatt ismerosnek xp-je van csak azert irom nem e lehet az is baj mert mikor csinalok szervert latja hogy ott van de mikor csatlakozna kiirja hogy csatlakozasi hiba. Port van nyitva. Probaltuk hamachin is de ugy se ment.

valaki legyszi segitsen

Valaki kerem segitsen. A valaszokat elore is koszonom.

A fenébe. Az elsõ link rossz lett. Na mégegyszer (msot már elméletileg jól):
Mbrepository large mods

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Menj fel a mbrepository oldalra és ott a modok között megtalálod (large mod-ok).
De íme egy link:
Mbrepository large mods Itt már csak lapozgatni kell párat hogy megleld a neked tetszõ modot (állítsd át 50-re a listázást és akkor többet látsz majd).

Itt meg a PoP 2.5 (már ha erre voltál eredetileg kíváncsi):
PoP 2.5

Udv!

Lenne egy kerdesem azt szeretnem megerdeklodni hogyan lehet rabirni a jatekot hogy lan-ba tudjunk jatszani. Nekem a Mount&Blade Warband 1.113 verzio van fent win 7 alatt ismerosnek xp-je van csak azert irom nem e lehet az is baj mert mikor csinalok szervert latja hogy ott van de mikor csatlakozna kiirja hogy csatlakozasi hiba. Port van nyitva. Probaltuk hamachin is de ugy se ment.

Valaki kerem segitsen. A valaszokat elore is koszonom.

Valaki meg tud dobni egy linkel,mert sehol sem találom a modot,szóval nem tudom letölteni!<#szomoru1>
A térkép árusa az vándorol (könyvkereskedõ mint már említettem néhányszor). Kocsmákban tûnhet fel, nem marad egy helyen, szóval fix fellelési helye az nincs.
Az illetõ neve ott van a már kétszer is linkelt oldalon. Ennyire ne tessék már lustának lenni ha már egyszer ott az elérhetõ segítség... <#shakehead>

Összesen két városban lehet láda az utcákon. Amennyiben tudod melyik városok voltak ezek az alap játékban (ezekben a ládákban volt elrejtve a szamuráj páncélzat és fegyverzet pár darabja), úgy elég hamar rájössz hogy ebben a játékban melyik városok lehetnek (ne D'shar vagy Empire városban keresd, mert ott tuti nem lesz).

A bánya mindaddig telejsen felesleges tényezõ, míg nincs legalább 2 kristályod. Egyet oda kell adj a könyvárus fickónak akitõl megtudhatod a bánya helyét, a másikat meg a bányánál kell odaadni vagy a kovácsnak vagy a remetének (már nem emlékszem meliyküknek de ez is ott van a már említett linkelt oldalon). Ekkor kapsz egy alap rune fegyvert amit a másik csúkánál tudsz fejleszteni egyetlen alkalommal.

És te melyik városba találtad meg a kristályt?és holvetted azt a térképet ami megmutatja a kovács helyét?
Igen én is! És nem lehet csata közben csak a végén...

mikor1216 teis a pp móddal tolod?
Közben nem lehet!Kipróbáltam.
bardocz
Közben nem lehet?
Egy tipp ha a gyõztes csata végén nyomtok egy ctrl+F5 öt akkor a harcosod ünneplni fog! 😄 Kipróbáltam mûködik.

Na télleg kellett neki torbah és ezek a windriderk álati durvák... simán kinyírt egy lovagot egymaga és nem kellett hozzá qualis gem mert már megvolt a torbahban építve a rend 😄 vettem egy könyvárustól egy térképet ami vmi al-aziz nevû bányát mutat/tesz elérhetõvé----> utána olvastam azon a pop os oldalon de annyira nem megy jól az angol annyit értettem hogy nem lesz elég csak ez az egy drágakõ.. :S

mmmm nem eredeti.

Valószínüleg az lesz a baj, amit miko1216 is írt, hogy fenn van a magyarítás. Az bizony alaposan bekavarhat. Ha nincs fenn magyarítás és nem a native-ba másoltad bele a modot hanem a modules könyvtárba tetted be a saját mappáját amit kicsomagoltál a letöltött file-ból, akkor nem lenne szabad ilyen jellegû problémával találkoznod.

A modot meg az 1.011-re kell rátenni. Legalábbis a legutolsó változatát a 2.5-öt biztosan (nekem is ezen van fenn és megy probléma nélkül).

A sóbánya az nekem új. Én nem találkoztam a modban sóbányával.

Tehát akkor van egy városod, D'shar kultúrát követed, van egy szabad Qualis gem-ed és nem tudod létrehozni a war room opcióból a steward-al beszélgetve a windraider knight order-t?

Biztos hogy minden adott?
Kellõ mennyiségû Honor (a minimum az nem biztos hogy elég, biztos ami biztos legyen kétszer annyi honor pontod), Qualis Gem az inventory-dban, pénz, jó opciót nézel (war room)? Én ezt a rendet még nem hoztam létre de elképzelhetõ hogy mindenképpen kellene neki Torbah megszerzése és csak ott hozható létre a rend. Ahhoz meg hogy majd képezz honor troop-ot ahhoz majd kell megfelelõ tapasztalattal bíró egység (windraider esetében ez D'shar horsemen), plusz egy raklapnyi renown point, mert minden ilyen egység renown pontba is kerül. Minél több a honor pontod annál kevesebb renown pontba fog fájni egy egység átképzése.

Ne az udvaron keressed hanem benn a hall-ban. Ott lesz. Ha több szintes a hall, akkor a felsõ szinten is körül kell nézni. A titulusa steward. Faluban meg a sima falusi vezetõ az akit trenírozhatsz (gyakorlatilag jó sok pénzért pár óra alatt megtanítod neki mindazon skill-eket amiket a karaktered ismer ugyanazon a szinten amin abban a pillanatban ismered, ugyanez igaz ha a steward-ot trenírozod).

Lord toborzás kétféleképpen lehetséges. Az egyik, hogy jóban vagy egy lorddal (tényleg jóban, szóval abszolúte minimum 25+), legyõzöd, foglyul ejted, majd beszélgetsz vele (nem lehet dutyiban, a seregeddel kell legyen mint fogoly mert csak akkor jön elõ ez az opció) és ott lesz opcióként hogy elengedheted pénzért vagy ha tényleg jóban volt veled akkor át is állíthatod. Ha volt a delikvensnek saját területe akkor azt hozza ilyenkor magával.

A másik megoldás hogy ha legyõzöl egy birodalmat akkor szét lesz osztva a megmaradó nemessége a még meglévõ frakciók között. Ilyenkor ingyen lehet hozzájutni a lordokhoz.

Illetve akad még egy harmadik lehetõség is, mikor megkörnyékezel egy lordot akinek nincs földje (infót kérsz róla és ekkor kiderül hogy van vagy nincs birtoka). Ha jóban vagy vele át tudod csábítani csak ilyenkor záros határidõn belül adni kell számára területet.

Ajánlom neked is áttanulmányozásra a mod info oldalát, emrt rengeteg kérdésedre tuti kapsz választ:
Prophesy of Pendor

Megvan a 11 honor pointom megvan a 20 ezer arany dshar kúltúrát választottam mégsem enged a városi felelõs megcsinálni azt a lovagrendet ami a windridereket képzi mi lehet a baj? már megnéztem azt a pop os oldalt is amit linkeltetek

Eredeti?

Udv!

Probaltam vegig olvasni rakeresni de semmi.

Az lenne a bajom hogy lan-ba szeretnenk jatszani es az 1.113 verzio van fent. Router van de nyitva a port. Latom a szervert amit csinal es forditva is de belepni nem tudok es o se az enyemre azt irja csatlakozasi hiba. Valaki tudna nekem ebben segiteni. Elore is koszi a valaszokat

valószínûleg azért mert a magyarítás fájlokat beraktad a modba ne rakd be mert a magyarítás csak a native re vonatkozik. Hagyd angolul

sziasztok
nagyon jó Prophesy of Pendor csak nekem az mitöl van hogy az alap frakciók maradtak benne mint khergit kánság nord királyság stb vagy ez így marad benne ? amugy a többi dolog az jó benne meg van a sóbánya .esetleg valami tipp vagy mien verzió számu mount blade ra rakjamn nekem 1.011 es van fent válaszotokat elöre is köszönöm

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

JA és lordokat hogyan tudok toborozni? Erre még nem találtam opciót... És a becsületemet hogyan lehetne gyorsan megnövelni?

És bocs hogy hülye kérdés de holtalálom azt az üzemeltetõt mert az ostrom után rögtön benéztem a kastélyba és az udvarra is de sehol se találtam kösz a gyors segítséget

Ahhoz hogy ne sima rebel legyél, ahhoz a várad "üzelemtetõjével" kell elbeszélgetned.
Mikor elõször beszélsz vele akkor csak bemutatkozol. Utána beszélj vele újra és ott ha jól emlékszem akkor a diplomacy részben van egy olyan opció hogy declare independence (vagy valami ilyesmi).

Na ha ez megvan akkor utána tudsz majd zászlót választani, elnevezni a királyságodat, színt cserélni meg beállítani hogy milyen hagyományt kövess (ezek egy részét a camp menüben az akcióknál is tudod majd állítgatni késõbb). De elõbb meg kell várnod míg a program visszajelzi hogy megtörtént a függetlenedés és új királyság született.

Ha toborozni akarod a pendor egységeket akkor bizony majd a pendor birodalmat kell kijelölnöd mint a saját birodalmad alapját. Onnantól kezdve a saját falvaidban majd toborozhatsz pendor parasztokat (de neked is jelzem, hogy idõnként elõ fog fordulni hogy nem pendor troop-ot toborozhatsz hanem olyat amilyen birodalomnak eredetileg része volt a falu).

Van egy iránytû a bal alsó sarokban... azon látod az égtájakat

Alapbeállítást használdj, felesleges a térképet forgatni. Észak a Ravenstern királyság, a tengerpart nyugaton van (Fierdvain királyság és legaljánál még akad némi D'shar terület is). A nagy erdõsség ezek után érthetõen keleten van. Középen van a Sarleon királyság, alattuk a D'shar területek és az Empire.

A minor faction seregeket (van már egyáltalán?, mert az elején még nincs és amint van, azt észreveszed a report fülre bökve a victory conditions-ben mert ott leírja ha van minor faction sereg és hogy mi a neve ileltve mennyi van éppen az adott idõben) magadnak kell megtalálnod. Õk vándorolnak, nem maradnak egy helyben.

Azt meg hogy kezdesz új karaktert vagy sem azt neked kell eldöntened. Egyébként elrontani nagyon nem lehet egy karaktert sem. Legfeljebb a sereged létszámát nem leadership+charisma kombóra fogod alapozni hanem idõvel a nagy renown mennyiségre. Ez is megoldás. Nem rohammunkában kell összegyûjteni záros határidõn belül egy nagy haderõt. Ez nem a Sword of Damocles vagy az Expanded Gameplay mod ahol megadott idõn belül jön a rettentõ ellenség.
Teljesen életképes az a karakter is ami nem a szokásos minél hamarabb nagy seregre gyúró (leadership skill maximalizálása) sémát követi, hanem kis csapattal köt bele nagyobbakba és csak mászkálgat a nagyvilágban. Többre mész egy maxra kigyúrt surgery+wound treatment képzettségû vezérrel, mert bár kevés embere lesz de azok nem nagyon maradnak ott hullaként a harctéren. Szépen lassan úgyis összejön a nagy seregre való renown mennyiség is.

Kösz! Énis úgy tudtam hogy nincs Warband-ra de gondoltam hátha annyira nekem se jön be a warband 😄... Elkezdtem ezt a pop-ot egész jó scorpion assasin karit akarok összehozni... Már rá is gyúrtam a kés dobálásra meg az egykezes fegyverekre meg dshar falukkal való viszonyomra. De gondoltam jobb lesz egy saját királyság el is foglaltam egy ilyen "kék" területet a havas részen de csak azt irja hogy lázadó vagyok semmi szín meg nép/kúltúra választás-----> kérdés: Hogy tudok így pendor-i katonákat összehozni? Eddig csak farmerekbõl sikerült (megj. kastélyt foglaltam el az a baj hogy nem várost?) Kösz!

na a 36-os karimmal új játékot kezdtem, és már a 20. nap új királyságot alapítottam, 0 trónjoggal és egy csipetnyi hírnévvel és megbecsüléssel😄
egy lord megvádolt azzal, h a zázslómat csak loptam, ezért kihívtam párbajra, és jól el is vertem, de nem kelett volna, mert késõbb a sarrandiaiak háborút indítottak ellenem.

az volt elején a szerencsém, h halmart elõször elfoglalták a sarrandiaiak, aztán vissza a khergitek, én meg lazán legyõztem a 96 khergit katonát, és enyém lett halmar.
csak most az a gáz, h a sarrandiaiak vissza akarják foglalni, ami nem is volt igazán az övék 😄, és így a történelem megismétli önmagát, mert az elõzõ játékomban is ugyanúgy rátámadtak az emírek halmarra, és ahogy ak is, most is rohadtnehéz lesz mevédeni, úgyhogy szurkoljatok 😄
A minor faction sereget holtalálom?
És a tájakat,hogy kell nézni?😄Mert nemmind1 hogy hogynézem,hogy észak,dél,stb...
Merre van észak,ebbe?
Akkor én lehet,hogy rosszul kezdtem el már az egészet....
Nemtudom,hogy most akkor kezdjek e uj karaktert vagy maradhat ez?
Találni csak egyet fogsz kristályból és fix helyen. Ha többet akarsz akkor minor faction sereget kell leverni és vezérét elfogni. Amennyiben a kérdés a városok/várak kapcsán arra vonatkozna, hogy hol lehet létrehozni rendet, nos azt akárhol, csak van ami helyhez/személyhez kötött elõfeltétellel is rendelkezik.

Ha kevesled a harcot akkor javaslom menj a vikingek területére (Fierdvain) és ott majd belefutsz jó sok, szívós rablóba (maradj a tengerpart közelében, mert ezek a normál játék sea raider egységeinek emgfelelõi).
Vagy menj a keleti erdõ északi oldalára, ott több csapatnyi Jatu lovas terrorizál bárkit aki arra mászkál, míg a D'shar területeken temérdek kis fosztogatócsapat rohangászik. Az Empire területek déli szekcióiban a kígyós brigád keménykedik és lehet õket gyilkolászni. Sarleon királyságában a heretic csapatok szórakoznak a királyság nyugati felében, míg északon a különféle barbár törzsek csoportjaiba lehet belefutni. Bárhol lehet találkozni red brotherhood rabszolgavadászokkal, kalandor csapattal is, így a betámadásuk jó fejlõdési alapot jelenthet. Van aprítanivaló nem is kevés. Persze ha csak a gyengéket keresed (sima rablók, fosztogatók, banditák) akkor ne csodálkozz hogy nem nagyon találsz ilyeneket mert nem ezek a kóborló fenyegetõ tényezõk a jellemzõek.

Emellett járkálj jó sok tornára és lehetõleg nyerd meg azokat (de simán is arénázgathatsz mert annak is megvan a fejlõdésre és pénzügyi helyzetre gyakorolt jótékony hatása). Így növekszik a renown amitõl növekszik a maximális sereglétszám is. Növeld a charisma karakterisztikát és megintcsak növekszik a létszám. De ha 10-es zintû karakterként még csak ennyi a max emberlétszámod akkor vagy nem növelted a leadership skill-t vagy csak kis csatákba mentél bele (azok nem angyon adnak renown pontokat). 38 emberrel meg már lehet azért nagyobb csapatokba is belekötni. Szívósabb íjászból meg 38, némi NPC segítséggel már egész ütõképes tud lenni és vár elfoglalására is alkalmas lehet.

Katonák fejlesztésére meg vegyél fel embereket (NPC-k) és képezd õket training skill terén (összeadódik a hatásuk).

Ugyanakkor ott a lehetõség hogy nemesi hátteret rakj össze magadnak ami esetén a leadership és a charisma is magas már kezdetben és olyan 30+-os létszámú brigáddal is szaladgálhatsz. A háttér a kezdéskor elég sok bonuszt vagy éppen hátrányt jelenthet, szóval érdemes megfontolni miket választ az ember.

Saga Jr azt szeretném kérdezni,hogy most mitcsináljak?mert olyan állapotba kerültem most,hogy 10-es vagyok.És va asszem vagy 38 emberem....De alig vannak portyázó rablók vagy erdei rablók vagy akármik....Igy alig tudom fejleszteni a katonáimat és magamat is...Ugyebár 38 emberrel nemtudok bevenni 1 várat...
szerinted mittegyek?Meg ez a kristályos dolog ez tényleg jólenne....szerinted csak a fõvárosokban lehet vagy kisebb kastélyokban is?
Nálam nem volt ezzel baj. Mikor elég közel értek a városhoz (gyakorlatilag a határán álltak) ahová menni akartak, akkor csak újra beszélnem kellett velük és el lett fogadva a feladat. Ugyan két alkalommal elõfordult, hogy a feladat el lett fogadva, de nem lett kivéve a quest menübõl. Meg olyan is akadt egyszer, hogy 3 alkalommal is meg lettem jutalmazva egy feladatért. 😊

miko1216:
Jelenleg úgy tudom nincs Warbands alá PoP. Meg kéne nézni a taleworlds-ön a készítõ fórumát, hátha már rajta van a problémán vagy van valami véleménye a dologról (csinálja vagy sem, noha a Warbands megjelenése utáni véleménye alapján nem volt elragadtatva az új játéktól és maradni akart a réginél, de azóta lehet hogy változott a véleménye).

A karavánkísérõsek nálam mind úgy végzõdtek hogy odaértünk aztán nem történt semmi, továbbra is csak jöttek utánam, ugyanaz a szöveg jött elõ ha beszélni akartam, hiába kóvályogtam a város körül hogy hátha észreveszi hogy megérkeztünk. Egy idõ után meguntam.
Ez pop mod ez már van warbandra is vagy csak a sima M&B-re? Mert Saga Jr hosszas magyarázata után egész meg jött hozzá a kedvem de az alap M&B-s nekem annyira nem jött be de lehet nem merültem bele annyira...

Nekem a kísérõs küldik nem voltak problémásak a Damocles-ben. Már ha a küldünk egy karavánt, kísérd el õket valamelyik városba típusra gondolsz. Azok mentek probléma nélkül.

Ellenben az összes hozz x db ilyen vagy olyan cuccot, lovat (itt sosem mondták emg a pontos minõséget így egy csomó lovat kellett mindig vinnem mire elfogadta a feladatot) annyiban hibás volt, hogy a quest log sosem a feladatot jelenítette meg ha nem valami zagyva szöveget.

illetve a mod egyik alap küldetéstípusa (bûnözõ levadászása valamelyik faluban) szinte mindig hibás volt, mert a bejárható területen kívülre (bár a térképen azért látszódott a kis mocsok) lett lerakva a célpont az esetek 95%-ában.

Mondjuk az összes mercenary camp kísérõs küldi bugos, szóval ezekkel csak óvatosan.
Csak a Prophesy of Pendor esetében fejleszthetõek bizonyos fegyverek. Másutt nem tudok ilyenrõl.

Damocles-hez nincs magyarítás (miért is lenne ha nem magyar az alkotó) és amennyire tudom ismertetõ/tipphalmaz sincs magyarul a modról. Mondjuk olyan nagyon nem is kell, mert elég egyszerû a nyelvezete.
Ami fontos az úgyis elolvasható akármikor és így nyugodt tempóban lefordítható (birodalmak leírásai, törvények és azok hatása). Az egységek képességei azok könnyedén azonosíthatóak, a történet nem igényel hosszas magyarázatokat. Egyedül egyes feladatok esetében van az hogy oda kell figyelni mikor elmondják (fõleg a mercenary company-któl kapott feladatoknál ahol a quest menübe olykor hibásan kerül be a feladat és ha nem figyelt oda az ember nem fogja tudni mit is vállalt el).

Köszi.Ígérem ki próbálom.

sziasztok . látom lehet fejleszteni a fegyvereket ezt hogyan tudom megcsinálni amugy nagyon jó a Sword of Damocles csak anyi hogy nem nagyon vágom az angolt esetleg valaki aki játszik vele valami tipp vagy magyar leirás nincs e hozzá ? válaszotokat elöre is köszönöm

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

Na ezért érdemes csinálni egy mentést az egész native könyvtárról, átnevezni valami mássá, betenni a modules könyvtárba és így induláskor az is megjelenik majd a választható modulok között (ezért kell a másik név). Ezt aztán szét lehet buherálni mindenféle dologgal, és ha valami nem klappol csak le kell kapni és levan a gond. <#eljen>

Egyszerû a királycsinálás. Csak legyen egy várad vagy városod és beszélj a steward-al odabent. Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem a diplomacy menüben lesz erre opció vagy valahol máshol. Észre fogod venni.

A városokat meg járd végig, mert érdemes ha másért nem hát a kocsmákban felvehetõ manusokért, információkért, pletykákért. Ugyanazon városok egyikében van elrejtve egy ládában a cucc, mint az alapjátékban is voltak a rejtett ládák (nem épületben van, hanem kinn az utcákon). Csak itt másként hívják a várost, de amint bemész fel fogod ismerni ha jó helyen jársz.
Ha meg még ennyit sem akarsz beleölni a játékba felfedezésileg akkor ott a link a teljes leíráshoz, abban benne van hol találod a rejtett cuccost.

elõbb megkerestem a választ 😊, bár az igaz, h párszáz hsz-szel arréb volt. annyi a lényeg, h a névnek is ugyanannak kell lennie.