Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes.
Ha a lehetõ legújabb patch van rajta, és nem lát a multiban,akkor szerintem tûzfal kérdés lehet.
Ha a lehetõ legújabb patch van rajta, és nem lát a multiban,akkor szerintem tûzfal kérdés lehet.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nekem eredeti, de egy szervert se talál soha... patchelt verzió pedig...
War. War never changes.
Eredeti a játékod?
Mit csináljak ha nem jön be multyplayer mód. <#conf>#conf>
Én már párszor találkoztam vele a warbandba is. Csináld azt hogy odamész egy lordhoz és megmondod neki hogy magadat jelölteted de ne kérj meg senkit hogy szavazzon meletted. Amúgy ha használsz tweakMB-t akkor a "basi party size"-t told fel 400 ra és akkor minden emberedet elviheted és ha elfoglaltál ey várat akkor letudod tenni õket és visszaállítani.
Sharkhunter:
Az a gond hogy a városban van 500 emberem a várban 0.Azokat nem akarom elvesziteni, de nálam csak 100 fér el, meg a kecó is kell.
Na most akkor ha én felmondok megmondja hogy:-Mindent elveszek tõled amit neked adtam!
Nem mondhatom hogy:-Nem.
Szóval ez a helyzet.<#confused>#confused> <#mf1>#mf1>
Az a gond hogy a városban van 500 emberem a várban 0.Azokat nem akarom elvesziteni, de nálam csak 100 fér el, meg a kecó is kell.
Na most akkor ha én felmondok megmondja hogy:-Mindent elveszek tõled amit neked adtam!
Nem mondhatom hogy:-Nem.
Szóval ez a helyzet.<#confused>#confused> <#mf1>#mf1>
"Hát ha elfoglalsz egy várat mondjuk és nem neked adja akkor vagy elfogadsz 900 dénárt vagy aztmondod hogy hûbéruradnak tett eskü megtagadása. Ott eldöntheted hogy visszaadod a birtokjokat és békében váltok el vagy megtartod és akkor rögtön ellenségek lesztek. (Szerintem az utõbbi a jobb megoldás.)" ilyen a WarBand-ban is van?Én nem találkoztam vele 😊
MI az is?
(Kiegészítés!)
A Mount & Blade Warband játékhoz.
A Mount & Blade Warband játékhoz.
valaki tud mondani egy telepítõ kódot a játékhoz?<#fejvakaras>#fejvakaras> <#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
@Colt17
én úgy csináltam, h mikor volt kb 5 váram, és saját királyságot akartam, ak kiürítettem a katonákat 3 várból, és átraktam a többi 2-be, és persze nyílt terepre is max volt a katomáim létszáma.
amint felmondtam yarogleknél, azután elfoglaltam a 3 várat, a vaegirek kicsit gyötörtek az ostrommal, de vissza tudtam õket verni.
azért fontos, h ezt ak csináld meg, amikor a hûbérurad nincs senkivel se háborúban, mert az üresen hagyott várra egybõl lecsap az ellenség, én ide-oda rohangáltam a seregemmel, nehogy a vaegirok ellensége lenyúlja a váraimat 😄
@Mecha
az a lényeg, h a lord neve zölddé változzon, és ak simán megy minden. azért a várfoglalással elég profin megoldottad 😉
ha a txt-ket így rakod be, ak sztem úgysem fog mûködni, v késõbb jelzi ki a galibát, de ha van rá idõd, ak egy próbát megér, lehet h bejön.
én úgy csináltam, h mikor volt kb 5 váram, és saját királyságot akartam, ak kiürítettem a katonákat 3 várból, és átraktam a többi 2-be, és persze nyílt terepre is max volt a katomáim létszáma.
amint felmondtam yarogleknél, azután elfoglaltam a 3 várat, a vaegirek kicsit gyötörtek az ostrommal, de vissza tudtam õket verni.
azért fontos, h ezt ak csináld meg, amikor a hûbérurad nincs senkivel se háborúban, mert az üresen hagyott várra egybõl lecsap az ellenség, én ide-oda rohangáltam a seregemmel, nehogy a vaegirok ellensége lenyúlja a váraimat 😄
@Mecha
az a lényeg, h a lord neve zölddé változzon, és ak simán megy minden. azért a várfoglalással elég profin megoldottad 😉
ha a txt-ket így rakod be, ak sztem úgysem fog mûködni, v késõbb jelzi ki a galibát, de ha van rá idõd, ak egy próbát megér, lehet h bejön.
Amúgy azon gondolkodtam hogy milenne ha a txt-fájlokon belül másolgatnék át minden szöveget és ami az eredetibe is benne van az benne marad ami pedig új az plusszba bekerülne. Ha valakinek esetleg van tippje hogy mûködhet-e vagy sem az pls ossza meg velem.
Hát én már próbáltam úgy is ugyan akkor mert minden ilyen elõtt elmentem de azt a foglyot sehogy sem sikerült ugyhogy elfoglaltam a várat<#vigyor>#vigyor>
Néhány lordnál beakad néhánynak nem.
Néhány lordnál beakad néhánynak nem.
Hát ha elfoglalsz egy várat mondjuk és nem neked adja akkor vagy elfogadsz 900 dénárt vagy aztmondod hogy hûbéruradnak tett eskü megtagadása. Ott eldöntheted hogy visszaadod a birtokjokat és békében váltok el vagy megtartod és akkor rögtön ellenségek lesztek. (Szerintem az utõbbi a jobb megoldás.)
Hogy tudok úgy felmondani <#action>#action> a királynál hogy a birtokaim megmaradjanak?Mindegy hogy meg utál-e, csak a kecó megmaradjon.
<#confused>#confused>
<#confused>#confused>
Hi!
Nem tudok róla,hogy a lan-os törést megoldották e már egyáltalán.
Nem tudok róla,hogy a lan-os törést megoldották e már egyáltalán.
Udv!
Lenne egy kerdesem azt szeretnem megerdeklodni hogyan lehet rabirni a jatekot hogy lan-ba tudjunk jatszani. Nekem a Mount&Blade Warband 1.113 verzio van fent win 7 alatt ismerosnek xp-je van csak azert irom nem e lehet az is baj mert mikor csinalok szervert latja hogy ott van de mikor csatlakozna kiirja hogy csatlakozasi hiba. Port van nyitva. Probaltuk hamachin is de ugy se ment.
PM-et is lehet irni!!!
Valaki kerem segitsen. A valaszokat elore is koszonom.
Lenne egy kerdesem azt szeretnem megerdeklodni hogyan lehet rabirni a jatekot hogy lan-ba tudjunk jatszani. Nekem a Mount&Blade Warband 1.113 verzio van fent win 7 alatt ismerosnek xp-je van csak azert irom nem e lehet az is baj mert mikor csinalok szervert latja hogy ott van de mikor csatlakozna kiirja hogy csatlakozasi hiba. Port van nyitva. Probaltuk hamachin is de ugy se ment.
PM-et is lehet irni!!!
Valaki kerem segitsen. A valaszokat elore is koszonom.
Warbandhoz van magyarítás?
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Egyébként sok kinézet változtatót láttam néhányat meg is jegyeztem:Robin Hood,Chuck Norris,T-Rex,Zombie stb.<#vigyor>#vigyor>
na megoldódott a problémám:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annyi a lényege, h nem egybõl kell elvenni a börtönõrtõl a kulcsot, hanem elõbb beszélni kell a lorddal, h meg akarom szöktetni, és csak azután szabad odamenni az õrhöz, és a leinyisszantása után elvenni kulcsot.
nemtudjátok melyik módba vannak a paladinok?
hát sztem ez a 2 mód már nagyon eltér a játéktól...
Egyébként most töltöm a Prophesy of Pendor-t!!!<#nyes>#nyes>
Lenne egy fontos kérdésem:
Van egy kinézet változtató módom akkor azt hova kell berakni,hogy mûködjön???<#confused>#confused>
Van egy kinézet változtató módom akkor azt hova kell berakni,hogy mûködjön???<#confused>#confused>
Én tudok néhány modot mint pl Star Wars Counqest vagy a(szerintem tök jó)Land of Bleeding Ice<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Hát megpróbáltam de sajnos el sem indul valamiért úgy. Az a gond hogy nemtudom hogy melyik txt fájl adja hozzá a dyplomayhoz a plusszokat mert pl ha bemásolom az egész diplomacyt az age of changeba akkor a troops nevû txt-t is kicseréli ami pedig elég fontos az age of changeba. Amúgy van valami másik jól megcsinált mod warbandhoz?
Nincs valami keresztes lovagos mód vagy valami ehhez hasonló?
a nativeban is ütik egymást egyes fájlok, de gonodt ez nem okoz, azonban egy másik modnál lehet probléma, de nem hiszem, h sok esély lenne rá.
a diplomacy összes mappáját, jegyzettömbjét stb-jét másold bele, aztán próbáld ki, h úgy megy-e.
remélem már csináltál biztonsági másolatot, mert az nagyon fontos.
a diplomacy azért jó, mert igazából csak hozzáad pár dolgot a játékhoz, el nem vesz, és nem is cserél ki semmit, de azért hamar vizsgáld felül a lehetõségeket, mert lehet, h csak a késõbbiekben lesz probléma.
sok szerencsét 😉
a diplomacy összes mappáját, jegyzettömbjét stb-jét másold bele, aztán próbáld ki, h úgy megy-e.
remélem már csináltál biztonsági másolatot, mert az nagyon fontos.
a diplomacy azért jó, mert igazából csak hozzáad pár dolgot a játékhoz, el nem vesz, és nem is cserél ki semmit, de azért hamar vizsgáld felül a lehetõségeket, mert lehet, h csak a késõbbiekben lesz probléma.
sok szerencsét 😉
Amúgy letöltöttem az Age of Change modot ami nekem nagyon bejött de megtudná mondani valaki hogy melyik fájlokat kell átmásolnom a mod mappályába a Diplomacy modbol ahoz hogy minden megmaradjon az age of changebol de a diplomacy mod "lehetõségei" is megmaradjanak? Mert két fájl üti egymást és az egyik törlõdik. Szóval valahogy nem lehet azt hogy mind2nek benne legyenek az újjításai?
Nem magamat akartam kiszöktetni hanem egy foglyot 😄 (bocs már késõ van).
Ez bug mert velem is elõfordult párszor. Velem az is megtörtént hogy sarranida szultánság egyik várábol akartam kiszöktetni magamat és miután a rab már mögöttem volt, láttam hogy nem felém rohannak a katonák hanem a kapuba áll valaki egyhelybe és õt gyepálták. Oda mentem hozzá és mint kiderült én vagyok az még1x de sajnos csak állt egyhelyben és hagyta hogy üssék. Érdekesnek tartottam és csak néztem, de mikor kiütötték akkor azt írta ki hogy elszúrtam mert kiütöttek.
egy dúrva háború után mostmár van idõm elrabolt lányokat kiszabadítani, lordokat a várbörtönbõl kijuttatni, de utóbbinál akadt egy kis problémám. nem tudom, h alapból bugos-e ez a rész, v ez is egy lehetõség, ami velem történt.
vmelyik rhodok várban lûáttam nuwas emírt bebörtönözve, gondoltam itt az idõ kiszabadítani. a következõ sorokat azárt rakom spoilerbe, hátha vki maga akarja felfedezni ennek az izgalmas eseménynek a folyamatát.
vmelyik rhodok várban lûáttam nuwas emírt bebörtönözve, gondoltam itt az idõ kiszabadítani. a következõ sorokat azárt rakom spoilerbe, hátha vki maga akarja felfedezni ennek az izgalmas eseménynek a folyamatát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
odamentem az õrhöz, követeltem a kulcsot, majd a kettéhasítása után önként ideadta. bemegyek nuwashoz, megdumáljuk, h megszöktetem, és maradjon mögöttem, erre ugyanúgy kijön velem, és elkezdi kaszabolni a várvédõket, én meg íjjal alig bírtam fedezni, mert am biztos lecsapták volna.
na láttam sehol nincs már védõ, mennék dumálni nuwashoz, h kijátszottuk már magunkat, mostmár lépni kéne, erre õ tök nyugisan elkezdi a páncélomba mélyeszteni a kardját, én meg fejbegórtam egy nyíllal viszonzásképpen.
ezután sikertelen lett az eksön, nuwas ottmaradt, de az a baj, h más választásom se volt, a kapuból se bírtam kimenni, se azt kinyitni. ilyen alapból van, h csak úgy nekemtámad egy rab, mert régen csatáztunk, v ez sajnos egy bug? v mit kéne még tegyek?
na láttam sehol nincs már védõ, mennék dumálni nuwashoz, h kijátszottuk már magunkat, mostmár lépni kéne, erre õ tök nyugisan elkezdi a páncélomba mélyeszteni a kardját, én meg fejbegórtam egy nyíllal viszonzásképpen.
ezután sikertelen lett az eksön, nuwas ottmaradt, de az a baj, h más választásom se volt, a kapuból se bírtam kimenni, se azt kinyitni. ilyen alapból van, h csak úgy nekemtámad egy rab, mert régen csatáztunk, v ez sajnos egy bug? v mit kéne még tegyek?
Foglald el Rane városát és majd ott tudod képezni õket (ahogy a többi frakció esetében is, a saját, városhoz kötött speciális egységükhöz szükséges kiképzõhely az adott városban eleve fel van húzva, így nem kel lezzel veszõdni) Ravenstern Knight egységekbõl. Beszélni kell a steward-al és nála a war room opcióban lehet a magaddal hurcolt ravenstern lovagokból, renown pontokért cserébe képezni Knights of the Dragon egységeket.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Pendor modban hogyan tudok Dragon knight-okat képezni? Vagy azokat max a foglyul ejtettek közül lehet a saját egységembe tenni?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
szívesen, én sem használok cheateket, csak a tweakmb-t, amit mindenki annak nevez, aminek akar (cheat, nem cheat).
fõleg a bérezéssel vannak gondok, mintha a játék tesztelõi nem is alapítottak volna királyságot, és soha nem látták volna a pénzügyi nehézségeket.
elméletileg úgy kéne lennie, h van egy szép nagy hadseregem, és azt a befolyt adóból tartom el, és minél nagyobb a királyságom, annál több pluszpénz folyik be, mit tudok másra is költeni.
ennél a játéknál ez pont fordítva van. hiába van sok-sok várad, ha mindegyikbe elég katonát akarsz, v ha csak simán nagy a kéznél lévõ hadsereged, ak sok-sok ezerbe fog kerülni. pénzt meg kapargassál onnan, ahol tudsz.
nálam pl rengeteg idõ van pénzkeresésre, mivel mindig van egy váram ostrom alatt, és a lordok is állandóan zaklatnak, a hadseregem meg úgy leamortizálják, h kénytelen vagyok megvárni az ostromlást, mert nyílt terepen már esélyem sincs.
kisebb bérváltoztatással is csak 3 ezret kapok havonta, amit feldughatok a seggembe, mert egybõl elmegy a zsoldosok vételére, meg fejlesztésre.
szóval sztem az nem igazi csalás, ha azért nyúlsz bele a játékba, mert a készítõk nem intéztek el jól vmit 😊
fõleg a bérezéssel vannak gondok, mintha a játék tesztelõi nem is alapítottak volna királyságot, és soha nem látták volna a pénzügyi nehézségeket.
elméletileg úgy kéne lennie, h van egy szép nagy hadseregem, és azt a befolyt adóból tartom el, és minél nagyobb a királyságom, annál több pluszpénz folyik be, mit tudok másra is költeni.
ennél a játéknál ez pont fordítva van. hiába van sok-sok várad, ha mindegyikbe elég katonát akarsz, v ha csak simán nagy a kéznél lévõ hadsereged, ak sok-sok ezerbe fog kerülni. pénzt meg kapargassál onnan, ahol tudsz.
nálam pl rengeteg idõ van pénzkeresésre, mivel mindig van egy váram ostrom alatt, és a lordok is állandóan zaklatnak, a hadseregem meg úgy leamortizálják, h kénytelen vagyok megvárni az ostromlást, mert nyílt terepen már esélyem sincs.
kisebb bérváltoztatással is csak 3 ezret kapok havonta, amit feldughatok a seggembe, mert egybõl elmegy a zsoldosok vételére, meg fejlesztésre.
szóval sztem az nem igazi csalás, ha azért nyúlsz bele a játékba, mert a készítõk nem intéztek el jól vmit 😊
Lenne egy olyan kérdésem hogy a Mount and Blade Warband magába is játszhato vagy kell hozzá a Mount and Blade is? <#conf>#conf>
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
@Sharkhunter:
Köszönöm szépen a tippet megpróbálom! Szeretném a játékot tisztességesen végigjátszani, eddig semmilyen csaló progit nem használtam benne, mert szerintem akkor elvenné a játék élményét! 😊
Azóta csináltam saját birodalmat, a sok csatározástól elhalt a seregem nagyja,és volt hogy még így is totálra lenullázott a rendszer, úgyhogy ez elég nagy gáz szerintem a részükrõl! Mert kérdem én ha én vagyok a király akkor ki a fenének adózok???? Ez gondolom már sokakban felmerült!!
volt hogy a seregem heti költsége alig érte el a 2500-at, és volt a kasszámban vagy 8000 arany, de fogta magát és ekkor is le minuszolt, ne tudjátok meg majdnem mehettem újabb billentyûért a boltba! 😊😊
Üdv.: Lelemény
Köszönöm szépen a tippet megpróbálom! Szeretném a játékot tisztességesen végigjátszani, eddig semmilyen csaló progit nem használtam benne, mert szerintem akkor elvenné a játék élményét! 😊
Azóta csináltam saját birodalmat, a sok csatározástól elhalt a seregem nagyja,és volt hogy még így is totálra lenullázott a rendszer, úgyhogy ez elég nagy gáz szerintem a részükrõl! Mert kérdem én ha én vagyok a király akkor ki a fenének adózok???? Ez gondolom már sokakban felmerült!!
volt hogy a seregem heti költsége alig érte el a 2500-at, és volt a kasszámban vagy 8000 arany, de fogta magát és ekkor is le minuszolt, ne tudjátok meg majdnem mehettem újabb billentyûért a boltba! 😊😊
Üdv.: Lelemény
residend kérdését már megdumáltuk msn-en, gondolom kiteszem a beszélgetést (azért ilyen a tagolás, amilyen), hátha másnak is megjön hozzá a kedve
a diplomacy egyetlen hátránya, h a tweakmb-ben pár dolgot nem enged meg, de azok elenyészõek
csak sajnos nem tudom, h sima játéknál mûködik-e
majd nézd meg az mgreositoryn
am a lényege, h diplomáciai opciókat bõvít, ahogya nevébõl is kiderül
pl:
tudsz ajándékot küldeni egy királynak külön követtel, így növelni velea lojalitásod, v tudod a váradban fejleszteni az egységeidet egy külön kiképzõvel
egyik legjobb pedig, ami nélkül sztem a királyságom is behalt volna, h ha pénzed engedi, annyi újoncot hozatsz a váradba, amennyit akarsz,
persze ez nem egybõl megy, egy futár körbejárja a falvakat, és úgy gyûjti be az embereket
és még te szabhatod meg, h milyen néptõl származzanak
a legújabb verzióban van egy érdekes újítás ( 2.3-as v ), vmi domestic policy-vel kapcsolatos, és több lehetõség közül választhatsz, de még nekem is fel kell derítenem, mert egy változtatás után csak 30 nap elteltével enged újabbat, ezért még nem próbáltam ki az összes lehetõséget
ennél a menünél lehet választani centralizációt, melynél több hatalmad lesz a lordjaid felett, meg másban is változhat a politika, gondolom hasonló ahhoz, ami az osztrák-magyar kiegyezésnél volt
ja azt elfelejtettem mondani, h ez a domestic policy csak saját királyság esetén van, de azt akár 20 nap alatt is megvalósíthatod, nekem a kezdéstõl csak annyi idõ kellett 😄
a dp-mél még van olyan lehetõség is, h az emberek közül mekkora arányban legyenek jobbágyok, ez bizonyára a faluk gazdagságára hat értelemszerûen, meg azt is kiválaszthatod, h a lordjaidnak milyen katonái legyenek
a kultúra kiválasztásánál ott van, h melyik nép katonáit használják a lordok, emellett azt is be tudod állítani, h a lordjaidnak több, de gyengébb egysége legyen, v kevesebb, de jobb minõségû
azt pedig nem is mondtam, h 3 alkalmazottadnál tudod ezeket megvalósítani, meg a kancellárnál, egyik emberednél még saját kincstárad is van, abból finanszírozódnak a fejlesztések, toborozás, meg egyebek
röviden ennyi 😄
a diplomacy egyetlen hátránya, h a tweakmb-ben pár dolgot nem enged meg, de azok elenyészõek
csak sajnos nem tudom, h sima játéknál mûködik-e
majd nézd meg az mgreositoryn
am a lényege, h diplomáciai opciókat bõvít, ahogya nevébõl is kiderül
pl:
tudsz ajándékot küldeni egy királynak külön követtel, így növelni velea lojalitásod, v tudod a váradban fejleszteni az egységeidet egy külön kiképzõvel
egyik legjobb pedig, ami nélkül sztem a királyságom is behalt volna, h ha pénzed engedi, annyi újoncot hozatsz a váradba, amennyit akarsz,
persze ez nem egybõl megy, egy futár körbejárja a falvakat, és úgy gyûjti be az embereket
és még te szabhatod meg, h milyen néptõl származzanak
a legújabb verzióban van egy érdekes újítás ( 2.3-as v ), vmi domestic policy-vel kapcsolatos, és több lehetõség közül választhatsz, de még nekem is fel kell derítenem, mert egy változtatás után csak 30 nap elteltével enged újabbat, ezért még nem próbáltam ki az összes lehetõséget
ennél a menünél lehet választani centralizációt, melynél több hatalmad lesz a lordjaid felett, meg másban is változhat a politika, gondolom hasonló ahhoz, ami az osztrák-magyar kiegyezésnél volt
ja azt elfelejtettem mondani, h ez a domestic policy csak saját királyság esetén van, de azt akár 20 nap alatt is megvalósíthatod, nekem a kezdéstõl csak annyi idõ kellett 😄
a dp-mél még van olyan lehetõség is, h az emberek közül mekkora arányban legyenek jobbágyok, ez bizonyára a faluk gazdagságára hat értelemszerûen, meg azt is kiválaszthatod, h a lordjaidnak milyen katonái legyenek
a kultúra kiválasztásánál ott van, h melyik nép katonáit használják a lordok, emellett azt is be tudod állítani, h a lordjaidnak több, de gyengébb egysége legyen, v kevesebb, de jobb minõségû
azt pedig nem is mondtam, h 3 alkalmazottadnál tudod ezeket megvalósítani, meg a kancellárnál, egyik emberednél még saját kincstárad is van, abból finanszírozódnak a fejlesztések, toborozás, meg egyebek
röviden ennyi 😄
Valaki amugy tud valamit a diplomacy módról?hogy milyen újitások,változások vannak benne?
Már írtam korábban, hogy idõvel elõkerülnek (idõnként a report részlegben nézz rá a victory conditions opcióra és ott látod ha éppen vannak sergek, mert a végén egy sem lehet ha nyerni akarsz). 600-900 fõ közötti, változó erejû seregekkel számolj (olyan egységekkel is találkozhatsz egy seregben amivel másutt nem). Mászkálni fognak, nem maradnak egy helyen, szóval magadnak kell elvadásznod õket.
Itt vanaz összes minor általábani helye meg a vezéreik. Van közte 600as sereg is ultrabrutál egységekkel az elsõ menetben, majd kitapasztalod minek érdemes csak rubintos kétkezes karddal nekimenni 😊
Saga jr és még1 kérdés a minor faction army sereget is találok?meg azok mennyien vannak kb?
Az a megtalálható kristály mindig ugyanott van, amint megtaláltad felesleges tovább kutakodni mert többet nem fogsz így találni. Mindig ugyanazon városban és mindig ugyanazon ládában található a kristály. Akármennyiszer újrakezded a mod-ot mindig ugyanott fogod megtalálni ezt a cuccot. A másik ládában nem fogsz semmi ilyesmit találni (már nem emlékszem pontosna mi volt benne). Ha többet akarsz akkor verj le minor faction army-kat és kapd el a vezetõjüket. Másként többet nem szerzel.
A megtalált ládák elõnye, hogy oda nyugodtan pakolhatsz. Amit beraksz azt onnan elvenni nem fogja senki. Így lehet tartalékolni késõbbi idõkre cuccokat.
A megtalált ládák elõnye, hogy oda nyugodtan pakolhatsz. Amit beraksz azt onnan elvenni nem fogja senki. Így lehet tartalékolni késõbbi idõkre cuccokat.
na ez egy jó kérdés, egy próbát megér, hiszen nagy kárt sztem nem csinálhatsz, de ha nem jön össze, ak a dokumentumok>mount and blade>character mappában ott van az exportált karid, ott a jegyzettömbben kitörlöd ami gondot okozhat a nativeban (pl lövés), és ak nincs probléma remélhetõleg.
az exportált karakter jegyzettömbjérõl azért mindenképp csinálj egy másolatot.
egy mod se? ötletem sincs mi lehet a baj, de ha újratelepítesz mindent, v elõbb csak a modokat, ak rendbe kéne hoznia.
az exportált karakter jegyzettömbjérõl azért mindenképp csinálj egy másolatot.
egy mod se? ötletem sincs mi lehet a baj, de ha újratelepítesz mindent, v elõbb csak a modokat, ak rendbe kéne hoznia.