40647
.
-
:D:D:D:D:D
de ez legalabb nem szakadt...!
ma egy integra is volt.. az emlitett zorgo kipufogoval.. felnivel meg alu szarny es a hatso utkozo meg kisse megroggyanva... -
Micsoda moslékok..
-
es tele van hasonlokkal amerika... de eskuszom a legtobb ilyen szakadt import auto az honda!! -
Nókomment.
-
ez az ilyenekkel 6 ezren uveghangon tepnek vegig az uton mikozben tuning trabant modon zorog meg csilingel a kiufogo.. -
LOÁL :DD::D:D Szép :D -
nah meg ilyenek... -
nemtom... akkor is gusztustalan ez a sok szakadt honda.. de eskuszom.. hazafele 5 zorgo kipufogos autobol 5 honda volt..
de a hondakrol mar csak annyit hogy akkor se fogadnam el oket ha ingyert adnak.. max a legujabb civic Si-t.. MAX!!! de egyik regi hondat se.. mert minden hulyegyerek azt vesz azonnal ha tuningrol van szo.. -
Mé' rugdosták össze? Menő a drift közben törni a gépet? :D Azt hittem az a király, aki meg tudja csinálni hibátlanul :)
-
Borg ezért permBANt ad neked
-
ma voltam miamiban... aszem rajottem hogy hanyingerem van a Hondaktol.. minden hulyegyereknek szakadt hondaja van.. mindegyiken valami olcsoszarfos felni meg valami markatlan osszevissza zorgo szarfos kipufogo meg sotetites meg ganyul lefestett korbespoilerezes amit lehetoleg megrugdostak hogy ugy nezzen ki mintha drift kozben osszetortek volna meg hasonlo okadeksagok -

-
-
-
Egyszrűen csak arról van szó, hogy ar R33 hátsószárnya van rajta, meg a hátsó lökős át van alakítva, ennyi...
Bár nem látszik egyértelműen, de mintha nem lenne az a kis domború felület a hátsó kerék felett, és akkor tuti Photoshop-os a cucc, mivel az elég árulkodó jel lenne... -
amugy a norvegoknel egy vietnami gyereknek van left-hand sideos skylineja!! -
jaaaa.. mar latom mirol beszeltek... tenyleg:D amugy lehet hogy baromira PS az egesz... -
teradam #5111 ezt nézétek!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

-
ház azért valamennyirea kell hogy hasonlítson, hiszen akkor nem vinné tovább a generációt. -
ismerem őket! bár csak képről
a legfelső 33as
nézd össze a hátsó oldalablakok formáját, a 33-asnak hegyes a sarka a 34-esnek meg szögletes, hátsó kerékív is árulkodik róla.
Az hogy az eleje olyanra van megcsinálva mint a 34-esé az nem minden. -
a legfelso 34 es.. de ezt azert illenek tudni... a lentebbi meg 33 -
hát R34-es nem? én sztem az. -
ez most R33 vagy R34 mert olyan keveréknek nézem főnleg a C oszloptól emlékeztet az R33-ra
-
jujj ez nagyon beüt 
vadállat
-
ok! -
Jáááj, benéztem, bocsesz, azt hittem, hogy arra az Eclipse-ra írsz, amit belinkeltem... :D
Egyébként igen, tudom mi a Photoshop, én is csinálok vele autókat... -
nem arra akarta mondani -
MIVAN???????????????????? tudod mi az a PS? photoShop... en tettem ra a felnit a kocsira Photoshoppal...a felni nem hanyas hanem a minoseg mert lapos.. nincs terbeli erzete a felninek stb.. -
lehet -
Hát ez tuti nem PS, nem tom, hogy mit nézel...
Nézd meg mégegyszer...
De attól még nagyon hányás, mitagadás, ha PS, ha nem... -
mert PS.... tok laposan nez ki a felni. es meg a minoseg is gany.. -
-
ez gyönyörű...semmi cica-mica, letisztult.
az #5095-ös hányinger...hogy a jó izlés határain mondjam:) -
Ez meg egyszerűen ocsmány...
A giccsnek is van határa, hát ez már nem gyengén átlépi...
Csak URL-t rakok, annyira ronda, ehh :D
(Vagyis inkább nagy a kép :P)
elöl
Hátul -
Ez Így gyönyörű ahogy van...
Ezek megy "csak" szépek...
-
[IMG]http://eurotuner.com/eventcoverage/0506et_ias_08_z.jpg[/IMG
-
-
-
-
hát nemtom, suprán jó, de celicán már nem annyira szép.