1369
-
Darth Vader123 #1209 okés megkeresem -
Darth Vader123 #1208 mail: [email protected] de most teszem fel ujra kongot mond h. hol vannak a mappába a magyar filék betömörítem és feltöltöm valahova -
#1207 a magyar fájlokra keress rá a játék könyvtáraiban, hátha megtalálod, biztos van egy HUN rész benne :) -
#1206 hova küldjem a mentést? -
Darth Vader123 #1205 ha valaki elmondja h. hol vannak a magyar filék feltöltöm a rapidsharera de akkor valaki pls egy 100%-os mentést -
#1204 Jó üzlet,ez nekem is tetszik,bár kételkedem,hogy meglennének neki a magyar fájlok :D:D -
#1203 Te meg tobvábbíthatnád egy ftp-re vagy torrentre.:D
-
#1202 nekem van 100°-os mentés, elküldöm, ha elárulod, hány mb vagy kb a magyar fájl a játékhoz -
Darth Vader123 #1201 üzletet ajánlok:aki ad mentést anak odadom a magyar filékat! :P -
Darth Vader123 #1200 brühühühühüh pls mentééést :P 100%-osat :P -
vmisi94 #1199 Már meg van (a film)
-
vmisi94 #1198 NAGYON KÉNE A FILM -
vmisi94 #1197 én fordítva
moziban láttam -
vmisi94 #1196 amúgy köszke
-
vmisi94 #1195 végigjátszottam
de valakinek megvan a film? -
Desert #1194 egyébként most én az első Kongos résznél vagyok este félkómásan nem nagyon akart menni :) így hanyagolom egy picit de nagyon nagy játék :)
először játszottam utána néztem meg a filmet -
Desert #1193 az nagyon jó kis rész :D lehet vele szenvedni is de okosan is csinálni figyelni kell merről jön a T-rex :D és futkározni a tutajon felalá nah ügyes vagy hogy tovább jutottál :)
GRAT -
vmisi94 #1192 már tovább jutottam
-
vmisi94 #1191 Hy!Elakadtam, ott tartok, hogy megyünk a tutajon és jön a T-REX.Lelövöm a madarat, de nem megy utána.Meg Rálődtem a T-REXre, az feltartotta de aztám megevett. -
Desert #1190 Elkezdtem újra a játékot már a 6.pályán vagyok :) ha segítség kell írjatok nyugodtan :) -
Desert #1189 írj csak nyugodtan :)
próbálok felnézni minden nap többször is ha segítségre van szükség :)
meg sztem felrakom újra a játékot és mégegyszer végigjátszom :) -
vmisi94 #1188 kösz, akkor ha elakadok ide írok :)
-
Desert #1187 az oszlopot mikor elsőre nem tudod ellökni ellőte dühíteni kell Kongot :) görgővel és mikor elkezdi verni a mellkasát ütemesen kell gördíteni az egeret és mikor üvölt akkor már egyszerűen ellöki az oszlopot hasznos még a T-REX ellen is meg a denevér ellen is :D -
Desert #1186 gratulálok :D csak így tovább :D én billentyűzetről meg egérrel vittem végig :) -
Desert #1185 minek magyarosítás a King Konghoz? ha elakadsz leírod ide hol és segítek neked :) -
vmisi94 #1184 egyszerűbb: kinek van meg magyarul a king kong?
-
vmisi94 #1183 aki tud adni az kérhet tőlem valamit cserébe,de nem biztos hogy tudom teljesíteni
-
vmisi94 #1182 kéne egy magyaritas a king konghoz akinek van az eltudná küldeni?
-
#1181 én karácsonyra kaptam meg a jtékot de még csak a játék 7% vittem végig.Még -
#1180 Hát ha valaki szeretne továbbjutni a "Kong" pályán vegyen 1 GAMEPAD-ot!!!!! Én karácsonyra azt kaptam...és nagy mázlimra leirányítottam Kong-ot a szakadékba! ÉS ÉN MARHA LE IS MENTETTEM A JÁTÉKOT EZÉRT GYŐZHETEM LE ÚJRA A DENEVÉRT ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Pedig az oszlopot 1cerű lett volna felemelni Joystick-al!!!!! Nah mind1 dolgozok a game-en... -
Hompi01 #1179 Má nem kell de azé köszi má megtaláltam a GAmeCopyWorld.comon nagyon jo oldal na csácsá
-
Hompi01 #1178 Szevasztok egy kis help kéne mivel elakadtam az indításnál nem találok cracket szerintem az lehet a probléma nem tuom de valami szar jön ki inditás közben valami PROTECTION SYSTEM vagy mi valami bigyó valaki segítsen léccííí :!:!!?!?!? előre is köszi -
#1177 ******ÉN MÁR MINDENHOGY PRÓBÁLTAM FELEMELNI AZ OSZLOPOT DE NEM MENT!!!!!!****** -
#1176 Megtod mondani h hogy kell felemelni az oszlopot a 11.-edik (Kong) pályán??? PLZ Segíts! Könnyű lenne a játék ha nem lenne benne ilyen marhaság!!! Te hogy csináltad? Gépen van meg,nincs gamepad-om (de lesz) lehetőleg billentyűzeten mondd meg h hogy csináljam de az se baj ha joystick-en mondod el!
köszi! -
#1175 a crack-et hol találom segitsetek lécci elöre is köszi -
Darth Vader123 #1174 -
Darth Vader123 #1173 HY!Nekem nem magyar a game sajna:( No a Kong rész után voltam de véletlen kitöröltem a profilom:S Valaki külgyön plz 100%-os mentést! Emailom: [email protected] aki küld annak talán tok szerezni magyar filéket -
#1172 már semmi!!csak bírni kellett meg pár repcsit szedni!!!monduk mikor én vok repcsivel az megszivatott!!:D -
#1171 HY all!!!énmegscináltam a játék 100%át meg megvannak a pontok amivel felnyitottam egy úgynevezett alternatív befejezést!!na most ha arra kattintok ugye bejön az a rész mikor a repcsiket kell leszedni!!!de mikor vége mindennek ugyanaz a befejezés mint az eredeti játékmenetbe!!!akkor most mi is va??? -
#1170 ---->KATT<---- Nézd meg ahogy Jimmy-t elkapja a raptor