King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott tartok ahol a kamerást és a niggert (^^)kell védeni nevüket nem tom de mind 1. nem na szoval védem öket és amikor egy helységben vagyunk jönnek rákok vagy mik ott le ölök mindenkit vagyis mindent kéne egy olyan kar ami abba kell amit tekergetni kell hogy kinyisa a ajtot látom hol van de nem tudom megszerezni mert körbe van véve olyan tuskés növényel és még tüz sincs sehol. pls help mi
Addig,még meg nem kapja a mentést...
" © Darth Vader123
2006. nov. 30. 18:36 | válasz erre | #1173
HY!Nekem nem magyar a game sajna😞 No a Kong rész után voltam de véletlen kitöröltem a profilom:S Valaki külgyön plz 100%-os mentést! Emailom: [email protected] aki küld annak talán tok szerezni magyar filéket "
Ennyit errõl.
Glory, Glory Man. United!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Glory, Glory Man. United!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
moziban láttam
de valakinek megvan a film?
elõször játszottam utána néztem meg a filmet
GRAT
próbálok felnézni minden nap többször is ha segítségre van szükség 😊
meg sztem felrakom újra a játékot és mégegyszer végigjátszom 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
köszi!<#help>#help>
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3