King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Mese habbal <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

vazz nekem télleg magyar ha megmonnyátok hol vannak a filék akkor felteszem pket/õt
hi segitene valki,
ott tartok ahol a kamerást és a niggert (^^)kell védeni nevüket nem tom de mind 1. nem na szoval védem öket és amikor egy helységben vagyunk jönnek rákok vagy mik ott le ölök mindenkit vagyis mindent kéne egy olyan kar ami abba kell amit tekergetni kell hogy kinyisa a ajtot látom hol van de nem tudom megszerezni mert körbe van véve olyan tuskés növényel és még tüz sincs sehol. pls help mi
Rash87
Mondom h nem lesz ebbõl sei se!Csak hülyéskedik! szvsz.
Addig,még meg nem kapja a mentést...

" © Darth Vader123
2006. nov. 30. 18:36 | válasz erre | #1173
HY!Nekem nem magyar a game sajna😞 No a Kong rész után voltam de véletlen kitöröltem a profilom:S Valaki külgyön plz 100%-os mentést! Emailom: [email protected] aki küld annak talán tok szerezni magyar filéket "

Ennyit errõl.

Mayorpapa
az a helyzet, hogy én a gammát nem kezdtem el, csak akkor akarom, ha megvan a magyarosítás, így fogalmam sincs, mi hol van benne. Sztem a mentés vagy a fõkönyvtárban valahol, vagy a dokumentumok mappában van. De hátha betoppan majd ide valaki, aki többet tud ezekrõl...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

a mentést hova kell másolni?Sztem ott lesznek a nyelvi filék is
nem találom õket pls adj pontos helyet ahol a nyelvi filék vannak
Mayorpapa
OK, várom 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
elküldtem, nézd meg, jó-e

mindjárt felteszi megkeresem és feltöltöm
okés megkeresem
mail: [email protected] de most teszem fel ujra kongot mond h. hol vannak a mappába a magyar filék betömörítem és feltöltöm valahova
Mayorpapa
a magyar fájlokra keress rá a játék könyvtáraiban, hátha megtalálod, biztos van egy HUN rész benne 😊

Mayorpapa
hova küldjem a mentést?

ha valaki elmondja h. hol vannak a magyar filék feltöltöm a rapidsharera de akkor valaki pls egy 100%-os mentést
Rash87
Jó üzlet,ez nekem is tetszik,bár kételkedem,hogy meglennének neki a magyar fájlok 😄😄

Attila8805
Te meg tobvábbíthatnád egy ftp-re vagy torrentre.😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Mayorpapa
nekem van 100°-os mentés, elküldöm, ha elárulod, hány mb vagy kb a magyar fájl a játékhoz

üzletet ajánlok:aki ad mentést anak odadom a magyar filékat! 😛
brühühühühüh pls mentééést 😛 100%-osat 😛
Már meg van (a film)
NAGYON KÉNE A FILM
én fordítva
moziban láttam
amúgy köszke
végigjátszottam
de valakinek megvan a film?
egyébként most én az elsõ Kongos résznél vagyok este félkómásan nem nagyon akart menni 😊 így hanyagolom egy picit de nagyon nagy játék 😊
elõször játszottam utána néztem meg a filmet
az nagyon jó kis rész 😄 lehet vele szenvedni is de okosan is csinálni figyelni kell merrõl jön a T-rex 😄 és futkározni a tutajon felalá nah ügyes vagy hogy tovább jutottál 😊
GRAT
már tovább jutottam
Hy!Elakadtam, ott tartok, hogy megyünk a tutajon és jön a T-REX.Lelövöm a madarat, de nem megy utána.Meg Rálõdtem a T-REXre, az feltartotta de aztám megevett.
Elkezdtem újra a játékot már a 6.pályán vagyok 😊 ha segítség kell írjatok nyugodtan 😊
írj csak nyugodtan 😊
próbálok felnézni minden nap többször is ha segítségre van szükség 😊

meg sztem felrakom újra a játékot és mégegyszer végigjátszom 😊
kösz, akkor ha elakadok ide írok 😊
az oszlopot mikor elsõre nem tudod ellökni ellõte dühíteni kell Kongot 😊 görgõvel és mikor elkezdi verni a mellkasát ütemesen kell gördíteni az egeret és mikor üvölt akkor már egyszerûen ellöki az oszlopot hasznos még a T-REX ellen is meg a denevér ellen is 😄
gratulálok 😄 csak így tovább 😄 én billentyûzetrõl meg egérrel vittem végig 😊
minek magyarosítás a King Konghoz? ha elakadsz leírod ide hol és segítek neked 😊
egyszerûbb: kinek van meg magyarul a king kong?
aki tud adni az kérhet tõlem valamit cserébe,de nem biztos hogy tudom teljesíteni
kéne egy magyaritas a king konghoz akinek van az eltudná küldeni?

zoliii
én karácsonyra kaptam meg a jtékot de még csak a játék 7% vittem végig.Még

Kongy
Hát ha valaki szeretne továbbjutni a "Kong" pályán vegyen 1 GAMEPAD-ot!!!!! Én karácsonyra azt kaptam...és nagy mázlimra leirányítottam Kong-ot a szakadékba! ÉS ÉN MARHA LE IS MENTETTEM A JÁTÉKOT EZÉRT GYÕZHETEM LE ÚJRA A DENEVÉRT ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Pedig az oszlopot 1cerû lett volna felemelni Joystick-al!!!!! Nah mind1 dolgozok a game-en...<#nevetes1><#nemtudom>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Má nem kell de azé köszi má megtaláltam a GAmeCopyWorld.comon nagyon jo oldal na csácsá

Szevasztok egy kis help kéne mivel elakadtam az indításnál nem találok cracket szerintem az lehet a probléma nem tuom de valami szar jön ki inditás közben valami PROTECTION SYSTEM vagy mi valami bigyó valaki segítsen léccííí :!:!!?!?!? elõre is köszi

Kongy
******ÉN MÁR MINDENHOGY PRÓBÁLTAM FELEMELNI AZ OSZLOPOT DE NEM MENT!!!!!!******

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Megtod mondani h hogy kell felemelni az oszlopot a 11.-edik (Kong) pályán??? PLZ Segíts! Könnyû lenne a játék ha nem lenne benne ilyen marhaság!!! Te hogy csináltad? Gépen van meg,nincs gamepad-om (de lesz) lehetõleg billentyûzeten mondd meg h hogy csináljam de az se baj ha joystick-en mondod el!
köszi!<#help>

zoliii
a crack-et hol találom segitsetek lécci elöre is köszi<#help><#nemtudom><#rinya><#ijedt>

<#vigyor2>
HY!Nekem nem magyar a game sajna😞 No a Kong rész után voltam de véletlen kitöröltem a profilom:S Valaki külgyön plz 100%-os mentést! Emailom: [email protected] aki küld annak talán tok szerezni magyar filéket
painkiller25
már semmi!!csak bírni kellett meg pár repcsit szedni!!!monduk mikor én vok repcsivel az megszivatott!!😄

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

painkiller25
HY all!!!énmegscináltam a játék 100%át meg megvannak a pontok amivel felnyitottam egy úgynevezett alternatív befejezést!!na most ha arra kattintok ugye bejön az a rész mikor a repcsiket kell leszedni!!!de mikor vége mindennek ugyanaz a befejezés mint az eredeti játékmenetbe!!!akkor most mi is va???

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Kongy
---->KATT<---- Nézd meg ahogy Jimmy-t elkapja a raptor <#vigyor2>