1369
  • Kongy
    nah ez remek csak angol!!!
  • Kongy
    nemtom nekem még így se megy!!!!! Vkinek mentést kéne küldenie ide mert piszokul nem tudom!!!!
  • Mayorpapa
    Nem azt mondtam korábban, hogy neked nincs meg magyarul? No comment...
    Inkább kis zsarolónak tűnsz...
  • Kongy
    Köszi majd meglátom hogy megy- e!
  • Katarn576
    Megfogod az oszlopot az egér bal gombjával,(az ujjad fojamatosan legyen rajta az egér bal gombján) és az egér jobb gombját mint az állat, egyfolytában nyomogasd, ez arra jó ugyebár hogy az egér bal gombjával felemeled az oszlopot és utána megtartod a válladon, addig az egér jobb gombját ha folyamatosan nyomogatod, akkor így gyűjti össze az erejét arra a majom hogy felemelje az oszlopot és néhány jobb egér gomb kattintás után a majomnak lesz annyi ereje hogy arrébb lökje az oszlopot. Remélem ezzel már kellőképpen tudtam segíteni, ha sikerült megcsinálnod akkor te is áljad a szavad és rakd fel valahova a magyar szövegfájlokat ha megkérhetlek.
  • Kongy
    Nem tom hogy feltenni de segíthetnétek!!!!! MEGMONDANÁTOK HOGY HOGY EMELEM FEL AZ OSZLOPOT???? Úgy mondjátok h nyomjam mondjuk ezt a gombot meg utána ezt! oké? Én meg felfogom vhova tenni a magyarosítást! Ha megmondjátok a választ hogy hogy emelem fel az oszlopot megírom hogy hova tettem fel a magyarosítást!
  • Kongy
    Figyu inkább leírom én oké? nekem is megvan magyarul! de csak akkor ha seítetek!
    1.pálya:Kockáztatás:
    Engolhorn kapitán azt mondja hogy Jack nézz fel kezdessz zöldülni felnézel és azt mondod oké már jobban vagyok. Aztán engolhorn meg Carl a filmről beszél.
    2.Pálya Kopony sziget: Jack elvesztette az eszméletét! Ann megsérült? mi történt? Nekiütköztünk a sziklának valaki azonnal meghalt ott a holtteste! Nem hagyhatjuk itt! Tudom Hayes mgpróbál kapcsolatbalépni engolhonal!
  • Katarn576
    Ha a haverod mégis feltudná rakni a magyar szövegeket, akkor ne a rapidshare oldalra rakja mert az a legszarabb oldal, legalábbis nekem nem akar normálisan működni. Valami normális oldalra rakja fel ahonnan mindenki könnyedén letudná szedni.
    Jut eszembe, a játékban csak magyar szöveg van, vagy magyar szinkron is van benne?
  • Mayorpapa
    Mi nem tudsz? Nincs hova feltenni a magyarítás fájlait?
  • Kongy
    nem tom ...nekem csak az oszlop felemelése kéne és kijáccanám az egészet!
  • Kongy
    A bal gomb az ütés...!!!!!
  • Qwerty4
    ja az FPS kategóriára gondoltam, hogy azok közül a legelkú***bb
  • Qwerty4
    véleményem szerint ez 2005 legelkú***bb játéka, tele buggal, ronda grafika, ronda fizikával megáldva
    Eléggé unalmas, bénaság, összecsapták ez biztos.Nem tudom hogy lesz-e türelmem végig vinni azt a több mint 40 fejezetet, valószínű a felénél feladom
  • Mayorpapa
    A haverod esetleg nem tudná felpakolni valahová a magyar fájlokat? Én nekem nagyon kellene a magyarosítás. Valahol biztos meg lehet találni a játék főkönyvtárában. Előre is köszi a segítséget!
  • Katarn576
    Megfogod az oszlopot bal egérgombbal, és a jobb egérgombot mint az állat, folyamatosan kattintgatod és így elfogja lökni a majom az oszlopot.
  • Kongy
    ja azért mert a haveromnak van meg magyarul! de ö még csak az első pályán tart! LÉCCI HA TUCC SEGÍTS!
  • Katarn576
    Hmm, ez érdekes mert a játékmagyarítások topikban azt írtad hogy meg van a King Kong magyarúl. Vagy csak hülyeségből írtad le?
  • Kongy
    nem magyarul van meg
  • Katarn576
    Ha felrakod valahova magyarítást akkor elmondjuk.
  • Kongy

VALAKI!!!!!!!!!!!
  • Kongy
    Hello! Elakadtam a "Kong" pályán ! A probléma hogy legyőzöm a denevért de utána nem tudom eltolni az oszlopot! Nem dobja át!!! Lécci ha kijátszottátok vagy ha túljutottatok ezen a pályán írjátok meg a megoldést ide:[email protected]
  • Kongy
    hi
  • vodMarci
    Bocsánat,nem ide akartam.
  • vodMarci
    Magyarosítás
  • nagykispeter
    1123
  • painkiller25
    hy!nincs már azóta valamilyen krekk a king konghoz??
  • Kaszi46
    mármint a gépről:)
  • Kaszi46
    húzd le a kormányt vagy gamepadot
  • Arancia
    Sziasztok!most tettem fel a játékot de az elején ,mikor leengednek a csonakkal Jack csak felfele néz és pörög.hiába huzom le a kamerát,visszaugrik és pörög felfelé nézve .mi lehet e gond?
  • bankos78
    Sziasztok . Meg tudná valaki mondani ,hogy mit kell tenni konggal amikor kiszabadúl a városban a lánvaitól? Csak keringek körbe körbe de nem történik semmi.Vagy küldhetne valaki egy 100% os mentést a [email protected] ra. köszi.
  • Mayorpapa
    :D
  • Attila8805
    ja elég volt egyszer annyi pénzt kiadni érte:D
  • Mayorpapa
    ja-ja, az már nagyon jól jönne! valaki tegye már meg, hogy felteszi, ne kelljen már újra megvenni a gammát a magyar nyelv miatt...
  • Attila8805
    hi all valaki nem tudná feldobni rapidra vagy valahova azokat a fájlokat amikkel magyarra lehet megcsinálni a játékot?
  • Kaszi46
    sziasztok, új monitorhoz adták ezt a játékot, de nekem nem tetszik. szívesen eladnám, vagy elcserélném más eredti játékra. akit érdekel priviben keressen meg!
  • 79Alba
    Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Előre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374
  • SAFIII
    Hát kissé unalmas,hogy egyfolytában a tüzet kell hurcolászni,meg azt a tetves karót keresni,hogy ki tudja nyitni az ember a kaput,ez elég LOL,ja meg az is hogy léptem-nyomon kell valamit írtani,olyan mint a painkillerbár a páylák meg a látvány tényleg jó
  • totyak
    Tegnap végre én is végigjátszottam. Nagyon jó kis játék volt. Először csak szórakozásból szereztem meg, de aztán egyre jobban magával ragadott a játékélmény. Egyébként a végén muszály meghalnia Kongnak, vagy a filmmel ellentétben ha sok repcsit leütök akkor életben marad? Aki még nem játszotta végig (ha van egyáltalán ilyen ember) az ne adja fel és küzdjön vele, mert nagyon megéri.
  • Lord David
    Én tegnapelőtt fejeztem be a játékot. Nagyon király volt. A grafika és a hangok nagyon jók, de lehetne kicsit nehezebb is a játék.
  • totyak
    Valaki játszik még vele, vagy már csak én nyomom? Most tartok 70%-nál. Az a rész van amikor Jimmy elrepül énnekem meg egy dínót kikerülve kellene továbbjutnom. Eddig a legnehezebb nekem az volt mikor a 3 T-Rexet kellett elkalapálni.