King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Pls adjatok nekem egy linkwt ra<#email>#email>
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Köszi
[email protected] Az e-mail címem.Oda is elküldhetitek!
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Csak halkan, mert ez illegális...
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
Megköszönném ha tudna segíteni az "#1081" hozzászólással kapcsolatban!
Köszi!!
Asszem itt vissza kell menni a tüzhöz, és egy vízesés alatt kell átmenni, ahol elalszik a lándzsán a tûz. Na itt kicsit jobbra van egy lyuk a falon, ahol át kell dobni a lándzsát bele a kehelybe, és ekkor a másik oldalon is lesz tûz.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Segítségre lenne szükségem, mert elakadtam.
Ott tartok ahol -asszem brontoszauruszok- vonulnak a völgyben, a másik oldalról sír a szája a két társamnak, hogy segítsek. Ez meg is volt, utána lementem egy sziklabarlangba, ahol néhány százlábúnak meg ráknak meg kellet csinálni a száját, ez ok.És itt a bibi, kellene mégegy tekerõfa a kapuhoz, ami meg is van egy nagy bukszusban, de nincs sehol sem tûz amivel elégethetném, így nem tudok a tekerõfához jutni. Na itt mit kell csinálni???
Légyszi segítsetek!!!
Elõre is köszönöm!
Üdv!
mert odáig vittem csak volt egy fagyás és mire vissza kapcsoltam a játékot eltünt a mentésem!
mail/msn: [email protected]
segítséget elõre is kösszönõm!
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Van ehhez a játékhoz magyarosítás?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Ott akadtam el amikor Jimmy-vel el kell érni a repülõt a vizen. Miután ez megtörtént, nem tom mit kell csinálni.Jimmy+A kamerás csávó nem csinálnak semmit.
Merre lehet tovább menni??
Akinek megvan magyarul, eltudná küldeni ezeket a fájlokat, a VIDEO mappán belül vannak ( Bonus_2 , BONUS_0 , BONUS_3 , NEWGAME ).
([email protected]) erre a címre.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Ha nincs,akkor passz...
Elindult a játék, viszont valami nem stimmel, a játékban szó szerint forog körülöttem a világ nem tudom mit tegyek.
Help, plííííz!
Amugy lehet neked is ez bug mint anno nekem volt leszedtem 100% savet és a köv résztõl folytattam tovább.
Next PC upgrade: 2022
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA