1127
Tabula Rasa
  • Bhalage
    annyira nem rossz de nekem vannak ketsegeim.

egyreszrol aki szereti a sci-fit, a lazerpewpew -t,a starship troopers feelinget, annak orgia lesz ittott, de mentem egy instancet es abbahagytam 3 napig a jatekot mert hanyingerem lett a csapatos shotgunozas hangjatol ;o

de amugy kira game

• Supa
    Itthon nem lehet kapni egyenlöre...szal marad a kártya.3700 Ft...hmm,drága-nemdrága nekem a gém iszonyat bejön.Mivel nemrég szoktam le a bagóról igy van "fölös" pénzem.Ez a játék pedig megéri szerintem
  • Callisto
    Pedi úgy lenne korrekt, ha árfolyamot néznének... Hoppá, ahogy teszik ezt más helyeken is. Így már nem ér annyit a játék... Sajna.
    Game Time Card megoldás lehet erre? Honnan lehet szerezni USD-ért?
  • Jockey
    a játék indulásakor meghatáznak egy eur/Usd havi díjjat.
    ez tök általános minden mmo-ba ahol van eu képviselet is.
    Az, hogy a USD ennyire elgyengűlt az EUR-hoz képest, nem a fejlesztők hibája, semmi közük hozzá, ha majd az EUR gynegül au USD hez képest visszaáll a régi kerékvágás, de ne várd, hogy mint a benzinárat majd csökkengetni fogják neked havonta az EUR havi díjat..
  • Callisto
    Mennyit vonnak havidíja bankkártyáról? Án most beszüntettem a havidíj levonást, mert kicsit pofátlannak tartom hogy dollárban kb. 2600 ft, euroban meg 3700. Az acc infoban találtam meg az euros árat, mikor láttam be is zártam accomat. Nálam ez elvi kérdés. Igazságtalanság.
  • Superhamster
    Nah én sajana egy ideig most lehet nem fogok jatszani, ugyhogy tovabbi jo jatekot mindenkinek.
  • Supa
    Lvl 5 sacrifice 5 másodpercenként max hp 10%át eszi,ez 150%+ dmget ad viszont durván 1 percen belül megeszi a hp-d.Készitök helyében a 2 skillt megcserélném mivel amennyi hp-t eszik a sacrifice kell melléd 1 medic hogy kitudd használni.Ez inkább lehetne "csapatskill",de nekem sajnos nincs beleszólásom a készitök dolgaiba.Talán idövel a fejükhöz kapnak és változtatnak...remélem
  • Skewer
    Ha ujra lehetosztani majd a pontokat és mindent bodyra tennék akkor sem éri meg a sacrificet lev 5.-re húzni ? Elég nagy dmg de mennyire nagy a hp veszteség sztetek ? Mennyi ideig van a casteren a debuff ?
  • Skewer
    Jaaa bazz akkor a rage ikonra 25% van irva, de 100% ad ? Hát erre nem is mertem gondolni igy oke :)
  • Supa
    Leirom még 1x mert látom sokan nem értik.A rage egyenlöre még NINCS lenerfelve még ha skilllisten azt is irja.Ugyanugy 100%-ot ad az 5ös rage,valójában a köv peccs fogja lenerfelni +25%-ra ugyanakkor ad majd 10% all resistet,ami szerintem nem 1 rossz dolog.Aki pedig commando ágon +dmget szeretne ajánlom a sacrificet lvl 2-re felhuzni:+90%dmg 5 másodpercenként a max hp-d 4%-át eszi.Kis hátránya hogy csak a casterre hat,vagyis nincs aoe effektje mint a ragenek
  • Skewer
    Értem...viszont nem tudom mit változtatnak meg hisz 29.-én a patchel megváltoztatták a rage-t most jelenleg 25% ad a level 5 rage esetleg följebb viszik vagy esetleg még lejjebb ?
  • Paladin
    Az a respec, amiről hivatalosan beszélnek, a rage nerf miatt lesz. Amikor felkerül az a patch, ami a rage-et is változtatja, első bejelentkezés után újra el lehet osztani az attrib és skill pontokat. Classt változtatni nem lehet, az marad.
    CSAK az első bejelentkezéskor lehet majd megcsinálni, ha akkor kihagyod, később nem tudod. (Majd a jövőben lesz erre más módszer is).
  • Skewer
    A clonomat viszem tovább ugy döntöttem ugyhogy rangerböl commandosra váltottam sokkal jobban bejön ez a stilus mégha 1-2 mobot elöbb lever a spy akkor is.(pvp szituban a spy mondjuk sokak szerint esélytelen a grenadierrel szemben)Lényeg hogy kéne majd egy inv Jojo Skewer-nek is :)
    ...Ja és egy kérdés ez a respecc most mi mert csinálltam 1 clont másik karival és 1es szintü lett ahelyett hogy annyi lenne mint akivel csinálltam (15) valaki homályositson fel :)
  • Supa
    Ez kész...Instáztam ma 1 spyal.Srác lvl 42es,bane mortar 3 ütés neki,strider 2 ütés...kicsit overpowered.grenadierrel meglépem a lvl40et kezdek 1 uj karit.Asszem spy lesz
  • Jockey
    hát, magatok mellé vesztek mást karikat is..:-)
    én pl sosem tudtam egyedül stridert meg egyéb ilyen enemy ölni...:)
  • Skewer
    nem 100% csak 25%
  • Supa
    Egyenlöre még mindig 100% dmgt ad,következö peccsel lesz valójában lenerfelve a rage.Ugyanez a peccs hozza el majd a respec lehetöségét is.Kérdés hogy 100%+ dmg nélkül hogy fogunk stridereket a Bane pokol mélyére küldeni....
  • Skewer
    *Rage*
  • Skewer
    Az 5pontos raid megint 25% ? hát nem visszavették az eredeti 100 már 1x lol :D
  • Superhamster
    mindenkit nyomassál 3mas rangra, hogy tudjanak clan inviteolni :D
  • Stajner
    Helló!
    Caves Of Donn-ban az utolsó ajtó akkor nyílik ki amikor az instába szóló mission láncban elérsz addig a pontig. Ehhez (1) meg kell vizsgálni a falut, (2) beszélni a következő barlang bejáratánál fekvő haldoklóval és megmenteni egy adag forean-t (3) az npc-kkel végigsétálni a romokon. itt az utolsó előtti objectiv a logos feltöltése.
    Remélem ez segít, jó játékot!
  • Supa
    Pöttyös mivel keveset online és nem biztos hogy folytatja a játékot rám bizta a klán vezetését határozatlan idöre.Akinek valami kérdése,óhaja van forduljon hozzám,ha tudok segitek
  • Supa
    Talán 1 kulcs kell hozzá valamelyik mobtól(általában 1 boss),de nem igazán emlekszem Cavesre.De bemegyek veled és 5 perc alatt lezavarjuk az egészet.
  • Skewer
    Egy kis segitséget kérnék.Caves of Donn instában ahol a Feeling,Trap és Healing logosokat lehet begyüjteni...szóval bementem leapritottam mindenkit felszedtem a Trap-ot a feelenget de továbbmenve van egy bane teleport egy ágyu is van ott na most az ágyút kiiktatom meg az ott spawnoló ellenséget is de nem tudok semmit csinállni vele igy továbbmentem egy nagyobb barlangba ahol megint likvidálok egy nagyobb grouppot aztán a barlang végén van egy nagy átjáró ajtó de zárva van.Nem tudok bejutni pedig a 3. logos tutira ott van :((( ( igazság szerint egyszer még 7-8.szinten bementem felvettem az első 2 mob megölése árán könnyen megszerezhető logost majd befelé meghaltam és ki is jöttem instából lehet itt valamit időre kell igy buktam valamit) Mit kéne csinállnom pls help :)
  • Skewer
    Ha 1 szerver offline az miért ne pont az eu lenne és miért ne pont akkor amikor végre a gép elé tudtam ülni
  • rawenwoods
    Sikerűlt beszerveződnöm!:D Gyanus, hogy még találkozunk a csatatéren!
  • Tiger1111
    Ok köszönöm küldöm privátban.
  • Supa
    Ha adsz 1 emailcimet küldök trialkeyt
  • Paladin
    Te Supa, nem lehet, hogy patch volt, aztán visszacsinálták? Nekem most semmit nem akart pecselni a kliensem.

Tiger: van trial, 3 nap, aktív előfizető tud küldeni neked "meghívót". Ha érdekel, kérd meg valamelyikünket (azért nem ajánlom ebben a pillanatban magamat, mert egy haverom most szólt, hogy valszeg ki szeretné próbálni, és ha jól emlékszem x hetente tud az ember meghívót küldeni)
  • Tiger1111
    Hello mindenki azt szeretném megkérdezni,van e valami trial kipróbálási lehetőség mint a wow-nál?És ha igen honnét tudnám letölteni?
  • Paladin
    Csak maradjon is így. :) Ettől szoldzser a szoldzser :)
  • Supa
    Jelentem az 5ös rage ujra 100% +dmget ad
  • Supa
    1 nap-2 peccs.Én már szedem,majd irok mi változott
  • Supa
    Gyakorlatilag nincsenek serverek...Richard valóban pusztitott volna?
  • Paladin
    Nerfelték a rage-et? Anyjukat... a béta alatt nem volt idő rájönni, ha túl erős?
    Na, keresek egy patchnotest, had lássam, áldani, vagy átkozni fogom-e őket :)
  • Supa
    Ilyen gyorsan sem jött még új peccs:O.Szinte hallom a gmeket:Richard valamit nagyon elcsextünk,uj peccs kéne.Richard erre szótlanul 5ös raget nyom,lecsatolja a hátáról a fire propelant gunt majd tüzzel árasztja el a gmeket.Mikor végez elindul a programozók szobája felé,kezében megcsillan az electric chaingun....
  • Supa
    servers offline...LOL.Rájöttek hogy valamit elszúrtak?
  • Supa
    rageröl meg annyit hogy peccs elött is 3-4 lövés volt 1 mob 5ös ragevel meg peccs után is annyi....szal most mivan?peccs elött 5ös rage +100% dmg,peccs után +25%...skuló ugyanannyi kell bele...
  • Supa
    elövesszük a sacrificetlvl 1en +70% dmg és alig eszi a hpt
  • Skewer
    Rage mekkora nerfet kapott lol :(