Tabula Rasa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis offline embert nem lehet invite-olni.
Supa: benyomások a patch-ról?
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
http://eu.rgtr.com/en/field_training/afs_field_guide
Itt
Sok újdonság nincs benne, de azért sose lehet tudni.
Én pl. nem tudtam, hogy amikor lövik az embert, akkor a "belövés jelzõ" színe azt mutatja (piros-sárga-zöld), hogy abból az irányból milyen a fedezéked.
Supa, a szívembõl beszélsz. Sz*rok arra a pár hibás questre, ha játszhatóvá csökkentik a lagot Incline felett, meg az instákban.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
CE extrák:
-Különleges játékbeli tárgyak
-Egyedi érzelmi reakció (emotion)
-Speciális tinták a ruhadarabok festéséhez
-Egyedi lény
-Eligazítás a General British-tõl
-Allied Free Sentients kézikönyv
-Tabula Rasa dögcédula
-Érme
-Poszter
-Making of Tabula Rasa DVD
(Mellesleg se a plains-es magazinos quest, se a mires-es salvage mission-ról sincs szó...)
Remélem csak elfelejtették beleírni,mert én ilyen optimista gyerek vagyok 😊
A remény hal meg utoljára 😊
a karim Kis Mókus lvl 10
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
viszont ahogy néztem, huxley, már ha egyszer elkészül, na az is roppant kellemes lesz😊
wow-ban emlékszem arra az idõszakra, amikor bevezették a honort és ment a gyakás oda-vissza jajj😊
amugy ha szeretitek a sci-fi-t, peter f. hamilton: pandora's star és judas unchained kötelezõ könyvek, 2-3 éve írta õket a csóka, iszonyat jó, én még ennyire jó sztorit sose olvastam, nem lehet letenni.
Debob - Lvl 2 Wizard
Unom már a Fantasy limonádékat 😄
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Egy árufeltöltõ int.alatti beszólás fog következni :
OSSSSSSZTTTTTT GYAKKKKKKKKKKKKKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSS!
Lõjjünk vazze,lõjjünk 😄
R
Második munkahely? "Dolgozni" kell hogy elérj valamit, ez tény. De úgy sokkal édesebb a jutalom, mintha csak az öledbe pottyan. 😊
(És sokkal jobban félsz a "haláltól" is, ha egy repair és egy gyors gyógyítás helyett legjobb esetben is pár órás meló pótolni a veszteségeidet.)
ON: Tud valaki valamilyen virulent, vagy ice fegyvert ranger vonal számára? Ice shotgun meg gránát van, de dps-ben nem tûnnek túl hatékonynak.
Magmonixot kellene ölnöm, de annyi kell velük nyüglõdni, hogy a Susu Petals-szal való beszélgetés hasonlata jut eszembe folyton 😊
A kézikönyv szerint virulentre és jégre gyengék, valami ilyesmi cucc lenne jó.
Hát, ha eve-t próbáltad, akkor az összes offline elite alapú game borzasztó unalmas és színtelen lesz. Azóta legyintek az összes ilyenre, pedig a kedvenc játéktípusom volt 😊
ON: Egyébként mi volt veletek tegnap, hogy annyit írkáltatok itt össze, mint máskor egy hét alatt se? 😊 Mindenkinek viszketett az ujja? 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
EVE vagy X3? Szerinted? (Tudom egyik online másik nem, de összetettségben stb.) Mivel EVE-n is gondolkodtam, kipróbáltam, de a 14 nap valahogy kevés volt hogy véleményt alkossak. Nem nagyon jött be. X+ viszont nagyon tetszik.
ON
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Ez teljesen más igényeimet elégíti ki.
Ja és egyébként egy asia , egy eu és 2 ami szerver van , mert itt a szervereknek más a jelentése mint a wowban .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
wow-ba pvp úgy nézett ki 2 falú közt rohangált 500 ember mert nem volt battlefield semmi
de nézhetünk más mmo-t is nyugodtan..
én azt mondom közel 7 évnyi mmo-ás után, ki kell próbálni fõleg ha bejön a scifi, akkor nem is értem a morfondírozást..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
gyakorlatilag lvl20tól olyan szinten belassul a fejlõdés, amit lvl10en vagy 18on nem is gondolnál, instance-k lvl20 felett már 3fõvel ritkán oldhatóak meg, ha csak nem úgy mész hogy 6 szinttel nagyobb vay az instance-ál. Taktika kell hozzá, és iszonyatos feeling, de azt hiszem felesleges errõl beszélnem, meg kell nézni, addig úgy sem lesz önálló és jogos véleményed, max találgatsz
ha jössz várunk szeretettel..
menj, csináld végig amennyit lehet, aztán ha nem tetszik hagyd ott a gammát en
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Kedves mindenki,de különösen Des kolléga.
Nagyon köszönöm a dicséretet a hosszas bemutatóm miatt.Igen én írtam(no copy/paste),igyekeztem sok lényeges momentumot megemlíteni,annak ellenére,hogy reggel 2.44 kor írtam a dolgot.
Srácok ez az egész vita + elemezgetés teljesen hüleség és meg is mondom miért.Gyakorlatilag aki kicsit inteligensebb az átlag árufeltöltönél az mindent mindennel megtud magyarázni,megérvelni stb stb...
Kérdem én,mi a baj egy olyan játékkal ami most indult bõ egy hete.Eddig nem volt normális ötletes Sci-Fi gém ,most Britishék letettek egy nagyon jó alapot.Gondolom mindenki tudja,hogy amikor kijön egy játék(MMO) az nem a 2-3 év után formája.Mivel a játék jó alapokon nyugszik nagyon sok jó dolgot ki lehet belöle hozni.Pl:Jármûvek,lépegetõk,Instasos PVP mondjuk komolyabb csapat PVP,új bolygók új faj,és a világ és a környezet kiaknázása miatt teljesen új lehetõségeket hoz az MMO-k világába.
Ahogy így olvastam a hozzászólásokat senki nem most kezdte az MMO-t ,tehát egy kicsit korosabb tapasztaltabb MMO játékosokkal van dolgom (már nem azokra gondolok akik amúgy is játszanak a gémmel)tehát felesleges elemezgetni ,találgatni,fikciókat felállítani,hogy mi lesz majd 50n,mi lesz majd ha....
van erre egy mondás a HA-ra. "....ha nagyanyámnak fasza lett volna,akkor õ lett volna nagyapán...."szóval ennyit a ha ról.
Na zárószóként van egy nagyon egyszerû megoldás,aki akarja kipróbálja ,aki + nem az nem,már korábban is mondtam,hogy a játék gyermekcipõben van,de a hangulat kárpótól sok hiányosságért.
Ennyi erõvel már ,akkor abbahagyhattam volna mikor a BÉTA olyan szarvolt ,hogy 2 perces lagjaim voltak + minden lépésnél akadt,egy CORE2 gépen 2 giga rammal,de betudtam annak,hogy szar a szerver nincs optimalizálva és kész,hogy miért mert a hangulat kárpótolt mindenért.......
Hirtelen ennyi....remélem nem hagytam ki semmit!
Csóközönvíz
R
UI: szerintem a játék ára is barát 8k,szóval nem hiszem,hogy ettõl mennétek tönkre,tehát ez nem akadály ya kipróbálás terén.
Az meg a másik,hogy induló játékoknál a népszerûségtõl függöen 1-2 hónapon belül lesz trial(lásd pl LOTRO),szóval aki nem akar pénz költeni ár,az is ki tudja próbálni.
-klón: oké, de ettõl nem fogok megvenni egy játékot. ha jó a game, úgyis hajlandó többször újrakezdeni az ember😊
-dinamikus harcmezõk: na pont ezt kérdeztem az elsõ hozzászólásban, igazából ez érdekelne, hogy mennyire hangsúlyos? mennyit területet lehet így elfoglalni/elveszteni, van-e igazi tét? (tudom, quest NPC-k vannak a CP-kben, stb., de ez azért még mindig egy jó ötletbõl kihozott 50%).
-aktív harcrendszer: nekem spec az auto-lock furán hangzik. akkor ne harangozzák, h fps-elemek vannak benne, ha nem kell benne (igazán) célozni... pont azt olvasom, hogy maga a harc nagyon fun, inkább arcade mint bármi más, meg persze vannak enemy-k amik ellen más fegyót kell használni mint a mindenki által favorizált shotgun.. de.. hosszútávon milyen ez? inkább azt olvasom, hogy casual game-nek jó ez, azaz néha belogolsz, játszol 1 órát aztán annyi.
-logos: na ezekrõl azt hallom, hiába van vmi ezer féle megtalálható stuff, a nagy részük használhatatlan ratyiság. a másik meg, szted hányan fognak megtanulni egy nem létezõ nyelvet just for fun?😊
-craft: na errõl csak rosszat olvastam eddig, hagyjuk is😊
igazából úgy tûnik nekem, ez olyan értelemben nem tipikus MMO, hogy inkább harc-központú (ezért hasonlítják sokan a starship troopers-hez), nem dolgozták ki a világot annyira, mint más progikban, szal az emberek nem töltenek el órákat mittomén virtuális horgászattal stb, mert ez csak 1 nagy csatatér és csókolom. ezzel nekem semmi bajom nincs félre ne értsetek, tetszik az 5let, de pl az, h eu-nak lebasztak 1 db szervert és csókolom, na ez nagyon nem szimpatikus hozzáállás, nincs trial, állítólag semmi end-game tartalom nincs (ahogy mondta Rush, nagyon quest-és instance-központú a game, na most akkor max levelnél mi van, amit mellesleg nem nehéz elérni?). ne értsétek félre, nem fikázok, csak tényleg érdekel, hogy mi fog történni mondjuk 2 hónapnyi játék után... sci-fi-t szeretem nagyon, starship troopers is bejött, szívesen hentelek bármit ami szembejön nagy puskákkal, csak vhogy a 21. században vmi többet is elvár az ember😊 na mind1, majd követem az eseményeket és ha lesz trial mindenképp adok neki egy esélyt, de egyelõre nem ugrok fejest. jó hentelést mindenkinek.
Debob - Lvl 2 Wizard
http://www.akciofigura.hu
Egy szónak is száz a vége, sajnos a Diablo 2-t soha nem fogja elérni semmi. Hangulat terén még csak-csak, de a crafting rendszere verhetetlen.
1. gyors a levelling, én szeretem ha meg kell küzdeni a képességekért és nem ajándékként adják 10 percenként, tulajdonképpen a semmiért. Így hamar "véget" ér aa játék, hiszen egy RPG-nek a fejlõdés az alapja.
2. negyon, de ngagyon bekorlátoznak craftingban és ahogy látom ebben még inkább... nem lehet kedvem szerint alakítgatni a dolgokat és a bónusz tulajdonságok is pl. max 20% aztán annyi. Le van korlátozva minden. Legyen drága vagy nagyon nagyon nehéz beszerezni vagy összerakni egy erõs cuccot, de lehessen!!! Minél erõsebb annál költségesebb, körülményesebb, de ne korlátozzanak le hülyeségekkel. Nem szeretem.