1127
Tabula Rasa
-
Supa #727 Peccstájm...elég sok mindent javitanak,módositanak -
kerekperec #726 Sziasztok!
Caprica néven játszom még 15-ös vagyok (sajna nincs túl sok időm játszani).
Arra gondoltam, hogy - bár ez a játék nem annyira kasztfüggő mint a wow - jó lenne összeírni hogy milyen kasztból hányan vagyunk a klánban. (Ööö, vagy ezt valahol meg lehet tekinteni? Én nem látom a klán-ablakban ezt leírva.)
Szóval én egyelőre biotechnikus vagyok és exobio vagy medic lesz a main-em.
(Persze ha van már 6-7 medic, akkor biztos hogy exobio leszek - de ezt nem tartom valószínûnek :-) ) -
Supa #725 Rush régen láttunk bennt játékban,várunk vissza.A ládám tele van lvl 20-30 felszereléssel (föleg commando/grenadier).Akinek szüksége van valamire(felszerelés,bármi más) szóljon és szivesen segitek -
Supa #724 Ha bejössz gémbe /w Travolta és behivlak a Harkonnenbe -
rawenwoods #723 Hello! Hó eleje óta játszogatom(azaz megjelenés óta:D), de 1dűl nem az igazi. Tehát én is szivesen belépnék a klánba, hogy gépágyúmmal segítsem a Bane populáció "helyreállítását". Rosh Ravenwoods néven futok jelenleg. -
Paladin #722 Én egyenlően osztom, mindegyik hasznosnak tűnik.
Lehet, hogy más nem ért velem egyet, de én talán a body-t hagynám pár ponttal alacsonyabban. A health-nél szerintem a power (főleg mikor már sok skillje van az embernek) és a regeneráció fontosabb.
De ez szigorúan magánvélemény, nem néztem utána, mit mondanak a hardcore pléjerek :) -
Skewer #721 köszi. szerencsére van 2 clon pontom is és tényleg ujra lehet osztani clonozáskor ez tetszik.Viszont még 1 kérdés a tapasztaltabbak felé a 3 tulajdonság : Body , Mind , spirit egy spy karinak mi ezekből a fontossági sorrend mind/body ra pakolgassak vagy kell spirit is ?(na a spiritre még 1 pontot sem költöttem) -
Paladin #720 Klónozni tudod magad, és akkor a skillpontokat újraoszthatod.
Ezt akkor tudod megtenni, amikor van clone credited. Ilyet kapsz az egyes mapok Targets of Opportunity kvesztjeinek teljesítésekor, illetve akkor, amikor a karakter életében válaszúthoz, (tierhez) érsz, vagyis 5., 15., 30., szintek meglépése előtt.
Azért ekkor, hogy választás előtt lemásolva a karaktered könnyen kipróbálhasd később a másik alternatívát is, de ezt nem kötelező ilyenkor felhasználni.
Javasolják is, hogy az első, 5. szinten kapott kreditet ne használd fel (hiszen kezdéstől idáig eljutni kb negyed óra), jól jön az később ha respecelni akarsz. -
Skewer #719 Köszi az invitet.2 kérdés esetleg aki tudja a választ : azt hallottam 30 valamelyik szinten ujra lehet osztani a pontokat ez igaz ? vagy csak tervezik berakni a játékba ? -
#718 Sziasztok! Olvastam h van 3 napos próba meghívás... tud valaki nekem olyat küldeni???? Privibe írjon pls ha van rá lehetőség.... Előre is köszi! -
Supa #717 Legjobb ha teljes nevet irsz.Én ma fennt leszek mostantól kb egész nap,ha belogolsz irj nekem és beveszlek(privit irni pl.:/w Travolta tudtok) -
lobesz #716 De melyik kell a családi az a Dominika vagy a karakter valamlyik Mondjuk Lobesz vagy a Daniella és mikor vagytok fent vagy ha nem vagyok fent is meg tudtok hívni? -
lobesz #715 Az eU -n vagyok Daniella -
Supa #714 EU szerverre gyere és add meg a nicked hogy be tudjunk venni,vagy keress meg valakit ingém -
lobesz #713 Sziasztok.
Nem rég vettem meg a gamet és szeretnék csatlakozni a klánhoz, ha lehetséges.
Mindegy megyik szerveren vagy? Vagy számít? -
Supa #712 Skewer add meg a játékbeli neved és szivesen beveszünk -
hitch #711 bannernak? -
hitch #710 [IMG][/IMG] -
hitch #709 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2007_11/tabula_rasa_banner_qjpreviewth.jpg[/IMG -
Skewer #708 Hali
Nemrég kezdtem el a játékot nagyon tetszik.Az a kérdésem nem lenne e lehetőség hogy bekerüljek egy magyar guildbe mert egyedül nem annyira élvezetes :)most 7 es szintű vagyok ami szerintem holnapra már 10 körül lesz kb. Ja és mégegy kérdés milyen alkasztoknak fontosabb a spirit és kinek inkább a mind(power)én 2 eshetőséget veszek alapul vagy Spy szeretnék lenni vagy grenadier de nem vágom mikor mire lenne érdemes pakolgatni szintenként.Köszönöm a válaszokat előre is. -
#707 én jövök immáron a specializált Demolitionist karimmal..:)
tegnap teszteltük stájnerrel, elég trükkös kari lett travolta, de majd meglátod:-) -
Superhamster #706 hanyas szinttöl érdemes? -
Supa #705 Holnap aki plateun tart már és lemenne instaba,7-8 körül legyen onlány.Egységben az erö felkiáltással nekiszaladunk valamennyinek -
Supa #704 Servers offline...peccs érkezik srácok,vagy csak serverrestart? -
mikuc #703 Sziasztok!
Mostanában nem sürün tudok leülni játsznai. Sok a melo.
Remélem ez hamarosan rendezödik és újra lesz sok-sok idöm. :-)
Addig is mindenkinek jó Bane irtást és sok sok Xp-t. -
cataclysm #702 háj,
arra nem tud valaki megoldást, hogyan lehetne méretezni az ui scalet?
döbbenetes, hogy 1280-as felbontásban akkora az egész felhasználói interfész, mint a ló. -
#701 Na itt a megoldás arra a fránya mission log-ra :
Discussion Thread
Response (GM Raoul) 11/16/2007 05:43 PM
Hello Princz,
Thank you for contacting PlayNC Customer Support. It appears that this issue is caused by using special text characters for chat tab names. To fix this issue, we ask that you delete or rename any chat tabs you have that may contain special text characters such as ê î or â.
Please feel free to contact us again if you encounter any other problems.
Kind regards,
GM Raoul
PlayNC Europe Customer Support Team -
Callisto #700 Köszi, már vagyok. Ma este amúgy is Nick Warren :) -
#699 online vagyok ma egész este, rendbetesz néven megtalál akinek kéne claninvite -
Paladin #698 Ja, én is jártam így :) Valami bányászcucc megsemmisítős kvesztet is felvettem, aztán amig más ügyekben kolbászoltam, azok sorra megoldódtak, ahogy más szétszedte a célpontjaimat :) -
Supa #697 Végülis ha jobban belegondolok kaptam free 1 fél lvlt... -
Supa #696 Miresi questekröl annyit hogy felvettem jópárat,aztán mig vásárolgattam a városban szépen teljesitve lettek.Anélkül hogy akár a kisujjamat megmozditottam volna... -
Rushmachine #695 Hola
Vasárnap leszek csak srácok,kb déltől,sajna addig készülük a bulinkra,meg ugye fellépés,de utána lets rock ismét.
Nekem a Patch után jó volt Platue ,Mires minimal lag volt,szóval mondhatni egész játszható a gém.Nem kell izgulni 2-3 hét és szépen fel patchelnek mindent.általában ez így van.
Na csók
R -
Paladin #694 Jaja, tegnap élvezetes volt végre Plateau-n játszani, és még az elcseszett Miresen is minimális volt csak a lag.
A low-level mission-ökből is javítottak sokat (sajnos mires-plateu környékén szinte mindegyik bugos úgy maradt). -
Superhamster #693 szerintem játszhatsz, jó most a gém. -
esfrost #692 szüneteltetem a gamet asszem 1-2 hétig :D valami ultranagy patchig... :D -
#691 na ezaz!! :) Irtam gm-nek válaszoltak is , hogy csináljak egy dxdiag-ot és küldjem el nekik. ez megtörtént.
szvsz küldj te is peticiót! -
#690 Leírnátok egykettő magyar játékos nevét aki hajnalban játszik, mert lvl 19 lettem egyre fogynak a küldik és insták vannak , de oda meg többen érdemes menni , viszont egy kis magyar guildban vagyok a wowos társakkal , viszont ők hajnalban nem onlinek és igy idegen emberekkel megyegetek.
Szoval ha van valaki aki hajnalban tolja úgy 23óra után és van kedve lvl 20 körül instázni , Írja le a nevét felveszem freeds listára .
Én hidvegi néven futok . Tudom gáááz , de nem tuudtam hogy nem lehet megváltoztatni még klonoknál sem :(
-
Des #689 köszi szépen!:) hamarosan találkozunk bent:) -
weky #688 Nekem is teljesen ua. a hiba, ha egyszer megnyitom a quest logot, többet nem tudom becsukni. Ráadásul ki sem tudok logoutolni, mert a menü nem jelenik meg... :(