Tabula Rasa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az, hogy minden tipushoz ugyanaz jó az nemigaz pl robotok ellen lighting fegyó nemjó stb. A fegyverekbe lehet craftolni dolgokat, kb minden mobból esik cucc de igazából még nem nagyon jutottam el odáig, péntek óta játszom 17-es Sapperemem van. Az, hogy unalmasak lennének a questek hát nemtom, engem nagyon lekötött és csináltatták magukat😊 nem untam bele eddig... Viszont ami számomra negativum a gyenge szerver... 1 Europai szervert sikerült összehozniuk ami mindig "Very High" ... és igázából nem tettek semmi érdemlegeset ezügyben. Szal laggol ...
Oké hogy pörgõs, de meddig? Ahogy olvastam nincs mit csinálni egy idp után. Stratégia nem nagyon kell hozzá ,mert mindig ugyanazok az elemek jók mindegyik ellenfél típushoz. Ezekben mennyi igazság van? Azt is írják, hogy kicsi a terület stb. Questek uncsik, egyhangúak. Menyire vannak lekorlátozva a tárgyak, moddolhatóságuk, karakterek fejlõdése? Nem a level cap-ra gondolok, hanem pl. mennyire halmozhatóak a tulajdonságok egy-egy tárgyban, armorban stb.?

Sztem nagyon jó, pörgös insták, wow óta nem élveztem ennyire MMO-t, dehát a wowot meguntam 😊
Szétcsesz az ideg... véletlen elõbb kattintottam lvl30-on a trainre, mint a clone-ra... ennyit arról, hogy a spy-t is kipróbálom...
Ilyesmire is csak én vagyok képes... 😊
:-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Hát hogy nem fos az tuti.Harc közben állitólag olyan fejeket vágok hogy az asszony válni akar<#violent><#eplus2><#gun>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Tsigiri

....és a válasz:A játék rengeteg újdonságot takar,és tartogat a játékosok számára.Remek ötvözete TPS,FPS,MMO játékoknak,és hát valjuk be Sci-Fi bõl nem igazán van az MMO piacon(nagybetûvel NORMÁLIS)játék szóval.Tuti befutó.
Egy kis link érdemes megnézni:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/show/all/sCol/rankHype/sOrder/desc

És a feature-õk : (hát lehetne napokig sorolni)

- clone rendszer : (ötletes egyedi)nem kell minden karidat elõrõl kezdeni,ha megfeleõ ágon másik class -ba szeretnél tartozni megteheted a clont a másik ágon fejleszted.Meguntad a régi karid leklónozod,és újra eloszthatod a skill pontjaidat.És rögtön más koncepcióban játszól,úgy hogy nem kell felhúznod még egy karit a nulláról.Persze a klón pontokért meg kell dolgozni,de ez egy másik story.
- Dinamikus harcmezõk : különbözõ stratégiailag fontos erõdöket az ellenség idõlegesen támad,ami ha megszerez pédáúl nem tudsz kvesztet leadni felvenni,ott popolni,eladni,....stb...
A megtartásának és a visszafoglalásának is van értelmes,repú,titulus,klón pont,stb....
- Aktív harcrendszer : Itt nem alszól el harc közben,kveszt közben,számít kit mivel,honnan lösz ,nem úgy mint a WOW ban vagy összes farmolós gémben, auto attack ,+ 2 skill azt kész.Itt neked kell harcolni,löni,közelharcolni,tárazni,stb.....
És hogy miért nem egy sima TPS,FPS klón,hát csak azért mert Lord British zseniálisan ötvözte ezeket a játékokat az MMO elmekkel és nagyon kerek és egyedi dolog alakult ki belõle.
Mondjuk ha Plains en az elõretolt állásnál harcoltál volna a Banek ellen ,persze max grafixon ,nem biztos ,hogy arról kéne magyarázzak,hogy mitõl nem egy tucat GRINDMMO val van dolgod.
És az meg a másik : itt szimplán farmolásból megöszûlsz mire szintet lépsz,tehát kveszt és insta orientált a gém.Az insták + szédületesen hangulatosak.Teljesen új elgondolást követel a Sci-Fi környezet.Normálisan kidolgozott hangulatos insták vannak,mint példáúl mikor megkell semmisíteni a Bane-k robot gyárát ,ahol embereket és õslakosokat mûtenek át .
LOGOS rendszer : A játék tartalmaz egy a kínai kanjihoz hasonló képírást ami az õslakók nyelve,ezzeknek az elsajátításával és megtanulásával ,különbözõ képességekre teszel szert,egy olyan elfeledett civilizáció technikájához jutsz hozzá ,amivel feltudod venni a harcot az aggressor faj a Bane-k ellen a harcot.
Ha veszi az ember a fáradságot és a valóságban is megtanulja ezt a nyelvet,akkor a vének által hagyott üzeneteket,bölcsességeket is megtudhatja, megismerheti, elolvashatja , az ember,ami nagyon erõsíti a szerepjáték részét és iszonyat hangulatos.....
Szóval lehetne sorolni,persze a játék ,mivel most indult hemzseg a bug-októl,dehát melyik MMO játék nem szenvedett ilyen gyermek betegségektõl az elején.Ez szerintem nem csorbít a játék értékein ,mivel a környezet és az alapkoncepció alapján rengeteg kiaknázatlan lehetõség rejlik a játékban és emiatt az ember szemet huny a játék kezedeti hiányosságai miatt.
kb ennyi.
Csóközönvíz
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

szevasztok, látom páran beleugrottatok egybõl megjelenéskor / már elõtte, respect😊 ez is csak egy újabb grindMMO mint az összes többi eddigi? azt olvastam, az erõdök elfoglalhatóak ez vmennyi dinamizmust ad a játéknak, de ezen kívül van még vmi eredeti ötlet? ahogy olvastam külföldi fórumokon, a béta alapján mindenki lehúzta, h egy rakás fos.

Debob - Lvl 2 Wizard

Nálam megtalálod.

Most tulajdonképp mi a guild neve? Mert én szólóban hányódom, nemigen látok magyarokat...
Mondom, h bankfüggõ... 😊
nekem nem fogadta el a visa electront :S

Jól mondja Rush de sztem partyzás mehet lvl 1töl is<#nyes>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Elfogadta a Visa Electron kártyámat szal akinek ilyen van az bátran használhatja😊
Tsigiri

Örülnék neki srácok ha 22+ emberek elkezdenének guild partyzni,mert onnantól jönnek az érdekesebb insták,nagyobb odafigyelést igénylõ dolgok.Gondolok itt a Plains-es dolgokra,Strider vadászat,Predator vadászat ,Kardash,Boss vadászatok stb... tehát itt már jobban igényli a party megoldást a gém.
Szóval hajrá srácok partyzzunk 😄

Csóközönvíz
R

HAF Rigel
Igen , érdemes minden helyre benézni végig scannalni a barlangokat is , találtam már termet amiben logos volt .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Én még nem figyeltem meg. Igy köszi az infót.

Megfigyeltétek, hogy a logos helyek körül általában ilyen gyöngyházszín kis gombákkal van tele a talaj? Mivel wilderness után már nincs mindegyikhez quest, és a logos-térképek se teljesek, és fõleg nincsenek meg minden mapra, ezért érdemes lehet figyelni.
Plainsen pl. 2-3 logost így találtam meg bóklászás közben.

Ha már mindenki tudja és triviális info akkor sorry 😊
jajajaaa

Tsigiri

Ja gyerekek!Olyan unalmas a fórum így flame nélkül ,valamit csináljunk már,vesszünk össze valami irdatlan fontos dolgon,mint példáúl a guild név,vagy fikázni kéne valakit. na na.... mondjuk azt a fasz Sunny Honey gyereket,tudom ajánlani figyelmetekbe fikatáblának 😄

Na egy kicsit elkanyarodva,igen dombornyot kártya kell érted szuper? 😄

Csók
R

Nem, csak azért ajánljuk, mert mi sem tudtuk használni, és ki akarunk tolni veled... 😉

A ritka kivételrõl: nem csak az elfogadóhelytõl, hanem a banktõl is erõsen függ. Elméletileg az electron nem megfelelõ. Gyakorlatilag meg elõfordul, h elfogadják.
akko ez a cib internetkartya jo a tabulához igaz?

Phoenix007
Jah, CIB-es kártya rulez, nekem is az van, mindenhol elfogadták eddig, tudom én is ajánlani.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

ja Visa (sima) lehet jó😊 de Electronom van az meg necces...
Szerintem jo a Visa,én legalábbis ezzel fizetek NCSoftnal kb egy éve mindent és még nem volt vele gond.Mivel pre-orderem már lejárt <#falbav>fizu meg csak jovo héten lesz addig nem tudok sajna játszani,de jo játékot kivánok mindenkinek.Travolta

jahát wow a ritka kivétel.. 😄
Szerintem biztosan nem. Vannak ugyan ritka kivételek, de netes fizetéshez szinte mindig dombornyomott kártya kell. (Tipp: CIB Internetkártya. Szinte semmibe sem kerül)
Visa elektron kártyát elfodad nemtudjátok?
Phoenix007
Nem lesz jó, nem engedi felrakni a 2.3 mellé, az meg kell Team Fortresshez ... ez a Ventrilo mix hanyas verziónál tart? Rákerestem, kijött egy csomó 0.5-ös verzió - gyanítom, hoyg ez lesz az - de kijött egy darab 2.3-as is. Szóval, melyik lesz?

Jockey
azt szedd le ami a kommentbe van irva, nekem is 2.3volt leszedtem es ujratettem amit kell, ennyi:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

há én ki is találtam egy joo klánnevet (nemmedwe)

Sziasztok!
Mostanában sajnos egyébb okok miatt nehezen tudok leülni gép elé játsznai.
Hétvégére remélem minden megoldodik és újra jelen leszek.

cikasz
Ok igazatok van egy "nagyon" kicsit elhamarkodtam a dolgot. Igy utólag belegondolva a Magyar Néphadsereg jobb lett volna klánnévnek 😊

üdv.

http://www.akciofigura.hu

Phoenix007
Jahh, thx, közben megtaláltam 😊 Viszont nekem 2.3.0-s verzióm van, itt lentebb azt írod, hogy 2.1.4 kell, de mikor csatlakoznék, azt írja, hogy a szerveren a 2.1.2 fut. Melyiket rakjam fel végülis?

Jockey
553-as hozzászólás, várunk...:-)

Jockey
No akkor ztem pont iskerült a klándolgora.
Hálistennek szépen gyûlünk a klánba, és mint ahogy mindenki leírta ez így is van rendjén. Én is beléptem már, tegnap pl jó kis partyt nyomtunk rush-al és superrel, nõjjön mindenki mint a gomba ez a lényeg, és ssegítsük egymást, ha lehetséges szakítsunk idõt aki elakadna instance-be stb...😊
sztem ez kb mûködik is, legalább is a magas szintûek már többször is segítettek nekem, ez jó, természetesen én is fogok bárkinek akinek szüksége van rá:-)
Jah és a tegnapi instánk sztem iszonyat állat volt, isten ez a gamma:-)

Phoenix007
A szóban forgó ventri-szervercímet kérném szépen. Vagy priviben, vagy ahogy jónak látod.

Nem tudom, látogatja-e a fórumot az a sorstárs, aki Devilt keresgélte Plainsen. Ha keresgéli még, szóljon, meg tudom mondani merre szokott járni. (Meg a Kraken is.)
Tsigiri

Szóval kezdõdik! 😄
Pár hozzászólás az eddigiekhez.Minden baszogatás nélkül.Azzal hogy valaki beinvelget egy 5 perc alatt kreált klánba embereket nem kell nagy mûvészet,én már a béta óta gyüjtögetem a magyarokat.Amint elindult a full én is elkezdtem felrakosgatnia friendemre õket.Elõrelátásból nem csináltam guildet,mert gondoltam megkérdezek mindenkit,mit is szeretne ,pont ilyan hüle dolgok miatt ,mint mondjuk a guild név.
Stb...Én tudom,hogy pörgös a játék ,néha még a szintlépést se lehet megcsinálni azonnal,mert akkora a csata és ezzel nincs is baj.Kaptunk egy ventri szobát kedves bodyguard barátunktól.Tehát lett volna lehetõség és hely arra ,hogy megvitassuk ezeket a dolgot élõszóban közösen.De mondjuk úgy hogy az emberek nagyrésze még arra se veszi a fáradságot,hogy feljöjjön,mert szégyellõs vagy kitudja milyen egyszerû indokok vezérlik.Hát.....
Na mindegy a lényeg az csak az ,hogy mindezt csak azért mondtam el,hogy mindenki alakítson ki magában egy egészséges csapatszellemet és csak utána kezdjen el tenni valamit a dolog érdekében.Mert különben érdekes dolgok sülnek ki belõle.
Pár sorra ezelõtt volt egy nagyon jó hozzászólás,hogy miért nem olyan guild nevet választottunk ,ahol utalva van arra ,hogy magyarok vagyunk így elkerülhetõ lett volna a jövõben a spammal-és general csatin.
Szóval ennyit az elõrelátásról. (Ö_ö)

Na mielõtt még mindeki lemészárólna.Félreértések elkerülése végett senkivel semmi bajom sincs,mindenkit nagyon kedvelek,ezeket csak azért írtam le,hogy kicsit a jövõben elõre tekintve gondoljuk végig,mit ,hogy ,miért,hogyan szeretne a csapat.

kb. ennyi

Na písz és délután várom a vállalkozó szellem jelentkezõket partyzásra a server-n.
R

Azoknak, akik szeretnek tervezgetni:

http://zeus.jrq.ch/trcb/?c=myb
Senki nem fordult ellene. Csak van akinek nem tetszik a név. Nem kell ezt túlreagálni, na 😊

Beszéljünk inkább értelmes dolgokról: adjatok nekem egy lvl23 körüli laser chaingunt 😉 Agyamra megy, hogy még teljesen alap változatot se lehet venni a fegyverekbõl, aminek nem physical a sebzése...

Szóval ha van valakinek egy felesleges ilyen chaingun, vagy lvl22 laser shotgun, az szóljon plíz. Köszi elõre is. 😊
Phoenix007
>Szerintem túldramatizálod a dolgot.

Nem mondanám, nincs is miért, nem engem értek a "támadások", csak hirtelen mindenki Cikasz ellen fordult, nemhogy örülnénk neki, hogy összeszedett ennyi embert. (Nem tudom, mi most az aktuális létszám.)

>Nem darabolódunk ...

Részemrõl ennyi a lényeg. Ez nem WoW, itt nem játszik több ezer magyar, örüljünk, ha egy rendes klánra való összejön belõlünk. És aki ezért eddig a legtöbbet tette, azt meg ne b**ogassuk...

Ahet
Szerintem túldramatizálod a dolgot. Nem csak én, más is örül, hogy honfitársaival együtt játszhat. Nem darabolódunk ... egyszerüen csak néhányan pikirt megjegyzéssel illettük nevet.

De lépjünk túl a dolgon. Ja és vörldpíííísz!<#wave>

The gods have disconnected you ...

Phoenix007
Héló! Nehogy már itt összekapjunk a klánnéven! Cikasz csinált egy klánt, és már össze is szedett egy csomó embert, és ez a dolog nehezebbik része. Nehogy már itt ilyen okok miatt elkezdjen a klán rögtön darabolódni! Ha ennyire nem tetszik senkinek, akkor majd kitalálunk valami jobbat, és mondjuk átnevezzük, vagy ha ilyet nem lehet, akkor legyen új, és menjünk át mind. Szerintem... Nem vagyunk azé' olyan sokan, hogy ilyen apróságon összevitatkozzunk.

Písz!

u.i.: Javaslat: ha végül új klánnév lesz, javasolnám, hogy látszódjon rajta, hogy magyar klán, akkor még general chat spammelés nélkül is rátalálhatnak magyar játékosok. De hozzátenném, nekem jó ez is, ami van!

cikasz
Mi lenne gyermeki ezen?
Csináltam egy klánt azzal a névvel ami nekem tetszik. elkezdtem spemelni a general csatit, hogy aki akar csatlakozzon.1 szabály van : Nem kötelezö belépni! Csinálj egyet, beszélgess itt rólla , hogy mi legyen a klánnév és hivj oda át mindenkit. Szerinted érdekel? olyan iszonyatos pörgés van itt, hogy szerinted mennyi idöbe tellene "megbeszélni" , hogy milyen klánnév legyen, ki vezesse (szvsz tök mind1 ki vezeti átadom szivesen ha akarod!!) stb.stb.

http://www.akciofigura.hu

van szerver 😄

Ahet
Egy pöppet. 😊

The gods have disconnected you ...

grat neki

Jockey
szuper, pont most akartam megnézni, mikor lesz a futam, ezek szerint lemaradtam:-)

Jockey
nemtom ki online a magyar klánba, de online vagyk Rendbetesz néven, kérnék egy klánbehívást:-)