Tabula Rasa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Caprica néven játszom még 15-ös vagyok (sajna nincs túl sok idôm játszani).
Arra gondoltam, hogy - bár ez a játék nem annyira kasztfüggô mint a wow - jó lenne összeírni hogy milyen kasztból hányan vagyunk a klánban. (Ööö, vagy ezt valahol meg lehet tekinteni? Én nem látom a klán-ablakban ezt leírva.)
Szóval én egyelôre biotechnikus vagyok és exobio vagy medic lesz a main-em.
(Persze ha van már 6-7 medic, akkor biztos hogy exobio leszek - de ezt nem tartom valószínûnek :-) )
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Lehet, hogy más nem ért velem egyet, de én talán a body-t hagynám pár ponttal alacsonyabban. A health-nél szerintem a power (fõleg mikor már sok skillje van az embernek) és a regeneráció fontosabb.
De ez szigorúan magánvélemény, nem néztem utána, mit mondanak a hardcore pléjerek :)
Ezt akkor tudod megtenni, amikor van clone credited. Ilyet kapsz az egyes mapok Targets of Opportunity kvesztjeinek teljesítésekor, illetve akkor, amikor a karakter életében válaszúthoz, (tierhez) érsz, vagyis 5., 15., 30., szintek meglépése elõtt.
Azért ekkor, hogy választás elõtt lemásolva a karaktered könnyen kipróbálhasd késõbb a másik alternatívát is, de ezt nem kötelezõ ilyenkor felhasználni.
Javasolják is, hogy az elsõ, 5. szinten kapott kreditet ne használd fel (hiszen kezdéstõl idáig eljutni kb negyed óra), jól jön az késõbb ha respecelni akarsz.
Nem rég vettem meg a gamet és szeretnék csatlakozni a klánhoz, ha lehetséges.
Mindegy megyik szerveren vagy? Vagy számít?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Nemrég kezdtem el a játékot nagyon tetszik.Az a kérdésem nem lenne e lehetõség hogy bekerüljek egy magyar guildbe mert egyedül nem annyira élvezetes :)most 7 es szintû vagyok ami szerintem holnapra már 10 körül lesz kb. Ja és mégegy kérdés milyen alkasztoknak fontosabb a spirit és kinek inkább a mind(power)én 2 eshetõséget veszek alapul vagy Spy szeretnék lenni vagy grenadier de nem vágom mikor mire lenne érdemes pakolgatni szintenként.Köszönöm a válaszokat elõre is.
tegnap teszteltük stájnerrel, elég trükkös kari lett travolta, de majd meglátod:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Mostanában nem sürün tudok leülni játsznai. Sok a melo.
Remélem ez hamarosan rendezödik és újra lesz sok-sok idöm. :-)
Addig is mindenkinek jó Bane irtást és sok sok Xp-t.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
arra nem tud valaki megoldást, hogyan lehetne méretezni az ui scalet?
döbbenetes, hogy 1280-as felbontásban akkora az egész felhasználói interfész, mint a ló.
Discussion Thread
Response (GM Raoul) 11/16/2007 05:43 PM
Hello Princz,
Thank you for contacting PlayNC Customer Support. It appears that this issue is caused by using special text characters for chat tab names. To fix this issue, we ask that you delete or rename any chat tabs you have that may contain special text characters such as ê î or â.
Please feel free to contact us again if you encounter any other problems.
Kind regards,
GM Raoul
PlayNC Europe Customer Support Team
http://www.akciofigura.hu
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Vasárnap leszek csak srácok,kb déltõl,sajna addig készülük a bulinkra,meg ugye fellépés,de utána lets rock ismét.
Nekem a Patch után jó volt Platue ,Mires minimal lag volt,szóval mondhatni egész játszható a gém.Nem kell izgulni 2-3 hét és szépen fel patchelnek mindent.általában ez így van.
Na csók
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
A low-level mission-ökbõl is javítottak sokat (sajnos mires-plateu környékén szinte mindegyik bugos úgy maradt).
szvsz küldj te is peticiót!
Szoval ha van valaki aki hajnalban tolja úgy 23óra után és van kedve lvl 20 körül instázni , Írja le a nevét felveszem freeds listára .
Én hidvegi néven futok . Tudom gáááz , de nem tuudtam hogy nem lehet megváltoztatni még klonoknál sem :(
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Debob - Lvl 2 Wizard
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Debob - Lvl 2 Wizard
peccselés folyamatban... :)
ahogy a nagy könyvben meg van írva...