1127
Tabula Rasa
-
#807 Telleg sírni fogok :P -
#806 őő tuti én vagyok a béna, de itt pontosan hol tudok trial keyt igenyelni? -
Supa #805 Innen tudsz most trialt leszedni:www.eurogamer.net -
#804 Nem sikerult trial accot szervalni ugye sracok? :( Pedig kiprobalnam, mar letöltöttem klienst is :( -
Supa #803 Nincsen,kevés a magyar játékos.Van General 1.(angol)11.(német)12.(francia).1 kláninvájtot tudok ajánlani,mi a klánchaten csak magyarul nyomjuk -
#802 srácok TR ben van valami magyar csati ? mint a wowban a join hun ? -
Supa #801 Mint már elmondtam párszor itt is játékban is:szóltok ha kellek és megyek -
#800 na szuper, én még nem tudta tesztelni az új pecst, valszeg hétvégén leszek jobban.
Valamit ki kéne találni, mert jelenleg a Demolitionistem nem nagyon halad, nincsennek normális q-eim, ami van abba meg vagy stalkert kell ölnöm amire esélyem nincs vagy insta, amit 35ön azért már nem solozik az ember, mint lvl20on..
leindítottam ezt a spyt dolgot is, feltoltam lvl16ra, de rájöttem csa a demolitionost az én karim, trükkös skilles karinak tűnik, csak halok vele a lószar armourja miatt..
Travi, nem lehetne valamipowerlvlt csinálni, hogy ismét tudjuk együtt menni 40 környékén? az még 4,5 szint:-p
-
Bhalage #799 tegnap este megneztem sztem is jobb lett a jatek, bar a Rage nerf erosen erezheto, mert en sokat megyek egyedul (~lvl20 commando) es azert ha sok mob jott akkor gyorsan lottem le oket puskaval, na most kicsit lassabban megy de jobban tetszik, hogy egy pillanat alatt be lehet kapcsolni a skillt.
a Aukcios Haz is bejott, rogton vettem magamnak 1-2dolgot.
Instancek tetszenek, egyenlore a Wildernessi, Divide-i és Palisadesbeniekben voltam.
nem rossz -
Supa #798 keyt NCacchoz,kliens meg sok helyen fennt van.Max lvl egyenlöre 50,ezt kb 1 hónap erös kockulással el lehet érni.Én egyenlöre leragadtam lvl40en a grenadierrel,megvárom mig a klánból rajtam kivül lesz még kb 3 lvl40es aztán mehet a partyzás high mapokon(egyedül max spy megy vegig rajtuk,lehet az sem)Az uj peccs elég sok dolgot változtatott,nekem ugy tünik sokkal jobb lett a játék,játszhatóbb,élvezetesebb stb stb.ha pedig valaki belépne a Harkonnenbe keressen meg itt fórumon vagy a játékban,bárkit szivesen látunk a soraink közt(lehetsz fiu,lány...na jó lányok elönybenlvl megkötés sincs,a cél 1 jó társaság létrehozása)Játékon belül /w Travolta irjatok ha szeretnétek csatlakozni -
CactuS007 #797 Rendben,köszönöm. Egyébként,ez most lehet megint érdekes kérdés, de gondolom a keyt az Ncs accounthoz kell hozzáadni. Magát a klienst a gamershellről lehet leszedni,hogy a trialt ki lehessen próbálni? -
Bhalage #796 megnezem majd reggel, nekem lehet van. -
#795 Köszi szépen. Amugy mennyi a max lvl? -
Supa #794 Sajnos változott a helyzet és 1 ideig nem küldhetek trialt(4et lehet max utánna van valami kivárás)de holnap amint belogolok megprobálok valakit megkérni a klánból hogy küldjön nektek -
#793 [email protected] bocsi előző rossz volt -
#792 [email protected] ezer hala -
CactuS007 #791 [email protected] az enyém, és előre is köszönöm -
Supa #790 Bárki aki rendelkezik teljes elöfizetéssel bármennyi trialmeghivót küldhet,csak 1 emailcimet adjatok és küldöm -
CactuS007 #789 Sziasztok! Bár tudom,hogy a játékhoz kapott trial keyt nem szereti senki ismeretlennek elosztogatni,illetve előttem már kérték közvetlenül, azonban én mégis feltenném a kérdést: Van itt esetleg valaki, aki nekem adná a tria key-et? Érdekel a játék, fontolgatom a megvételét, de előzetes teszt nélkül nem akarok belevágni. -
#788 Sziasztok! Végig olvastam a topikot, egész jónak tünik a dolog, valaki tudna esetleg küldeni nekem egy Trialt? WoW-ot nem akarom ujra kezdeni, inkább itt koptatnám magam :) -
Supa #787 uj peccsel varjatok nalam az egesz gamet taccsra vagta,szedhetem le ujbol az egeszet....Ha akkor sem lesz jo hagyom az egeszet es nezek valami jatszhato gamet szt kesz -
Supa #786 Megérkezett az uj patch a playarserverekre -
Skewer #785 hali 1 hétig nem voltam, most olvasom az akciósház dolgot...nagyon tetszik hajrá egyre jobb lesz a game :) -
Superhamster #784 Jó most ez olyan, mint amiko wowoztam, majd ki ugrottam a bőrömböl mikor volt 1G-m aztán késöbb ien 100ak nem érnek semmit -
weky #783 Végre lesz vmi értelme a pénznek is, bár félek, hogy kicsit irreálisan magasra teszik majd a javítási költségeket. -
Supa #782 Csak nyugalom srácok.Leszedtem a Live Test server klienst és megnéztem a köv peccs változtatásait.Vannak benne érdekes dolgok de szerintem nem lesz elbaxva semmi.A készitök sem hülyék hogy taccsra vágják a saját játékukat.Aukciósház kifejezetten tetszik,"szines" itemek statjai is javultak de...van 1 lvl32es injector gunom a ládában(lila-prototype)300 armor és 89 hp steal van rajta(vagyis nem gyenge)gondoltam megnézem mennyibe fáj a javitási költsége(67%os)...khmm 36000 creditbe khmm...eladási árat mondjuk nem néztem.Hogy hogyan fog ez müködni a playerservereken?:Majd kiderül,én mindenesetre bizkodó vagyok -
Superhamster #781 és ez amit be akarnak vezetni észveszejtő nagy gyökér állat baromság -
Superhamster #780 3200 ft kb ennek a gémnek a havija miröl beszél itt A NÉP? MOST NÉZTEM MEG -
Paladin #779 Hát ezek hülyék.
Új cuccokat akarnak bevezetni... ami nem lenne baj, mert van jó dolog is (pl adrenalin pack). De van ilyen is: hordozható waypoint generator egyéni egyirányú, egyéni kétirányú, és squadnak kétirányú.
Az engineerek meg, akik nagynehezen felvették ezt skillben, szépen sorban leszopják magukat :) -
Supa #778 Lényeg a lényeg:lassan kezd a játék 1 mmorpgre hasonlitani.(Sajnos a mechekröl még mindig nem hallani semmit,pedig már beülnék 1nek a volánja mögé) -
Paladin #777 A biotech, stb. skill változtatásai egy hosszasabb folyamat első lépése, ahol minden kaszton végigmennek, hogy "ne legyen rossz választás a skillek közt", és mindegyikkel jó legyen játszani.
Szóval buff(és nerf?) hullám következik.
Csak az b*ssza a csőröm, hogy ezek tipikusan azok a dolgok, amiket a bétában kellett volna megcsinálni. -
Supa #776 A teljesség igénye nélkül néhány uj dolog a köv. peccsröl:aukciósház,ragenerf(lvl 5 +50% dmg+10% allresist)"szines" itemek statjai emelkednek(fegyvereknél több dmg,páncéloknál több védelem,ugyanakkor magasabb javitási költség)néhány mob nerfelve,mások erösitve lesznek,1-2 skillben(pl.: exobio skilljei)változtatások lesznek.Akit esetleg jobban érdekel a dolog olvassa el a patch notest a hivatalos honlapon. -
Callisto #775 Igen. -
Des #774 ez jol hangzik, en most usaban vagyok, megnezem mennyiert adjak magat a gamet, elvileg az is olcsobb a gyenge USD miatt...
ezek szerint US verzioval tudok regisztralni EU szerverre? -
Callisto #773 Na supportot megkérdeztem és iagazat szóltál, de nem fontos EU-s verziót vásárolni EU-snak. Sajna én ezt nem tudtam vásárlás előtt :(.
Ugyanis ha US serial kódosat veszel, akkor USD-ben fizetsz. Kár érte. :( -
weky #772 Szia Talassa!
Ha korábban szólsz, akkor én is tudtam volna küldeni egy kulcsot, volt LOTRO-s játékosoknak meg főleg! :))) -
Supa #771 Trial ment.Ingém üzenj nekem(/w Travolta)és segitek ha kell -
Talassa #770 Üdv!
Tudna valaki küldeni a [email protected] címre egy trial keyt.
Köszönöm előre is. -
Skyline #769 Tegnapő láttam mediamarktban...
Ez amúgy vmi netesgame vagy miarák?:) -
Skewer #768 lol...pedig nincs is jobb a fülnek mintahogy mindenhonnan csattognak,ropognak a shotgun-ok