Szoftver a számítógép ellopása ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ez a cikk véletlenül nem egy TV-Shop szintû reklámból lett idézve?)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
gdisk 1 /diskwipe /dod
Na erre mit lép a program? Ez biztonsági törlés!
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
NEM hírértékû!!!
________ `_~_\" noss
Viszont télleg lol ha noincs bios jelszó és leformatálod akkor nem tom hogy az istenbe maradna rajta a szoftver, na meg nem fog rajta mindenki internetezni... Meg amugy is, ha én kiveszem, egy félórán át mágnesezem, és aztán bemér, akkor minden tiszteletem az övé!<#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2>
A format c: jellegû parancsokat tiltja (már bebootolt windows mellett), továbbá elõírja hogy bios-ból tiltsd ki a floppy/cd/usb/stb. boot-ot, majd védd le jelszóval 😊)).
Ráadásul ez csak win alol mûködik valószinûleg.
A partícionálás valószinûleg, fõleg linux alól kinyírja. Ha bios-ba ír valamit az meg gáz. Könnyen hazavághatja a gépet. Ja és ezek a jópofa szoftvercégek semmirre sem vállalnak garanciát. De ezt nem a rekléámba közlik hanem egy apróbetûs nagyítóval olvasható részen....
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
És mi van akkor, ha van még internetcsatlakozás elõtt felrakok egy tûzfalat, ami csak azokat a progikat engedi kommunikálni, amit beállítok neki. Akkor máris nem ér semmit.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
OFF ugyan, de egy kicsit kapcsolódik a témához:
Volt a munkahelyemen egy lopás sorozat és asszem 2 laptopnak is lábakelt. Mivel én hagytam el utoljára az irodát ezért én is gyanúsított voltam. A rendõrökkel haza kellett mennem házkutatás miatt. Miközben autóztunk hazafelé megkérdezte a rendõr hogyan is néz ki egy laptop.<#csodalk>#csodalk> A házkutatás alkalmával megnézték az elsõ szekrényt amely útjukba esett és aláiratták velem a jegyzõkönyvet.
Hát errõl ennyit.
ON
Aztán ott a másik, h ha ellopnak 1 gépet, akkor is igen ritkán van hogy 1ben adják el...
pl valakinek kell belõle a proci, van akinek a vinyó...
Amúgy meg system mechanic-nak van egy drivescrubber nevü progija - amit állítólag az amerikai hadsereg is használ - hogy ha azzal megformázod a vinyót, akkor arról már nem lehet semmit visszaolvasni... 1szer le is próbáltam, de amikor azt írta ki, hogy 56 óra van hátra a teljes formázásig, akkor maradtam a sima format c: -s parancsnál 😊)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.